ben daha ayın 19unda gidecemm dr off zaman geçmio sankii yaa( kasık ağrısı olan varmı aranızda
Eki Görüntüle 135595
geldim kızlar...
doktorum herşey yolunda 3lü teste gerek bile yok dedi ama ben ndn hala pimpirikliyim bilmiyorum...kadın doğumcu bir kuzen var ben de..ona da yolladım ..değerlere bi baksın diye...size de fikir paylaşımı olsun diye yolluyorum...
hadi bakalım...sıra sizden gelecek güzel haberlerde
ben daha ayın 19unda gidecemm dr off zaman geçmio sankii yaa( kasık ağrısı olan varmı aranızda
cnm bende vardı geçti bu aralar, banada 16.hftda gel dedi cinsiyeti öğrenirim herhalde ama ben 15.hftda giderim)
iyi haberle gelirsin inşallah canım
canım ben net okuyamıyorum tarama yazıyı çok net değil
Gözün aydın canım, büyük bir stresten kurtuldundarısı benim gibi henüz yaptırmamış yada yaptırıp sonuç bekleyenlerin başına.
kızlar biz geldik doktor amcamızdan:) büyümüşüz serpilmişiz hatta ellerimizi kollarımızı kaldırdık havaya.. 4 boyutlu cihazı var doktorun çok güzel gözüküyo maşallah kuzumahaftaya tekrar gitcez ense kalınlığı için alttan bakcak ayrıntılı olarak incelicem dedi, inşallah sonuna kadar sorunsuz gider
ben 2li üçlü testleride ozaman yaptırcam çok geç olurmu acaba ya
15.haftada gidersen 2li test için geç kalırsın(11-14.hafta), 16 ve 20.haftada 3 lü testi yaptırabilirsin...
ayyy çok sevindim..gözün aydın canım,hadi bakalım darısı diğer güzel haberler getirecek arkideşlere
güzel haberlerini bekliyoruz canımamin inşallah hayırlı ve güzel haberlerle dönerimben daha akşam gidicem ama
geçmiş olsun canım,allah sabır versin.tez zamanda kucağını doldursun.böyle haberler beni çok kötü etkiliyor ya..ne zamandır görmedım 23 şubatta göreceğim daha çok var ya bebeğiminde kalbi durduysamerhabalar,
ben meleğimi geçen pazartesi kaybettim( inşallah sizler sağlıcakla meleklerinizi kucağınıza alırsınız.
zaten geçen haftasonu rahastsızdım yattım,pazartesi hastaneye gittim kalbinin durduğunu öğrnedim bebek kanama yapmış dr.ertesi sabah gel kürtaj yapalım dedi o akşam aşırı kanamam oldu acile kaldırdılar 2 kez müdahale ettiler kalan parçaları temizlediler bi gece hastanede kaldım bugün işbaşı yaptım şimdi toparlanmaya çalışıyorum ama biyandan da yazarken ağlıyorum( çok kötü bi durum Allah kimseye yaşatmasın kendinize çok iyi bakın ve meleklerinizede
gönlünü ferah tutmaya çalış canım, inşallah herşey yolundadır.canım yaa çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun inşallah tez zamanda tekrar hamile kalırsın. benim de sol aly karnımda dünden beri ağrı var ara ara orda ağrım oluyor ama dünden beri çok doktora söylemiştim gaz sancısı demişti ama tek nokta ağrıyor umarım herşey yolundadır perşembe randevum var bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
ya ben süt içerken içine tarçın atıyorum acaba ne gibi bir sakıncası var tarçının:44:merhaba kizlarrrr;
herkese iyi haftalar
cinsiyetler ogrenilmis, testler yapilmis; ne guzel. test sonuclari da iyi gelir umarim.
2 arkadasimiz bebeklerini kaybetmisler, cok uzuldum, Allah sabir versin,
ve kisa zamanda saglikli bir bebis versin insallah
cay konusunda ;
doktorum bana bitki caylarindan, ozellikle de tarcinli caylardan uzak dur demisti
aklinizda olsun
kızlar biz geldik doktor amcamızdan:) büyümüşüz serpilmişiz hatta ellerimizi kollarımızı kaldırdık havaya.. 4 boyutlu cihazı var doktorun çok güzel gözüküyo maşallah kuzumahaftaya tekrar gitcez ense kalınlığı için alttan bakcak ayrıntılı olarak incelicem dedi, inşallah sonuna kadar sorunsuz gider
ya aşırı grip olmuşum mahvoluyorumm hiç yaa bende bilmedim ıhlmur içtim ddm acaba zararı var mı ?
merhaba:)Bende eğer bebek sabırsızlanmazsa ağustosun ilk haftası anne olacağım ama hep temmuz sonu gelecekmiş gibi bir his var belki de ben çok sabırsız olduğum içindir 7 aylık doğmuşum bende
Hayırlısı olsun hepimiz için...
Kızlar oturup kafayı yiyeceğime başka bi doktora gitmeye karaer verdim..Dua edin...
Eki Görüntüle 135595
geldim kızlar...
doktorum herşey yolunda 3lü teste gerek bile yok dedi ama ben ndn hala pimpirikliyim bilmiyorum...kadın doğumcu bir kuzen var ben de..ona da yolladım ..değerlere bi baksın diye...size de fikir paylaşımı olsun diye yolluyorum...
hadi bakalım...sıra sizden gelecek güzel haberlerde
canım benim arada oluyordu çok normal bu. ama benim göbek deliğime yakın bir yerde solda ağrım var doktora söylemiştim gaz sancısı demişti ama tek bir nokta ağrıyor umarım bebeğim iyidir zaten son günlerde kabız olmuştum ama geçmiyor o ağrı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?