2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bende bakayım merak ettimm seninle hemen hemen aynıyız canımm

Cnm genelde siliyorlar yıkamıyorlar ssk da hiç yıkamıyorlar çünkü kaygan bir zarla kaplı ya
yıkarken düşme tehlikesi olmasın diye ama korkma öyle kanlı kanlı gelmiyor mis gibi
bizim kuzen acıbademde yaptı orda silmiyorlarmışta vücut sıcaklığını kaybetmesin diyeymiş
fotosu bile kötü çıkmıştı :-((

benimkide özel hastahane olucak ama ayy birden aklıma takıldıı ne bilimm öyle mi veriyorlar birden eski türk filmleri geldi aklıma sıcak suyu ısıttırırlardı ya

ayy çok üzüldüm geçmişler olsunn rabbim bi daha yaşatmasın

güldüm cnm ya eee deriz sıcak suyu ısıttınız mı diye )
benim oğlişim tertemizdi biraz kafasının üstünde kalmıştı hemen eve gelince yıkamıştık

kimi göbeği düşene kadar yıkattırmıyor bebğini..teri kokmasın diye ilerde...ne alakaysa

onu duymadım ben ilk doğduğundan beri bir gün kaldım hstde ertesi günden beri yıkadık
tabi göbek deliğine çoook dikkat ederek...

yaa narı da yiyorum ben canım istiyor ve ne güzel vitamin bence abartıyorlar bazı şeyleri abartmamak lazım sadece. soğan eskiden suyunu düşürmek için yaparlarmış istemedikleir bebekleri

valla canım ben narı doktoruma hiç danışmadım.annem tv de duymuş kesinlikle hamileleler yememeli demiş doktor.o gün bugündür yemiyorum.bebişimden kıymetli değilya

geçmiş olsun canım.dikkat et kendini yorma.rabbim sağlıkla bebeişini kucağına almayı nasip etsin.

Canım ya çok geçmiş olsun. Neden kendini bu kadar yoruyorsun boşver şekerim. Sen kendi rahatına bak ve bundan sonra çok daha dikkat et kendine. Tarım birdaha böyle sıkıntılar yaşatmasın...

canım..yorma kendini bu kadar yaa...şu an sen ve bebişin herşeyden önemlisiniz...geçmiş olsun
ayyyy bu arada pzt'yi hatırlattın kötü oldu...ben de başlyacağım okul mesailerine offfffffffff....ne güzeldi şu tatil dönemi

yaa kızlar bu arada iki gündür benim midem fena yanıyor...eskiler bebek saçlı olacak ondandır felan diyip geçiştirirler çok gülerim hehe...
günde 1 meyvalı sodaya izin verdi doktorum son 3 aya kadar ama...yetmiyor yaa...midem fena...sizin öneriniz var mı bu mide yanması için???

bu arada efsung sana da geçmiş olsun arkideşim...

Sorma benim de pek bulantım yoktu. Topu topu 5 kere çıkardım üç ayda o da sabahları. Ama bu hafta benim de bulantılarım arttı, halbuki 3 ay biterken azalmalıymış, doktor da gebelikten değil dedi ama bulanıyor iişte, bastırmak için mutlaka bişey yemem gerekiyor.

ben de ilk 3 ay 1 kere çıkardım onda da yemeyi abarttığımdandı...ama 3 ay bitti öğürmeler başladı...bi de bu yanma çıktı 2 gündür...offffffff

güldüm cnm ya eee deriz sıcak suyu ısıttınız mı diye )
benim oğlişim tertemizdi biraz kafasının üstünde kalmıştı hemen eve gelince yıkamıştık
ay çok güldüm yaa, güzel bir espri olurdu doğum anında
kimi göbeği düşene kadar yıkattırmıyor bebğini..teri kokmasın diye ilerde...ne alakaysa
bende bebekler ileride kokmasın diye tuzlanırmış kaya tuzuyla,ilginç

kızlar bişi soracam size doktora gittiğinizde girişte ücret ödüyıruz,peki bi hafta sonrada gittiğimizde ücret ödüyormuyuz yoksa bu sefer ki kontrol olduğu için almıyorlar mı

sıksık gidersem 1 kere verip 3 kez muayene oluyorum 2 hafta bir gidersem 1 muayene bi kontrol oluyor...

ben özel hastaneye gidiyorum...bir kez muayeneye gittiğinde ödüyorsun 2.ye 10gün içinde gidersen ödeme yok..kontrol oluyor ama 10 günü geçerse tekrar sil baştan ödeme yapıyorsun...

ben özel hastaneye gidiyorum...bir kez muayeneye gittiğinde ödüyorsun 2.ye 10gün içinde gidersen ödeme yok..kontrol oluyor ama 10 günü geçerse tekrar sil baştan ödeme yapıyorsun...

evet özel hastaneler genelde öyle ..hangi hastaneye gidiyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…