2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bebişini çok merak ettiğin için aklına kötü şeyler geliyo çok iyi anlıyorum seni aynı duyguları bende yaşıorum bugün gördüm rahatladım çok şükür sende görünce rahatlıcaksın içini ferah tut.
ense kalınlığı için alttan bakılmıyo ama ben daha önce 18 haftalık bebeğimi kaybettim, 2 haftada bir gidiorum hep kontrollere onun için haftaya alttan bakcam ayrıntılı incelicem beyin yapısını falan dedi, normalde karından ölçülüyo yani.. inşallah bi problem çıkmaz bebişimde.. sende aklına kötü şeyler getirme tatlım

arkadaşlar ben geldim..ense kalınlığı gayet iyi dedi.yinede kan verdim.dr. sonucu bildircek..büyük ihtimal cinsiyeti kızmış:92::89: % 100 14. haftada belli olur dedi...

canım gözün adınn ense kalınlığı gayet normal çıkmış darısı bizim başımıza
cinsiyetinin bi önemi yok benim için tek isteğim sağlıklı olmasıı

güzel bir değer çıkmış...inşallah kan değerleri sonuçlarında da böyle mutlu oluruz canım

günaydın güzel anne adayları,ikili testler yapıldı cinsiyetler yavaş yavaş belli oldu..ne güzell darısı benim başıma inşallah

Günaydınn kızlar,
bende haftaya gidicem ikili test için. 12+3 haftalıkken çağırdı doktor. Siz kaç haftalıkken teste gittiniz?

arkadaşlar egzersiz yapanınızvar mı?yoga yada pilates?

ben hamile kalmadan once pilates yapiyordum, yaklasik 1,5 senedir.
ama bebek dusunurken biraktim,
doktorda ilk 3 ay yapma dedi, sadece yuruyus ve yuzme olabilir dedi

acikcasi 3 aydan sonra da korkarim ben pilates yapmaya sanirim
sadece yuruyus yapicam

Günaydın güzel ağustos anneleri ne güzel cinsiyetler belli oluyor ve bebişler hep sağlıklı allah hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin

günaydın kızlar bebgını kaybeden arkadaslarımıza çok üzüldüm ınsallah en kısa zamanda yenıden hamıle kalırlar bu arada dr bana dogum tarıhı 4 eylül dedı ama nette 26 agustos cıkıyor bakalım agustos annesımı yoksa eylul annesımı olucam

sanırım elifte facebook kervanına katıldı.aman kendisi iyi olsunda.site işini ne yaptı acaba merak ettim.

Kızlar günaydın gerçiöğlen oldu...İş yoğunluğundan fırsat bulup giremedim kaç gündür.Yarın 2li test sonucumu alıcam umarım herşey yolundadır.Bu arada 3 aylık olduk ben de cinsiyeti belli olsun istiyorum artık sizce erken mi yoksa gitsem mi doktoruma....

ben dün acile gittim dr um uzak biraz bide daha kontrolüme var diye idrar yolu iltihapı çıktı snra dr umu aradım monurol ve spasmomen verdi bide çok ağrı ve ateşin olursa parol iç dedi kızlar varsa şikayetiniz dr gidin ihmal etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…