2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba sabahleyin doktora gittik bebeğimizin 2li testini yaptırdık kan verdik ensesi 1.3 çıktı ama bebeğim sadece kol ayak hareket ettirdi vücut hareket etmedi oya geçen hafta çok hareketliydi. diğer bebeğimde de 12. haftada hareket azalmıştı ve git gide suyu bitmişti çok korkuyorum

canım lütfen aklına kötü şeyler getirme bebeğin gayet iyi ve sağlıklı öncekiyle kıyaslama, seni çok iyi anlıyorum bende bebeğimi kaybettim korkularımız doğurana geçmeyecek ama frenlememiz lazım benimde bebeğim 11. haftada sAdece elini kaldırmıştı havaya başka hareket etmedi, düşünme öyle kötü şeylerr, her şey çok güzel olacak... özellikle bizler için daha zor hamileliğin keyfini çıkaramıyoruz ama düşününce bişey değişmiyo bişeyin olacağı varsa olur zaten, ense kalınlığı da çok güzel çıkmış darısı benim başıma bende ctesi gitcem

canım hemen aklına kötü şeyler getirme, bende ilk bebeğimi kaybettim ve bu c.tesi kontrollüm var ve ne çıkacak bilmiyorum, tamam bende endişeliyim ve korkmuyorum desem yalan olur. Ama bir yandan da eğer tanrı bu bebeği bize vermek istemiyorsa bizim ellimizden hiç birşeyin gelmeyeceğini biliyoruz. Tanrım bize sağlıklı ve hayırlı bebeler versin

inşallah herşey güzel olur hepimiz için canım...

evet rabbim ne dilerse o olur ondan şüphe yok ama çok duygusalım bugün. ve bebeğim aynen diğer bebek gibi 11. hafta çok hareketli 12. hafta böyle olunca aynı şeyleri yaşıyor gibi oldum yıkıldım şu 2 haftayı da bir atlatsam biraz daha iyi olacağım inşallah

Günaydın kızlar
Bende dün bebeğimi gördüm şükür çok iyiydi ve atlayıp zıplıyordu elleri ayakları süerkli hareket halindeydi
Rutin kan ve idrar tahlillerimi dışarıda çok pahalı olduğu için Askeri hastanede yaptırmıştım pazartesi günü sonuçlar çıktı ve GATA'nın en iyi kadın doğum doktorlarından biri analiz etti ve sadece kansızlık olduğunu söyledi 16 şubatta ikili test için randevu verdi...
Daha sonra dışarıda gittiğim ve Prf. ünvanlı başka bir doktorun analizi sonucundada karaciğer enzimlerinin birinin yüksek çıktığını öğrendim. Bu doktorda bana 16 şubatta ikili testimi yaptırmam gerektiğini ve bu esnada kan verirken yüksek çıkan bu değerlerede baktırmam gerektiğini söyledi..
Benim gibi olan varmı yada bei rahatlatacak olan.....
Tşkler

bak şimdi yaaa. nerden cıktı bu sen ferah tut kalbını canım. bende ılk bebeğimi kaybetmıstım cok ıyı anlıyorum senı. hepimizin korkuları aynı. ah bı doğursakta rahatlasak dımı:))))
bak bıdahakı gıdısıne cukolata ye, galıba sevıyor veletler, kıpır kıpır oluyorlarmıs yıyınce:) nette okumustum.ben daha kol hareketı bıle goremedım umarım bu hafta gorurum bişeyler.

canım yazdığın sonuçlara göre korkmana gerek yok eminim her şey yolunda gidecektir.geçmişte yaşadıklarınla kıyaslayıp üzülme lütfen.

meraba canım seninle gebelik haftalarımız aynı görünüyor gerçi benimki sat a göre 1 hafta geriden geliyor.Bunun için testleri ne zaman yaptırmalıyım hesaplayamıyoruz.ikili testi ne zaman yaptıracaksın doktorun tarih verdimi acaba?

