güzel haberlerini bekliyoruz canım
geçmiş olsun canım,allah sabır versin.tez zamanda kucağını doldursun.böyle haberler beni çok kötü etkiliyor ya..ne zamandır görmedım 23 şubatta göreceğim daha çok var ya bebeğiminde kalbi durduysa
gönlünü ferah tutmaya çalış canım, inşallah herşey yolundadır.
ya ben süt içerken içine tarçın atıyorum acaba ne gibi bir sakıncası var tarçının:44:
ense kalınlığı için alttan mı bakılıyor hep.:44:
arkadaşlar ben geldim..ense kalınlığı gayet iyi dedi.yinede kan verdim.dr. sonucu bildircek..büyük ihtimal cinsiyeti kızmış:92::89:% 100 14. haftada belli olur dedi...
çok güzel bir haber canım..peki ense kalınlığı ölçümün kaç çıktı,söyledi mi?
güzel bir değer çıkmış...inşallah kan değerleri sonuçlarında da böyle mutlu oluruz canım
arkadaşlar egzersiz yapanınızvar mı?yoga yada pilates?
Günaydınn kızlar,
bende haftaya gidicem ikili test için. 12+3 haftalıkken çağırdı doktor. Siz kaç haftalıkken teste gittiniz?
günaydın canım,senin bebişn cinsiyetyi belli oldu mu?Günaydın güzel ağustos anneleri ne güzel cinsiyetler belli oluyor ve bebişler hep sağlıklı allah hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin
günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrr
günaydın canım,senin bebişn cinsiyetyi belli oldu mu?
günaydın canım hoş geldin
kızlar elif nerelerde epeydir göremiyorum.boncux diyeyim yada.
sanırım elifte facebook kervanına katıldı.aman kendisi iyi olsunda.site işini ne yaptı acaba merak ettim.
sanırım elifte facebook kervanına katıldı.aman kendisi iyi olsunda.site işini ne yaptı acaba merak ettim.
günaydın canım,senin bebişn cinsiyetyi belli oldu mu?
Günaydın canım hoş geldin
bende olmuştum ben sıcak suya bal koydum göz kararı içinede limon sıktım bi güzel yattım elim kolum kırılıyodu sanki.çok ağırdım ama çok terlettim kendimi öyle öyle attım işte.sende dene..
bende bendehem 7 aylığım hemde temmuzda olcak gibi geliyoo :))
sakin ollll...felak suresini oku hemen..
ayyy çok sevindim canım..darısı benim ve diğerlerinin başına :))
bende de var.. bende çok korkağımm(
yaa ben bunu dr a dedim çok şaırdı hiç bişi demedi artarsa haberim olsun d edi.benimde arada tam göbek deliği etrafında ağrıdan ziyade acı gibi bişiler oluyo.Allah korusun sanki içimden bişi kopmuş gibitövbe tövbe..bende çok korkuyorum kimsedede olmuyomuş ilk seni duydum benden başka..ben sağdan soal dönerken oldu yatakta bi kerede esneyip gerneyince olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?