günaydın kızlar...geçen nette gezinirken dr.sabha pakt..kitabını gördüm ücretsiz annelere gönderiyormuş bi kitabı 25 tl imiş .ama şimdi bedava yolluyormuş..bi tanesei bebeğim diğeri hamileyim diye..ben almayaı düşünüyorum sadece kargoya 4.90 veriyormuşuz.annelik akademi diye yazın googleden görürsünüz.bi inceleyin fikirlerinizi bekliyorum...
günaydın kızlar...geçen nette gezinirken dr.sabha pakt..kitabını gördüm ücretsiz annelere gönderiyormuş bi kitabı 25 tl imiş .ama şimdi bedava yolluyormuş..bi tanesei bebeğim diğeri hamileyim diye..ben almayaı düşünüyorum sadece kargoya 4.90 veriyormuşuz.annelik akademi diye yazın googleden görürsünüz.bi inceleyin fikirlerinizi bekliyorum...
Maşallah canım, sonuna kadar böyle güzel gitsin inşallah.
ikili test için kan verdin mi yoksa sadece ense kalınlığınımı ölçüler?
merhaba arkadaşım ben yeni katıldım aranıza senin adına çok sevindim testin iyi çıkmasına darısı başımızaaabende 2 hafta sonra gidicem bişey sormak istiyordum aynı gün mü yapılıyor hem kan hem ense kalınlığı birde aç tok fark ediyormu kan verirken..
masallah cnm
cinsiyetini soyledi mi?
haftaya cmr deben gidicem,
acaba cinsiyeti belli olur mu? cok merak ediyorum
Su içemeyen bir ağustos annesi olarak suyun yerini alması adına böğürtlen çayı içiyorum...Fakat ıhlamur harici gebelikte bitki çayı zararlıdır diyorlar....Bu konuda Bilgisi olan varmı ?
canım böğürtlen çayı önerilmiyor hatta doğum öncesi tercih ediliyor diye biliyorum...ben gribim ıhlamut tüketiyorum şimdi
Teşekkürler canım,kan verdim.Cuma günü sonucunu alıcam...
Teşekkürler canım.Aramıza hoşgeldin... Ense kalınlığı ve kan testi aynı gün oluyor. Aç tok farketmez. Kan testi sonucunu 1 hafta sonra alıyorsun canım.
Canım söylemedi doktor. Daha erken söylemem şimdi dedi. 2 hafta sonra gidicem cinsiyet için. Bende çok heveslenmiştim öğrenirim diye ama söylemediUmarım senin doktorun söyler:26:
Canım söylemedi doktor. Daha erken söylemem şimdi dedi. 2 hafta sonra gidicem cinsiyet için. Bende çok heveslenmiştim öğrenirim diye ama söylemediUmarım senin doktorun söyler:26:
hm anladim cnm,
biz de gecen hafta gittigimizde tam 11 haftalikti, erken dedi soylemedi doktor,
13. haftada soyler diye umuyordum ama tabi bunlar cok erken haftalar, normali 16-18. haftalarmis, ama bizim topikte 11. haftada ogrenenler oldu bayag bir,
hatta birisi 8 haftalik mi neyken doktoru kemik yapisina gore soylemiskim oldugunu hatirlayamadim simdi
ama ben o kadar erken tahminlere inanamammm:95:
bende bi topikte arkadaşın tavsiyesi üzerine hemen adresine girdim ve forumu doldurup yolladım.geçen ptesi sipariş verdim 2gün önce geldi..gayet faydalı bilgiler var tabi içinde tavsiye ederim...5 lira kargo parası verdim sadece o kadar...
Canım kemik yapısı ile cinsiyetin hiçbir alakası yokmuş diye okudum gebelik.org'da. Bende 14. haftada gidicem. Bakalım doktorum söyleyecek mi? Çok heyecanlıyım...
sen hangisinden almıştın canım bebeğim mi hamileyim mi
ben hamileyim den aldım cnm.ama başka bi adresten bebeğim olanıda şipariş verdim ama isimi aynı kaydettim bakalım gelecekmi
Teşekkürler canım bilgi için........canım böğürtlen çayı önerilmiyor hatta doğum öncesi tercih ediliyor diye biliyorum...ben gribim ıhlamut tüketiyorum şimdi
bende bebeğim yazdım ama bakalım gelecek mi bilgiler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?