2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz geldiiikkkk...
şekerler güzel geçen bi kontrolümüzden sizlere bilgi vereyim....
35+0 ız bugün ve bebişim güzel kızım 47.5cm ve 2510 gr...
herşey yolunda kafası aşağıda doğum pozisyonundaymış,suyumuz güzel,dopplerde yaptı dr her ihtimale karşı önlem amaçlı
bu kontrolde tam bi maskarayı canlandırdı kızım,babası 3 saatlik yazlığımıza 1 haftalığına gitmek istiyodu bende olmaz doğum yaklaşıyo kendimi riske atamam diye karşı çıktım hep dr a soracam dedi ve sordu dr artık olmaz doğum geldi az kaldı ne olacağı belli olmaz dedi kociş üzüldü ben ise güldüm ben sana demedimmi dr bey izin vermez diye dedim ve o sırada bebişte acıma duygusuyla gülmeyi birleştirip bi poz verdi dr amcamızda pozu yakaladı,yani kızım benden yana oldu babasına üzülerekte olsa güldü dr da şaşırdı anne kız ele ele vermişler daha şimdiden diye...
ayaklarımda zaman zaman şişlikleri sordum oda hemen tansiyona bakalım dedi oda normal çıktı
nst yede bağlandık ondada sancı çıkmadı kalp atışları yerinde
Allahıma çok şükürler olsun herşeyimiz yoluna girdi,artık her hafta kontroldeyiz yihhhuuuu

kız maşallah de kendıne
tü tü herşey yolunda ne güzel..senın kızda şimdiden başlamış cadılık yapmaya...belkide o babasının tarafını tumuştur ne biliyosn..belki yüzmek istiyordu denize girmek..doktorda olmaz deyince o duyguyu vermiştir

1 ağst mu....aaa ben de 1 ağst...venus de 1 ağst olacak sanırsam :)

anaaa evet di mibakalım ne dicek benim doktor?üçümüzde aynı gün mü kavuşcaz acaba kuzularımıza?gerçi sizinkiler kesin benimki tahmini tarih ama ben o gün olmasını çok istiyorum hayırlısı bakalım...

Son düzenleme:

Yaa eyeszay kaç haftalık oldu şimdi??? 38 - 39 oldu değil mi? Ayy inşallah rahat bir doğum yapar.
Bu arada ben kaç tane kırtasiyeye sorduysam turnusol kağıdı bulamadım.

Canım hadi gözün aydın. Maşallah güzel kızına Hehe şimdi öyle ama malesef kızlar sonradan babacı oluyor. Kendinden pay biç. Valla son günlerdeki dr. lara inat senin ki gayet pozitif çıktı :))) yine bir maşallah

iyiyiz canım biz, kesi sırasında acı duymadım pek dikişlerde zor olmadı ama sonrasında ddiğim gibi acıyor.ama bünye meselesi herkeste aynı şey olacak die bişey yok.benimki ela değil zeynep reyyan karıstırdın sanırım :)) kızçem iyi çok şükür minnak biraz :) gazı oluyor. geceleri 12 ile 6 arası en az 3 kez kalkıyorum.ama hiç zor gelmior şimdilik.kan şekeri düşük olduğu için sürekli uyandırılıp beslenmesi lazımmış.bazen ben uyanıyorum bazen o uyandırıyor:)yanımda annem var ama ancak on gün kalabiliyor 7 si gitti.üç dört güne gidecek sonra yalnızım.(

selam kizlar. bugun su baskasinin interneti bana bir surpriz yapti bu siteyi acabildim. 2 dogum haberi duydum kizlardan faceden cok heyecanlandim. nasil gelisimci?? diger arkadas kimdi?? normalmi sezeryanmi olmus?? cok guzel ya sanki bizde bebeklerimize kavusmnusuz gibi heyecanli. bende en son doktora gittim 2 700 olmustu bebis. iste dogum yapicagim yere soktular. bebekleri 2 saatligine isitmak icin firin gibi biyere koyuyorlar orayi gordum falan aman ne kucukler. iste orda beni olesine bi makineye bagladilar ilk defa kalp atislarini duydum ama o makineye bagli olmayi hic sevmedim. bole bizim hersey yolunda. vucud agirligi ve sicaklarin verdigi rahatsizlik disinda. ha bide gracoyu geri verip ingiltereden siparis vermistimya. ingiltere prizleri farkli imis burda priz bulamayincada salak ben laptopa taktim onu simdi calismiyor. motorumu yandi ne oldui. teknik serviside yok burda. icini acma yeri bile yok gibi. kac gundur ona uzuloyorum. bole benden haberler. aa bide annem geldi. sizler nasilsiniz??

