2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu hafta kan hapı ve elevite başlıyorum progestanı bırakıp aslında kabızlık sorunum var bunlar da arttırıyormuş ama Allah esirgesin inşallah. sizler ne kullanıyorsunuz? vee ilk defa bugün süt içebildim

bol bol su iç canım bende kullanıyorum ama bol bol su içiyorum ve kabak çekirdeği var tuzsuz o engelliyor.bol bol meyve ye

kızlar kabızlığa kivi çok iyi geliyor
bi de ıhlamur ve ıspanak
bende işe yaradı
bi arkadaşımda acı biber turşularını söyledi onlarda iyi geliyormuş şu cin biberlerden ama ben denemedim

kızlar elevit kilo aldırıyormuş doğru mu? ne kadar kullanıcaz onu? bana da yarın yazıcak dr yeni

başlıcam bakalım..

canım hepinizden Allah razı olsun.insaallah sizde bebbişlerinize sag salim kavusursunuz.rabbim onlara uzun ömürler versin :d

aslında kilo aldırmıyor da iştah açıyor ilk hamişliğimde drum ilk ayda kesmişti çok kilo alınca
sanırım şimdi de keser boğazım hiiiç durmuyor valla yiyorum bulanıyor yemiyorum bulanıyor
inş.sen çok kilo almazsında devam edersin cnm çünkü alamadığımız gıdalardaki vitaminlerde
var içinde....

Arkadaşlar ben geçtiğimiz hafta sonu 11+1 ken doktorumla randevum vardı. Bana 14 gün daha folik asit iç, sonra elevit dedi. Bebek 4.2 cm di, 12- 15 şubat arası ikili test yaptır dedi. ikili testi yaptıracağım yere yönlendirdi.

İkili testte ense kalınlığı ölçmek için ultrasona mı sokacaklar, bir de sizler cinsiyeti ikili test için gidince mi öğrendiniz. Ben hep 4 aylıkken belli olur diye biliyordum ama bir arakaşım 3 aylıkken öğrenmiş, doktor kalça kemiğinden anlamış.

evet cnım kimi doktor ondan ve kemik yapısından anlayabiliyor

benim şimdi de iştah açık, ona başlarsam nolur ozaman inşallah çok kilo almadan gerektiği kadar kullanabilirim cvp için teşekkürler

ense kalınlığı için evet ultrasona giriyorsun, ben girdim de yarın sonucu öğrenicem ozaman söylerim detayı

bende 11+5 de gittim dr ben tahminde bulunmam görünce söylerim en net
16.hftda olur dedi ve erkek daha önce belli olur tahmin edersiniz ki niye )

vallaha benim doktor da 4Dye girmeme rağmen 16.haftada net söylerim cinsiyeti dedi...2 hafta sonra randevum var..umarım gösterir de öğreniriz cinsiyetini biz de

bebegim_01 ...canım dualarım senle...tez zamanda hayırlısıyla güzel haberlerini paylaşırsın bizle inşallah

alttan bakmıyordur inşallah

kızlar herkese selam.valla bulantı benimde hala tüm şiddeti ile devam ediyor.kızlar çok şükür numune oluşturma işim az önce bitti 200 küsür model yaptım.ama şu an ne yaptım diye girip bakacak halim bile kalmadı lavanta kokusu bitirdi beni.

bebegim_01 ...canım dualarım senle...tez zamanda hayırlısıyla güzel haberlerini paylaşırsın bizle inşallah

çok zor durumun canım...kolay gelsin

Eline sağlık canım, artık yavaş yavaş cinsiyetler belli olduyor demekki. Kilolar alındı, göbekler çıktı müthiş bir serüven olacak özellikle benim gibi ilk kez bu süreci yaşayacaklar için. Benim kontol 10 şubatta. Acayip heyecan yaptım. Bebeğimi görmeyeli 5 hafta olacak nerdeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…