Evet pegasusa sordum 36.haftadan sonra raporluda olsa almıyomuş.herkes gel diyo.iki tarafta gel diye baskı yapıyo.özelikle annem gelecek kayınvalidem geri kalacakya o şimdiden aşılıyo bizi illa gelin diye.bende çok kararsız kaldım tabiki kendi evim daha rahat ama burada hastaneler hoşuma gitmiyo devletten farkı yok.her gidişimizde saatlerce bekliyoruz.burada sıkılırım izin süresince öfffffff herzaman böyle kararsızım oğlak burcu olmak çok zor
annemde gelmek istemiyoki sen gel diyo başka bişey demiyo gitmezsem mecburiyetten gelecek yani
canım eşime tomografi çekildi, apandisti göbek hizasına gelmiş ve iki kat büyüklükteymiş, doktor bu gece ameliyat olmalısın demiş. Acıbadem 17.000 tutar demiş,tomografi ...vs de 2000 demiş. Eşime sağlığın önemli dedim. Yine de medikalparkı da bi arayalım dedik sonuçta anlaşması var eğer hemen yapabilirlerse oraya nakledelim diye aradık olur dediller 2900 fiyat vwerdiler, hemen oraya götürdüler. Şu sıralar ameliyat için hazırlanılıyor.Rabbim yardımcımız olsun.
günaydın şekerler,
peppermint baban için üzüldüm çok geçmiş olsun canım,dışarda uzun süre kalmasın sıcaklar çarpıyor..
B]iğdenaz [/B]canım eşin iyidir umarım doğum öncesi kötü olmuş bu ameliyat işi,aman sen dikkat et yorulmamaya çalış,Allah şifa versin...
cns23 canım bu saatten sonra gitmeyi bile düşünme bence annen gelcek zaten bu sıcakta yollara düşme derim diğerleri yapsın fedakarlığı sen değil!!benim kayınvalidem de çağırdı 32 haftadan itibaren ama eşim istemediğimi bildiği için doktor izin vermiyor dedi!!düşünsene 32 de gitseydim şimdi 38 deyim hala ordaydım ve hala doğurmadım üstelik ben gitsem eşim gelemicekti izni olmadığı için o kadar süre ne işim var!!!
sen de bu fikri at kafandan derim yat dinlen annen gelsin eskisi gibi değil artık 40 çıkması falan..valla ben bekleyemem 40 gün evde çocuğum toparlansın biraz çıkarız akşamları yaz akşamları evde geçer mi?
Gecmis olsun canım. Acıbadem çok pahalı gercekten... Tez zamanda iyileşir insallah canım.canım eşime tomografi çekildi, apandisti göbek hizasına gelmiş ve iki kat büyüklükteymiş, doktor bu gece ameliyat olmalısın demiş. Acıbadem 17.000 tutar demiş,tomografi ...vs de 2000 demiş. Eşime sağlığın önemli dedim. Yine de medikalparkı da bi arayalım dedik sonuçta anlaşması var eğer hemen yapabilirlerse oraya nakledelim diye aradık olur dediller 2900 fiyat vwerdiler, hemen oraya götürdüler. Şu sıralar ameliyat için hazırlanılıyor.Rabbim yardımcımız olsun.
32 de gitseydın gerçekten bu zamana kadar ne yapardın orda..yatsan yatılmaz iş yapsan yapılmaz..kayınpederının yanında rahat edemezsn..ne akla çağırıyorsa..iyiki gitmemişsin ..hem kocayı o kadar zaman yanlız bırakmaya gelmez hele bu dönemde :)
bende 40ı falan bekleyemem,zaten istesende bekleyemiyorsn..yok topuk kanı yok aşısı derken daha çok çıkılyormş..alıcam bebeğimi çıkıp gezicemm oh sefam olsun
ya 5-10 dk ne demek ya..5-10 sn olmasın o..5 dk boyunca doktorun parmakları içeride ne yapıyor ya:44:
perpermint canım geçmiş olsun,baban nasıl şuan
iğdenazcığm sizede geçmiş olsun..eşin biran önce sağlığına kavuşacak merak etme..