tütütüttüü maşallah
cnm dr izin vermediği için ben eşime güldüm bebişimde benim refleksimle beni tutup babasına güldü
yani dr ben bebiş bi yanda eşim bi yanda kaldı
şaka bi yana eşimin tatile gitmesini istiyordum ama oda son zamanlara bıraktı şimdiden sonrada gidemez tek
izin vermiştim tek gitmesine ama değerlendirmedi
şansını kaybetti artık seneye hep beraber kısmetse

doğru diyom cnm yaa kızlar sonradan babacı oluyolar napalım küçükken benden yana olsun bari
ben dr umdan çook memnunum cnm ya maşallahı var zaten dr un güler yüzüne hayran kalıyorum olumsuz bişi söylicekse bile hazırlayıp söylüyo pat diye söylemiyo taa gebzeden hastaları var tatlı dili için...

slm cnm geçen hafta kontrole gidicem dedin bidhada gelmedin merak ettin seni
neyseki bi arkadaş facete konuşmuş senlede hbr getirdi rahatladık...
bebeğine maşallah 2700 hee ne güzel annende gelmiş gözünaydın
cicileri yıkadınızmı hazırlıklar bittimi?
ha bide sen epidural normla yapacaktın değilmi?
ben de öyle düşünüyodum vazgeçtim riskleri beni korkuttu
normal doğumun normaline karar verdim bi aksilik çıkmazsa

doğru diyom cnm yaa kızlar sonradan babacı oluyolar napalım küçükken benden yana olsun bari
ben dr umdan çook memnunum cnm ya maşallahı var zaten dr un güler yüzüne hayran kalıyorum olumsuz bişi söylicekse bile hazırlayıp söylüyo pat diye söylemiyo taa gebzeden hastaları var tatlı dili için...[/QUOTE]

istanbuldamı dr.un kocaelindemi?

istanbuldamı dr.un kocaelindemi?[/QUOTE]

istabulda cnm dr um niye sordun?

canim acilmiyor sayfalar baska b ir baglanti buldum ordan giriorum. simdi annem geldi ondan eski evede gidemiyoruz. valla bitek bebegin kiyafetleri yikanip utulendi. daha hala hastane cantam bile hazir degil. zira hic dogum yapicam gibi gelmiyor bebek asagiya inmedi daha. herkesin indimi?? ben doktorla konustum. epidural icin icim cok rahatladi. normal epidural yapicam. ama cok rahatsizim burdaki hastane sistemleri konusunda. bana kalsa trye gelirim dogum yapmaya. bebegin kafasi gozukene kadar odada kaliyorsun ole insanlarda senle takiliyor.orda epidural falan yapiliyor. sonra bebegin saclari gozukunce dogumhaneye gidiyorsun ve oraya fotografci falan almiolar yasak(( bebisin fotosu olmicakmi simdi dogum anindan(

Arkadaşlar merhaba,

2 gün önce topiğe hiç bir doğum belirtim yok yazmıştım. Dün sabah 6:14'te suyum geldi.
Akşam 18:30'da normal doğum yaptım.
Kızım 4080 gr doğdu .
Dünyanın en güzel şeyi...
Emiyor, gayet sağlıklı hamdolsun.
Şu anda yanımda uyuyor prensesim.

Rabbim hepinizi sağlıkla, hayırlısıyla yavrularınıza kavuştursun inşaAllah...

aa ne diyosun seni panikletmek istemem ama kendi çantanıda hazırla ne olur ne olmaz inmedi diye hazırlıksız yakalanma
hastane olayları ilginçmiş cnm
bebeğin saçı gözükene kadar odadamı kalıcan ne alaka yaa ee saçı göründükten sonra hiç çıkma doğumhaneye falan doğur oracıkta daha iyi
hem epiduralin bebeğin saçı gözüktükten sonra yapılmasının ne anlamı kalıyo normal doğum başlamış oluyo zaten açıklık falan bebeğin gelmesi herşey tamam sonra epidural ne maksatlı yapılıyo....
ben epiduralden vazgeçtim artık herşey Allaha bağlı o bebeğimi nasıl göndereceğini ve nasılın hayırlı olacağını biliyodur bende fazla takılmamaya çalışıyorum

canımm çok tebrik ederim gözün aydın analı babalı büyüsün inşalllhdoğumun rahat geçmiştir inşllh ne güzel bebeğinde iyiymiş
darısı başımıza artık allah ayırmasın sizi sağlıkla büyüt yavrunu

aaaa hayırlısı olsun cnm gözünüz aydın tebrik ederim seni
4kilodanda fazla maşallah normal doğum zor olmadımı
çok şükür sağlıklı ve emiyo daha ne isterki insan
ne mutlu sana
inş bizimde doğumlarımız kolay olur

biraz doğum anını anlatsana normal doğumu müsaitsen

gözün aydın canım...yavrunuzla sağlıklı,mutlu günler geçirin...tebrik ederimm

Canım tebrik ediyorum, analı babalı büyüsün yavru kuşun. Kilosu yerinde, emiyor, ikinizde iyisiniz ne büyük mutluluk. Bu mutlulugunuz ömür boyu sürsün. Prensesini öpüyorum. Bu arada fırsat bulursan biraz doğum anını anlat :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…