Kanaması olan arkadaşlar mutlaka dinlenin..Bebişlerin cinsiyetleri belli olmaya başladı maşallah..Şimdi ikili test sonucumu aldım, doktor amnisentez yapılabilir dedi...Bide siz bakarmısınız en kötüsü backraound risk 1:500 çıkmış..Bu sanırım sorun olan..Var mı bi bilginiz??
canım bende de 1:269 çıktı ama doktorum adjusted risk en önemlisi dedi...o değerim de yüksek olduğu için amniyosenteze gerek duymadı...ayrıntılı ultrasona da girdiysen sorun da yoksa endişelenme ...ben de 35 yaşındayım bana amniyosentez gerek yok dedi...herşeyin hayırlısı
peki aranızda 3lü test yaptırmış veya yaptıracak var mı?benim doktor 3lü yaptırmaya gerek yok dedi de...sizinkilerde durum ne acaba?
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...nnelerinin-meleklerine-aldiklari-ciciler.html
kızlar bebekleriniza aldığınz ciciler varsa buradan paylaşabilirsinz.cinsiyeti belli olsun alıcam birkaç şey bende..çok sabırsızım çok
kızlar ya bısey sorucam.
cinsiyet öğrenenler, çin takvimine baktınızmı hıc tuttumu?
günaydın kızlar 15 tatil bitiyo yine ayrılık vakti geldi eşim olmadan büyüyecek karnım, eşim olmadan doktora gideceğim((ooofff
kızlar ya bısey sorucam.
cinsiyet öğrenenler, çin takvimine baktınızmı hıc tuttumu?
kızlar bugun bebeğimin cinsiyetini öğrendim %90 olasılıkla erkek dedi... 12. haftadayız.... acaba bu kadar erken bilebilirlermi inananyım mı buna cok heyecanlıyım... başka öğrenebilen var mı ...........
benim ağzımda hiç boş durmuyo ya sürekli açım nolcak böyle bilmiyorum
evet canım, onlar sağlıklı olsunda ne ciciler alırız meleklerimize
çooook sağolunn kızllaarrr bakalım hayırlısı inşallah.. allah herkse gönlündekini versiin:)canım 11.haftadan sonra erkekse belli diyormş kendini ama doktorlar emin olmak için söylemezler.senin doktorun emin olduğundan söylemiştir.hayırlı uğurlu bir evlat olsun inşallah
ne güzel canım, hayırlı uğurlu olsun
kızlar ya benim yemek konusunda sorunum var canım bişey istemiyor ama sağlıklı seyler olsun yiyeyim diyorum bi türlü yaptığım yemekleri keyifle yiyemiyorum baskası yaparsa dışardan olursa yiyorum buna bi care bulmam lazım yalnızım çünkü annem yanımda değil bi ara yanımda kaldı 15 gün hemen 2 kilo aldım 4 gündür hastalıktan yatıyorım ve 1 kilo kaybetmişim hiç bişeyin tadı yok dün kocam nutella yedirmek istedi onu bile aldım ve geri yemeden verdim nutella ya hayır dedim yani tadı yoktu çünkü
şimdi ben ne yapayım agzımın tadını düzeltmek için söyle le<zzetli sebze yemekleri falan:???
canım 11.haftadan sonra erkekse belli diyormş kendini ama doktorlar emin olmak için söylemezler.senin doktorun emin olduğundan söylemiştir.hayırlı uğurlu bir evlat olsun inşallah
ne güzel canım, hayırlı uğurlu olsun
günaydınn kızlarr ayy çok sevindimm kimisinin oğlu kimisinin kızı oluyo banada p.tesi gel demişti gideceğim çok merak ediyorumm ama geçen gittiğimde kemik yapısı kıza benziyo demişti.:81:
Kızlar benim ikili testim de bu hafta sonu yazdıklarınızı okudukça merak ve heyecan sardı.Umarım hepimizin sorunsuz olur. Ben size bişey danışmak istiyorum. Dün nemlendirici krem almak istedim, doktor nemlendirici kullan dedi ama bir marka önermedi. Ama içeriklerine bakınca kafam karıştı, sülfür, üre...vs.
Bana önerebileceğiniz gebelikte de kullanılabilen bir marka var mı?
Bir de saç boyası konusunda benim doktor 3 ayın sonunda organik boyatabilirsin demişti. Sizinkiler de izin veriyor mu? boyatanınız var mı? Dibe değmesin gibi bir kural var mı ve önerilen bir marka var mı? Kuaförlerin organik demesine pek güvenilmez gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?