Gunaydiiin nabersiniz :))) Balperisi dogum yaptida son haberler nler bakalim bide ordan3-4 gun hastanede kalma falan vardi galiba yanilmiyorsam İgdenazcim esinden ne haber ameliyati ne zaman olacak oldumu olduysa nasil gecmis tekrar gecmis olsun canim Kizlar dun soyle bi kendimce hesap yaptim sanki ben 4 agustosta dogum yapacakmisimngibi geliyo bana yani 13 gunun falan kaldi heyecan yaptim hatta daha da kisa olabilir ayyyy simdi herkesten haberler geliuor falan ama insan kendisi icin cok merakta oluyor bide ilk olacagindan bilmemek durumu karisttiriyor :) Ayyy allahim yaaa rahat saglikli cabuk iyilestigimiz bebislerimizi saglikla kucagimiza aldigimiz dogumlarimiz olur insallah. Dun biraz epizyotomi ile ilgili okudim kk da anaaam tirtim valla bidde bir dergide de okumustum o kesi kisileri rahaysiz edebiliyormus iz kaliyormus gec iyilesebiliyormus temiz tutumak ve kuru tutmak gerekmis ama bizimde mevsim cok kotu nasil nemsiz tutucaz kesi yerini valla % 80-90 normal dogumlarda epizyotomi oluyor bide ingiltere epizyoztomi olursa normal dogum statusune almiyormus Bazen diyoumki madem kesi olacak uyurken olsada hissetmesem. Amaaan ne bilim iste hepsi kuruntu. E varsa bahtimiza)) Gene ugrariz biz kactik simdilik :)))
ayyy benim de yarın ağda seansımmm...bu göbekle nasıl olacak bakalımmmmmmmm...tırsıyorum acıkkkk:18::18::18:Günaydın kızlar.
Dün gece yine sıcak ve ter içinde kaldığım bi geceydi. sabaha kadar da rüyamda doğumlar görüp durdumbirazdan da ağdaya gidicem. hazırlıklı olayım artık
Peppermint, igdenaz geçmiş olsun kızlar. acil şifalar diliyorum.
Balperisini de merak ettim güzel haberlerini alırız inşallah.
canım pazartesi günü ben de alttan muayene oldum. 10 sn kadar sürdühiç acımadı değil tabi ama kendi kendime normal doğurcam ben katlanmam lazım dedim durdum doktor da zaten ağrısız normal doğumla alıcaz hiç korkma tamam mı dedi. korkmuyorum dedim ben de ama içimden neler geçiyo tabi
canım eşime tomografi çekildi, apandisti göbek hizasına gelmiş ve iki kat büyüklükteymiş, doktor bu gece ameliyat olmalısın demiş. Acıbadem 17.000 tutar demiş,tomografi ...vs de 2000 demiş. Eşime sağlığın önemli dedim. Yine de medikalparkı da bi arayalım dedik sonuçta anlaşması var eğer hemen yapabilirlerse oraya nakledelim diye aradık olur dediller 2900 fiyat vwerdiler, hemen oraya götürdüler. Şu sıralar ameliyat için hazırlanılıyor.Rabbim yardımcımız olsun.
günaydın kızlar...bugn çok hyecanlıyım bebeğimi özledim ve kontrolümz var bakalım bizim cimcime nasıl keyfi yerindemi ne zaman gelmeye niyeti var...
iğnedaz eşine geçmiş olsun cnm....
Gunaydiiin nabersiniz :))) Balperisi dogum yaptida son haberler nler bakalim bide ordan3-4 gun hastanede kalma falan vardi galiba yanilmiyorsam İgdenazcim esinden ne haber ameliyati ne zaman olacak oldumu olduysa nasil gecmis tekrar gecmis olsun canim Kizlar dun soyle bi kendimce hesap yaptim sanki ben 4 agustosta dogum yapacakmisimngibi geliyo bana yani 13 gunun falan kaldi heyecan yaptim hatta daha da kisa olabilir ayyyy simdi herkesten haberler geliuor falan ama insan kendisi icin cok merakta oluyor bide ilk olacagindan bilmemek durumu karisttiriyor :) Ayyy allahim yaaa rahat saglikli cabuk iyilestigimiz bebislerimizi saglikla kucagimiza aldigimiz dogumlarimiz olur insallah. Dun biraz epizyotomi ile ilgili okudim kk da anaaam tirtim valla bidde bir dergide de okumustum o kesi kisileri rahaysiz edebiliyormus iz kaliyormus gec iyilesebiliyormus temiz tutumak ve kuru tutmak gerekmis ama bizimde mevsim cok kotu nasil nemsiz tutucaz kesi yerini valla % 80-90 normal dogumlarda epizyotomi oluyor bide ingiltere epizyoztomi olursa normal dogum statusune almiyormus Bazen diyoumki madem kesi olacak uyurken olsada hissetmesem. Amaaan ne bilim iste hepsi kuruntu. E varsa bahtimiza)) Gene ugrariz biz kactik simdilik :)))
Herkese gunaydiiin,
Bal perisinden haber yok sanırım ama dogum olmuştur herhalde, ikisi de iyidir insallah...
