2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla cnm benimde ayni durum var annem geliyo diye kayinvalidem mizmizlaniyo bende gelicem falan diye ortaligi karistiriyo ama hic takmiyorum bile sormuyorum da gelicekmisin falan diye ilgilenmedigimi anlasin. insan dogumda annesini ister tabi ki annesiyle daha rahat eder ama basimin cok kalabalik olmasini da istemem sahsen. bebek dogdugu zaman birbirimze alismak yanlizken daha kolay olur diye düsünüyorum. kalabalik olunca insan bebegiyle rahat rahat basbasa bile kalamiyo. ama yine de sen bilirsin. bu arada sen nerdesin ki hastaneler hosuma gitmiyo demissin???

annemde gelmek istemiyoki sen gel diyo başka bişey demiyo gitmezsem mecburiyetten gelecek yani

madem gidicektin canım son 3 haftaya kadar neden bekledn..bak istesende gidemiyorsun artık hava yolları kabl etmiyormş..eğer çok istiyorsan iyice araştır bakalım bu durumda kabl eden hava yolları vardır belki..keşke daha önce gitseydın geçen hafta mesela..sanırım 37.haftandasın,çalıştın sanırım bu haftaya kadar

günaydın kızlar...gene yarı uyanık yarı uykulu modda sizleri bi göriyim istedim...
yeni doğum haberleri yok galiba...herhalde balperisinden alırız haber???

canım geçmiş olsun...acil şifalar dilerim eşine...

günaydın şekerler,
peppermint baban için üzüldüm çok geçmiş olsun canım,dışarda uzun süre kalmasın sıcaklar çarpıyor..

B]iğdenaz [/B]canım eşin iyidir umarım doğum öncesi kötü olmuş bu ameliyat işi,aman sen dikkat et yorulmamaya çalış,Allah şifa versin...

cns23 canım bu saatten sonra gitmeyi bile düşünme bence annen gelcek zaten bu sıcakta yollara düşme derim diğerleri yapsın fedakarlığı sen değil!!benim kayınvalidem de çağırdı 32 haftadan itibaren ama eşim istemediğimi bildiği için doktor izin vermiyor dedi!!düşünsene 32 de gitseydim şimdi 38 deyim hala ordaydım ve hala doğurmadım üstelik ben gitsem eşim gelemicekti izni olmadığı için o kadar süre ne işim var!!!
sen de bu fikri at kafandan derim yat dinlen annen gelsin eskisi gibi değil artık 40 çıkması falan..valla ben bekleyemem 40 gün evde çocuğum toparlansın biraz çıkarız akşamları yaz akşamları evde geçer mi?

Son düzenleme:
Gunaydiiin nabersiniz :))) Balperisi dogum yaptida son haberler nler bakalim bide ordan3-4 gun hastanede kalma falan vardi galiba yanilmiyorsam İgdenazcim esinden ne haber ameliyati ne zaman olacak oldumu olduysa nasil gecmis tekrar gecmis olsun canim Kizlar dun soyle bi kendimce hesap yaptim sanki ben 4 agustosta dogum yapacakmisimngibi geliyo bana yani 13 gunun falan kaldi heyecan yaptim hatta daha da kisa olabilir ayyyy simdi herkesten haberler geliuor falan ama insan kendisi icin cok merakta oluyor bide ilk olacagindan bilmemek durumu karisttiriyor :) Ayyy allahim yaaa rahat saglikli cabuk iyilestigimiz bebislerimizi saglikla kucagimiza aldigimiz dogumlarimiz olur insallah. Dun biraz epizyotomi ile ilgili okudim kk da anaaam tirtim valla bidde bir dergide de okumustum o kesi kisileri rahaysiz edebiliyormus iz kaliyormus gec iyilesebiliyormus temiz tutumak ve kuru tutmak gerekmis ama bizimde mevsim cok kotu nasil nemsiz tutucaz kesi yerini valla % 80-90 normal dogumlarda epizyotomi oluyor bide ingiltere epizyoztomi olursa normal dogum statusune almiyormus Bazen diyoumki madem kesi olacak uyurken olsada hissetmesem. Amaaan ne bilim iste hepsi kuruntu. E varsa bahtimiza )) Gene ugrariz biz kactik simdilik :)))

