çok geçmiş olsun canım umarım tekrar yaşamazsın böyle seyleri ama sana da kızmak gerek basının derdi neydi kendini okadar yordun neyse okuldada çok yorma kendini bağırmamaya ayakta uzun süre kalmamaya özen göster bende 3 gündür soğuk algınlıgıve siddetli bas agrısı ile yatıyorum pazartesi benimde okul açılacak tatili hastalıkla gecirdim ufff
çok güzel paylaşım teşekkürler
normal sezeryan fark etmez hepsinde yıkanıyor çünkü hepsinde kirli çıkıyor ben netten doğum videolarıve doğumfotolarından gördüm.:)
Cnm genelde siliyorlar yıkamıyorlar ssk da hiç yıkamıyorlar çünkü kaygan bir zarla kaplı ya
yıkarken düşme tehlikesi olmasın diye ama korkma öyle kanlı kanlı gelmiyor mis gibi
bizim kuzen acıbademde yaptı orda silmiyorlarmışta vücut sıcaklığını kaybetmesin diyeymiş
fotosu bile kötü çıkmıştı :-((
slm kızlarr..bnede tam 4. aya girdim diye sevinirken cuma akşamı çok feci kanamam oldu.((3 gece hastanede yattık şimdi kanamam azaldı çok şükür.Allah tan bebeğim iyi çıktı.ona bişey olduy diye çok korktum.çok kötü günler geçirdim şimdi evde dinleniyorum.ben biraz kendimi yormuştum tehlike bitti diye.siz çok dikkat e din emi ...çok üzgünüm...Allah kimseye böyle korkular yaşatmasın...
Cnm genelde siliyorlar yıkamıyorlar ssk da hiç yıkamıyorlar çünkü kaygan bir zarla kaplı ya
yıkarken düşme tehlikesi olmasın diye ama korkma öyle kanlı kanlı gelmiyor mis gibi
bizim kuzen acıbademde yaptı orda silmiyorlarmışta vücut sıcaklığını kaybetmesin diyeymiş
fotosu bile kötü çıkmıştı :-((
peppermint canım çok güzel bilgiler sağolasın
yaa narı da yiyorum ben canım istiyor ve ne güzel vitamin bence abartıyorlar bazı şeyleri abartmamak lazım sadece. soğan eskiden suyunu düşürmek için yaparlarmış istemedikleir bebekleri
sağol canım.evet ben zaten riskli bir gebeydim.8. haftaya kadar ara ra kanmalar olmuştu.artık iyiyim diye son bi kaç gün çok gezdim,yğrüdüm.cuma günüde kayınvalidemdeydim.mantı yaptık.o kadar çok yaptıkki dolabada koyalım diye belim koptu.salak gibi niye yapıyosam.düşünün yani 2 k,ilo kıymadan...( sonrada ben bide bulaşık falan yıkadım.normalde hiç yapmıyorum bunları ben.gezindim tabi ağır geldi.akşam eve giderken bi başladı kanama sormaın.aklım gitti.şimdi hep bi korku içimde.cumartesi kontrolüm var inş iyiizdir.bide bu pazartesi okula başilıyorum..ben ilk bebeğimide kalp atışı durduğu için kaybetmiştim.o yüzden daha bi hassasım ....aman siz dikkat e din..
sağol canım.evet ben zaten riskli bir gebeydim.8. haftaya kadar ara ra kanmalar olmuştu.artık iyiyim diye son bi kaç gün çok gezdim,yğrüdüm.cuma günüde kayınvalidemdeydim.mantı yaptık.o kadar çok yaptıkki dolabada koyalım diye belim koptu.salak gibi niye yapıyosam.düşünün yani 2 k,ilo kıymadan...( sonrada ben bide bulaşık falan yıkadım.normalde hiç yapmıyorum bunları ben.gezindim tabi ağır geldi.akşam eve giderken bi başladı kanama sormaın.aklım gitti.şimdi hep bi korku içimde.cumartesi kontrolüm var inş iyiizdir.bide bu pazartesi okula başilıyorum..ben ilk bebeğimide kalp atışı durduğu için kaybetmiştim.o yüzden daha bi hassasım ....aman siz dikkat e din..
canım..yorma kendini bu kadar yaa...şu an sen ve bebişin herşeyden önemlisiniz...geçmiş olsun
ayyyy bu arada pzt'yi hatırlattın kötü oldu...ben de başlyacağım okul mesailerine offfffffffff....ne güzeldi şu tatil dönemi
yaa kızlar bu arada iki gündür benim midem fena yanıyor...eskiler bebek saçlı olacak ondandır felan diyip geçiştirirler çok gülerim hehe...
günde 1 meyvalı sodaya izin verdi doktorum son 3 aya kadar ama...yetmiyor yaa...midem fena...sizin öneriniz var mı bu mide yanması için???
bu arada efsung sana da geçmiş olsun arkideşim...
Sorma benim de pek bulantım yoktu. Topu topu 5 kere çıkardım üç ayda o da sabahları. Ama bu hafta benim de bulantılarım arttı, halbuki 3 ay biterken azalmalıymış, doktor da gebelikten değil dedi ama bulanıyor iişte, bastırmak için mutlaka bişey yemem gerekiyor.
güldüm cnm ya eee deriz sıcak suyu ısıttınız mı diye)
benim oğlişim tertemizdi biraz kafasının üstünde kalmıştı hemen eve gelince yıkamıştık
bende bebekler ileride kokmasın diye tuzlanırmış kaya tuzuyla,ilginçkimi göbeği düşene kadar yıkattırmıyor bebğini..teri kokmasın diye ilerde...ne alakaysa
kızlar bişi soracam size doktora gittiğinizde girişte ücret ödüyıruz,peki bi hafta sonrada gittiğimizde ücret ödüyormuyuz yoksa bu sefer ki kontrol olduğu için almıyorlar mı
ben özel hastaneye gidiyorum...bir kez muayeneye gittiğinde ödüyorsun 2.ye 10gün içinde gidersen ödeme yok..kontrol oluyor ama 10 günü geçerse tekrar sil baştan ödeme yapıyorsun...
evet özel hastaneler genelde öyle ..hangi hastaneye gidiyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?