canım valla ben bol bol limonlu sıcak su tarçınlı meyve çayı evdeki taze meyvelerden.ıhlamur bal pekmez hep onlarla atlattım.
merhaba kizlarrrr;
herkese iyi haftalar
cinsiyetler ogrenilmis, testler yapilmis; ne guzel. test sonuclari da iyi gelir umarim.
2 arkadasimiz bebeklerini kaybetmisler, cok uzuldum, Allah sabir versin,
ve kisa zamanda saglikli bir bebis versin insallah
cay konusunda ;
doktorum bana bitki caylarindan, ozellikle de tarcinli caylardan uzak dur demisti
aklinizda olsun
evet bakıldı ama doktorum sadece herşey yolunda 2.5 altı normal kabul ediyoruz endişelenecek bir durum yok dedi, bir de karın ön duvarının yapısına baktı oda önemliymiş herşey yolunda kan verdim ama sonuç haftaya perşembe çıkacak 2li test için ,gidince cinsiyetini de öğrenicez allah izin verirse...ama hepimiz için önemli olan sakin ve huzurlu kalmaya dikkat etmek gerekiyor zor biliyorum ama güzel düşünceler güzel şeylere vesile olur:)13+3 olduk bugün:)
kızlar 2 de randevum var genel kontrol dua edin bana lütfennn... Doktora gideceğim gün çok stres oluorumm sizde böyle oluyo musunuz? Nasıl engel olcaz bu duyguya yaa?
kızlar 2 de randevum var genel kontrol dua edin bana lütfennn... doktora gideceğim gün çok stres oluorumm sizde böyle oluyo musunuz? nasıl engel olcaz bu duyguya yaa?
kızlarr ikili testte aç tok farketmiyor demi.gerçi hastane faretmez dedi ama kafam karıştı y,nede kızımda heralde tok gitmiştim:)
yok canım aç tok farketmez ..çünkü bende akşam 5 buçukta gidicem .osaatte aç olamam zaten....
canım hayırlı olsun..zaman nasıl geçiyorya .sonuçlarında güzel çıkar inş.
Merhabalar.Ben de bugün itibariyle 13+3 haftalık hamileyim. Bebeğim gelmek için acele etmezse ağustos annesi olacağım (5 Ağustos)
Şuana kadar herşey yolunda gitti bulantılarım olmadı,ikili testlerimiz kan testlerimiz iyi çıktı çok şükür.
Önceki gün kontrole gittiğimizde ise doktorumuz tam emin değilim ama erkek dedi. Bir iki hafta sonra kesin belli olur sanıyorum.
Eki Görüntüle 135595
geldim kızlar...
doktorum herşey yolunda 3lü teste gerek bile yok dedi ama ben ndn hala pimpirikliyim bilmiyorum...kadın doğumcu bir kuzen var ben de..ona da yolladım ..değerlere bi baksın diye...size de fikir paylaşımı olsun diye yolluyorum...
hadi bakalım...sıra sizden gelecek güzel haberlerde
Kızlar oturup kafayı yiyeceğime başka bi doktora gitmeye karaer verdim..Dua edin...
Eki Görüntüle 135595
geldim kızlar...
doktorum herşey yolunda 3lü teste gerek bile yok dedi ama ben ndn hala pimpirikliyim bilmiyorum...kadın doğumcu bir kuzen var ben de..ona da yolladım ..değerlere bi baksın diye...size de fikir paylaşımı olsun diye yolluyorum...
hadi bakalım...sıra sizden gelecek güzel haberlerde
ben daha ayın 19unda gidecemm dr off zaman geçmio sankii yaa( kasık ağrısı olan varmı aranızda
kızlar 2 de randevum var genel kontrol dua edin bana lütfennn... doktora gideceğim gün çok stres oluorumm sizde böyle oluyo musunuz? nasıl engel olcaz bu duyguya yaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?