2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydınnnnnnn,

cumartesi minişimi gördümm. Kocaman olmuş,kollar bacaklar,burun,göz herşeyi var :)

Ense kalınlığı 1,3mm çıktı. Doktor herşey normal gözükütor dedi....

Sizler nasılsınız kızlar?

slmm kızlar 2007 ağustos annesi olarak buraya uğramak istedim şimdide inş nisan annesi olacağım yada mart:))az kaldı sizlerde inş o yazın sıcaklarını sorunsuz atlatırsınız oğlum 10 ağustosta doğdu malum yaz olunca çok sıcaktı ama güzeldi.sizlerde inş sorunsuz beişlerinizi kucaklarınıza alırsınız tabi bende:))

Günaydın kızlar....
güzel bir hft olsun hepimize inş...
basey hangi hst..gittiğimi sormuşsun pendik bölge hst cnm , ctesi kontrole gidicem cinsiyetde belli olur kesin önce sağlıklı olsun sonra güzeller güzeli bir kızım olsun inş)
amiyosentezi çok iyi bir dr.yaptır cnm korkma sorun olmaz allahın izniyle benim iki arkd.down sendromlu dediler risk çok yüksekti filan sonra dr hst.değiştirdiler yapmadı onlar birinin kızı birinide
oğluşu var sorun yok üzme sakın kendini cnm...

günaydın kızlar.. bugün bebeğimi gördüm gayet iyi maaşallah... ama annesi çok hasta ve bir hafta raporlu.. doktorum antibiyotik verdi ama kullanmayacağım c vitamini ile atlatacağım. hepiniz iyisinizdir umarım 2li test çıkmadı henüz. benden haberler böyle hepinize selamlar

günaydın kızlar

canım çok sevindim bebişine..hep böyle güzel haberlerle dönersin inşallah doktorundan.. sana da çok geçmiş olsuunn.

seninle günümüz aynıymış.. gerçi son kontrolde biraz önden gidiyodu benim minik .... sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürürz inşallah..

sağol canım inşallah bakalım herkes iyi haberlerle gelsin inşallah...

herkese günaydın... kandiliniz kutlu olsun...sevgileler gününüzd e tabi..

okula başlayanlarada çabucak geçecek sağlıklı ve başarılı bir 2. dönem olur inşallah....

geçmiş olsunn..

Maşallah canım, sonuna kadar böyle güzel gitsin inşallah.
ikili test için kan verdin mi yoksa sadece ense kalınlığınımı ölçüler?

masallah cnm

cinsiyetini soyledi mi?

haftaya cmr deben gidicem,
acaba cinsiyeti belli olur mu? cok merak ediyorum

Su içemeyen bir ağustos annesi olarak suyun yerini alması adına böğürtlen çayı içiyorum...Fakat ıhlamur harici gebelikte bitki çayı zararlıdır diyorlar....Bu konuda Bilgisi olan varmı ?

oh ne güzel haberlerle döndün dediğim gibi artık olumlu hep düşünün bebişlerimiz hissediyor
düşüne düşüne gittin mutlu döndün ne güzel....
bitki çayları ilk 3 ayda düşük tehlikesini arttırdığı için zararlı + 2 finacandan fazla içmek de zararlı
bildiğin gibi zaten tüm ilaçların ham maddesi bitkilerdir fazlası zararlı arkd....
Bende şimdi yemek yedim bir yedim anlatamam karnım davul gibi şişti valla

selam kızlar nasılsınız? Dun gece gezmeden dönerken, benim gittiğim hastanenın onunden geçtik. eşime dedim ki
ya durda bı ultrasona gırelım bu hafta gıremedım:)
oda dunden razı zaten. hemen acılde aldık soluğu:) dr diyorkı sıkayetınız ne:) dedik bebişi ozledik:)))) genç kadındı sevimli dr. neyse gec bakalım dedı. anammmm nasıl zıplıyor dönüyorrr şok olduk. dr bile dur leynn dedı:) ölçemiyordu zor olçtu boyunu henuz 46mm kelebeğim:)
eşime bi baktım kıpkırmızı olmus gözleri. cok cuygusal bır geceydı. rabbım hepimizin bebeklerinii korusuni, sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsin insallah. ense ölçümüde yapın dedım ama ,acılde yapmıyoruz gunduz gelmenız gerek dedi. bende bu hafta ıcı gunduz gıdıp ölçtürücem allah kısmet ederse

merhaba arkadaşım ben yeni katıldım aranıza senin adına çok sevindim testin iyi çıkmasına darısı başımızaaa bende 2 hafta sonra gidicem bişey sormak istiyordum aynı gün mü yapılıyor hem kan hem ense kalınlığı birde aç tok fark ediyormu kan verirken..

Su içemeyen bir ağustos annesi olarak suyun yerini alması adına böğürtlen çayı içiyorum...Fakat ıhlamur harici gebelikte bitki çayı zararlıdır diyorlar....Bu konuda Bilgisi olan varmı ?

merhaba asiye annecik ben aranıza yeni katıldım bitki çaylarıyla ilgili bendeyazılar okudum çoğu bitki çayı rahimde kasılma yapıyormuş yada tam tersine açılma yapabiliyormuş düşüğe erken doğuma neden olabiliyormuş bazısı tansiyonu etkiliyormuş vb..meyve çaylarını öneriyorlar bende çok nadir böğürtlen çayı yada elma çayı içiyorum ama çoğunlukla süt ve su içiyorum...

Bilgi için teşekkürler...Bende öyle bir söylenti duyunca hurafemi acaba diye düşünmeden kendimi alamadım....İnşaalah bir sorun yaratmamıştır bebeğimide....napalım artık içmeyiz

inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…