2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

istanbul pendik civarında oturan varmı kızlar?

Cnm ben Kurtköyde oturuyorum, bölge hastanesine gidiyorum...
Organikşeker çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş inş.bir sonraki hamişliğin çok güzel geçer ve kucağına güzel bir bebek alırsın

Ben 2 li test sonucumu aldım dr da gösterdim çok iyi çıktı, keyfim yerine geldi bende yaş olduğu için tırsıyordum hiç zaten amiyosentezi önermedi allahtan drum. 1,1 çıktı ense kalınlığı 1,7 çıkan arkd.niye dert ediyorsun bence güzel çıkmış benim görümcem 1,8 çıktı haziranda doğum yapacak ve riskli gebelik druna gidiyor onda bile sorun yok demiş....

günaydın iyi haftalar kızlar nasılsınız?
organikşeker canım çok üzüldüm ama kendini yıpratma herşeyde bir hayır vardır.inşallah tez zamanda tekrar olur ve çok güzel bir hamilelik geçirisin.

Canım çok üzüldüm, geçmiş olsun. En kısa zamanda sana üzüntülerini unutturacak sağlıklı bir bebiş diliyorum. Kendini yıpratma her şeyde bir hayır vardır canım.

çok teşekkür ederim,inanın tar,hler okadar karışıktıki; adetime göre 9 haftalıktı,ama en son ultrasona göre 7 haftalıktı.kanama olmadan önceki gün yani 10 ocakda dr.dişimden kanal tedavisi olabileceğimi söylemişti, 11 indan ilk kanamam oldu ve ogün iğne vuruldum,bana dişden kaynaklı gibi gelio hatta gittiğim hastanedeki dr.bazı meslektaşlar önersede ben önermiyorum dedi bakalım yarın akşam patoloji sonucunu alıcaz detaylı konuşucam dr.la

evet bakıldı ama doktorum sadece herşey yolunda 2.5 altı normal kabul ediyoruz endişelenecek bir durum yok dedi, bir de karın ön duvarının yapısına baktı oda önemliymiş herşey yolunda kan verdim ama sonuç haftaya perşembe çıkacak 2li test için ,gidince cinsiyetini de öğrenicez allah izin verirse...ama hepimiz için önemli olan sakin ve huzurlu kalmaya dikkat etmek gerekiyor zor biliyorum ama güzel düşünceler güzel şeylere vesile olur:)13+3 olduk bugün:)

Canım Rabbim sabırlar versin..Çok zor bi durum...

kızlar hamileyken ıhlamur içmek zarar lı mı?:2:

Slm canım,
ben gecen hafiften grip olmuştım doktorum bana bol bol ıhlamur iç ve dinlen dedi. Eğer zararlı olsaydı önermezdi herhalde diye düşünüyorum çünkü biliyor benim ne kadar pimpirikli olduğumu :18:

ya aşırı grip olmuşum mahvoluyorumm hiç yaa bende bilmedim ıhlmur içtim ddm acaba zararı var mı ?

canım hayırlı olsun..zaman nasıl geçiyorya .sonuçlarında güzel çıkar inş.

canım çok geçmiş olsunn, çok üzüldüm.. ne denir başka bilmiorumki, bundan sonra sağlıklı bebişlerin olsun inşallah daha çok yeni ama bi süre sonra biraz daha iyi olcaksın emin ol seni çok iyi anlıyorum

canım ıhlamur yeşil çay gibi içecekler düşük riski yaratıyo diye biliyorum tüketiyosanda günde 1 bardağı geçme bence

hayır yeşil çayın zararı var ama ıhlamurun düşük riski yok ben hamileliğin başında gribi onunla atlattım doktorum tavsiye etti zaten. şimdi de hafif grip başlangıcı var

canım valla ben bol bol limonlu sıcak su tarçınlı meyve çayı evdeki taze meyvelerden.ıhlamur bal pekmez hep onlarla atlattım.

ıhlamurun zararı olmadığını duymuştum..adaçayı zaralı diye biliyorum.ayrıca arkadaşlar üşütme yaşadığınızda kendinizi kötü hissettiğinizde vicks buğu da yapabilirisniz bana hep iyi geldi..kötüleşmeden atlattım..öneririrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…