2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel canım ya, 15 günde bir.benim 2 ay olacak..doktorum çok yoğun tutulan birisi 1 ay öncesinden gün almak gerekiyor.dolayısylada çok nazımızda geçmiyor

ne güzel canım ya, 15 günde bir.benim 2 ay olacak..doktorum çok yoğun tutulan birisi 1 ay öncesinden gün almak gerekiyor.dolayısylada çok nazımızda geçmiyor

2. b. yedek dr bulabilirsin kendine , lazım olan şey ultrason ultrasonu olsunda popülerliği önemli değil

Son düzenleme:
hippy34,
kız sen gitmedin mi daha gelmiş olamassın heralde ?:26: açık mı kaldı yoksa :44:

Kızlar günaydın,

12. haftada cinsiyet belli oluyormu ki?

Bende haftaya gidicem ense kalınlığı için. 12+3 olucam. Cinsiyeti söylermi acaba doktor?

günaydın kızlarr

güzel haberlerle dolu sağlıklı bi hafta diliyorum.
doktora giden arkadaşlarımız güzel haberlerle dönerler inşallahh... benim de haftaya 2li testim. heyecanla bekliyorum.bakalım hayırlısı.. bebişlerimiz Allaha emanet inşallah hiçbirimiz üzülmeyiz..

kızlar bi de bişey sorucam göğüs uçlarında yer yer beyazlık olması normal mi sanki deri yenileniyo gibi böyle bi şey olabiliyo mu ?

Endişelenme doktor 2.5 altını normal olarak kabul ediyoruz dedi dedi.Zor biliyorum ama güzel düşünelim güzel olsun herşey

sağol canım.senin bakılmış sanırım kaç çıktı?

Kızlar günaydın,

12. haftada cinsiyet belli oluyormu ki?

Bende haftaya gidicem ense kalınlığı için. 12+3 olucam. Cinsiyeti söylermi acaba doktor?

biz sormadık o kız dedi bize..12+1 de hemde :)) sevindik tabi.benim hep korkularım olduğu için cinsiyet hiç aklıma gelmedi..öğrenince mutlu olduk

benim oluyoo..ama benim öncedende olurdu.prolaktinden sanırım.

merhabalar,

ben meleğimi geçen pazartesi kaybettim( inşallah sizler sağlıcakla meleklerinizi kucağınıza alırsınız.

zaten geçen haftasonu rahastsızdım yattım,pazartesi hastaneye gittim kalbinin durduğunu öğrnedim bebek kanama yapmış dr.ertesi sabah gel kürtaj yapalım dedi o akşam aşırı kanamam oldu acile kaldırdılar 2 kez müdahale ettiler kalan parçaları temizlediler bi gece hastanede kaldım bugün işbaşı yaptım şimdi toparlanmaya çalışıyorum ama biyandan da yazarken ağlıyorum( çok kötü bi durum Allah kimseye yaşatmasın kendinize çok iyi bakın ve meleklerinizede

hadi bakalım hayırlısı bende sabırsızlıkla bekliyorum sonucu? peki ense kalınlıklarınız nasıl sizin?inş güzel sonuçlar alırız hepimiz

ense kalınlığını söylemeden direk 2li mi 3lü mü istersiniz dedi, 2li yaptırdım sonra söylicek sanırım.cuma arıcam sonuçlar çıktı mı diye ona göre gidicem

Allah sabır versin canım, inşallah uygun olan tez zamanda Allahım sana çok sağlıklı bir melek nasip etsin. çok zor bir durum elbette ama Allahın takdiri.. Allah sana güç ve sabır versin inşallah canım

canım büyük geçmiş olsun
çok üzüldüm
Allah yeniden nasip eder canım
senin sağlığın yerinde olsun

bunu yasamıs bırı olarak cok uzuldum. allah sabır versın canım.
bır problem varmıydıkı onceden, anıdenmı olmus. kac hatalıktın sen epey ılerlemıstın hatırladığım kadarıyla?

Canımmmm, çok geçmiş olsun. Ağlama sakın, üzülme. Valla bende çok kötü oldum... Yine bebişin olur, sağlıkla kucağına alırsın. Güzel şeyler düşün canım. Allah bi daha yaşatmasın...

canım çook geçmiş olsun.. buna benzer şeyler yaşamış biri olarak anlıyorum acını.. inşallah bu üzüntünü unutturacak sağlıklı bebeğine istediğin zaman kavuşursun.. allah sabır versin

canım yaa çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun inşallah tez zamanda tekrar hamile kalırsın. benim de sol aly karnımda dünden beri ağrı var ara ara orda ağrım oluyor ama dünden beri çok doktora söylemiştim gaz sancısı demişti ama tek nokta ağrıyor umarım herşey yolundadır perşembe randevum var bakalım hepimiz için hayırlısı olsun

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm,
tanrı inşallah tez vakit sana yeniden bir bebiş verir, maalesef böyle durumlarda birşeyler yapamıyoruz. Bende Nisan 2010 bebeğimi 11.hafta da kaybettim çok kötü bir durum olduğunu biliyorum Allahım sana sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…