kızlar merhaba sabahleyin doktora gittik bebeğimizin 2li testini yaptırdık kan verdik ensesi 1.3 çıktı ama bebeğim sadece kol ayak hareket ettirdi vücut hareket etmedi oya geçen hafta çok hareketliydi. diğer bebeğimde de 12. haftada hareket azalmıştı ve git gide suyu bitmişti çok korkuyorum
kızlar merhaba sabahleyin doktora gittik bebeğimizin 2li testini yaptırdık kan verdik ensesi 1.3 çıktı ama bebeğim sadece kol ayak hareket ettirdi vücut hareket etmedi oya geçen hafta çok hareketliydi. diğer bebeğimde de 12. haftada hareket azalmıştı ve git gide suyu bitmişti çok korkuyorum
inşallah herşey güzel olur hepimiz için canım...canım lütfen aklına kötü şeyler getirme bebeğin gayet iyi ve sağlıklı öncekiyle kıyaslama, seni çok iyi anlıyorum bende bebeğimi kaybettim korkularımız doğurana geçmeyecek ama frenlememiz lazım benimde bebeğim 11. haftada sAdece elini kaldırmıştı havaya başka hareket etmedi, düşünme öyle kötü şeylerr, her şey çok güzel olacak... özellikle bizler için daha zor hamileliğin keyfini çıkaramıyoruz ama düşününce bişey değişmiyo bişeyin olacağı varsa olur zaten, ense kalınlığı da çok güzel çıkmışdarısı benim başıma bende ctesi gitcem
canım hemen aklına kötü şeyler getirme, bende ilk bebeğimi kaybettim ve bu c.tesi kontrollüm var ve ne çıkacak bilmiyorum, tamam bende endişeliyim ve korkmuyorum desem yalan olur. Ama bir yandan da eğer tanrı bu bebeği bize vermek istemiyorsa bizim ellimizden hiç birşeyin gelmeyeceğini biliyoruz. Tanrım bize sağlıklı ve hayırlı bebeler versin
bak şimdi yaaa. nerden cıktı bu sen ferah tut kalbını canım. bende ılk bebeğimi kaybetmıstım cok ıyı anlıyorum senı. hepimizin korkuları aynı. ah bı doğursakta rahatlasak dımı:))))
bak bıdahakı gıdısıne cukolata ye, galıba sevıyor veletler, kıpır kıpır oluyorlarmıs yıyınce:) nette okumustum.ben daha kol hareketı bıle goremedım umarım bu hafta gorurum bişeyler.
oh oh maşallah canım darısı basımıza:)Merhabalar bizde bugün kontrole gittik ve cinsiyetini öğrendik"erkek" 14+4 haftalık iken öğrenmiş olduk
meraba canım seninle gebelik haftalarımız aynı görünüyor gerçi benimki sat a göre 1 hafta geriden geliyor.Bunun için testleri ne zaman yaptırmalıyım hesaplayamıyoruz.ikili testi ne zaman yaptıracaksın doktorun tarih verdimi acaba?
Günaydın....
ben dün akşam kötüydüm bütün gün yediklerimi çıkardım eve geldim 2 saat kadar da vurdum yattım
sanki daha mı kötü oluyorum ne inş.düzelirim artık :-((
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler...
sarılık testi yaptırdılar mı size benim öbür dr istememişti yeni dr sürekli istiyor
benden gebelere yapılan çoğu testi istemedi..7 yıl önce kalktı bunlar dedi...genelde hastanelerde isteniyor..para kazanmak için dedi...
doktorum biraz uyuz ya ağzından kerpetenle laf alıyorum.haftaya kontrolüm var o zaman iyice sorayım bari...
evet canım aynen. benımde gıttığım ılk dr bır sayfa dolusu test vermıstı. allahtan yaptırmamısım. sonra kendı dr uc bes tet verdı. bırde ıkısıde aynı hastanede. kadın acıkca soyledı yanı nekadar para goz ınsanlar dıye. sadece hastaneye kazandırmıyorlar. yaptırdıkları her test ıcın kendılerıde pirim alıyorlar.
kızlar ya bısey sorucam.
cinsiyet öğrenenler, çin takvimine baktınızmı hıc tuttumu?
canım benim yaa gerçekten daha da duygusallaştık. bu arada annen için başın sağolsun canım... rabbim bebeğinle seni ayırmasın...ay kızlar yaaa dun cok duygusaldım nolacak boyle bılmıyorum.
doğum hıkayelerını okuyordum, bı baktımkı herkesın hıkayesınde ağlamaya koyuluyorum. ey allahım ağla ağla gözledim pörtledi resmen. sonra rahmetlı anam geldı aklıma. e bıdaha ağlaaa, cok duygusallastım cokk.
canım benim yaa gerçekten daha da duygusallaştık. bu arada annen için başın sağolsun canım... rabbim bebeğinle seni ayırmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?