32 de gitseydın gerçekten bu zamana kadar ne yapardın orda..yatsan yatılmaz iş yapsan yapılmaz..kayınpederının yanında rahat edemezsn..ne akla çağırıyorsa..iyiki gitmemişsin ..hem kocayı o kadar zaman yanlız bırakmaya gelmez hele bu dönemde :)
bende 40ı falan bekleyemem,zaten istesende bekleyemiyorsn..yok topuk kanı yok aşısı derken daha çok çıkılyormş..alıcam bebeğimi çıkıp gezicemm oh sefam olsun

Herkese gunaydiiin,
Bal perisinden haber yok sanırım ama dogum olmuştur herhalde, ikisi de iyidir insallah...
Bugün bizim kontrolumuz var 13.30 da, insallah hersey yolundadir da bir hafta daha devam ederiz... Sezeryan tarihimizi alacaz bugün.
Hayrilsun insallah....Gece de rüyamda dogum yaparken gördüm kendimi, lokal anestezi olmuşum ama normal hastane yatagindayim:) yanıma veriyolar kuzumu nasıl tatlı sarılıyorum, doktor annenin ağrısı var alın dıyo, ben yok yok hic bişeyim yok benim diyorum ama daha dikişler fln atılmamış, kesik vaziyette yatıyorum yani:).... Sonra doktora diyorum ya ben kontrole gelmiştim, niye dogum oldu diyorum öyle yaptık iste diyo, esim fln yok o göremedi diye düşünüyorum, kızıma bakınca neyse gelir o da diyorum:)) Hayrolsun insallah....

Gecmis olsun canım. Acıbadem çok pahalı gercekten... Tez zamanda iyileşir insallah canım.

aynen canımm ben 3 günden fazla kalınca isyan çıkarırdım kayınvalidemde zaten eşim iyi bildiği için hiç bulaşmadı(akıllı adamdır)benim kaynanamda glmiyor kışa doğru geliriz annen gelcek diyor e ben de hiç ısrar etmiyorum tabi..
şu koca göbeklerden kurtulup meleklerimizle fink atmak varken ne işimiz var evde yeterince evde kaldım zaten aaa yeter

kızlar paramini'de crazy baby ürünleri var...yavrularınıza ciciler almak isterseniz(yenidoğan ve hastane çıkışı) bi bakın derim:)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.
Dün gece yine sıcak ve ter içinde kaldığım bi geceydi. sabaha kadar da rüyamda doğumlar görüp durdum birazdan da ağdaya gidicem. hazırlıklı olayım artık

Peppermint, igdenaz geçmiş olsun kızlar. acil şifalar diliyorum.

Balperisini de merak ettim güzel haberlerini alırız inşallah.

canım pazartesi günü ben de alttan muayene oldum. 10 sn kadar sürdü hiç acımadı değil tabi ama kendi kendime normal doğurcam ben katlanmam lazım dedim durdum doktor da zaten ağrısız normal doğumla alıcaz hiç korkma tamam mı dedi. korkmuyorum dedim ben de ama içimden neler geçiyo tabi

canım evet kesi zor oluyo ama doğum sırasında hiç hissetmiyosun.ben pek bişey anlamadım.dikişler atılırken de canım pek yanmadı.ama odaya çıktıktan sonra acımaya başladı.bugunle bir hafta oldu doğum yapalı hala dikişlerim acıyo.temiz tutuyorum verdikleri temizleyiciyi de kullanıyorum ama hala acıyo.Bugün biraz hafifledi.hiç oturamıyodum.wc ye gitmek işkence.gerçi biraz da benim yüzümden abartıyorum sanırım.azıcık canım tatllı da :)))

ayyy benim de yarın ağda seansımmm...bu göbekle nasıl olacak bakalımmmmmmmm...tırsıyorum acıkkkk:18::18::18:

haklısınız ya bende başlarda sizin gibi düşüünüyodum ama dört bi koldan sen gel diye baskı yapılınca aklıma düşürdüler ne yapacam burda diye :) bebeğin kırkı nasıl çıkıyo kızlar bilen varmı özel şeyler yapılıyo galiba 40 tas suyla yıkanıp bi misafirliğe gidiyomuşsun oda sana bişeyler veriyomuş diye duydum

Canım geçmiş olsun. Allah eşine acil şifalar versin. Sen üzme kendini. Apendictomi çok da zor bir ameliyat değil. Umarım kısa sürede iyileşir.

