canım alınca işyerine hemen vermen gerekiyo ben öyle yapmıştım
Canım benim almama daha var ama sankı hemen verilse ona göre işlem yapılıur gibi geliyor.
canımm ben de öğretmenim geçen cuma doldu 37.haftam ama ben rapor götürmedim 32 yi vermiştim 10 haziranda şube müdürüm gerek olmadığını söylemişti bana da..ben de ne aldım ne verdim)doğum belgesini götürcem bir tek doğumdan sonra şube müdürü öyle söyledi bana..
Haklisiniz kizlar yaaa ne olacagi belli olmaz ben bu rqpor olayini yarina halledeyim :)) Artik esimmi goturur benmi bakalimbende öğretmenim ben bugün 37. hafta raporumu alıp verdim.raporu alıp ver sonra doğum parasında problem oluyor diye duydum.geçen sene arkadaşımda aynı zaman doğum yaptı tatildi ama ondan istemişler raporu o yüzden bende bugün aldım.
Canim bende topladim 24 saatlik sikici bir is ama bir gun icin idare edilebilir evde olmanda fayda var disarda cok zor 1'damlasi bile disari gitmememliymi anlatmislardir sanada sabah ilk idrarini atiuosun misal saat 7 de kalktiginda yaptigin ondan sonrakilrri biriktir ta ki ertesi gun saat 7 ye kadar hatta 7de tkrar yapmalisin idrar yoksa bile su icip 10-15 dk icinde yapmqlisin az yada cok ama saat 7 olmali Biraz sikintilida idare edersin artik bir gun benim 5500 lt idrarim cikmisti esim elinde bidonla hastaneye gittigimizde cok rezil olucaz dedim ama hemEn aldilar bidonuda sorun olmadi :)))Herkese yapılıyor son haftalarda. Ben albümin diye biliyorum, doktor da öyle söyledi ama protein diye de biliniyor sanırım. İdrarda proteine bakıyorlar. 24 saat idrar biriktiriyorsun..
Yapma yaaa alttan muayene acitiyomuselam anneler :) ya benim bugün konrolüm vardı.çok akıntım oluyor diye alttan muayene etti doktor acaba su mu sızıyor dedi.anammm o nasıl bişşey öylee :26: çok acıdı.nasıl doğurucam bilmiyorum.o kadarcık kontrolde bile nasıl terler akıttım bu sıcaklarda nasıl çıkacak o çocukAllah'ım yardımcımız olsun. bu arada 2 haftada sadece 200 gram alabilmiş kuzum.47 cm 2150 gramcık .karın çapı küçük haftaya bir daha gelin yeniden ölçeyim dedi.çok üzüldüm.bıldırcın yumurtası,bal,kaymak,süt falan aldım hepsini yiyim de belki faydası olur bebeğime.inşallah gelişir yaa.
merhabalar..ben diş doktorundan geldim kırılmış dişim için yarın kanal tedavisi yapılması gerekiyormuş nasıl bir işlem zormu bileniniz var mı çok korkuyorumm
Kizlar 6 cm acilmam var (3 saat once bakildi sonra epidurlimtakildi cok rahatim 2-3 saate dogardediler
cok sukur agrim sifir su anda ama 6cm olana kadar epey kivrandim
temem canım yarın gitmeyi düşünüyor...giderse hemen bilgilendireceğim seni...beşiği netten aldım ben ama hangi siteden aldığımı inan unuttum 145 mi neydi...Eki Görüntüle 227930 little prince markası...
hadi bakalım biz de ordan alacağız herhalde...
bu arada sen de 1 ağt.damı doğum yapacaksın....benim sezeryan tarihim de o gün de?merak ettimmmmmmmmmmm?
süpersin..seni bu grubun en soğukkanlı annesi ilan ediyorum. O sancıları çekerken dahi,bizlerle paylaşımı bırakmaman takdire şayan bir durum ve ayrıca bir ilk. Çok rahat bir doğum olacağına eminim. Allah yardımcın olsun..
