medipol...evime yakın diye orayı tercih ettim...bi de yenidoğan ünitesi çok gelişmiş...bakalım bir aksilik çıkmassa orada kalacağım gibi...sen nereye gidiyordun canım?
acıbadem-koşuyolu...E-5 üstünde...ben Kızıltoprakta oturuyorum...taksiyle 5dakka sürüyor:)
evime yakın olsun diye seçtim...ethica nerde?
boylesi daha iyi cnm,
bilincli anne olmak gerek
cok cok gecmis olsun cnm,
sukur ki atlatmissin
Tekrar çok geçmiş olsun ama sen de artık daha dikkatli ol. Bırak yıkama bulaşık felan
canım çok geçmiş olsunnnn.yorma kendini sakın bi daha..
canım geçmiş olsun ya,, hiçbir iş apma temizlikçi tut benöyle yaptım,,allah bir daha yaşatmasın inşalla
canım çok çok geçmiş olsun umarım bidaha yaşamazsın böle sıkıcı şeyler.. hiçbirimiz yaşamayalım.. yorma kendini..bende yorucu bir işte çalışıyorum.. 12 saat ayaktayım.bazen kasıklarımda ağrı oluyo.korkutuyo beni.. bu arada hemşireyim ben.. iki gündür de geçmeyen baş ağrım var.tek taraflı.gözüme vuruyo.ilaçda almak istemiyorum..doktorum parasetomol içerikli ilaç alabileceğimi söyledi ama dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıyorum işte.. bebeğim için....
çok geçmiş olsun canım umarım tekrar yaşamazsın böyle seyleri ama sana da kızmak gerek basının derdi neydi kendini okadar yordun neyse okuldada çok yorma kendini bağırmamaya ayakta uzun süre kalmamaya özen göster bende 3 gündür soğuk algınlıgıve siddetli bas agrısı ile yatıyorum pazartesi benimde okul açılacak tatili hastalıkla gecirdim ufff
çok güzel paylaşım teşekkürler
normal sezeryan fark etmez hepsinde yıkanıyor çünkü hepsinde kirli çıkıyor ben netten doğum videolarıve doğumfotolarından gördüm.:)
ayy çok üzüldüm geçmişler olsunn rabbim bi daha yaşatmasın
geçmiş olsun canım.dikkat et kendini yorma.rabbim sağlıkla bebeişini kucağına almayı nasip etsin.
Canım ya çok geçmiş olsun. Neden kendini bu kadar yoruyorsun boşver şekerim. Sen kendi rahatına bak ve bundan sonra çok daha dikkat et kendine. Tarım birdaha böyle sıkıntılar yaşatmasın...
canım..yorma kendini bu kadar yaa...şu an sen ve bebişin herşeyden önemlisiniz...geçmiş olsun
ayyyy bu arada pzt'yi hatırlattın kötü oldu...ben de başlyacağım okul mesailerine offfffffffff....ne güzeldi şu tatil dönemi
yaa kızlar bu arada iki gündür benim midem fena yanıyor...eskiler bebek saçlı olacak ondandır felan diyip geçiştirirler çok gülerim hehe...
günde 1 meyvalı sodaya izin verdi doktorum son 3 aya kadar ama...yetmiyor yaa...midem fena...sizin öneriniz var mı bu mide yanması için???
bu arada efsung sana da geçmiş olsun arkideşim...
ben de ilk 3 ay 1 kere çıkardım onda da yemeyi abarttığımdandı...ama 3 ay bitti öğürmeler başladı...bi de bu yanma çıktı 2 gündür...offffffff
aramızda deniz var
olsun gönüller bir ehehe
sağol canım ...dr pazartesi bakarım olmazsa rapor vericem dedi..ama veliler tepki yapacak 15 gün tatilden sonra diye.inş ihtiyacım olmaz sapasağlam olurum...canım mide yanması bendede var.bende sade maden suyu içiyorum.ööyle geçiyo benim midede öncedende problem vardı zaten,şimdi de hamilelik reflüsü oldu heralde..
canım 11.haftadan sonra erkekse belli diyormş kendini ama doktorlar emin olmak için söylemezler.senin doktorun emin olduğundan söylemiştir.hayırlı uğurlu bir evlat olsun inşallahkızlar bugun bebeğimin cinsiyetini öğrendim %90 olasılıkla erkek dedi... 12. haftadayız.... acaba bu kadar erken bilebilirlermi inananyım mı buna cok heyecanlıyım... başka öğrenebilen var mı ...........
gunaydınnn tatlı annelerr 14.haftadayım bebegımın cınsıyetını ogrendık yuzde doksan erkek allahım ısteyen herkese nasıp etsınn harıka bı duygu
kızlar bugun bebeğimin cinsiyetini öğrendim %90 olasılıkla erkek dedi... 12. haftadayız.... acaba bu kadar erken bilebilirlermi inananyım mı buna cok heyecanlıyım... başka öğrenebilen var mı ...........
günaydın kızlar 15 tatil bitiyo yine ayrılık vakti geldi eşim olmadan büyüyecek karnım, eşim olmadan doktora gideceğim((ooofff
canım ücretsiz izne ayrılsan :44:
doğum yapmadan nasıl ayrılacağım bide ben sözlaşmaliyim ayrılırsam hizmet puanım artmaz eşimin yanına gelmem uzar(
hamileykende ayrılınabilir diye biliyorumda..bnım arkadşmda sözleşmeliyken ücretsiz izne ayrıldı belkide doğumdan sonradır ben yanlş hatrlıyor olabilirm.1 yaşına gelene kadar baktı
canım 11.haftadan sonra erkekse belli diyormş kendini ama doktorlar emin olmak için söylemezler.senin doktorun emin olduğundan söylemiştir.hayırlı uğurlu bir evlat olsun inşallah
ne güzel canım, hayırlı uğurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?