Günaydın kızlar
Bende dün bebeğimi gördüm şükür çok iyiydi ve atlayıp zıplıyordu elleri ayakları süerkli hareket halindeydi
Rutin kan ve idrar tahlillerimi dışarıda çok pahalı olduğu için Askeri hastanede yaptırmıştım pazartesi günü sonuçlar çıktı ve GATA'nın en iyi kadın doğum doktorlarından biri analiz etti ve sadece kansızlık olduğunu söyledi 16 şubatta ikili test için randevu verdi...
Daha sonra dışarıda gittiğim ve Prf. ünvanlı başka bir doktorun analizi sonucundada karaciğer enzimlerinin birinin yüksek çıktığını öğrendim. Bu doktorda bana 16 şubatta ikili testimi yaptırmam gerektiğini ve bu esnada kan verirken yüksek çıkan bu değerlerede baktırmam gerektiğini söyledi..
Benim gibi olan varmı yada bei rahatlatacak olan.....
Tşkler
kıyaslama cnm diğer bebişinle artık hissediyorlarda çok olumlu düşün
arkd.dediği gibi bol bol çukulata ye belki de uyuyordur ondandır cnm
beni son aylarıma doğru nstye bağlamışlardı normalde 15 dk sürer
ben kaldım 45 dk eşim dışarıda merakta meğerse uyuyormuş uyanmasını beklemişler)
K.ciğer enzimi de çok iyi değil ama doğumunu bebişini çok etkilemez cnm dr.kontrolünde olursun
bence bir kan tahlili daha yaptır cnm kaşıntın çok varmıydı biraz bebişi 1-2 hft erken alıyorlar
ama sorun olmuyor arkd.o şekilde doğum yaptı meraklanma cnm benim....
gebelk.org'de dr.kocatepe'nin bir videosunu izlemistim;
hamilelikte kan tahlili yapilirken bazilari kan vermisken herseye bakilsin diye cok fazla tahlil yapiyorlar, bu da iyi bisey degil demisti; hamilelikte tum degerler farkli cikar, kimi yuksek kimi dusuk diyordu, sonra da doktor sunun yuksek, ya da sunun dusuk dey,nce bosuna moralleri bozuluyor diyordu.
cnm hamilelikte normal boyle seyler, endiselenme bence
Kızlar yarın 2 li testim var.okudukça korkuyorum en iyisi hiç bişey bilmeden gitmek..
bu arada aç karınla mı gitmek lazım ?dr um su iç idrara sıkışıp gel demişti.
canim kahverengi akintin yumurta beyazi kivamindaysa merak etme ona normal dedi benim doktorum, nokta nokta gibi kan kivaminda olursa o zaman kontrol ediyorlarmis.. her sey yolundadir eminim doktorum normal dediyse...
yok canım tok olmak daha iyi...korkucak bişey de yok bizim endişemiz ilk bebeğimizi kaybettiğimziden sen rahat ol
kızlar bişi soracam size doktora gittiğinizde girişte ücret ödüyıruz,peki bi hafta sonrada gittiğimizde ücret ödüyormuyuz yoksa bu sefer ki kontrol olduğu için almıyorlar mı
ben 2 doktora gidiyorum biri ilkinde alıyor 10 gün içinde kontrol sayıyor ama diğeri her defasında alıyor.kızlar bişi soracam size doktora gittiğinizde girişte ücret ödüyıruz,peki bi hafta sonrada gittiğimizde ücret ödüyormuyuz yoksa bu sefer ki kontrol olduğu için almıyorlar mı
sağol canım hepimiz inşallah sağlıcakla alırız bebeklerimiziçok teşekkür ederim.inşallah herşey yoluna girer ve kucaklarsın yavrunu:)
doktor soğan yeme çikolata yeme dedi,çikolatayı anladımda soğan ilginç geldi bana
doktor soğan yeme çikolata yeme dedi,çikolatayı anladımda soğan ilginç geldi bana
canım benım gıttığım hastane ılkınde ucret alıyor ve 10 gun içinde gidersen kontrol oluyor,ona ucret almıyor.kızlar bişi soracam size doktora gittiğinizde girişte ücret ödüyıruz,peki bi hafta sonrada gittiğimizde ücret ödüyormuyuz yoksa bu sefer ki kontrol olduğu için almıyorlar mı
soğan mı allah allah ilginç.maydonozve narı duymuştum ama soğanı hiç duymamıştım.dikkat edeyim bende.
soğan mı allah allah ilginç.maydonozve narı duymuştum ama soğanı hiç duymamıştım.dikkat edeyim bende.
merhaba anne adayı arkadaşlarım...arada bakıyorum da ne güzel heyecan içindesiniz...geçen sene bu zamanlarda bizlerde böyleydik.zaman bana geçmiyor gibi geliyordu.bu zamanlarımı hayal ediyordum gerçek oldu.allah ım hepinize sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.her anının tadını çıkartın valla ben arada özlüyorum hamileliği çünkü bebiş olunca hayat daha zormuş.ama herşeye rağmen yinede güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?