arkadaşlar az önce uyandım yaklaşık 1 kahve fincanı kadar su geldi tuvaletimi yaptım sandım ama değil.. hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu.. parça parça gelir mi bu amniyon sıvısı
Kizlar 6 cm acilmam var (3 saat once bakildi sonra epidurlimtakildi cok rahatim 2-3 saate dogardediler
arkadaşım benim de dişim kırıldı ara sıra feci bir ağrım var bende doğumdan sonra olmak için bitkisel bir yöntem deniyorum acayip ağrımı kesiyor bence tavsiye ederim biraz dişini sık sonra git.siyah zeytinin çekirdeğini çıkar kırılan dişinin üstüne yada içine biraz çiğne ve koy görüceksin 10-15 sn içinde ağrını geçirecek ben yaklaşık 5 aydır bu yöntemle rahat ettim...
eşimde aynısını söylüyor. Hatta bir ara benim hormonlar coşmuştu. Saçmalama ne olacak o sıvı içinde korunuyor falan diye neredeyse adama saldıracaktım.Yinede olmaz dedi başka birşey demedi
cevap için çok teşekkür ederim.ama elevit ne anlamadım.bir de 2150 gram çok az dimi yaa.bugün 34+0 da bebeğim.boyu iyi gibi ama kilosu çok az geldi bana.ben 12,5 kilo aldım.maaşallahım var ama bebeğim niye alamadı yaa :2:
Haklisiniz kizlar yaaa ne olacagi belli olmaz ben bu rqpor olayini yarina halledeyim :)) Artik esimmi goturur benmi bakalimCanim bende topladim 24 saatlik sikici bir is ama bir gun icin idare edilebilir evde olmanda fayda var disarda cok zor 1'damlasi bile disari gitmememliymi anlatmislardir sanada sabah ilk idrarini atiuosun misal saat 7 de kalktiginda yaptigin ondan sonrakilrri biriktir ta ki ertesi gun saat 7 ye kadar hatta 7de tkrar yapmalisin idrar yoksa bile su icip 10-15 dk icinde yapmqlisin az yada cok ama saat 7 olmali Biraz sikintilida idare edersin artik bir gun benim 5500 lt idrarim cikmisti esim elinde bidonla hastaneye gittigimizde cok rezil olucaz dedim ama hemEn aldilar bidonuda sorun olmadi :))) Yapma yaaa alttan muayene acitiyomu (Canim kizinin kilosuda normal aslinda az degil ama kizlar tarif etti bulgur , yarma , yumurta et yogurt dondurma kilo aldirir yarmayi haslayip yogurla karistirip soguk soguk ayran asi corbasi gibi bi ismi vardi ondan yiyolar o kilo aldiriyoe bebeise belki caglada annesi gibi zarif bir bayan olacqk :))) uzme kdini dr unla araniz duzelmis galiba :)))
kizlar,
babam bugun ac karna aci arap kahvesi icmis, o da dokunmus; tansiyon falan firlamis, eve zor gelmis.
aksam annem esimi arayip cagirdi, o da bana bisey demedi, babanin azicik tansiyonu cikmis onu bi poliklinige goturucem dedi; ama ben inanmadim, kaza falan yapti babam zannettim; cok korktum,
sukur ki dogruymus
simdi hastanedeler
2 kez ekg falan cekmisler, kalbinde bisey cikmamis; ama tansiyon 18lere cikmis; ilac vermisler simdi ; biraz musahade altinda tutuyorlarmis.
bayag korku yasadim yaa :-((
kizlar,
babam bugun ac karna aci arap kahvesi icmis, o da dokunmus; tansiyon falan firlamis, eve zor gelmis.
aksam annem esimi arayip cagirdi, o da bana bisey demedi, babanin azicik tansiyonu cikmis onu bi poliklinige goturucem dedi; ama ben inanmadim, kaza falan yapti babam zannettim; cok korktum,
sukur ki dogruymus
simdi hastanedeler
2 kez ekg falan cekmisler, kalbinde bisey cikmamis; ama tansiyon 18lere cikmis; ilac vermisler simdi ; biraz musahade altinda tutuyorlarmis.
gecmıs olsun cnmm bıde bu halınle babanı dusunuyosun oda hasta nıe ıcıyokı o kadar kahve ???
zaten bız streslıyız bıde onların yasattıgı stres kızdım babana
ama yınede allah saglık versınn
cnm geçmiş olsun babana iyiki bişi çıkmamış
tansiyonu çok yüksekmiş ama inş dengelenmiştir.
kizlar,
sukur ki dogruymus
simdi hastanedeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?