2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım alınca işyerine hemen vermen gerekiyo ben öyle yapmıştım
Canım benim almama daha var ama sankı hemen verilse ona göre işlem yapılıur gibi geliyor.
Haklisiniz kizlar yaaa ne olacagi belli olmaz ben bu rqpor olayini yarina halledeyim :)) Artik esimmi goturur benmi bakalim
Herkese yapılıyor son haftalarda. Ben albümin diye biliyorum, doktor da öyle söyledi ama protein diye de biliniyor sanırım. İdrarda proteine bakıyorlar. 24 saat idrar biriktiriyorsun..
Canim bende topladim 24 saatlik sikici bir is ama bir gun icin idare edilebilir evde olmanda fayda var disarda cok zor 1'damlasi bile disari gitmememliymi anlatmislardir sanada sabah ilk idrarini atiuosun misal saat 7 de kalktiginda yaptigin ondan sonrakilrri biriktir ta ki ertesi gun saat 7 ye kadar hatta 7de tkrar yapmalisin idrar yoksa bile su icip 10-15 dk icinde yapmqlisin az yada cok ama saat 7 olmali Biraz sikintilida idare edersin artik bir gun benim 5500 lt idrarim cikmisti esim elinde bidonla hastaneye gittigimizde cok rezil olucaz dedim ama hemEn aldilar bidonuda sorun olmadi :))) Yapma yaaa alttan muayene acitiyomu (Canim kizinin kilosuda normal aslinda az degil ama kizlar tarif etti bulgur , yarma , yumurta et yogurt dondurma kilo aldirir yarmayi haslayip yogurla karistirip soguk soguk ayran asi corbasi gibi bi ismi vardi ondan yiyolar o kilo aldiriyoe bebeise belki caglada annesi gibi zarif bir bayan olacqk :))) uzme kdini dr unla araniz duzelmis galiba :)))

merhabalar..ben diş doktorundan geldim kırılmış dişim için yarın kanal tedavisi yapılması gerekiyormuş nasıl bir işlem zormu bileniniz var mı çok korkuyorumm

arkadaşım benim de dişim kırıldı ara sıra feci bir ağrım var bende doğumdan sonra olmak için bitkisel bir yöntem deniyorum acayip ağrımı kesiyor bence tavsiye ederim biraz dişini sık sonra git.siyah zeytinin çekirdeğini çıkar kırılan dişinin üstüne yada içine biraz çiğne ve koy görüceksin 10-15 sn içinde ağrını geçirecek ben yaklaşık 5 aydır bu yöntemle rahat ettim...

evet cnm eğer kanama , su gelme ya da başka bir şey olmazsa inş dr 1 ağustosa gün verdi.inş 1 ağustos diyorum ama tabiki en hayırlı zamnan olsun..oğlum sağlıkla gelsinde ....ikimizin aynı gün olursa da ne güzel olur :)) bade yle , ahmet mert 1 ağustosta doğdu deriz...

canım sen nasılsın peki.senind e sıkıntıların vardı.ağrın çıkıyor mu hala nst de.benim pazartesi baya çıktı çok korktummm...

arkadaşlar az önce uyandım yaklaşık 1 kahve fincanı kadar su geldi tuvaletimi yaptım sandım ama değil.. hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu.. parça parça gelir mi bu amniyon sıvısı

gelebilir ama enfeksiyon riskinde olur,doktorunla bir görüş hemen...

Kizlar 6 cm acilmam var (3 saat once bakildi sonra epidurlimtakildi cok rahatim 2-3 saate dogardediler
cok sukur agrim sifir su anda ama 6cm olana kadar epey kivrandim

maşallah yaa böyle canlı canlı,hakkaten takdir ettim...Allah bi avazda kurtarsın derler bizde,inşallah kolaycacık olur bizlerede dua et....
yazabilirsen gelişmeleri bildir canım,yanında annenler falan yokmu,doğum sonrası için....

bu arada gelişimcide kurtulmuş şükür,çok sevindim yaa,zorlu bir süreç daha bitti,darısı bize olsun...

anladığım kadarıyla sizinki kırık onunkiyse artık enfeksiyon,bu yöntem sorununu çözmez arkadaşın.Aslında siz de uygulamasanız ve daha steril bir çözüm arasanız keşke:44:maxımum öneri enfeksiyon yoksa çok az karanfil yağını sadece dişe,ASLA YUMUŞAK DOKUYA DEĞİL YAKAR,koyup rahatlatabilirsiniz ama ağrıya işe yarar,enfeksiyona değil.

İMZA :TOPİĞİN DİŞ HEKİMİ DT.secretworld

Son düzenleme:
merhabalar, nasılsınız? ben de kışın giriyordum bu sayfaya, epey ara verdim. nasıl gidiyor hamilelik?

