selam kızlar bizde öğrendik cinsiyetimizii :)) hep erkek doğuyordu içime erkekmiş bebişim oğluşumuz olacak 12+3 de öğrendik bizkıpır kıpır hiç durmadan taklalar atıyodu öyle harika bi duygu kii ...
canım bizimki 4d değildi doktorum %70 erkek dedi yanılma payı olabilir dedi. Ama diğer arkadaşlarımada bu haftalarda öyle demiş ve ilk dediği hep doğru çıkmış. Evet erkek daha önce belli edermiş kendini bende öyle biliyorum . birde bebeğin pozisyonuna bağlı . ben doktora cinsiyeti bellimi diye sordum şuan göremiyorum dedi anında taklalar atmaya başladı bizimki o esnada gördü doktor .:)
bende 11+5 de gittim dr ben tahminde bulunmam görünce söylerim en net
16.hftda olur dedi ve erkek daha önce belli olur tahmin edersiniz ki niye)
Canım süper yaa.Bende cumartesi 12+3 olucam.Doktor randevum var. Umarım belli olurrrr...
İçime kız doğuyor ve kız istiyorummmm
kızlar en geç ikili test benimki olacak sanırım,bende erkek hissediyorum hayırlısı
benimkide 19unda yaa offf çok var daha sabırsızlanıorummmmmm((
ben de 19 subatta gidicem 2li icin.
bi aksilik olmazsa, insallah
kizlar bebeklerinizin cinsiyetleri belli oldukca bana ozel meaj atarsaniz,
bir tablo yababilirim, ve yeni bir topic acar orda yayinlariz.
(eger isterseniz)
:79:
(eger isterseniz)
canım çarpı tı değil de 2 gündür yatınca böyle batma hissi var kalbimdeslmlar güzel anne adayları,
herkes de herşey yolunda okuduğuma göre.
bende bulantı şikayetlerim gecti çok şükür ancak göğüslerimde cok agrı var.göğüslerimin yanları,ortası ve sırtım cok agrıo.sizde de var mı bu agrılar?
hep uyku modundaym bii de.bugün ilk defa cok kötü oldum.acayip çarpıntım vardı ve elim ayağım titredi bayılacak gibi oldum,nefesim kesildi,sonra terledim ve gecti.
sizlerde de cok carpıntı oluyor mu? bende cok var
hmm anladim kizlar,
ben 2 hafta sonra 2li test icin gidicem.
o zaman belki belli olur diye umutluyum bakalim:97:
(eger isterseniz)
bence ayrı bir topikten ziyade burada bir çizelge yapsan daha iyi olur, takip etmesi zor gibi geliyor diğer türlü..yada şuda olabilir.2011 ağustos annelerinin cicileri diye yeni bir topik açıp cinsiyetlerini , aldğımz cicileri,ultrasyon fotolarını falan yükleriz.güzel olur aslında
ben gecen cmr gittim, bebegim 42 mm idi. 45 mmden once sonuclar yaniltici olur dedi doktor, 2 hafta sonra yapalim 2liyi dedicanım çarpı tı değil de 2 gündür yatınca böyle batma hissi var kalbimde
canım biz aynıyız ben ikili testi yarın yaptıracağım sen baya bekleyeceksin galiba?
aaaa süper olur gerçekten dee
hala bulantısı olan var mı yaa mahvediyo benii
benim bulantilarim da eskisine gore iyi,
ama yemeklerden tiksinme hala var,
yorgunluk+halsizlik de var hala..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?