2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım eşime tomografi çekildi, apandisti göbek hizasına gelmiş ve iki kat büyüklükteymiş, doktor bu gece ameliyat olmalısın demiş. Acıbadem 17.000 tutar demiş,tomografi ...vs de 2000 demiş. Eşime sağlığın önemli dedim. Yine de medikalparkı da bi arayalım dedik sonuçta anlaşması var eğer hemen yapabilirlerse oraya nakledelim diye aradık olur dediller 2900 fiyat vwerdiler, hemen oraya götürdüler. Şu sıralar ameliyat için hazırlanılıyor.Rabbim yardımcımız olsun.

mesaj attım sana

çok geçmiş olsun tekrar.inşallah bu saatlerde atlatmıştır.

ya 5-10 dk ne demek ya..5-10 sn olmasın o..5 dk boyunca doktorun parmakları içeride ne yapıyor ya:44:
perpermint canım geçmiş olsun,baban nasıl şuan
iğdenazcığm sizede geçmiş olsun..eşin biran önce sağlığına kavuşacak merak etme..

Günaydın fıstıklar

Dün eşimin kuzeninin kınası vardı.. ölüyorum sandım sıcaktan bunaldım nereye çekilsem birisi yanımda sigara içiyodu kaçıyodum ordan.. Bi de ankara havalarını dinleyince feleğim şaştı.. Herkes de aa yazık ağustos çok sıcak olucak deyip durdu. Eve geldiğimde baş ağrısı ve yorgunluktan ve de tabi ki sıcaktan uyuyamadım.. Ama garip bi şekilde enerjik uyandım .. Bakalım gün nası geççek....

Peppermint, igdenaz geçmiş olsun kızlar.. Igdenazcım inşallah çok iyi geçmiştir eşinin ameliyatı..

Ayy balperisi ne yaptı acaba? Peşpeşe geliyo doğumlar maşallahhh

canııım,üzülme bebeğin sağlıklıysa sorun yok.Küçük doğan bebekler daha hızlı kilo alıp,daha çabuk glişirmiş.Sen yine sağlıklı beslenmeye devam et,kilo da çok almazsa sorun yapma:) Bu arada dr alttan muayene edince ne dedi.Su sızması falan varmıymış,yoksa normal bi akıntımıymış?

gunaydin kizlar
pepermintcim babana cok gecmis olsun
igdenazcim cok gecmis olsun insallah esinin ameliyati cok iyi gecmistir. sende esinden uzaktasin ama uzmemeye calis kendini strese girmemen lazim

Günaydın kızlar,

İgdenaz, canım çok geçmiş olsun, sanırım ameliyat bitmiştir, ve umarım eşininin durumu şu anda iyidir, sende kendine dikkat et sakin olmaya çalış canım.

Günaydın hepinize

hepinize kolaylıklar diliyorum

İğdenaz acil şifalar eşine.

Arkadaşlar şu baby tickerleri buraya nasıl eklediniz?

Ben oluşturdum ama buraya ekleyemedim.

kızlarrrr günaydınnnn nasılsınız bugünn?
peppermint babana acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun
iğdenaz eşin için üzgünüm Allah şifalar versin canım,
bugün ayaklarıma kramplar giriyor çok.halbuki magnezyumu hiç ihmal etmiyorum ama.

Son düzenleme:

:) valla cnm son aylarini yatarak geciren hamilelerde gec dogumlar görülebiliyomus dedi doktor umarim öyle olmaz yaa ne cok erken ne cok gec olsun istiyo insan :)

cnm babana cok gecmis olsun. umarim bugün daha iyidir. sen kendini üzmemeye calis.

ayy cnm ya gecmis olsun. allah acil sifalar versin esine. dualarimiz sizinle.

bu arada herkese günaydinnn

ben dün gece hic uyuyamadim kizlar ya, o kadar cok midem yandi ki. gec yemek yememistim hem de agir seyler de yememistim ama neden öyle oldu anlayamadim. sabaha karsi da tam uykuya daliyodum bu seferde kizim costu uyutmadi :) ölü gibiyim bugün.

balperisi ne yapti acaba kesin dogurmustur bu saate kadar. simdi bebegi kucagindadir belki de ayyy ne güzel yaaa

mrb kızlar bişey soracam uçağa doğuma 3 hafta kala binebiliyormuyuz?dr raporu nekadar kadar geçerli ben memleketimde doğurcam galiba çok kararsızım biraz kalabalık ve rahat olamıcam ama herkes yanımda olcak.burada doğursam sadece annem gelecek 40 ını çıkarıp gider öfff ama kaynanamla uğraşmakta zor olcak o burda kal dişcek annem burda kal dicek ben gene iki arada bi derede kalacam.bide 40 ı çıkmadan buraya gidilmez dışarı çıkılmaz falan dicekler bunalacam ne yapayım sizce

bildigim kadariyla cogu hava yolu sirketi 36. haftadan sonra kabul etmiyo dogum olabilir diye doktor raporu olmasina ragmen. ama bunu arayip sorman lazim ucmayi düsündügün hava yolu sirketine. bence bu kadar az kalmisken binmesen daha iyi olur tabi ama sen bilirsin. benimde annem sadece 1 ayligina yanima gelebilecek ve kayinvalidemin buraya gelmicek olmasi da beni cok memnun ediyo :) bence uzak olup kafa dinlemek en iyisi

E sen kendin vermişsin cevabını zaten.

Gelsin işte anneciğin yanına; yat prensesler gibi

Neden eziyet çektireceksin ki kendine?

Herkes yanında olacak da ne olacak ki?

Benim anacığım da yanımda olsaydı başka ne isterdim.

günaydın kızlar...bugn çok hyecanlıyım bebeğimi özledim ve kontrolümz var bakalım bizim cimcime nasıl keyfi yerindemi ne zaman gelmeye niyeti var...

iğnedaz eşine geçmiş olsun cnm....

annemde gelmek istemiyoki sen gel diyo başka bişey demiyo gitmezsem mecburiyetten gelecek yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…