sağol canım.evet ben zaten riskli bir gebeydim.8. haftaya kadar ara ra kanmalar olmuştu.artık iyiyim diye son bi kaç gün çok gezdim,yğrüdüm.cuma günüde kayınvalidemdeydim.mantı yaptık.o kadar çok yaptıkki dolabada koyalım diye belim koptu.salak gibi niye yapıyosam.düşünün yani 2 k,ilo kıymadan...( sonrada ben bide bulaşık falan yıkadım.normalde hiç yapmıyorum bunları ben.gezindim tabi ağır geldi.akşam eve giderken bi başladı kanama sormaın.aklım gitti.şimdi hep bi korku içimde.cumartesi kontrolüm var inş iyiizdir.bide bu pazartesi okula başilıyorum..ben ilk bebeğimide kalp atışı durduğu için kaybetmiştim.o yüzden daha bi hassasım ....aman siz dikkat e din..
Kanaması olan arkadaşlar mutlaka dinlenin..Bebişlerin cinsiyetleri belli olmaya başladı maşallah..Şimdi ikili test sonucumu aldım, doktor amnisentez yapılabilir dedi...Bide siz bakarmısınız en kötüsü backraound risk 1:500 çıkmış..Bu sanırım sorun olan..Var mı bi bilginiz??
canım..yorma kendini bu kadar yaa...şu an sen ve bebişin herşeyden önemlisiniz...geçmiş olsun
ayyyy bu arada pzt'yi hatırlattın kötü oldu...ben de başlyacağım okul mesailerine offfffffffff....ne güzeldi şu tatil dönemi
yaa kızlar bu arada iki gündür benim midem fena yanıyor...eskiler bebek saçlı olacak ondandır felan diyip geçiştirirler çok gülerim hehe...
günde 1 meyvalı sodaya izin verdi doktorum son 3 aya kadar ama...yetmiyor yaa...midem fena...sizin öneriniz var mı bu mide yanması için???
bu arada efsung sana da geçmiş olsun arkideşim...
allah yardımcın olsun canım zor bir dönem olacak eminim eşinde yanında olmayı çok ister ama olsun bu da senin hayatta verecegin bir sınav diye düşün bu günler gececek ve üçünüz bir arada olacaksınız o günleri hayal et :)günaydın kızlar 15 tatil bitiyo yine ayrılık vakti geldi eşim olmadan büyüyecek karnım, eşim olmadan doktora gideceğim((ooofff
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...nnelerinin-meleklerine-aldiklari-ciciler.html
kızlar bebekleriniza aldığınz ciciler varsa buradan paylaşabilirsinz.cinsiyeti belli olsun alıcam birkaç şey bende..çok sabırsızım çok
canım çok geçmiş olsun bebeğinin iyi olması güzel umarım bir daha böyle şeyler yaşamazsınslm kızlarr..bnede tam 4. aya girdim diye sevinirken cuma akşamı çok feci kanamam oldu.((3 gece hastanede yattık şimdi kanamam azaldı çok şükür.Allah tan bebeğim iyi çıktı.ona bişey olduy diye çok korktum.çok kötü günler geçirdim şimdi evde dinleniyorum.ben biraz kendimi yormuştum tehlike bitti diye.siz çok dikkat e din emi ...çok üzgünüm...Allah kimseye böyle korkular yaşatmasın...
tebrikler canım çok yakınız aslında ama benim hiç bişey belli değildi.kızlar bugun bebeğimin cinsiyetini öğrendim %90 olasılıkla erkek dedi... 12. haftadayız.... acaba bu kadar erken bilebilirlermi inananyım mı buna cok heyecanlıyım... başka öğrenebilen var mı ...........
günaydın kızlar 15 tatil bitiyo yine ayrılık vakti geldi eşim olmadan büyüyecek karnım, eşim olmadan doktora gideceğim((ooofff
Kanaması olan arkadaşlar mutlaka dinlenin..Bebişlerin cinsiyetleri belli olmaya başladı maşallah..Şimdi ikili test sonucumu aldım, doktor amnisentez yapılabilir dedi...Bide siz bakarmısınız en kötüsü backraound risk 1:500 çıkmış..Bu sanırım sorun olan..Var mı bi bilginiz??
kızlar merhaba sabahleyin doktora gittik bebeğimizin 2li testini yaptırdık kan verdik ensesi 1.3 çıktı ama bebeğim sadece kol ayak hareket ettirdi vücut hareket etmedi oya geçen hafta çok hareketliydi. diğer bebeğimde de 12. haftada hareket azalmıştı ve git gide suyu bitmişti çok korkuyorum
günaydın kızlar 15 tatil bitiyo yine ayrılık vakti geldi eşim olmadan büyüyecek karnım, eşim olmadan doktora gideceğim((ooofff
canım bir kaç doktora danış ama çok riskli değil galiba 250 altını daha ciddiye alıyorlar galiba hayırlısı olsun canım. yaş kaçtı belki o etkilemiştir sonucu?
Günaydın....
cnm bu yaş riskimiydi acaba kaç yaşındasın benim evde yaş riskim 406/1 çıkmıştı
ama genede gerek görmedi üzme kendini bir dr a daha danış derim ben
Bak bu ii olmuş haaa neler aldığımızı koyarız hiç yoktan dimii
1:500 değil 1:400 müş kızlar..Endişelenmeli miyim??
benim test sonucumda backraound risk diye bişi yok yaKanaması olan arkadaşlar mutlaka dinlenin..Bebişlerin cinsiyetleri belli olmaya başladı maşallah..Şimdi ikili test sonucumu aldım, doktor amnisentez yapılabilir dedi...Bide siz bakarmısınız en kötüsü backraound risk 1:500 çıkmış..Bu sanırım sorun olan..Var mı bi bilginiz??
Günaydın....
cnm bu yaş riskimiydi acaba kaç yaşındasın benim evde yaş riskim 406/1 çıkmıştı
ama genede gerek görmedi üzme kendini bir dr a daha danış derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?