2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim nette sorun var arada kesiliyo..inşallah bidahaki kontrole benim cinsiyette belli olur............martın ilk haftası ....

sikidur cnm,
gelisimine inanamayacaksin.

ben de 7 haftalikken gittigimde kalbi atan minicik bi noktaydi,
4 hafta sonra gittigimde, elleri kollari bacaklari hatta burnu yuzu gozu belli olmustu,
cok cok sasirdim, cok hosuma gitti

senin de oyle olacak cnm insallah

benim de ilk cnm

Allah bagislasin hepimizinkini

yok canım o mesela 4 haftalık olduğunda ultrasonda ve tam emin olmak için bakıyo
yok ya daha yeni bi arkadşmz alttan ense kalnlğını ölçtürmştü
canım neden gülüyorsunuzki benim alttan ultrasonla ölçtü ensesini

ya işte bende diyormki biri attan baktırdı diye belkide sendn.bende o yüzden sormştum acaba herkese mi alttan bakıyolr diye

yok ya daha yeni bi arkadşmz alttan ense kalnlğını ölçtürmştü

ya işte bende diyormki biri attan baktırdı diye belkide sendn.bende o yüzden sormştum acaba herkese mi alttan bakıyolr diye

ben alttan olduğunu burda yazmamıştım...ama dr. daha net ölçmek için alttan ölçtü..zaten artık üstten kontrol ediyor...

merhaba ağustos anneleri nasılsınız inşallah sizlerde bebişlerinizde iyidir.

aslında kararsız kaldım buraya gelip gelmemekde,aklım git bak bakalım nasıllar dedi kalbim gitme üzülceksin dedi.ama ben yinede geldim sizleri görmeye, sakın yanlış anlamayın benim üzüntüm kendime de sizleride özledim gerçi çok fazla konuşamasakda

canımya iyiiyim ben şimdilik sen nasılsın?

Canım hoşgeldin.
Biz iyiyiz. Sen nasılsın? Daha iyisindir umarım....

iyi olmaya çalışıyorum işte, h.sonuna kadar eve gitmek istemiyodum, alıştım şimdi biraz daha.ama hala yalnız kalamıyorum,kalınca kötü oluyorum( zamanla daha iyi olacağım inşallah Allah ım beni sınıyo sanırım, isyan etmemeye çalışıyorum,ama bazen istemeyerekde olsa ediyorum.

geçen salı tahlillerimi aldım şükür bişi çıkmadı, ultrasonlada baktılar 3 ay sonra gebe kalabilirsin dedi.bakalım bundan sonra hakkımda daha doğrusu hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

sizlerinde iyi olmasına sevindim,iyi bakın kendinizede bebişlerede

herkese slm organiksheker senide gördüğüme sevindim.bende kaç gündür griptim.bugün ilk kez yataktan çıkabildim

selam kızlar bende yarın 2 li testimin sonucunu almaya ve bebeğimi tekrardan görmeye gidiyorum doktorum bana elevit vermedi multı-tabs diye bir ilaç verdi

canım aynı şeyleri yaşayan biri olarak zaman herşeyin ilacı duacı ol canım sakın isyan etme hepsi geçicek ve bebeğin sana gelecek. ben hem de tüp bebeğimi kaybettim bana da 3 ay verdiler süre ve 3 ay sonra tekrar denedim ve bebeğim benimle hamd olsun umarım bu defa beni bırakmaz tabi ilkinde olduğu kadar rahat olamıyorsun ama zamanla o da geçicek ben inanıyorum ki sen çok daha rahat bebeğine ulaşacaksın

çok teşekkür ederim canım, inşallah şu kalan zamanın çabuk geçerde bebeğine kavuşursun sağlıcakla bol bol dua ediyorum herkes için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…