geçmiş olsun canım,durumu nasılmış şimdi...inşallah ciddi değildir,gönlünü ferah tut...
ağrın nasıl bi ağrı canım,düzenlimi geliyo,gaz sancıcı olabilirmi?yoksa yoksa bebişmi ....
canım heralde dişhekimisin...benimde sorum olacak bulmuşken seniii benimde dişim kanal tedavisi yaptırdım bi buçuk yıl önce...bu 4gündür soğuk yada sıcak bişey içtiğimde çok agrıyor ama anlık deli gibi sızlıyor bi dk sonra geçiyor..normalde agrımıyor ama soğuksıcakta çıldırtıyor beni nolcak buuuu çekttirmek istemiorummda
canım eşime tomografi çekildi, apandisti göbek hizasına gelmiş ve iki kat büyüklükteymiş, doktor bu gece ameliyat olmalısın demiş. Acıbadem 17.000 tutar demiş,tomografi ...vs de 2000 demiş. Eşime sağlığın önemli dedim. Yine de medikalparkı da bi arayalım dedik sonuçta anlaşması var eğer hemen yapabilirlerse oraya nakledelim diye aradık olur dediller 2900 fiyat vwerdiler, hemen oraya götürdüler. Şu sıralar ameliyat için hazırlanılıyor.Rabbim yardımcımız olsun.
bende dün gece 5dk bir gelen sancımla hastaneye yatırıldım bugün öğlen çıktık açılma olmadı iki üç kez alttan muayene oldum ama açılma olmadığı için gönderdiler suyum ve kanamamda yoktu ara ara sancılarım vardı ve şimdi hepside geçti kızım kıpır kıpır gelmeye niyeti yok galiba bunlar yalancı sancılar dedi drumuz yavaş yavaş doğuma hazırlanıyor dedi artık takibe devam bugün babamızın doğum günüydü halbuki ona süpriz yapıcaktık olmadı malesef kısmet değilmiş sabırla bekleyeceğim acele etmeyeceğim artık.
alttan muayeneye gelince ilk başta rahattım ikincide kastım galiba acıdı ama merak etmeyin çok abartıldığı değil saatlerce eli orda kalmıyor 5-10 dkliık bir muayene bakıp çekiyolar ayrıca derin nefes alıp o sırada başkabir şeye odaklanmaya çalışın ...sonrasında yürüdüm gezdim merdiven indim çıktım....
selam anneler :) ya benim bugün konrolüm vardı.çok akıntım oluyor diye alttan muayene etti doktor acaba su mu sızıyor dedi.anammm o nasıl bişşey öylee :26: çok acıdı.nasıl doğurucam bilmiyorum.o kadarcık kontrolde bile nasıl terler akıttım bu sıcaklarda nasıl çıkacak o çocukAllah'ım yardımcımız olsun.
bu arada 2 haftada sadece 200 gram alabilmiş kuzum.47 cm 2150 gramcık.karın çapı küçük haftaya bir daha gelin yeniden ölçeyim dedi.çok üzüldüm.bıldırcın yumurtası,bal,kaymak,süt falan aldım hepsini yiyim de belki faydası olur bebeğime.inşallah gelişir yaa.
canım eşime tomografi çekildi, apandisti göbek hizasına gelmiş ve iki kat büyüklükteymiş, doktor bu gece ameliyat olmalısın demiş. Acıbadem 17.000 tutar demiş,tomografi ...vs de 2000 demiş. Eşime sağlığın önemli dedim. Yine de medikalparkı da bi arayalım dedik sonuçta anlaşması var eğer hemen yapabilirlerse oraya nakledelim diye aradık olur dediller 2900 fiyat vwerdiler, hemen oraya götürdüler. Şu sıralar ameliyat için hazırlanılıyor.Rabbim yardımcımız olsun.
slm kızlar sıcaklara dayanamayıp bugun dısarı cıkıp vantılator aldıkk ama sormayın oda carpıyo benı yaaa bı terle bı üşü bu seferde hasta olucam dıye korkuyorumm
venüsss cnm ıyı olmana sevındım masallah ahmet mert bugunlere geldı pazartesıyıde görür inş.. hayırlı zamanda gelsınde
kıdsgoo cnm herseyın yolunda olmasına sevındım bıde senın bebek 40 haftayı gecıyomus :)))
balperisi naptı aceppp ??
kizlar,
babam bugun ac karna aci arap kahvesi icmis, o da dokunmus; tansiyon falan firlamis, eve zor gelmis.
