istanbul pendik civarında oturan varmı kızlar?
merhabalar,
ben meleğimi geçen pazartesi kaybettim( inşallah sizler sağlıcakla meleklerinizi kucağınıza alırsınız.
zaten geçen haftasonu rahastsızdım yattım,pazartesi hastaneye gittim kalbinin durduğunu öğrnedim bebek kanama yapmış dr.ertesi sabah gel kürtaj yapalım dedi o akşam aşırı kanamam oldu acile kaldırdılar 2 kez müdahale ettiler kalan parçaları temizlediler bi gece hastanede kaldım bugün işbaşı yaptım şimdi toparlanmaya çalışıyorum ama biyandan da yazarken ağlıyorum( çok kötü bi durum Allah kimseye yaşatmasın kendinize çok iyi bakın ve meleklerinizede
sağol canım.senin bakılmış sanırım kaç çıktı?
biz sormadık o kız dedi bize..12+1 de hemde :)) sevindik tabi.benim hep korkularım olduğu için cinsiyet hiç aklıma gelmedi..öğrenince mutlu olduk
benim oluyoo..ama benim öncedende olurdu.prolaktinden sanırım.
kızlar hamileyken ıhlamur içmek zarar lı mı?:2:
çok teşekkür ederim,inanın tar,hler okadar karışıktıki; adetime göre 9 haftalıktı,ama en son ultrasona göre 7 haftalıktı.kanama olmadan önceki gün yani 10 ocakda dr.dişimden kanal tedavisi olabileceğimi söylemişti, 11 indan ilk kanamam oldu ve ogün iğne vuruldum,bana dişden kaynaklı gibi gelio hatta gittiğim hastanedeki dr.bazı meslektaşlar önersede ben önermiyorum dedi bakalım yarın akşam patoloji sonucunu alıcaz detaylı konuşucam dr.la
kızlar hamileyken ıhlamur içmek zarar lı mı?:2:
Slm canım,
ben gecen hafiften grip olmuştım doktorum bana bol bol ıhlamur iç ve dinlen dedi. Eğer zararlı olsaydı önermezdi herhalde diye düşünüyorum çünkü biliyor benim ne kadar pimpirikli olduğumu :18:
evet bakıldı ama doktorum sadece herşey yolunda 2.5 altı normal kabul ediyoruz endişelenecek bir durum yok dedi, bir de karın ön duvarının yapısına baktı oda önemliymiş herşey yolunda kan verdim ama sonuç haftaya perşembe çıkacak 2li test için ,gidince cinsiyetini de öğrenicez allah izin verirse...ama hepimiz için önemli olan sakin ve huzurlu kalmaya dikkat etmek gerekiyor zor biliyorum ama güzel düşünceler güzel şeylere vesile olur:)13+3 olduk bugün:)
merhabalar,
ben meleğimi geçen pazartesi kaybettim( inşallah sizler sağlıcakla meleklerinizi kucağınıza alırsınız.
zaten geçen haftasonu rahastsızdım yattım,pazartesi hastaneye gittim kalbinin durduğunu öğrnedim bebek kanama yapmış dr.ertesi sabah gel kürtaj yapalım dedi o akşam aşırı kanamam oldu acile kaldırdılar 2 kez müdahale ettiler kalan parçaları temizlediler bi gece hastanede kaldım bugün işbaşı yaptım şimdi toparlanmaya çalışıyorum ama biyandan da yazarken ağlıyorum( çok kötü bi durum Allah kimseye yaşatmasın kendinize çok iyi bakın ve meleklerinizede
ya aşırı grip olmuşum mahvoluyorumm hiç yaa bende bilmedim ıhlmur içtim ddm acaba zararı var mı ?
ya aşırı grip olmuşum mahvoluyorumm hiç yaa bende bilmedim ıhlmur içtim ddm acaba zararı var mı ?
Yeşil çay içme,çay içme...Ne içicez? Ben hergün içiyorum ıhlamur...
canım olmaz merak etme.ama günde 2 fincanda fazla içme.
canım eğer çok kafanı karıştırıyorsa doktorunu bir ara danış
canım ıhlamur yeşil çay gibi içecekler düşük riski yaratıyo diye biliyorum tüketiyosanda günde 1 bardağı geçme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?