kizlar,
babam bugun ac karna aci arap kahvesi icmis, o da dokunmus; tansiyon falan firlamis, eve zor gelmis.
aksam annem esimi arayip cagirdi, o da bana bisey demedi, babanin azicik tansiyonu cikmis onu bi poliklinige goturucem dedi; ama ben inanmadim, kaza falan yapti babam zannettim; cok korktum,
sukur ki dogruymus
simdi hastanedeler
2 kez ekg falan cekmisler, kalbinde bisey cikmamis; ama tansiyon 18lere cikmis; ilac vermisler simdi ; biraz musahade altinda tutuyorlarmis.
bayag korku yasadim yaa :-((
evet cnm eğer kanama , su gelme ya da başka bir şey olmazsa inş dr 1 ağustosa gün verdi.inş 1 ağustos diyorum ama tabiki en hayırlı zamnan olsun..oğlum sağlıkla gelsinde ....ikimizin aynı gün olursa da ne güzel olur :)) bade yle , ahmet mert 1 ağustosta doğdu deriz...
canım sen nasılsın peki.senind e sıkıntıların vardı.ağrın çıkıyor mu hala nst de.benim pazartesi baya çıktıçok korktummm...
anladığım kadarıyla sizinki kırık onunkiyse artık enfeksiyon,bu yöntem sorununu çözmez arkadaşın.Aslında siz de uygulamasanız ve daha steril bir çözüm arasanız keşke:44:maxımum öneri enfeksiyon yoksa çok az karanfil yağını sadece dişe,ASLA YUMUŞAK DOKUYA DEĞİL YAKAR,koyup rahatlatabilirsiniz ama ağrıya işe yarar,enfeksiyona değil.
İMZA :TOPİĞİN DİŞ HEKİMİ DT.secretworld
canım sağol ilgin için. Ben hala kalkmadan yatıyorum üç gündür kasılmalarım oluyor ama doktora gitmedim aramadım da.. zaten cuma ilaçları bırakıp durdurma tedavsine son veriyoruz. Nts ye de bağlayacaklar. canım sıkkın bugün çünkü eşim istanbulda rahatsızlandı, sabah 8 den beri miğde ağrısı var. sarıyer devlet hastanesinde yatırmışlar serum takmışlar, iğne felan vurmuşlar, eşim daha evvel kalp krizi geçirmiş 6 yıl önce, serum tansiyonu çıkarmış dil altı vermişler. su bile veren yok dedi. en son biri gelmiş musluk suyu var demiş.doktor mesai bitince gitmiş.eşim geçmedi sancım diye aramış. sabaha kadar bekleyin pankreas tomogrofisi çekeriz demiş. bende çık ordan özele git dedim. kuzenimin eşi hastaneye onu almaya gitti acıbademe gidecekler. ağrıdan konuşamıyor. hamile duası kabul olur eşim için dua edin kızlar, yanında da değilim üzülüyorum.
arkadaşın probleminin tam ne olduğunu bilmiyorum sadece benim ki bir fikir.şu anda yapabileceğim doğal bir çözüm sonuçta ilaç kullanmaktan daha iyidir diye düşünüyorum.sonuçta benim yaklaşık 4 haftam kaldı.sonra gereken neyse yaptırmak zorundayım ileride daha sıkıntılı olmasın diye...
canım sağol ilgin için. Ben hala kalkmadan yatıyorum üç gündür kasılmalarım oluyor ama doktora gitmedim aramadım da.. zaten cuma ilaçları bırakıp durdurma tedavsine son veriyoruz. Nts ye de bağlayacaklar. canım sıkkın bugün çünkü eşim istanbulda rahatsızlandı, sabah 8 den beri miğde ağrısı var. sarıyer devlet hastanesinde yatırmışlar serum takmışlar, iğne felan vurmuşlar, eşim daha evvel kalp krizi geçirmiş 6 yıl önce, serum tansiyonu çıkarmış dil altı vermişler. su bile veren yok dedi. en son biri gelmiş musluk suyu var demiş.doktor mesai bitince gitmiş.eşim geçmedi sancım diye aramış. sabaha kadar bekleyin pankreas tomogrofisi çekeriz demiş. bende çık ordan özele git dedim. kuzenimin eşi hastaneye onu almaya gitti acıbademe gidecekler. ağrıdan konuşamıyor. hamile duası kabul olur eşim için dua edin kızlar, yanında da değilim üzülüyorum.
iyi akşamlar kızlar yazamadım bugün.karşı komşum şimdi doğuma gitti normal olacak sancılandı ay cok heyecanlı yarın bebek gelecek karşımıza.
