2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya o ana kucağı sallana beşik gibi evde çok hoş ama araba olmayınca dışarıda kapalı elde taşınan o çantalar şart bence çünkü kışa girecez ben alacam onlardan otobüste rahat olur taşımak civilde çantayla beraber 25 ti çok pahalısına gerek yok bence.

ben de geçen hafta gittim ağdaya bikini bölgesini aldırdım sadece bacaklar ve kollar da alıncak ama bekliyorum biraz daha gecelikte güzel görünsün diyeağdacıda rahatım ya hiç kasmıyorum kadın şaşırıyor hatta hiç sesin çıkmıyor diye!!ama alışkınım ben yıllardır kuaförde hallediyorum bu işi..keşke doğumumu ağdacım yaptırsa)
pazartesi kontrolum var 38+3 te ben normal yapamıcam sanırım inşllh doktorum insan gibi davranır da 1 ağustosa sezaryan tarihi veriri daha erken istemiyorum 1 ağustos 39+3 oluyor eğer moral bozarsa yine bursa yolları taştan olacak(

Hadi hayırlısı canım , inşallah gönlüne göre olur tayinin.

Ahahahahahah

Ağdacısıyla bu kadar bütğnleşmiş birini ilk kez görüyorum.

Ben şu olaya giremedim bi türlü; saatlerce işkence offf zaten göbekten göremiyorum.

Bu arada oto koltuğu alan var mı; evde de kullanmak için anakucağı niyetine.

Ne marka aldınız ?

Merhaba,

Direk dalıyorum konuya ama Ben bebefixten alışveriş yaptım..

1 ağst mu....aaa ben de 1 ağst...venus de 1 ağst olacak sanırsam :)

teşekkür ederim moral için :) yaa turnusollü ped koydular renk değişimi olsaydı enfeksiyon var diyecekti heralde.renk değişimi olmadı normal bi akıntı dedi.o da pek anlamadı.hatta terliyor yada idrar kaçırıyo olabilirmisin dedi bana dedim anlamaz mıyım öle olsa.durduk yere baya ıslanıyor pantolonlarım.yine çok akıntı olursa gel dedi

Rehnumaaa. Caniiim nasilsin iyimisiniz demek kesi acitiyor yaa 3 haftaymis galiba dayanicaz artik yapacak biseyimiz yok caresiz ela hnm nasillar iyi emiyormu gazi sancisi uykusu nasil yalnizmisin yaninda birisi varmi allah kolaylik guc kuvvet versin canim ))Sezenciim o turnusollu kagidin sebebi akintimi amniyotik sivimi renk degisseydi amniyotik sivi denecektiKizlaaar eyeszay le gorustum annesi yaninda ve sanirim siradaki dogum o olabilir coknsistim diyor nete giremiyormus hala baglanmamis sizleri yeni dogumlari sordu iyi ama dogumu yakin bence )

oto koltuğu daha almadım ama pierre cardin alacagım ciciler bölümüne eklemiştim ordan bakabilirsin

kızlar doğum yapanlar için de bir topic açsak ya.. kim ne zaman, nasıl doğum yaptı, bebeklerin doğum kilo ve boylarını da eklerdik.... tablo gibi birşey olurdu...

Kızlar,

dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. eşimin ameliyatı iyi geçmiş, hastanede bir gün ya da iki gün kalacak, hafta sonu buraya gelecekti, biletini iptal etti, sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.

Peppermint dün benim babamın da tansiyonu fırladı. Ben taşların şifasına çok inanırım babama lapis taşı verdim. Önce inanmadı ama çok değil bir kaç saat içinde tansiyon normal değerlere indi. Bugün işe giderken taşı da almış. tavsiye ederim. akik de olur ama lapisin etkisini bizzat gördüm. geçmiş olsun canım.

aa bende bundan alıcam canım..rengide aynı..çok güzel güle güle kullan..burda 590 tlydi fiyatı
kızlar doğum yapanlar için de bir topic açsak ya.. kim ne zaman, nasıl doğum yaptı, bebeklerin doğum kilo ve boylarını da eklerdik.... tablo gibi birşey olurdu...

canım dopiğimz var zaten http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/453381-2011-agustos-bebekleri-geliyor.html

Son düzenleme:
Merhaba,

Direk dalıyorum konuya ama Ben bebefixten alışveriş yaptım..
güvenilir ozaman he ?
kaç günde geldi canım ürünün ?

evde pilli sallanan ana kucağım var canım..fakat hastaneye giderken falan taşımak için yoktu.
ben de kızkardeşimin çantasını aldım bezden bi çanta işte
arabamız ikikişilik yani oto koltuğu bağlamam mümkün değil zaten..kucağımda kalacağı için debez uygun sanırım
çok kararsız kaldım
1 ağst mu....aaa ben de 1 ağst...venus de 1 ağst olacak sanırsam :)

valla benim de 1 ağustostu doktor ne yaptı etti 29 temmuz yaptı
değiştirsem mi acaba aynı gün doğmak da güzel ay ben ne karasız bir insanım ya

ben hala oğluşuma isim koyamadım.ben başlarda berk olsun dedim eşim nıch dedi sonra eşim mert dedi ben sıradan dedim.sonra yiğit olsun dedik evdekiler benimsemedi şimdi askıya aldık ismini 2ay kaldı hala ismi yok :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…