Merhabalar bizde bugün kontrole gittik ve cinsiyetini öğrendik"erkek" 14+4 haftalık iken öğrenmiş olduk
oh oh maşallah canım darısı basımıza:)

canım evet aynıyız. canım bır hafta gerıden gıdıyora takılma sakın. bır bakmıssın bır hafta ılerıye gecmıs:) ama normalde 11 ve 14. haftalar arası oluyor ıkılıtest. eğer bır hafta gerıden gelıyorsa bebıs 12 yada 13. hafatada yaptırabılırsın. sana dr bısey demedımı tarıh vermedımı?
ben mecburen aksam gıdıyorum dr. öyle oluncada hep farklı dr lara denk gelıyorum. kendı doktorum 4 de paydos edıyor ,önemli bişey olmadıkca gece gıdıyorum(haftada bır)
ama sanırım bu hafat sonuna doğru gıderım ıkılı test ıcın. allah hepimizin yardımcısı olsun.bebişlerimiz allaha emanet.

kızlar ya bısey sorucam.
cinsiyet öğrenenler, çin takvimine baktınızmı hıc tuttumu?

doktorum biraz uyuz ya ağzından kerpetenle laf alıyorum.haftaya kontrolüm var o zaman iyice sorayım bari...

ay kızlar yaaa dun cok duygusaldım nolacak boyle bılmıyorum.
doğum hıkayelerını okuyordum, bı baktımkı herkesın hıkayesınde ağlamaya koyuluyorum. ey allahım ağla ağla gözledim pörtledi resmen. sonra rahmetlı anam geldı aklıma. e bıdaha ağlaaa, cok duygusallastım cokk.

benden gebelere yapılan çoğu testi istemedi..7 yıl önce kalktı bunlar dedi...genelde hastanelerde isteniyor..para kazanmak için dedi...

kıyaslama cnm diğer bebişinle artık hissediyorlarda çok olumlu düşün
arkd.dediği gibi bol bol çukulata ye belki de uyuyordur ondandır cnm
beni son aylarıma doğru nstye bağlamışlardı normalde 15 dk sürer
ben kaldım 45 dk eşim dışarıda merakta meğerse uyuyormuş uyanmasını beklemişler )
K.ciğer enzimi de çok iyi değil ama doğumunu bebişini çok etkilemez cnm dr.kontrolünde olursun
bence bir kan tahlili daha yaptır cnm kaşıntın çok varmıydı biraz bebişi 1-2 hft erken alıyorlar
ama sorun olmuyor arkd.o şekilde doğum yaptı meraklanma cnm benim....

benden gebelere yapılan çoğu testi istemedi..7 yıl önce kalktı bunlar dedi...genelde hastanelerde isteniyor..para kazanmak için dedi...

evet canım aynen. benımde gıttığım ılk dr bır sayfa dolusu test vermıstı. allahtan yaptırmamısım. sonra kendı dr uc bes tet verdı. bırde ıkısıde aynı hastanede. kadın acıkca soyledı yanı nekadar para goz ınsanlar dıye. sadece hastaneye kazandırmıyorlar. yaptırdıkları her test ıcın kendılerıde pirim alıyorlar.

doktorum biraz uyuz ya ağzından kerpetenle laf alıyorum.haftaya kontrolüm var o zaman iyice sorayım bari...

canım nerde oturuyorsun kız. baska dr yokmu oralarda. ay sınır oluyorum oyle zorla bılgı veren doktorlara. allahtan kkda neyın ne olduğunu oğrenıyoruz gercekten. heueheuhee ben tup bebek denemesı yaparken. yumurta buyukluklerını doktorumla konusuyordukta. adam dedıkı sana elden dusme bı usg alalım yaw en az bızım kadar bılgılısın dedı. e tabı o gebelık oncesıydı, senelerce o topiklerde takıldık. şimdi gebelikte yenıyız doktorun ağzına bakıyoruz ne yapalım.

benim dr. bir hastaneye bağlı çalışıyor ama kendi özel muayenehanesi var..hastanedeki arkadaşlarım nekadr çok test isterse onlarada okadar katkı parası veriyolar dedi....daha doğrusu dr.um arkadaşlarını ispiyonlamaz heralde ama ben sordum arkadaşlarımdan şukadar test istenmiş ben nezaman yaptrıcam dedim..ozaman açıkladı...

canım benim yaa gerçekten daha da duygusallaştık. bu arada annen için başın sağolsun canım... rabbim bebeğinle seni ayırmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…