2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

@gelisimci cnm kizin oluyormus, tebrik ederim, cok cok sevindim.....

@neylusi cnm carpinti ve azicik hareket ettigimde nefes darligi bende de oluyor..

@bebegim_01 cnm dualarimiz inan seninle, guzel Allah'im sana ve senin gibi bebek bekleyen nicelerine saglikli evlatlar nasip etsin, hepimizin yavrularina da uzun omurler versin

GÜNAYDIN HANIMLAR

bebeğim inşallahhh en kısa zamanda sana bütün acılarını unutturacak sağlıklı bi bebiş kollarında olur.

gelişimci maşallahh bi prensesimiz daha geliyo..

kızlar benim kontrolumde bugün akşam 17 ocaktan sonra ilk randevum inşallahh güzel haberlerle dönerim.

sağol canım allah kucağımıza almayıda nasip etsin...

Günaydın kızlarrrr:) yaw kız ayındayız galiba , yanılmıyorsam belli olan cinsiyetler genellikle kız dimi:)
peki bişey sorucam, hiç hissettinizmi, daha doğrusu hıssettığınız cinsiyetmı doğru cıktı. tabiki allah once sağlıklı evlat versin.

günaydıııın, hepinizin günü aydın olsun..huzurlu, mutlu bri gün olsun

aminn canımm inş..
Yaa evet banada kıza benziyo kemik yapısı dedi ama bakalım bnde kız istiyorum hayırlısıyla:82:

ay keşke kız ayında olsak da benimde şöyle güzel bir kızım olsa....
esteda ataşehirin orada nerde oturuyorsun benim annem türk-iş de oturuyor, oğlişimi her sabah
ona bırakıyoruz akşamda alıyoruz

kız istiyordum ama içime erkek doğuyordu.....

selam güzel anneler, nasılsınız..bende 2 kilo aldım bakalım birazda kışın verdiği hareketsizlkten alıyoruz..3 ayı tamamlayınca yürüyüşe başlayacağm..be hiç yumurta falan yemiyorum aklıma gelincede midem bulnıyor..

bende kız istiyorum am yüksek ihtimal erkek bence olsun sağlıkla gelsin
bizde hiç kız yok bu da erkek olursa 8 erkek kuzen olacaklar )

günaydıııınnnn
ben de kız istiyorum ama erkek doğuyor içime, bakalım hangisi olacak :26:
öncelikle sağlıklı ve hayırlı olsun

selam kızlar bizde öğrendik cinsiyetimizii :)) hep erkek doğuyordu içime erkekmiş bebişim oğluşumuz olacak 12+3 de öğrendik biz kıpır kıpır hiç durmadan taklalar atıyodu öyle harika bi duygu kii ...

arkadaslar hepinize bi sorum olacak;

hepiniz cok cok erken ogreniyorsunuz cinsiyetleri,

sizin doktorlariniz 4d falan mi bakiyor??

gerci annemin dedigine gore erkek cocugun daha 40 gunlukken herseyi belli olurmus,
kiz daha gec belli olurmus.:26:

yok cnm bebeğin duruş şekliyle de alakalı bende 12.hftda öğrenmiştim
bunda 1 hft erken gittiğim için öğrenmedim eğer duruşu düzgün değilse sonuna kadar bile
öğrenilemeyebilir bile...

yok cnm bebeğin duruş şekliyle de alakalı bende 12.hftda öğrenmiştim
bunda 1 hft erken gittiğim için öğrenmedim eğer duruşu düzgün değilse sonuna kadar bile
öğrenilemeyebilir bile...

ben gecen cmr gittigimde 10+6 idi
bebek uygun pozisyondaydi aslinda ve de doktora sordum cinsiyeti belli mi diye o da bakti genital bolgesine.
ama bisey soylemek icin cok erken dedi. belki anladi cinsiyetini ama soylemedi, belki de gercekten erkendi bilmiyorum

canım bizimki 4d değildi doktorum %70 erkek dedi yanılma payı olabilir dedi. Ama diğer arkadaşlarımada bu haftalarda öyle demiş ve ilk dediği hep doğru çıkmış. Evet erkek daha önce belli edermiş kendini bende öyle biliyorum . birde bebeğin pozisyonuna bağlı . ben doktora cinsiyeti bellimi diye sordum şuan göremiyorum dedi anında taklalar atmaya başladı bizimki o esnada gördü doktor .:)

bende 11+5 de gittim dr ben tahminde bulunmam görünce söylerim en net
16.hftda olur dedi ve erkek daha önce belli olur tahmin edersiniz ki niye )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…