balperisi sakiniyetine hayran oldum hayırlı olsun şimdidedn
benim de dişim kırıldı aylardır idare ediyorum forumumuzun diş hekimi nerede hekimsin bilgilendir bizi
gelişimci gülse hoşgelmiş
bu doğum raporlarında 32 uada 37 alın ve okulunuza verinyarına bir gün müdür vs değişir bir anda sıkıntı olursizin için eşinizde gidiip verebiliyor
hala agrım devam edıyoo
Gecmis olsun canim endise etme bak yalniz da degil zaten :)kizlar,babam bugun ac karna aci arap kahvesi icmis, o da dokunmus; tansiyon falan firlamis, eve zor gelmis.aksam annem esimi arayip cagirdi, o da bana bisey demedi, babanin azicik tansiyonu cikmis onu bi poliklinige goturucem dedi; ama ben inanmadim, kaza falan yapti babam zannettim; cok korktum,sukur ki dogruymussimdi hastanedeler2 kez ekg falan cekmisler, kalbinde bisey cikmamis; ama tansiyon 18lere cikmis; ilac vermisler simdi ; biraz musahade altinda tutuyorlarmis.bayag korku yasadim yaa :-((
Peki sezencim dahq evvelden smear yaptirdiginda aci hissedermiydin yoksa hamileliktenminaci oldu merqk ettimyaa efsun hocam benim muayene hani böyle plastik makas gibi bişey var ya içeri takınca açıyorlar.öyle bişeyle baktı.pap smear testinde kültür almak için falan da kullanıyorlar.ondan sonra rahim ağzında açılma var mı diye parmaklarıyla baktı öncekinden sonra parmakları hissetmedim bile vallaama çok zorlandım.annecimin kıymetini bidaha anladım.doğum galiba zor iş :18: tavsiyelere uyayım bakalım haftaya ne kadar olacak.çok sağolun. bu arada bu yeni doktor.ama çok sevdim çok tatlı dilli bi bayan.öbürküne gitmem artık :)
caniiim yaaa coknfecmis olsun allahtan yanina giden var ama neden daha once ozel hastaneye gitmemiski devlette kim kime dum duma uzme kendini canim ne Oluyo bu aksam boyle hastanelerde herkes :))canım sağol ilgin için. Ben hala kalkmadan yatıyorum üç gündür kasılmalarım oluyor ama doktora gitmedim aramadım da.. zaten cuma ilaçları bırakıp durdurma tedavsine son veriyoruz. Nts ye de bağlayacaklar. canım sıkkın bugün çünkü eşim istanbulda rahatsızlandı, sabah 8 den beri miğde ağrısı var. sarıyer devlet hastanesinde yatırmışlar serum takmışlar, iğne felan vurmuşlar, eşim daha evvel kalp krizi geçirmiş 6 yıl önce, serum tansiyonu çıkarmış dil altı vermişler. su bile veren yok dedi. en son biri gelmiş musluk suyu var demiş.doktor mesai bitince gitmiş.eşim geçmedi sancım diye aramış. sabaha kadar bekleyin pankreas tomogrofisi çekeriz demiş. bende çık ordan özele git dedim. kuzenimin eşi hastaneye onu almaya gitti acıbademe gidecekler. ağrıdan konuşamıyor. hamile duası kabul olur eşim için dua edin kızlar, yanında da değilim üzülüyorum.
canim iyi takip et kendini sikliklarini yaz araliklarina bak bide agrin artarak devam etmeli dikkat et kendine :)hala agrım devam ediyoo
kizlar,
babam bugun ac karna aci arap kahvesi icmis, o da dokunmus; tansiyon falan firlamis, eve zor gelmis.
aksam annem esimi arayip cagirdi, o da bana bisey demedi, babanin azicik tansiyonu cikmis onu bi poliklinige goturucem dedi; ama ben inanmadim, kaza falan yapti babam zannettim; cok korktum,
sukur ki dogruymus
simdi hastanedeler
2 kez ekg falan cekmisler, kalbinde bisey cikmamis; ama tansiyon 18lere cikmis; ilac vermisler simdi ; biraz musahade altinda tutuyorlarmis.
Gecmis olsun canim endise etme bak yalniz da degil zaten :) Peki sezencim dahq evvelden smear yaptirdiginda aci hissedermiydin yoksa hamileliktenminaci oldu merqk ettimcaniiim yaaa coknfecmis olsun allahtan yanina giden var ama neden daha once ozel hastaneye gitmemiski devlette kim kime dum duma uzme kendini canim ne Oluyo bu aksam boyle hastanelerde herkes :)) canim iyi takip et kendini sikliklarini yaz araliklarina bak bide agrin artarak devam etmeli dikkat et kendine :)
hocam o iş zaten sıkıntılı bi süreç yani önceden de acıyordu galiba ama kıyaslayamdım şimdi :44: .önce vazelin sürmeyeyim dedi dayanamadım vazelinle yaptı.soğuk soğuk terledim baya.ayy korkuttum gözünüzü galiba ama acı eşiğim düşüktür benim bide neyime güvenerek normal istiyorsam
balperisi masallah cnm; nisan geldiginden bu yana yazmissin foruma; hepimize cesaretinle ornek oldun; hem de bi dogum anini yasattin resmen.
cnm az kalmis, dayan; bi nefeste saglikla kavus bebisine insallah.
hadi cnm gonlumuz seninle
optum kocamann
kaç haftalık hamilesiniz ve şikayetinizin durumu nedir ?
Ayyy umarim acimaz yaahocam o iş zaten sıkıntılı bi süreç yani önceden de acıyordu galiba ama kıyaslayamdım şimdi :44: .önce vazelin sürmeyeyim dedi dayanamadım vazelinle yaptı.soğuk soğuk terledim baya.ayy korkuttum gözünüzü galiba ama acı eşiğim düşüktür benim bide neyime güvenerek normal istiyorsam
Canım gecmis olsun, önemli bisey çıkmamış sende aklına takma sakin...kizlar,
sukur ki dogruymus
simdi hastanedeler
hala agrım devam edıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?