2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım lütfen kendine dikkat et

günaydınn kızlarr ayy çok sevindimm kimisinin oğlu kimisinin kızı oluyo banada p.tesi gel demişti gideceğim çok merak ediyorumm ama geçen gittiğimde kemik yapısı kıza benziyo demişti.:81:

Kanaması olan arkadaşlar mutlaka dinlenin..Bebişlerin cinsiyetleri belli olmaya başladı maşallah..Şimdi ikili test sonucumu aldım, doktor amnisentez yapılabilir dedi...Bide siz bakarmısınız en kötüsü backraound risk 1:500 çıkmış..Bu sanırım sorun olan..Var mı bi bilginiz??

benimde bebeğin cinsiyeti kız..arkadaşlar ademele özelden msj atın cinsiyetini yazın baştaki tabloya eklesin..pembe mavi çüzelgemiz çok güzel olcak

Günaydın....
cnm bu yaş riskimiydi acaba kaç yaşındasın benim evde yaş riskim 406/1 çıkmıştı
ama genede gerek görmedi üzme kendini bir dr a daha danış derim ben

canım çok yardım etmek isterdim ama bu konuda bilgim yok ..arkadaşım gecen hafta yaptırdı..yanımda olsaydı sorardım...

günaydın güzel anneler:) nasılsınız. ya bu aminyosenyez midir nedir eskiden cok rısklı bişeydı. ama artık teknolojı ilerledi dimi artık can yakmayan bişey oldu galiba??? Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. benım ıkılı testıme daha bır hafta var ama işte ılkını kaybedınce ınsanın aklına kotu kotu seyler gelıyor.

arkadaşlar bende de ara ara mide yanması hat safhaya ulaşıyor ama ben yediklerimi inceleyince hamur işi ekmek vs ve yağlı gıdalar tükettiğimde hemen mide yanması başlıyor ama benim safram yok ondan olabilir
günaydın kızlar 15 tatil bitiyo yine ayrılık vakti geldi eşim olmadan büyüyecek karnım, eşim olmadan doktora gideceğim ((ooofff
allah yardımcın olsun canım zor bir dönem olacak eminim eşinde yanında olmayı çok ister ama olsun bu da senin hayatta verecegin bir sınav diye düşün bu günler gececek ve üçünüz bir arada olacaksınız o günleri hayal et :)

cinsiyetleri öğrenenlere gözünüz aydın diyeyim :))))
inşallah bir nefeste hepimiz doğumu atlatırız :)

canım çok geçmiş olsun bebeğinin iyi olması güzel umarım bir daha böyle şeyler yaşamazsın
kızlar bugun bebeğimin cinsiyetini öğrendim %90 olasılıkla erkek dedi... 12. haftadayız.... acaba bu kadar erken bilebilirlermi inananyım mı buna cok heyecanlıyım... başka öğrenebilen var mı ...........
tebrikler canım çok yakınız aslında ama benim hiç bişey belli değildi.
günaydın kızlar 15 tatil bitiyo yine ayrılık vakti geldi eşim olmadan büyüyecek karnım, eşim olmadan doktora gideceğim ((ooofff

neden canım?
bu arada ne kadar çok öğretmen var pazartesi iş başı bitiyor tatilimiz neyseki müfettiş telaşım geçti 2. dönem o konuda rahatım hadi hayırlısı bebeklerimiz sağlıklı olsuan da gerisi mühim değil

canım bir kaç doktora danış ama çok riskli değil galiba 250 altını daha ciddiye alıyorlar galiba hayırlısı olsun canım. yaş kaçtı belki o etkilemiştir sonucu?

herkese günaydınlaaarrr

Zeynepcim bende de 2 hafta önceki kontrolde hareketliydi dün gitti üstelik birkaç tane de çikolata yedim hareketsizdi, dr a da akıntımın su şeklinde de geldiğini söyledim, dr da herşey yolunda giderken suyu biter ve almak zorunda kalırız dikkatli ol, dinlen,2haftada bir de kontrole gel dedi.endişelendim, senin ilk bebeğindeki bebeğin suyu bitme belirtisi var mıydı? nasıldı?

canım ben de senin durumundayım, ayrılık vakti geldi, hamileliğimiz babamız olmadan geçicek, hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde alalım da bebişimizi kucağımıza napalım buna da şükür? sen neredesin?

buarada dün ikili testimizin sonucunu da aldık, 20000de 1 risk, iyi dedi drumuz, ense kalınlığı da 0,8 çıkmıştı.

Son düzenleme:
kızlar her gün kuru kayısı kuru üzüm bir kaç adet de yulaflı bisküvü yiyorum kabız yok kaç gündür çok şükür çok rahatım...

benim test sonucumda backraound risk diye bişi yok ya
Günaydın....
cnm bu yaş riskimiydi acaba kaç yaşındasın benim evde yaş riskim 406/1 çıkmıştı
ama genede gerek görmedi üzme kendini bir dr a daha danış derim ben

benim yas riskide 1/325 ama 2 dra gösterdim amniyo istemediler:?
inşallah bi sorun olmaz gozdemmmmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…