alttan bakmıyordur inşallah
alltttan tabiki bakmaz canım ultrasondan ense kalınlığını ölçüyor sonrasında kan tahlili yapıyor ama baya detaylı bi kan tahlili
Eline sağlık canım, artık yavaş yavaş cinsiyetler belli olduyor demekki. Kilolar alındı, göbekler çıktı müthiş bir serüven olacak özellikle benim gibi ilk kez bu süreci yaşayacaklar için. Benim kontol 10 şubatta. Acayip heyecan yaptım. Bebeğimi görmeyeli 5 hafta olacak nerdeyse.
banada bakmz gib geliyor ama bir ara bir arkadş alttan bktı demiştide.ense kalınlığına
banada bakmz gib geliyor ama bir ara bir arkadş alttan bktı demiştide.ense kalınlığına
canım neden gülüyorsunuzki benim alttan ultrasonla ölçtü ensesini
yok ya daha yeni bi arkadşmz alttan ense kalnlğını ölçtürmştüyok canım o mesela 4 haftalık olduğunda ultrasonda ve tam emin olmak için bakıyo
yok ya daha yeni bi arkadşmz alttan ense kalnlğını ölçtürmştü
ya işte bende diyormki biri attan baktırdı diye belkide sendn.bende o yüzden sormştum acaba herkese mi alttan bakıyolr diye
merhaba ağustos anneleri nasılsınız inşallah sizlerde bebişlerinizde iyidir.
aslında kararsız kaldım buraya gelip gelmemekde,aklım git bak bakalım nasıllar dedi kalbim gitme üzülceksin dedi.ama ben yinede geldim sizleri görmeye, sakın yanlış anlamayın benim üzüntüm kendime de sizleride özledim gerçi çok fazla konuşamasakda
merhaba ağustos anneleri nasılsınız inşallah sizlerde bebişlerinizde iyidir.
aslında kararsız kaldım buraya gelip gelmemekde,aklım git bak bakalım nasıllar dedi kalbim gitme üzülceksin dedi.ama ben yinede geldim sizleri görmeye, sakın yanlış anlamayın benim üzüntüm kendime de sizleride özledim gerçi çok fazla konuşamasakda
herkese slm organiksheker senide gördüğüme sevindim.bende kaç gündür griptim.bugün ilk kez yataktan çıkabildim
iyi olmaya çalışıyorum işte, h.sonuna kadar eve gitmek istemiyodum, alıştım şimdi biraz daha.ama hala yalnız kalamıyorum,kalınca kötü oluyorum( zamanla daha iyi olacağım inşallah Allah ım beni sınıyo sanırım, isyan etmemeye çalışıyorum,ama bazen istemeyerekde olsa ediyorum.
geçen salı tahlillerimi aldım şükür bişi çıkmadı, ultrasonlada baktılar 3 ay sonra gebe kalabilirsin dedi.bakalım bundan sonra hakkımda daha doğrusu hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
sizlerinde iyi olmasına sevindim,iyi bakın kendinizede bebişlerede
canım aynı şeyleri yaşayan biri olarak zaman herşeyin ilacı duacı ol canım sakın isyan etme hepsi geçicek ve bebeğin sana gelecek. ben hem de tüp bebeğimi kaybettim bana da 3 ay verdiler süre ve 3 ay sonra tekrar denedim ve bebeğim benimle hamd olsun umarım bu defa beni bırakmaz tabi ilkinde olduğu kadar rahat olamıyorsun ama zamanla o da geçicek ben inanıyorum ki sen çok daha rahat bebeğine ulaşacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?