bende mem de çalışan bir arkadaşım var ona sorayım yönetmeliği iyi biliyor
bilmiyorum canım ama en son kanaması olduktan sonra 6 haftalıkken gitmişti sanırım 8 haftalıkken durdu kalbi(
canımkürtaj olduğunda 12 haftalık ama bence kalbi daha önce durdu çünkü bayadır gitmemişti dr a
söylerim ama bende aramaya cesaret edemiyorum
bizim mayıs topiğinde de olmadı hatta orada ikili testten bile çok fazla bahsedilmemişti burda çok olumsuz şeyler oluyor ikili test hakkında yorumlarda olumsuz korktum valla([/QUOTE
çok kötü olmuş gerçekten ama nolur güzel düşünelim güzel şeyler olsun.. onun için demekki böylesi hayırlıymışş.. öyle kötü düşünmeyin nolur bebeklerimiz sağlıklı bebeklerse zaten annelerini asla bırakmayacaklar ben hergün konuşuyorum bbebeğimle ve beni bırakmaması için ondan rica ediyoruumm
bende bugün gittim kızlar dr a 11+4 üz bugün ense kalınlıgı 1.3 çıktı iyi dedi dr cinsiyet tahmininde bulunun dedim çok erken ama daha 5 cm bişey bu dedi ama illa istiyosan kesin olmamakla birlikte pipi görür gibiyim dedi:)ama kordonda olabilirmiş.hayırlısı artık bebişim sağlıklı olsunda benimkide hepimizinkide inşallah
selam kızlaarr ya ben hangi çatlak önleyici kremi alacağım konusunda biraz tereddütte kaldım sizler neler kullanıyosunuz.. gerçekten en iyisi acaba hangisi.. bir de çatlak kremiyle birlikte elma yağı badem yağı kakao yağı kullansak daha etkili olurmuu? acilen cevap bekliyoorum sizlerden
şimdiden teşekkürler
ben kakao yağı kullanıcam canım
canım ben doktoruma bu soruyu yönelttiğimde ne sürersen sür çatlayacaksa yine çatlar demişti. ama bebe yağını önerebilrim de dedi..gidip pahalı kremler boşuna alma dedi..
evet canım arkadaşım sadce karnına sürmüş kakao yağını ama yağ değil krem gibi bişey bacaklarına sürmemiş karnında bitane çatlak yok ama bacaklar felaket.benim karnımda zaten ilkinden var ama bacaklarımda çok yok onun için kakao yagı alıcam
selam kızlaarr ya ben hangi çatlak önleyici kremi alacağım konusunda biraz tereddütte kaldım sizler neler kullanıyosunuz.. gerçekten en iyisi acaba hangisi.. bir de çatlak kremiyle birlikte elma yağı badem yağı kakao yağı kullansak daha etkili olurmuu? acilen cevap bekliyoorum sizlerden
şimdiden teşekkürler
ne sürersek sürelim çatlaması gerekenlerin ki çatlar diyor hamile olupta doğuran arkadasların hepsi..o yüzden gerçekten pahalı kremlere para vermeye gerek yok almaktan vazgectim ben..bebeyağın a devam ediyorum.evet kıllandırıyor ama z,aten göbişim kıllı kılın çaresi var çatlamasında...göğüslere bişi yapmak gerekiyor mu
ya bide tylon2009 var bu arkadaş ayrımı, profil fotosunda kızıyla fotoğrafı var..sanırım sonu 1981 değilde 2009 olması lazım..allahım bir daha yaşamayız,umarım bu son kaybımız olur
of yaaaaaa...çok kötü oldum...sabır diliyorum arkadaşımızazaten bebişlerimiz daha çok küçük hareketlerini felan da hissetmiyoruz...ben de haftaya cts gidicem kontrole...kafayı yiycem galiba bu gidişle...zaten dün gece çok kötü bir rüya gördüm,kanamam vardı,sabah nefes nefese uyandımmm:85:
arkadaşlar hani göbekten aşağıya doğru siyah bi çizgi oluşuyıormuş ya gebelikte işte o herkeste oluyormu yada ne zaman oluyor ben hep bakıyorum ama yok..merek ettim
şimdiden teşekkürler
canım benim araştıdığım kadarıyla kullanılan şeyleri göğüsede sürebiliyormuşuuuz:)
selam, bende bugün druma sordum ne kullanayım diye çok kaşınıyodu çünkü göbüşüm, pregnacare adlı bir kremi önerdi, aldım bugün eczanelerde satılıyo, 30 tl. bakalım işe yarayacakmı..
bu arada kız bebişim olacakmış, çin takvimi tuttu :)
allah herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?