Korkutmak gibi olmasın ama geçen hafta ben tmm doğuruyorum herhalde dedim. Canım sen kendin mi alacaksın? Bence uğraşma...
bu arada kızlar ben iki şey sorucam...
bebefix ten alışveriş yapan var mı ?
ikinci sorum da hastaneden bebeğimi çıkartmak için portbebe taşıma çantası kullanıcam hani şu elde taşınan çantalar var ya ondan
araba koltuğu yerine de kullanılan koltuklu ana kucağı almadım
çoğu kişi ondan aldı herhalde kararsız kaldım ne yapsam acaba ?
canım ben de bekleyeyim biraz diyodum ama yarın eşimin memleketine gidicez orda da aldıramam şimdi burda hep gittiğim bi bayan var ona aldırıcam artık doğuma kadar ne kadar dayanırsa işte
offf bi de bugün ben eş durumu tayini isticem yaa benim kadrom merkeze 90 km uzaktaki bi ilçede bakalım oğlumun şansına çıkar inşallah tayinim :84:
ben de geçen hafta gittim ağdaya bikini bölgesini aldırdım sadece bacaklar ve kollar da alıncak ama bekliyorum biraz daha gecelikte güzel görünsün diyeağdacıda rahatım ya hiç kasmıyorum kadın şaşırıyor hatta hiç sesin çıkmıyor diye!!ama alışkınım ben yıllardır kuaförde hallediyorum bu işi..keşke doğumumu ağdacım yaptırsa )
pazartesi kontrolum var 38+3 te ben normal yapamıcam sanırım inşllh doktorum insan gibi davranır da 1 ağustosa sezaryan tarihi veriri daha erken istemiyorum 1 ağustos 39+3 oluyor eğer moral bozarsa yine bursa yolları taştan olacak(
Bu arada oto koltuğu alan var mı; evde de kullanmak için anakucağı niyetine.
Ne marka aldınız ?
Bu arada oto koltuğu alan var mı; evde de kullanmak için anakucağı niyetine.
Ne marka aldınız ?
bu arada kızlar ben iki şey sorucam...
bebefix ten alışveriş yapan var mı ?
ikinci sorum da hastaneden bebeğimi çıkartmak için portbebe taşıma çantası kullanıcam hani şu elde taşınan çantalar var ya ondan
araba koltuğu yerine de kullanılan koltuklu ana kucağı almadım
çoğu kişi ondan aldı herhalde kararsız kaldım ne yapsam acaba ?
ben de geçen hafta gittim ağdaya bikini bölgesini aldırdım sadece bacaklar ve kollar da alıncak ama bekliyorum biraz daha gecelikte güzel görünsün diyeağdacıda rahatım ya hiç kasmıyorum kadın şaşırıyor hatta hiç sesin çıkmıyor diye!!ama alışkınım ben yıllardır kuaförde hallediyorum bu işi..keşke doğumumu ağdacım yaptırsa )
pazartesi kontrolum var 38+3 te ben normal yapamıcam sanırım inşllh doktorum insan gibi davranır da 1 ağustosa sezaryan tarihi veriri daha erken istemiyorum 1 ağustos 39+3 oluyor eğer moral bozarsa yine bursa yolları taştan olacak(
teşekkür ederim moral için :) yaa turnusollü ped koydular renk değişimi olsaydı enfeksiyon var diyecekti heralde.renk değişimi olmadı normal bi akıntı dedi.o da pek anlamadı.hatta terliyor yada idrar kaçırıyo olabilirmisin dedi banacanııım,üzülme bebeğin sağlıklıysa sorun yok.Küçük doğan bebekler daha hızlı kilo alıp,daha çabuk glişirmiş.Sen yine sağlıklı beslenmeye devam et,kilo da çok almazsa sorun yapma:) Bu arada dr alttan muayene edince ne dedi.Su sızması falan varmıymış,yoksa normal bi akıntımıymış?
aa bende bundan alıcam canım..rengide aynı..çok güzel güle güle kullan..burda 590 tlydi fiyatıPIERRE CARDIN PS 705A ALİMİNYUM ÇİFT YÖNLÜ BEBEK ARABASI TURUNCU - PratikEv.com
ben bu arabayı ve bunun oto koltuğunu aldım canım
kızlar doğum yapanlar için de bir topic açsak ya.. kim ne zaman, nasıl doğum yaptı, bebeklerin doğum kilo ve boylarını da eklerdik.... tablo gibi birşey olurdu...
güvenilir ozaman he ?Merhaba,
Direk dalıyorum konuya amaBen bebefixten alışveriş yaptım..
evde pilli sallanan ana kucağım var canım..fakat hastaneye giderken falan taşımak için yoktu.ya o ana kucağı sallana beşik gibi evde çok hoş ama araba olmayınca dışarıda kapalı elde taşınan o çantalar şart bence çünkü kışa girecez ben alacam onlardan otobüste rahat olur taşımak civilde çantayla beraber 25 ti çok pahalısına gerek yok bence.
1 ağst mu....aaa ben de 1 ağst...venus de 1 ağst olacak sanırsam :)
aa bende bundan alıcam canım..rengide aynı..çok güzel güle güle kullan..burda 590 tlydi fiyatı
canım dopiğimz var zaten http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/453381-2011-agustos-bebekleri-geliyor.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?