2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gebelk.org'de dr.kocatepe'nin bir videosunu izlemistim;
hamilelikte kan tahlili yapilirken bazilari kan vermisken herseye bakilsin diye cok fazla tahlil yapiyorlar, bu da iyi bisey degil demisti; hamilelikte tum degerler farkli cikar, kimi yuksek kimi dusuk diyordu, sonra da doktor sunun yuksek, ya da sunun dusuk dey,nce bosuna moralleri bozuluyor diyordu.

cnm hamilelikte normal boyle seyler, endiselenme bence

Kızlar yarın 2 li testim var.okudukça korkuyorum en iyisi hiç bişey bilmeden gitmek..
bu arada aç karınla mı gitmek lazım ?dr um su iç idrara sıkışıp gel demişti.

Cevap için teşekkürler canım tekrar kan tahlili yaptırıcam zaten bu arada vücudumda kaşıntı var bununlamı alakalı (!)

haklısın canım bu çok doğru kesinlikle herşeyi çok fazla takmamak gerekiyor ama elde değil ne zayıkki cevap için teşşekkür ederim...

Kızlar yarın 2 li testim var.okudukça korkuyorum en iyisi hiç bişey bilmeden gitmek..
bu arada aç karınla mı gitmek lazım ?dr um su iç idrara sıkışıp gel demişti.

yok canım tok olmak daha iyi...korkucak bişey de yok bizim endişemiz ilk bebeğimizi kaybettiğimziden sen rahat ol

canim kahverengi akintin yumurta beyazi kivamindaysa merak etme ona normal dedi benim doktorum, nokta nokta gibi kan kivaminda olursa o zaman kontrol ediyorlarmis.. her sey yolundadir eminim doktorum normal dediyse...

aynen yumurta beyazı kıvamında.rahatlattın beni allah razı olsun canım

kızlar bişi soracam size doktora gittiğinizde girişte ücret ödüyıruz,peki bi hafta sonrada gittiğimizde ücret ödüyormuyuz yoksa bu sefer ki kontrol olduğu için almıyorlar mı

yaa bide ultrasona girdiğimde canım çok acıyor doktor çok mu bastırıyor yoksa ben mi çok hassassım bilmiyorum...dün adamın elini ittim yaa çok acıdı karnm..bugün bile hafif agrı var..normalmidir acaba

kızlar bişi soracam size doktora gittiğinizde girişte ücret ödüyıruz,peki bi hafta sonrada gittiğimizde ücret ödüyormuyuz yoksa bu sefer ki kontrol olduğu için almıyorlar mı
ben 2 doktora gidiyorum biri ilkinde alıyor 10 gün içinde kontrol sayıyor ama diğeri her defasında alıyor.
çok teşekkür ederim.inşallah herşey yoluna girer ve kucaklarsın yavrunu:)
sağol canım hepimiz inşallah sağlıcakla alırız bebeklerimizi
doktor soğan yeme çikolata yeme dedi,çikolatayı anladımda soğan ilginç geldi bana

çikolata kilo için demiştir, soğan da düşük yapar derler ya ama ben yiyorum :)

merhaba anne adayı arkadaşlarım...arada bakıyorum da ne güzel heyecan içindesiniz...geçen sene bu zamanlarda bizlerde böyleydik.zaman bana geçmiyor gibi geliyordu.bu zamanlarımı hayal ediyordum gerçek oldu.allah ım hepinize sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.her anının tadını çıkartın valla ben arada özlüyorum hamileliği çünkü bebiş olunca hayat daha zormuş.ama herşeye rağmen yinede güzel.

canım benım gıttığım hastane ılkınde ucret alıyor ve 10 gun içinde gidersen kontrol oluyor,ona ucret almıyor.

doktor soğan yeme çikolata yeme dedi,çikolatayı anladımda soğan ilginç geldi bana

soğan mı allah allah ilginç.maydonozve narı duymuştum ama soğanı hiç duymamıştım.dikkat edeyim bende.

ey allahım daha neler oğrenicez ama. soğandamı rısklıymıs. maydonoz ada cayı falan bılıyordumda soğanı yenı duydum. eeee rısk yaratıyorsa yemekleredemı koyamıcaz o zaman.

soğan mı allah allah ilginç.maydonozve narı duymuştum ama soğanı hiç duymamıştım.dikkat edeyim bende.

yaa narı da yiyorum ben canım istiyor ve ne güzel vitamin bence abartıyorlar bazı şeyleri abartmamak lazım sadece. soğan eskiden suyunu düşürmek için yaparlarmış istemedikleir bebekleri

bizzde görürüz inşallah o günlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…