2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar...geçen nette gezinirken dr.sabha pakt..kitabını gördüm ücretsiz annelere gönderiyormuş bi kitabı 25 tl imiş .ama şimdi bedava yolluyormuş..bi tanesei bebeğim diğeri hamileyim diye..ben almayaı düşünüyorum sadece kargoya 4.90 veriyormuşuz.annelik akademi diye yazın googleden görürsünüz.bi inceleyin fikirlerinizi bekliyorum...

bana da gecen hafta ablam haber vermisti, aradim. 4,9 kargo ucreti karsiliginda hamileyim kitabini gonderecekler bana da.
subat sonuna kadar gelir dediler, henuz gelmedi bakalim.

bende bi topikte arkadaşın tavsiyesi üzerine hemen adresine girdim ve forumu doldurup yolladım.geçen ptesi sipariş verdim 2gün önce geldi..gayet faydalı bilgiler var tabi içinde tavsiye ederim...5 lira kargo parası verdim sadece o kadar...

Maşallah canım, sonuna kadar böyle güzel gitsin inşallah.
ikili test için kan verdin mi yoksa sadece ense kalınlığınımı ölçüler?

Teşekkürler canım,kan verdim.Cuma günü sonucunu alıcam...

Teşekkürler canım.Aramıza hoşgeldin... Ense kalınlığı ve kan testi aynı gün oluyor. Aç tok farketmez. Kan testi sonucunu 1 hafta sonra alıyorsun canım.

masallah cnm

cinsiyetini soyledi mi?

haftaya cmr deben gidicem,
acaba cinsiyeti belli olur mu? cok merak ediyorum

Canım söylemedi doktor. Daha erken söylemem şimdi dedi. 2 hafta sonra gidicem cinsiyet için. Bende çok heveslenmiştim öğrenirim diye ama söylemedi Umarım senin doktorun söyler:26:

Su içemeyen bir ağustos annesi olarak suyun yerini alması adına böğürtlen çayı içiyorum...Fakat ıhlamur harici gebelikte bitki çayı zararlıdır diyorlar....Bu konuda Bilgisi olan varmı ?

canım böğürtlen çayı önerilmiyor hatta doğum öncesi tercih ediliyor diye biliyorum...ben gribim ıhlamut tüketiyorum şimdi

canım böğürtlen çayı önerilmiyor hatta doğum öncesi tercih ediliyor diye biliyorum...ben gribim ıhlamut tüketiyorum şimdi

merhaba böğürtlen önermiyorlar mı baktığım listede yoktu adı tüh ya neyseki az içtim neye güveneceğimizide şaşırdık en iyisi su ve süt galiba

Teşekkür ederim canım bilgi için

Canım söylemedi doktor. Daha erken söylemem şimdi dedi. 2 hafta sonra gidicem cinsiyet için. Bende çok heveslenmiştim öğrenirim diye ama söylemedi Umarım senin doktorun söyler:26:

hm anladim cnm,
biz de gecen hafta gittigimizde tam 11 haftalikti, erken dedi soylemedi doktor,
13. haftada soyler diye umuyordum ama tabi bunlar cok erken haftalar, normali 16-18. haftalarmis, ama bizim topikte 11. haftada ogrenenler oldu bayag bir,
hatta birisi 8 haftalik mi neyken doktoru kemik yapisina gore soylemis kim oldugunu hatirlayamadim simdi

ama ben o kadar erken tahminlere inanamammm:95:

Canım kemik yapısı ile cinsiyetin hiçbir alakası yokmuş diye okudum gebelik.org'da. Bende 14. haftada gidicem. Bakalım doktorum söyleyecek mi? Çok heyecanlıyım...

sen hangisinden almıştın canım bebeğim mi hamileyim mi

ben de bu cts gidicem kontrole kızlar..acayip streslerdeyim...bebişim napıyor..nasıl acaba???
15.haftaya giriyorum ben, hala cinsiyetini öğrenemedik biz...cts öğreniriz umarım

@oglak75 cnm sagol,
senin de kandilin mubarek olsun,

sevgililer gunun kutlu olsun

kizlar; bu yil sevgililer gunu nasil geciyor;
hamis olunca daha bi ozel mi?

biz dun sabah kahvaltiya gittik esimle; hediyelerimizi de verdik birbirimize.
dun kutladik yani

ama ben yine de bugun sirkete cicek bekliyordum, gelmedi, uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…