2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

medipol...evime yakın diye orayı tercih ettim...bi de yenidoğan ünitesi çok gelişmiş...bakalım bir aksilik çıkmassa orada kalacağım gibi...sen nereye gidiyordun canım?

ben daha önce ethicaya gittim ama şimdi ethicaya bağlı bir dr.un özel muayenehanesine gidiyorum..medipol nereydi canım?

acıbadem-koşuyolu...E-5 üstünde...ben Kızıltoprakta oturuyorum...taksiyle 5dakka sürüyor:)
evime yakın olsun diye seçtim...ethica nerde?

boylesi daha iyi cnm,
bilincli anne olmak gerek

cok cok gecmis olsun cnm,
sukur ki atlatmissin

teşekkür ederim canım...

Tekrar çok geçmiş olsun ama sen de artık daha dikkatli ol. Bırak yıkama bulaşık felan

teşekkür ederim canım.bu zamana kadar hiç yapmamıştım a slında ilk kez orda yıkadım.çok pişmanım inş bi daha olmaz..

canım çok geçmiş olsunnnn.yorma kendini sakın bi daha..

sağol canım..

canım geçmiş olsun ya,, hiçbir iş apma temizlikçi tut benöyle yaptım,,allah bir daha yaşatmasın inşalla

teşekkür ederim canım..

inş canım hiçbirimiz yaşamayalım.çok kötü bir gündü..hemşiresin demek seninde işin zor canım sende çok dikkat et..

amin canım.Allah kimseye yaşatmasın ...

ayy çok üzüldüm geçmişler olsunn rabbim bi daha yaşatmasın

aminnn..inş canım bi yaz gelsede şu yavrularımızı bi alsak kucağımıza..

geçmiş olsun canım.dikkat et kendini yorma.rabbim sağlıkla bebeişini kucağına almayı nasip etsin.

amin canım..cümlemize inş..teşekkür e derim..

Canım ya çok geçmiş olsun. Neden kendini bu kadar yoruyorsun boşver şekerim. Sen kendi rahatına bak ve bundan sonra çok daha dikkat et kendine. Tarım birdaha böyle sıkıntılar yaşatmasın...

teşekkür ederim canım..çok kızıyorum kendime..hiç yapmamıştım bugüne kadar..bidahada yapmam artık..dr da kızdı bana.1 kilo dahi alma dedi,hatta sen zayıfsın normaldede alma diye dalga geçti bide benle...

ben de ilk 3 ay 1 kere çıkardım onda da yemeyi abarttığımdandı...ama 3 ay bitti öğürmeler başladı...bi de bu yanma çıktı 2 gündür...offffffff

sağol canım ...dr pazartesi bakarım olmazsa rapor vericem dedi..ama veliler tepki yapacak 15 gün tatilden sonra diye.inş ihtiyacım olmaz sapasağlam olurum...canım mide yanması bendede var.bende sade maden suyu içiyorum.ööyle geçiyo benim midede öncedende problem vardı zaten,şimdi de hamilelik reflüsü oldu heralde..

arkadaşlar hepinize tekrar teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinç...hepiniz dualarımdasınız inş hepimizde sıkıntısız bir şekilde atlatırız bu dönemi..Allah ım kimseye evlat acısı yaşatmasın...

vallaha bu veliler beni öldürecek zaten...öğrencilerle sorunum yok ama veliler başlı başına bi sorun...
2.dönem yapacağım ilk toplantıda velilere hamile olduğumu söyleyeceğim artık...dayanamıyorum yaa...hal,tavır,hareket hepsi sinirlendiriyor beni...bebişime yazık ama

kızlar bugun bebeğimin cinsiyetini öğrendim %90 olasılıkla erkek dedi... 12. haftadayız.... acaba bu kadar erken bilebilirlermi inananyım mı buna cok heyecanlıyım... başka öğrenebilen var mı ...........

gunaydınnn tatlı annelerr 14.haftadayım bebegımın cınsıyetını ogrendık yuzde doksan erkek allahım ısteyen herkese nasıp etsınn harıka bı duygu

kızlar bugun bebeğimin cinsiyetini öğrendim %90 olasılıkla erkek dedi... 12. haftadayız.... acaba bu kadar erken bilebilirlermi inananyım mı buna cok heyecanlıyım... başka öğrenebilen var mı ...........
canım 11.haftadan sonra erkekse belli diyormş kendini ama doktorlar emin olmak için söylemezler.senin doktorun emin olduğundan söylemiştir.hayırlı uğurlu bir evlat olsun inşallah
gunaydınnn tatlı annelerr 14.haftadayım bebegımın cınsıyetını ogrendık yuzde doksan erkek allahım ısteyen herkese nasıp etsınn harıka bı duygu

ne güzel canım, hayırlı uğurlu olsun

günaydın güzeller

canım bana da doktor %100 olmamakla birlikte erkek dedi. sata göre 11+3ken usgde 12 görünüyodu.. hayırlısı olsunnn.. Allah kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah..

günaydın kızlar 15 tatil bitiyo yine ayrılık vakti geldi eşim olmadan büyüyecek karnım, eşim olmadan doktora gideceğim ((ooofff

Günaydın kızlar...

Ne güzel cinsiyetleri öğrenmişsiniz, acaba bende cumartesi günü öğrenebilirmiyim? Çok heyecanlıyım:18:

İkili test sonuçları herkesin iyi galiba. Umarım bizde de bir sorun çıkmaz:26:

doğum yapmadan nasıl ayrılacağım bide ben sözlaşmaliyim ayrılırsam hizmet puanım artmaz eşimin yanına gelmem uzar(

hamileykende ayrılınabilir diye biliyorumda..bnım arkadşmda sözleşmeliyken ücretsiz izne ayrıldı belkide doğumdan sonradır ben yanlş hatrlıyor olabilirm.1 yaşına gelene kadar baktı

tesekkur ederım canımm ınsallah hayırlısı ıle de dunyaya gelır sag salım hepmızın ıcın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…