2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar ben de bebegimi gormeyeli 3 hafta oldu,
h.sonuna kadar da goremicem,
cok merak ediyorum iyi mi, durumu nasil diye.
umarim buyuyup serpilmistir, cok sagliklidir

cmrt gidicem, hem 2 li test yapilacak hem de diger kan testleri..

Gözün aydın canım, büyük bir stresten kurtuldun darısı benim gibi henüz yaptırmamış yada yaptırıp sonuç bekleyenlerin başına.

ben daha ayın 19unda gidecemm dr off zaman geçmio sankii yaa ( kasık ağrısı olan varmı aranızda

canım benim arada oluyordu çok normal bu. ama benim göbek deliğime yakın bir yerde solda ağrım var doktora söylemiştim gaz sancısı demişti ama tek bir nokta ağrıyor umarım bebeğim iyidir zaten son günlerde kabız olmuştum ama geçmiyor o ağrı bakalım

kızlar biz geldik doktor amcamızdan:) büyümüşüz serpilmişiz hatta ellerimizi kollarımızı kaldırdık havaya.. 4 boyutlu cihazı var doktorun çok güzel gözüküyo maşallah kuzuma haftaya tekrar gitcez ense kalınlığı için alttan bakcak ayrıntılı olarak incelicem dedi, inşallah sonuna kadar sorunsuz gider

ayyy çok sevindim..gözün aydın canım,hadi bakalım darısı diğer güzel haberler getirecek arkideşlere

15.haftada gidersen 2li test için geç kalırsın(11-14.hafta), 16 ve 20.haftada 3 lü testi yaptırabilirsin...

mrb.arkadaşlar
2li test yaptırıp sonuçları hakkında bilgi sahibi olan varsa paylaşabilir mi acaba. sonuçlar çıktı dr.herşey normal dedi ama değerler ne anlama geliyo sınırı nedir.

amin inşallah hayırlı ve güzel haberlerle dönerimben daha akşam gidicem ama
güzel haberlerini bekliyoruz canım
geçmiş olsun canım,allah sabır versin.tez zamanda kucağını doldursun.böyle haberler beni çok kötü etkiliyor ya..ne zamandır görmedım 23 şubatta göreceğim daha çok var ya bebeğiminde kalbi durduysa
gönlünü ferah tutmaya çalış canım, inşallah herşey yolundadır.
ya ben süt içerken içine tarçın atıyorum acaba ne gibi bir sakıncası var tarçının:44:

ense kalınlığı için alttan mı bakılıyor hep.:44:

ya aşırı grip olmuşum mahvoluyorumm hiç yaa bende bilmedim ıhlmur içtim ddm acaba zararı var mı ?

bende olmuştum ben sıcak suya bal koydum göz kararı içinede limon sıktım bi güzel yattım elim kolum kırılıyodu sanki.çok ağırdım ama çok terlettim kendimi öyle öyle attım işte.sende dene..

bende bende hem 7 aylığım hemde temmuzda olcak gibi geliyoo :))

Kızlar oturup kafayı yiyeceğime başka bi doktora gitmeye karaer verdim..Dua edin...

sakin ollll...felak suresini oku hemen..

ayyy çok sevindim canım.. darısı benim ve diğerlerinin başına :))

ben daha ayın 19unda gidecemm dr off zaman geçmio sankii yaa ( kasık ağrısı olan varmı aranızda

bende de var.. bende çok korkağımm (

yaa ben bunu dr a dedim çok şaırdı hiç bişi demedi artarsa haberim olsun d edi.benimde arada tam göbek deliği etrafında ağrıdan ziyade acı gibi bişiler oluyo.Allah korusun sanki içimden bişi kopmuş gibi tövbe tövbe..bende çok korkuyorum kimsedede olmuyomuş ilk seni duydum benden başka..ben sağdan soal dönerken oldu yatakta bi kerede esneyip gerneyince olmuştu

arkadaşlar ben geldim..ense kalınlığı gayet iyi dedi.yinede kan verdim.dr. sonucu bildircek..büyük ihtimal cinsiyeti kızmış:92::89: % 100 14. haftada belli olur dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…