Bugün bizim kontrolumuz var 13.30 da, insallah hersey yolundadir da bir hafta daha devam ederiz... Sezeryan tarihimizi alacaz bugün.
Hayrilsun insallah....Gece de rüyamda dogum yaparken gördüm kendimi, lokal anestezi olmuşum ama normal hastane yatagindayim:) yanıma veriyolar kuzumu nasıl tatlı sarılıyorum, doktor annenin ağrısı var alın dıyo, ben yok yok hic bişeyim yok benim diyorum ama daha dikişler fln atılmamış, kesik vaziyette yatıyorum yani:).... Sonra doktora diyorum ya ben kontrole gelmiştim, niye dogum oldu diyorum öyle yaptık iste diyo, esim fln yok o göremedi diye düşünüyorum, kızıma bakınca neyse gelir o da diyorum:)) Hayrolsun insallah....
Gecmis olsun canım. Acıbadem çok pahalı gercekten... Tez zamanda iyileşir insallah canım.
ayyy benim de yarın ağda seansımmm...bu göbekle nasıl olacak bakalımmmmmmmm...tırsıyorum acıkkkk:18::18::18:
Günaydın kızlar.
Dün gece yine sıcak ve ter içinde kaldığım bi geceydi. sabaha kadar da rüyamda doğumlar görüp durdumbirazdan da ağdaya gidicem. hazırlıklı olayım artık
Ağda meselesi başlı başına sorun benim için.
Maşaallah benim tüyler çok çabuk çıkıyor; ben de 9 agustosa kadar bekleyeyım dıyorum ; o gun son kontrolümüz var.
Dogum 18 ınde olacak inşallah .
Ama 9 günde çıkmaya başlar benimkiler oooof
cevap için çok teşekkür ederim.ama elevit ne anlamadım.bir de 2150 gram çok az dimi yaa.bugün 34+0 da bebeğim.boyu iyi gibi ama kilosu çok az geldi bana.ben 12,5 kilo aldım.maaşallahım var ama bebeğim niye alamadı yaa :2:
aman dikkat et canım ya başını serin tut şapka vs ve bol bol su iyi eğlencelerkızlar bız yarın annemlerle sıleye denıze gıdıcez ama ben gırmıcem tabıkı sadece ayaklarımı sokarım ordanda pıknık yapıcazz
ama bırazda korkuyorum ne bılım bazen dısarı cıkyoruz yarım saat sonra aygın baygın oluyorum ben kendımede güvenemiyorum ama
zaten bu sene bır daha denız yüzü görecegımı sanmıyorumm( bende denıze bayılırım hatta hastasıyımdır )
en azından ayaklarımı sokarım dedim inşş bısey olmadan sağ sağlim geliriz (şurda doguma kalmıs 15 gün )
geçmiş olsun peppermintcimgeçmiş olsun havadan da etkilenmiştir belki.
Korkutmak gibi olmasın ama geçen hafta ben tmm doğuruyorum herhalde dedim. Canım sen kendin mi alacaksın? Bence uğraşma...
Günaydın kızlar.
Ağda meselesi başlı başına sorun benim için.
Maşaallah benim tüyler çok çabuk çıkıyor; ben de 9 agustosa kadar bekleyeyım dıyorum ; o gun son kontrolümüz var.
Dogum 18 ınde olacak inşallah .
Ama 9 günde çıkmaya başlar benimkiler oooof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?