Peppermint Tatlım babana geçmiş olsun. Sıcaklarda biraz dikkat etmesi lazım babacığının. Umarım tansiyonu kısa sürede düşer.

günaydın kızlar...bugn çok hyecanlıyım bebeğimi özledim ve kontrolümz var bakalım bizim cimcime nasıl keyfi yerindemi ne zaman gelmeye niyeti var...

iğnedaz eşine geçmiş olsun cnm....

Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.
Ya bugün oğlum çok değişik pozisyonlarda duruyor. Aynı anda karnımın her bölgesine vuruyor. Umarım Doğum pozisyonundan çıkmamıştır. Bende çok merak ediyorum ama bizimki haftaya cuma.

Canım dün bizde doğum yapmış arkadaşlarla konuşuyorduk da sezeryandansa epizyo çok daha iyi diyorlar. Gerçi deddiğin gibi epizyo sonrası bakım çok zor ve uzun süre. 3 haftada ancak iyileşiyormuş.

Ayy hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah. bakalım ne zaman diyecek doktorun.

Benim de 2100 grdı.Tombiş değil ama alt sınırda değil sadece 3 günlük bir geriden gelme durumu var.Ama takılmamak lazım ölçümleri bilgisayar kafa çapı,vücut çevresi vb.kriterle yapıyor.Misal benim bacaklar kısa gövde uzun.Kızımda öyle o yüzden vucud,kafa 3 gün önden bacaklar iki gün geriden görünüyor.Yani çok üzme kendini bunun için.Elevit folik asit+vitamin takviyesi benim dr.um sadece 3 ay kullan yeter demişti.

Kızlar portatfi beşiğimiz de geldi az önce.Babannemiz seçmişti bana sürpriz oldu ama çok sevdim.Bizimki bunun pembesiEki Görüntüle 227960 [/QUOTE]
yesinler senin beşşiğini bayıldımmm :) güle güle kullansın yavrun

aman dikkat et canım ya başını serin tut şapka vs ve bol bol su iyi eğlenceler
geçmiş olsun havadan da etkilenmiştir belki.
geçmiş olsun peppermintcim
Korkutmak gibi olmasın ama geçen hafta ben tmm doğuruyorum herhalde dedim. Canım sen kendin mi alacaksın? Bence uğraşma...

20 gün önce sancım vardı..tırstım gittim ağdacıya..daha gitmem herhalde..artık iyi kötü idare etsinler
ben de doğuruyorum herhalde dedim
amma canım tatlı he

bende misafirlerm gitsin başlıcam temizliğe bacak ve kollarımı epilasyonla alırımda orası için napcam bilmiyorum kuaförde hijyenik olmaz diye düşünüyorum göbeğimde öçatlaklar oluşmuş okadar vazelin ve badem yağı sürdüm çatlakları önliyeceğine kılları güçlendirdi göbeğimde

canım ben de bekleyeyim biraz diyodum ama yarın eşimin memleketine gidicez orda da aldıramam şimdi burda hep gittiğim bi bayan var ona aldırıcam artık doğuma kadar ne kadar dayanırsa işte

offf bi de bugün ben eş durumu tayini isticem yaa benim kadrom merkeze 90 km uzaktaki bi ilçede bakalım oğlumun şansına çıkar inşallah tayinim :84:

bu arada kızlar ben iki şey sorucam...

bebefix ten alışveriş yapan var mı ?

ikinci sorum da hastaneden bebeğimi çıkartmak için portbebe taşıma çantası kullanıcam hani şu elde taşınan çantalar var ya ondan
araba koltuğu yerine de kullanılan koltuklu ana kucağı almadım
çoğu kişi ondan aldı herhalde kararsız kaldım ne yapsam acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…