Kizlar 6 cm acilmam var (3 saat once bakildi sonra epidurlimtakildi cok rahatim 2-3 saate dogardediler

Canım supersin valla, doğumun naklen yayın gibi oluyo:))
6cm e ulasmissin çok iyi, epiduralin de takılmış isi bitirmiştin sayılır, zor kısmı atlatmissin... Allah bir avazda kurtarsın insallah...bi ikinmada kavuş yavruna:))

eşimde aynısını söylüyor. Hatta bir ara benim hormonlar coşmuştu. Saçmalama ne olacak o sıvı içinde korunuyor falan diye neredeyse adama saldıracaktım. Yinede olmaz dedi başka birşey demedi

valla aynen bende de bı ara hormonlar cosmustuu düşün esım sacmalama olmaz bebege bısey olur dıyodu bende olmaz olmaz dıyodum
7. aya gırdıgımızden yok bızdede hatta daha fazla bızde kardes gıbıyız unuttum bıle ben ole seylerıı :)))))))
ilk 3 ayda tehlıkeden dolayı yapmamıstık artık ustune bıde lohusalık
ıns lohusalıktan sonra bazılarının yasadıgı sıkıntılar olmazda düzene gırer hersey

balperisi masallah cnm; nisan geldiginden bu yana yazmissin foruma; hepimize cesaretinle ornek oldun; hem de bi dogum anini yasattin resmen.
cnm az kalmis, dayan; bi nefeste saglikla kavus bebisine insallah.
hadi cnm gonlumuz seninle

optum kocamann

slm kızlar sıcaklara dayanamayıp bugun dısarı cıkıp vantılator aldıkk ama sormayın oda carpıyo benı yaaa bı terle bı üşü bu seferde hasta olucam dıye korkuyorumm

venüsss cnm ıyı olmana sevındım masallah ahmet mert bugunlere geldı pazartesıyıde görür inş.. hayırlı zamanda gelsınde

kıdsgoo cnm herseyın yolunda olmasına sevındım bıde senın bebek 40 haftayı gecıyomus :)))

balperisi naptı aceppp ??

kizlar,
babam bugun ac karna aci arap kahvesi icmis, o da dokunmus; tansiyon falan firlamis, eve zor gelmis.
aksam annem esimi arayip cagirdi, o da bana bisey demedi, babanin azicik tansiyonu cikmis onu bi poliklinige goturucem dedi; ama ben inanmadim, kaza falan yapti babam zannettim; cok korktum,
sukur ki dogruymus
simdi hastanedeler
2 kez ekg falan cekmisler, kalbinde bisey cikmamis; ama tansiyon 18lere cikmis; ilac vermisler simdi ; biraz musahade altinda tutuyorlarmis.

bayag korku yasadim yaa :-((

ben normalde temmuz annesi olacağım ama benim bıdık yerinden memnunmuş ağustos annesi bile olabilirim galiba :)
benim oğlum 36+ 3 de iken 2700 gr dı 38+3 te ise 3300 gr ma çıkmış şimdide haftada 300 gr alıyor. 1 hafta daha beklerse oğlum 4 kg yakın doğacak yani büyük bir bebek şuanda. takma kafana bence bebeğinin kilosu iyi, zaten 34. haftada ortalama bebekler 2200 gr oluyorlarmış. :)[/QUOTE]

çooook teşekkür ederim içimi rahatlattığınız için.sağolun :)

yaa efsun hocam benim muayene hani böyle plastik makas gibi bişey var ya içeri takınca açıyorlar.öyle bişeyle baktı.pap smear testinde kültür almak için falan da kullanıyorlar.ondan sonra rahim ağzında açılma var mı diye parmaklarıyla baktı öncekinden sonra parmakları hissetmedim bile valla ama çok zorlandım.annecimin kıymetini bidaha anladım.doğum galiba zor iş :18: tavsiyelere uyayım bakalım haftaya ne kadar olacak.çok sağolun. bu arada bu yeni doktor.ama çok sevdim çok tatlı dilli bi bayan.öbürküne gitmem artık :)

Son düzenleme:

amanınnn bu kız resmen naklen doguma gecmıs yaaa ayyyy ne heycanlıı masallah cnm 6 cm e kadar gelmıssın devamı da gelır
hem epıdural de rahat oluyomus allahım bı avazda kurtarsın ınsss
hadı bakalım haberlerını beklıyoruzz

gecmıs olsun cnmm bıde bu halınle babanı dusunuyosun oda hasta nıe ıcıyokı o kadar kahve ???
zaten bız streslıyız bıde onların yasattıgı stres kızdım babana
ama yınede allah saglık versınn

cnm geçmiş olsun babana iyiki bişi çıkmamış
tansiyonu çok yüksekmiş ama inş dengelenmiştir.

cnm geçmiş olsun babana iyiki bişi çıkmamış
tansiyonu çok yüksekmiş ama inş dengelenmiştir.

ay sagolun kizlar;
daha hala gelmedi esim.

saglikla cikar ins. babam hastaneden.

kızlar bız yarın annemlerle sıleye denıze gıdıcez ama ben gırmıcem tabıkı sadece ayaklarımı sokarım ordanda pıknık yapıcazz
ama bırazda korkuyorum ne bılım bazen dısarı cıkyoruz yarım saat sonra aygın baygın oluyorum ben kendımede güvenemiyorum ama
zaten bu sene bır daha denız yüzü görecegımı sanmıyorumm( bende denıze bayılırım hatta hastasıyımdır )
en azından ayaklarımı sokarım dedim inşş bısey olmadan sağ sağlim geliriz (şurda doguma kalmıs 15 gün )

geçmiş olsun havadan da etkilenmiştir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…