canım 15. haftaya gelmişsin hala geçmemiş inşallah geçer. benim rahatladım öncesine göre ama hala tiksiniyorum ara ara artıyor bulantım
kızlar bu hafta kan hapı ve elevite başlıyorum progestanı bırakıp aslında kabızlık sorunum var bunlar da arttırıyormuş ama Allah esirgesin inşallah. sizler ne kullanıyorsunuz? vee ilk defa bugün süt içebildim
@gelisimci cnm kizin oluyormus, tebrik ederim, cok cok sevindim.....
@neylusi cnm carpinti ve azicik hareket ettigimde nefes darligi bende de oluyor..
@bebegim_01 cnm dualarimiz inan seninle, guzel Allah'im sana ve senin gibi bebek bekleyen nicelerine saglikli evlatlar nasip etsin, hepimizin yavrularina da uzun omurler versin
GÜNAYDIN HANIMLAR
bebeğim inşallahhh en kısa zamanda sana bütün acılarını unutturacak sağlıklı bi bebiş kollarında olur.
gelişimci maşallahh bi prensesimiz daha geliyo..
kızlar benim kontrolumde bugün akşam 17 ocaktan sonra ilk randevum inşallahh güzel haberlerle dönerim.
selam güzel anneler, nasılsınız..bende 2 kilo aldım bakalım birazda kışın verdiği hareketsizlkten alıyoruz..3 ayı tamamlayınca yürüyüşe başlayacağm..be hiç yumurta falan yemiyorum aklıma gelincede midem bulnıyor..
hala bulantısı olan var mı yaa mahvediyo benii
Arkadaşlar ben geçtiğimiz hafta sonu 11+1 ken doktorumla randevum vardı. Bana 14 gün daha folik asit iç, sonra elevit dedi. Bebek 4.2 cm di, 12- 15 şubat arası ikili test yaptır dedi. ikili testi yaptıracağım yere yönlendirdi.
İkili testte ense kalınlığı ölçmek için ultrasona mı sokacaklar, bir de sizler cinsiyeti ikili test için gidince mi öğrendiniz. Ben hep 4 aylıkken belli olur diye biliyordum ama bir arakaşım 3 aylıkken öğrenmiş, doktor kalça kemiğinden anlamış.
canım bende de bulantılar hala mevcut ama ilk haftalar kadar yoğun değil çok şükür
aslında kilo aldırmıyor da iştah açıyor ilk hamişliğimde drum ilk ayda kesmişti çok kilo alınca
sanırım şimdi de keser boğazım hiiiç durmuyor valla yiyorum bulanıyor yemiyorum bulanıyor
inş.sen çok kilo almazsında devam edersin cnm çünkü alamadığımız gıdalardaki vitaminlerde
var içinde....
Arkadaşlar ben geçtiğimiz hafta sonu 11+1 ken doktorumla randevum vardı. Bana 14 gün daha folik asit iç, sonra elevit dedi. Bebek 4.2 cm di, 12- 15 şubat arası ikili test yaptır dedi. ikili testi yaptıracağım yere yönlendirdi.
İkili testte ense kalınlığı ölçmek için ultrasona mı sokacaklar, bir de sizler cinsiyeti ikili test için gidince mi öğrendiniz. Ben hep 4 aylıkken belli olur diye biliyordum ama bir arakaşım 3 aylıkken öğrenmiş, doktor kalça kemiğinden anlamış.
bende 11+5 de gittim dr ben tahminde bulunmam görünce söylerim en net
16.hftda olur dedi ve erkek daha önce belli olur tahmin edersiniz ki niye)
benim şimdi de iştah açık, ona başlarsam nolur ozamaninşallah çok kilo almadan gerektiği kadar kullanabilirim cvp için teşekkürler
ense kalınlığı için evet ultrasona giriyorsun, ben girdim de yarın sonucu öğrenicem ozaman söylerim detayı
kızlar herkese selam.valla bulantı benimde hala tüm şiddeti ile devam ediyor.kızlar çok şükür numune oluşturma işim az önce bitti 200 küsür model yaptım.ama şu an ne yaptım diye girip bakacak halim bile kalmadı lavanta kokusu bitirdi beni.
alttan bakmıyordur inşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...ustos-bebeklerinin-cinsiyetleri-isimleri.html
kizlar; iste yeni topigimiz.
hadi hepiniz gelin...
cinsiyeti belli olanlar ozel msj atmayi unutmayin
(bir de hamile kiyafetleri topigimiz var, oraya da ugrayin heee)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?