2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

"Ben de sayfa sayısına göre bakmıştım da, bizimki ve siiznki neredeyse aynıydı. Biz arkadan gelip sizi sollıcaz galiba:) Bu arada kilo ile ilgili topic açtınız mı, ya da göbekle ilgili? "

kizlar bunu bi eylul annesi yazmis....

biz de paylasim az ne yazi ki..

temmuz anneleri forumuna giriyorum da arada,
onlar cok iyi arkadasliklar kurmuslar; kac tane topicleri var; guzel paylasimlarda bulunuyorlar.
kiskandim.

:96:

selam kızlar bende yarın 2 li testimin sonucunu almaya ve bebeğimi tekrardan görmeye gidiyorum doktorum bana elevit vermedi multı-tabs diye bir ilaç verdi

Canım bende elevit içemiyorum diyince bana da multi tabs verdi. Henüz almadım, elevit bitince alıcam. İçmesi daha kolaymış....

Canım ağustos anneleri daha başında facebooka geçtiler. O yüzden paylaşım az...Bizler facebook u tercih etmeyenleriz

amannnnn boşverrr onlarıı biz böylede mutluyuz de sende canım

merhabalar..
daha bugun kesfettim bu super forumu :) bilge ben, adanaliyim, ama ingilterede manchesterda yasiyorum. 19 aylik Riley Sarp adinda bi oglum var, simdi de 2. bebise hamileyim, 15 agustosta alicaz kucagimiza insallah :)

haftaya cuma ankaraya geliyorum, 19 subatta randevu aldik, 17. haftamizda olucaz insallah, cinsiyetini goruruz umarim. burda sadece 2 kere ultrason yapiyorlar..

boyle iste... bir merhaba demek istedim, baska var mi acaba ingilterede yasayan arkadaslar?

sevgilerimle, herkes iyi bir hamilelik gecirir umarim...

merhaba cnım öncelikle allah analı babalı büyütsünn orda neden 2 defa ulstrsona veriyorlar ki??

Haklısın canım biz ağustos anneleri olarak paylaşımda biraz tembelmi çıktık ne. Ya da facebook burayı baltalıyor :)))

kıskanma canım bizim de olur inşallah

canım ne güzel ama 2 kere görüyoruz demişsin o kötüymüş ben 2. haftayı zor getiriyorum. hoşgeldin topiğimize ne güzel hem de 2. bebeğinm,ş..

evet cumartesi günü bana da alttan bakcak, alttan bakılmasının hiç bi sakıncası yok kızlar, hatta daha ileri düzeyde görüldüğünü söyledi doktorum..

ben bu hafta yine alttan bakmasını istedim...artık üstten dedi...çünkü bende daha net görüyorum..bebğimi farkediyorum....

merhaba cnım öncelikle allah analı babalı büyütsünn orda neden 2 defa ulstrsona veriyorlar ki??

burda malum saglik tamamen ucretsiz ve kisabildikleri yerden kisiyorlar anlayacaginiz... bi 12 haftada bi de 20 haftada yapiyorlar anormal bir durum olmadikca... cok sacma, ozel ultrasonlar var tabi ama asiri pahali.. neyse ki arada boyle turkiyeye kaciyoruz orda cinsiyet ogreniyoruz :)

bende bugün gittim doktora ama pozisyon uygun değildi cinsiyet için.ikili test içinde haftaya gel dedi.kahverengi akıntılarada bişi demedi herşey normal dedi..ama hala devam ediyor..acaba niye...

bende bugün gittim doktora ama pozisyon uygun değildi cinsiyet için.ikili test içinde haftaya gel dedi.kahverengi akıntılarada bişi demedi herşey normal dedi..ama hala devam ediyor..acaba niye...

canim kahverengi akintin yumurta beyazi kivamindaysa merak etme ona normal dedi benim doktorum, nokta nokta gibi kan kivaminda olursa o zaman kontrol ediyorlarmis.. her sey yolundadir eminim doktorum normal dediyse...

Merhabalar bizde bugün kontrole gittik ve cinsiyetini öğrendik"erkek" 14+4 haftalık iken öğrenmiş olduk

biz başta çok kalabalıktık facebooka kaçanlar pek uğramaz oldular..
Canım ağustos anneleri daha başında facebooka geçtiler. O yüzden paylaşım az...Bizler facebook u tercih etmeyenleriz
evet canım nedeni bu bencede
hoş geldiniz, umarım herşey gönlünüzce olur..
evet cumartesi günü bana da alttan bakcak, alttan bakılmasının hiç bi sakıncası yok kızlar, hatta daha ileri düzeyde görüldüğünü söyledi doktorum..
evet bende okumuştum alttan bakınca bebeğe zarar verir meselesi tamamen yanlş bir bilgi olduğu söyleniyor doktorlar tarafından..
Merhabalar bizde bugün kontrole gittik ve cinsiyetini öğrendik"erkek" 14+4 haftalık iken öğrenmiş olduk

ayy ne güzel canım, hayırlı uğurlu bir evlat olsun vatana millete inşallah..Allah sana bağışlasın kuzunu:26:

Günaydın....
ben dün akşam kötüydüm bütün gün yediklerimi çıkardım eve geldim 2 saat kadar da vurdum yattım
sanki daha mı kötü oluyorum ne inş.düzelirim artık :-((
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler...
sarılık testi yaptırdılar mı size benim öbür dr istememişti yeni dr sürekli istiyor

Günaydınnlarrrr
günaydın canım

günaydın geçmiş olsun,bende sabahları çıkarıyorum

günaydın kızlar

dün kontrolum vardı herşey yolundaymış çok şükür ense kalınlığı 1,3 çıktı. ankarada düzen lab.ına 75 tl ödedim 2li test için cuma alıcam sonuçları inşallah değerler iyi çıkar.
kızlar ben kan sulandırıcı iğne +folbiol+corasprin kullanıyorum( kan pıhtılaşmasından dolayı) doktor başka bi ilaç eklemedi gerek yok dedi..

bulantılarım azaldı benim.. 12. haftadan sonra kendinizde belirti aramayın.. olmaması kötü bişey olduğunu göstermez dedi..

canım neden gülüyorsunuzki benim alttan ultrasonla ölçtü ensesini
benimde dr um alttan baktı 2 .kez bakan dr um üstten baktı aslında haftasına baglı sanırım 12 den sonra üstten bakılıyor galiba

hoşgeldin aramıza :))

kızlar 2 gundur çok fenayım bogaz ağrısı va baş ağrısı mahvetti beni portakal suları bitki çayları zencefiller nafile bugünde sanki ciğerlerime inmiş gibi hissediyorum birazdan dr umu arıycm bakalım bişey demez yinede arayayım dedim :) öksürdüğümde bebişim arada ağrıda veriyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…