2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım valla ben bol bol limonlu sıcak su tarçınlı meyve çayı evdeki taze meyvelerden.ıhlamur bal pekmez hep onlarla atlattım.

merhaba kizlarrrr;

herkese iyi haftalar
cinsiyetler ogrenilmis, testler yapilmis; ne guzel. test sonuclari da iyi gelir umarim.

2 arkadasimiz bebeklerini kaybetmisler, cok uzuldum, Allah sabir versin,
ve kisa zamanda saglikli bir bebis versin insallah

cay konusunda ;
doktorum bana bitki caylarindan, ozellikle de tarcinli caylardan uzak dur demisti
aklinizda olsun

HIM YA HER DR Farklı demekki benim dr umda günde 2 fincan kadar içebilirsin demişti.

Merhabalar.Ben de bugün itibariyle 13+3 haftalık hamileyim. Bebeğim gelmek için acele etmezse ağustos annesi olacağım (5 Ağustos)
Şuana kadar herşey yolunda gitti bulantılarım olmadı,ikili testlerimiz kan testlerimiz iyi çıktı çok şükür.
Önceki gün kontrole gittiğimizde ise doktorumuz tam emin değilim ama erkek dedi. Bir iki hafta sonra kesin belli olur sanıyorum.

kızlar 2 de randevum var genel kontrol dua edin bana lütfennn... doktora gideceğim gün çok stres oluorumm sizde böyle oluyo musunuz? nasıl engel olcaz bu duyguya yaa?

kızlar 2 de randevum var genel kontrol dua edin bana lütfennn... Doktora gideceğim gün çok stres oluorumm sizde böyle oluyo musunuz? Nasıl engel olcaz bu duyguya yaa?

canım aynen ya.ikinci olmasına rağmen ben hala kalbim çıkcak gibi oluyor her randevuda.inşallah çok güzel haberlerle gelirsin.

kızlar 2 de randevum var genel kontrol dua edin bana lütfennn... doktora gideceğim gün çok stres oluorumm sizde böyle oluyo musunuz? nasıl engel olcaz bu duyguya yaa?

canım bende her gittiğimde bir stres bir heycan basıyor..gerçi benim önceki yaşadıklarımdan kaynaklı diye düşünüyorum..inşallahiyi haberle dönersin bende akşam 5.5 gibi gidip 2li test yaptırcam birde cinsiyet öğrenicem.

kızlarr ikili testte aç tok farketmiyor demi.gerçi hastane faretmez dedi ama kafam karıştı y,nede kızımda heralde tok gitmiştim:)

kızlarr ikili testte aç tok farketmiyor demi.gerçi hastane faretmez dedi ama kafam karıştı y,nede kızımda heralde tok gitmiştim:)

yok canım aç tok farketmez ..çünkü bende akşam 5 buçukta gidicem .osaatte aç olamam zaten....

canım hayırlı olsun..zaman nasıl geçiyorya .sonuçlarında güzel çıkar inş.

çok teşekkür ederim:) evet çok hızlı geçiyor zaman ama bir o kadar da uzun bazen, sabırsızlıkla bebeklerimizi bekliyoruz hepimiz...Ama bir bakıcaz sayılı günler kalmış doğumlarımıza... artık kilo alışımızda hızlanacakmış gerçi çoğu arkadaşımız kilo kaybetmiş ama ilk 3 ay 1 2 kg almak normal olanmış...

merhaba:)Bende eğer bebek sabırsızlanmazsa ağustosun ilk haftası anne olacağım ama hep temmuz sonu gelecekmiş gibi bir his var belki de ben çok sabırsız olduğum içindir 7 aylık doğmuşum bende
Hayırlısı olsun hepimiz için...

geldim kızlar...
doktorum herşey yolunda 3lü teste gerek bile yok dedi ama ben ndn hala pimpirikliyim bilmiyorum...kadın doğumcu bir kuzen var ben de..ona da yolladım ..değerlere bi baksın diye...size de fikir paylaşımı olsun diye yolluyorum...
hadi bakalım...sıra sizden gelecek güzel haberlerde

Canım gözün aydın darısı benim gibi ikili testini bekleyenlerin başına, ben 12 Şubatta doktora gideceğim inşallah güzel haberlerle döneriz

teşekkürler canım...hepinizden güzel haberler bekliyoruz...
benim bi sonraki kontrolüm 3 hafta sonra...bakalım 3 haftayı nasıl geçireceğim...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...ne diyiyim...

Kızlar oturup kafayı yiyeceğime başka bi doktora gitmeye karaer verdim..Dua edin...

iyi haberle gelirsin inşallah canım

canım ben net okuyamıyorum tarama yazıyı çok net değil

ben daha ayın 19unda gidecemm dr off zaman geçmio sankii yaa ( kasık ağrısı olan varmı aranızda

ben daha ayın 19unda gidecemm dr off zaman geçmio sankii yaa ( kasık ağrısı olan varmı aranızda

var canım BEN ama ben olumlu bakıyorum orada hareket varsa iyidir diye düşünüyorum umarım yanılmıyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…