2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım.

iyi akşamlar kızlar yazamadım bugün.karşı komşum şimdi doğuma gitti normal olacak sancılandı ay cok heyecanlı yarın bebek gelecek karşımıza.
balperisi sakiniyetine hayran oldum hayırlı olsun şimdidedn
benim de dişim kırıldı aylardır idare ediyorum forumumuzun diş hekimi nerede hekimsin bilgilendir bizi
gelişimci gülse hoşgelmiş
bu doğum raporlarında 32 uada 37 alın ve okulunuza verinyarına bir gün müdür vs değişir bir anda sıkıntı olursizin için eşinizde gidiip verebiliyor

canım sağol ilgin için. Ben hala kalkmadan yatıyorum üç gündür kasılmalarım oluyor ama doktora gitmedim aramadım da.. zaten cuma ilaçları bırakıp durdurma tedavsine son veriyoruz. Nts ye de bağlayacaklar. canım sıkkın bugün çünkü eşim istanbulda rahatsızlandı, sabah 8 den beri miğde ağrısı var. sarıyer devlet hastanesinde yatırmışlar serum takmışlar, iğne felan vurmuşlar, eşim daha evvel kalp krizi geçirmiş 6 yıl önce, serum tansiyonu çıkarmış dil altı vermişler. su bile veren yok dedi. en son biri gelmiş musluk suyu var demiş.doktor mesai bitince gitmiş.eşim geçmedi sancım diye aramış. sabaha kadar bekleyin pankreas tomogrofisi çekeriz demiş. bende çık ordan özele git dedim. kuzenimin eşi hastaneye onu almaya gitti acıbademe gidecekler. ağrıdan konuşamıyor. hamile duası kabul olur eşim için dua edin kızlar, yanında da değilim üzülüyorum.

arkadaşın probleminin tam ne olduğunu bilmiyorum sadece benim ki bir fikir.şu anda yapabileceğim doğal bir çözüm sonuçta ilaç kullanmaktan daha iyidir diye düşünüyorum.sonuçta benim yaklaşık 4 haftam kaldı.sonra gereken neyse yaptırmak zorundayım ileride daha sıkıntılı olmasın diye...

canım allah eşinin yardımcısı olsun acil şifalar versin inşallah.çok geçmiş olsun.

iyi niyetinizden şüphem yok elbette ama bu öneriyle yanlış yönlendirme yapmış olma ihtimali oluşuyor,yazılanlar burda kalıyor,insanlar daha sonra da arama motorları sayesinde bunları okuyabiliyor...o yüzden temkinli olmalıyız diyorum...ilaçlarlar gerekli olduğunda kullanılır ve gebelikte özellikle son dönem de uygun seçimle sıkıntı yaratmazlar,enfeksiyonun bebeğe vereceği zarar çok daha fazla olabilir.bu arada latife etmiyorum gerçekten mesleğim bu,diş hekimliği, forumda bu ve benzeri konuları yanıtlarken elimden geldiğince ihtiyatlı olmaya çalışıyorum.hassas mevzular çünkü.toplumda bu konularda yerleşik korkular ve yanlış düşünceler oldukça fazla ve kendi adıma bu konuda çevremdekilere yardımcı olmaya çalışıyorum.

isize de çok geçmiş olsun inşallah evladınıza hayırlısıyla kavuşursunuz.

İçiniz ferah tutmaya çalışın,yanına gidenler de varmış şimdi.Acıbadem iyi bir hastanedir daha iyi olacaktır inşallah.

Hayırlı olsun bebiş...Canım işi bıraktım 3.ayımda biraz nazlı ve de rahat bir hamile olasım geldiŞimdi de diyorum iyi ki evdeyim.Çünkü çok stresli bir iş bizimkiKuzumun psikolocisi bozulurdu
Şaka bir yana sorunu bana mesaj at neymiş konuşalım

Son düzenleme:
Gecmis olsun canim endise etme bak yalniz da degil zaten :) Peki sezencim dahq evvelden smear yaptirdiginda aci hissedermiydin yoksa hamileliktenminaci oldu merqk ettim caniiim yaaa coknfecmis olsun allahtan yanina giden var ama neden daha once ozel hastaneye gitmemiski devlette kim kime dum duma uzme kendini canim ne Oluyo bu aksam boyle hastanelerde herkes :))
hala agrım devam ediyoo
canim iyi takip et kendini sikliklarini yaz araliklarina bak bide agrin artarak devam etmeli dikkat et kendine :)

geçmiş olsun canımm yaaa...neyseki yalnız değil...kendine dikkat ettttttttt

hocam o iş zaten sıkıntılı bi süreç yani önceden de acıyordu galiba ama kıyaslayamdım şimdi :44: .önce vazelin sürmeyeyim dedi dayanamadım vazelinle yaptı.soğuk soğuk terledim baya.ayy korkuttum gözünüzü galiba ama acı eşiğim düşüktür benim bide neyime güvenerek normal istiyorsam

bende dün gece 5dk bir gelen sancımla hastaneye yatırıldım bugün öğlen çıktık açılma olmadı iki üç kez alttan muayene oldum ama açılma olmadığı için gönderdiler suyum ve kanamamda yoktu ara ara sancılarım vardı ve şimdi hepside geçti kızım kıpır kıpır gelmeye niyeti yok galiba bunlar yalancı sancılar dedi drumuz yavaş yavaş doğuma hazırlanıyor dedi artık takibe devam bugün babamızın doğum günüydü halbuki ona süpriz yapıcaktık olmadı malesef kısmet değilmiş sabırla bekleyeceğim acele etmeyeceğim artık.
alttan muayeneye gelince ilk başta rahattım ikincide kastım galiba acıdı ama merak etmeyin çok abartıldığı değil saatlerce eli orda kalmıyor 5-10 dkliık bir muayene bakıp çekiyolar ayrıca derin nefes alıp o sırada başkabir şeye odaklanmaya çalışın ...sonrasında yürüdüm gezdim merdiven indim çıktım....

valla hee okudukça epidural doğurasım geldi :)

kaç haftalık hamilesiniz ve şikayetinizin durumu nedir ?

canım heralde dişhekimisin...benimde sorum olacak bulmuşken seniii benimde dişim kanal tedavisi yaptırdım bi buçuk yıl önce...bu 4gündür soğuk yada sıcak bişey içtiğimde çok agrıyor ama anlık deli gibi sızlıyor bi dk sonra geçiyor..normalde agrımıyor ama soğuksıcakta çıldırtıyor beni nolcak buuuu çekttirmek istemiorummda

Ayyy umarim acimaz yaa yoksa normalndoum hayal yani :))) hehehehehh

Canım gecmis olsun, önemli bisey çıkmamış sende aklına takma sakin...

ayyyy ya bal_perisini cok merak ediyorum ne yapti acaba? simdi orda daha saat oglen 11.30 felandir ayin 20sindeler hala. insallah sag saglim almistir bebisini kucagina.

geçmiş olsun canım,durumu nasılmış şimdi...inşallah ciddi değildir,gönlünü ferah tut...

hala agrım devam edıyoo

ağrın nasıl bi ağrı canım,düzenlimi geliyo,gaz sancıcı olabilirmi?yoksa yoksa bebişmi ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…