aksam annem esimi arayip cagirdi, o da bana bisey demedi, babanin azicik tansiyonu cikmis onu bi poliklinige goturucem dedi; ama ben inanmadim, kaza falan yapti babam zannettim; cok korktum,
sukur ki dogruymus
simdi hastanedeler
2 kez ekg falan cekmisler, kalbinde bisey cikmamis; ama tansiyon 18lere cikmis; ilac vermisler simdi ; biraz musahade altinda tutuyorlarmis.
bayag korku yasadim yaa :-((
canım sağol ilgin için. Ben hala kalkmadan yatıyorum üç gündür kasılmalarım oluyor ama doktora gitmedim aramadım da.. zaten cuma ilaçları bırakıp durdurma tedavsine son veriyoruz. Nts ye de bağlayacaklar. canım sıkkın bugün çünkü eşim istanbulda rahatsızlandı, sabah 8 den beri miğde ağrısı var. sarıyer devlet hastanesinde yatırmışlar serum takmışlar, iğne felan vurmuşlar, eşim daha evvel kalp krizi geçirmiş 6 yıl önce, serum tansiyonu çıkarmış dil altı vermişler. su bile veren yok dedi. en son biri gelmiş musluk suyu var demiş.doktor mesai bitince gitmiş.eşim geçmedi sancım diye aramış. sabaha kadar bekleyin pankreas tomogrofisi çekeriz demiş. bende çık ordan özele git dedim. kuzenimin eşi hastaneye onu almaya gitti acıbademe gidecekler. ağrıdan konuşamıyor. hamile duası kabul olur eşim için dua edin kızlar, yanında da değilim üzülüyorum.
mrb kızlar bişey soracam uçağa doğuma 3 hafta kala binebiliyormuyuz?dr raporu nekadar kadar geçerli ben memleketimde doğurcam galiba çok kararsızım biraz kalabalık ve rahat olamıcam ama herkes yanımda olcak.burada doğursam sadece annem gelecek 40 ını çıkarıp gider öfff ama kaynanamla uğraşmakta zor olcak o burda kal dişcek annem burda kal dicek ben gene iki arada bi derede kalacam.bide 40 ı çıkmadan buraya gidilmez dışarı çıkılmaz falan dicekler bunalacam ne yapayım sizce
mrb kızlar bişey soracam uçağa doğuma 3 hafta kala binebiliyormuyuz?dr raporu nekadar kadar geçerli ben memleketimde doğurcam galiba çok kararsızım biraz kalabalık ve rahat olamıcam ama herkes yanımda olcak.burada doğursam sadece annem gelecek 40 ını çıkarıp gider öfff ama kaynanamla uğraşmakta zor olcak o burda kal dişcek annem burda kal dicek ben gene iki arada bi derede kalacam.bide 40 ı çıkmadan buraya gidilmez dışarı çıkılmaz falan dicekler bunalacam ne yapayım sizce
bildigim kadariyla cogu hava yolu sirketi 36. haftadan sonra kabul etmiyo dogum olabilir diye doktor raporu olmasina ragmen. ama bunu arayip sorman lazim ucmayi düsündügün hava yolu sirketine. bence bu kadar az kalmisken binmesen daha iyi olur tabi ama sen bilirsin. benimde annem sadece 1 ayligina yanima gelebilecek ve kayinvalidemin buraya gelmicek olmasi da beni cok memnun ediyo :) bence uzak olup kafa dinlemek en iyisi[/QU
Evet pegasusa sordum 36.haftadan sonra raporluda olsa almıyomuş.herkes gel diyo.iki tarafta gel diye baskı yapıyo.özelikle annem gelecek kayınvalidem geri kalacakya o şimdiden aşılıyo bizi illa gelin diye.bende çok kararsız kaldım tabiki kendi evim daha rahat ama burada hastaneler hoşuma gitmiyo devletten farkı yok.her gidişimizde saatlerce bekliyoruz.burada sıkılırım izin süresince öfffffff herzaman böyle kararsızım oğlak burcu olmak çok zor
günaydın kızlar...bugn çok hyecanlıyım bebeğimi özledim ve kontrolümz var bakalım bizim cimcime nasıl keyfi yerindemi ne zaman gelmeye niyeti var...
iğnedaz eşine geçmiş olsun cnm....
E sen kendin vermişsin cevabını zaten.
Gelsin işte anneciğin yanına; yat prensesler gibi
Neden eziyet çektireceksin ki kendine?
Herkes yanında olacak da ne olacak ki?
Benim anacığım da yanımda olsaydı başka ne isterdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?