2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok kötü olmuş gerçekten ama nolur güzel düşünelim güzel şeyler olsun.. onun için demekki böylesi hayırlıymışş.. öyle kötü düşünmeyin nolur bebeklerimiz sağlıklı bebeklerse zaten annelerini asla bırakmayacaklar ben hergün konuşuyorum bbebeğimle ve beni bırakmaması için ondan rica ediyoruumm

bende bugün gittim kızlar dr a 11+4 üz bugün ense kalınlıgı 1.3 çıktı iyi dedi dr cinsiyet tahmininde bulunun dedim çok erken ama daha 5 cm bişey bu dedi ama illa istiyosan kesin olmamakla birlikte pipi görür gibiyim dedi:)ama kordonda olabilirmiş.hayırlısı artık bebişim sağlıklı olsunda benimkide hepimizinkide inşallah

hadi bakalım hayırlı olsuuun :)

selam kızlaarr ya ben hangi çatlak önleyici kremi alacağım konusunda biraz tereddütte kaldım sizler neler kullanıyosunuz.. gerçekten en iyisi acaba hangisi.. bir de çatlak kremiyle birlikte elma yağı badem yağı kakao yağı kullansak daha etkili olurmuu? acilen cevap bekliyoorum sizlerden
şimdiden teşekkürler

canım ben doktoruma bu soruyu yönelttiğimde ne sürersen sür çatlayacaksa yine çatlar demişti. ama bebe yağını önerebilrim de dedi..gidip pahalı kremler boşuna alma dedi..

canım ben doktoruma bu soruyu yönelttiğimde ne sürersen sür çatlayacaksa yine çatlar demişti. ama bebe yağını önerebilrim de dedi..gidip pahalı kremler boşuna alma dedi..

evet aslında öyle söylüyolar ama ben yinede ya bidaha bikini giyemezsem diye çok korkuyoruumm fazlasıyla kullancam çatlarsada elimden geleni yaptım diye kendimi rahatlatırım artık...

evet canım arkadaşım sadce karnına sürmüş kakao yağını ama yağ değil krem gibi bişey bacaklarına sürmemiş karnında bitane çatlak yok ama bacaklar felaket.benim karnımda zaten ilkinden var ama bacaklarımda çok yok onun için kakao yagı alıcam

kakao yağı var bende ilk defa bugün sürdüüüm ama benim hamilelikte burnum okadar hassaslaştıki okadar berbat bir koku gibi geliyoki burnuma anlatamam mahvolduum bittiim sanrm tekrardan duş alacam arkadaşımla konuştum aslında kötü değil çikolata gibi kokar dedi..

ne sürersek sürelim çatlaması gerekenlerin ki çatlar diyor hamile olupta doğuran arkadasların hepsi..o yüzden gerçekten pahalı kremlere para vermeye gerek yok almaktan vazgectim ben..bebeyağın a devam ediyorum.evet kıllandırıyor ama z,aten göbişim kıllı kılın çaresi var çatlamasında...göğüslere bişi yapmak gerekiyor mu

canım benim araştıdığım kadarıyla kullanılan şeyleri göğüsede sürebiliyormuşuuuz:)

olumsuz olan olayları paylaşmanın neresi yanlış arkadaşlar yaşanan kötü tecrübeler insanlara bir nevi bence tecrübe sağlıyor hemde sadece güzellikleri paylaşmak için mi burdayız tabiiki kötü zamanlarımızı da paylaşıcaz insan inanın anlattıkça rahtalıyor
2li test için kötü şeyler söylendi demişsiniz 2li test için ne kötü söylenebilirki bu amniosentez değil riski olan birşey değil mutlaka yapılması gereken önemli bir kan testi sadece
burda herkesin başına birşey geliyor aman benim başıma da mı gelecek sıra bana mı gelecek düşünceside çok yanlış herşey insanlar için bu topikte hiç kimsenin başına birşey gelmeden bana sadece gelebilir bu bir uğrğsuzluk filan değil sadece hayatın gerçekleri
tabii okudukça moralimiz bozuluyor onda tabiiki haklısınız ama güzelliklerin yanında kötü ve olumsuz olaylara da katlanmak durumundayız

ya bide tylon2009 var bu arkadaş ayrımı, profil fotosunda kızıyla fotoğrafı var..sanırım sonu 1981 değilde 2009 olması lazım..allahım bir daha yaşamayız,umarım bu son kaybımız olur

amin inş kimse yaşamasın böyle bir acı...

bende hep kötü rüya görüyorum.... ( ama bizden kaynaklanıyor, şu hamileliğin tadını çıkaramıcaz bi heralde...

arkadaşlar hani göbekten aşağıya doğru siyah bi çizgi oluşuyıormuş ya gebelikte işte o herkeste oluyormu yada ne zaman oluyor ben hep bakıyorum ama yok..merek ettim

bende de yok bakıp duruyomm:26:

benim dr kako yağı sürme göbek çevren kahverengi kalır dedi, badem yağı sürme kıllandırma yapar dedi :) dr da erkek ama çok bilmiş bebe yağındada petrol atığı varmış.vaseline kullan dedi.onun eşi öyle yapmış..

canım benim araştıdığım kadarıyla kullanılan şeyleri göğüsede sürebiliyormuşuuuz:)

selam, bende bugün druma sordum ne kullanayım diye çok kaşınıyodu çünkü göbüşüm, pregnacare adlı bir kremi önerdi, göbek,göğüs, kalçaya sürebiliyosun. aldım ben eczanelerde satılıyo, 30 tl. bakalım işe yarayacakmı..

bu arada kız bebişim olacakmış, çin takvimi tuttu :)

allah herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşallah.

Son düzenleme:

ha<yırlı osun canım.demek kız ne güzel.bednim dr önce kız dediydi şimdide erkek olabilir ama emin d eğilim diyor.tam göstermiyor...hayırlısı artık bende kız deyince pek alıştıydım, bide herkesi arayıp duyurduydum

benim dr kako yağı sürme göbek çevren kahverengi kalır dedi, badem yağı sürme kıllandırma yapar dedi :) dr da erkek ama çok bilmiş bebe yağındada petrol atığı varmış.vaseline kullan dedi.onun eşi öyle yapmış..[/QUOTE]

valla ne kullanacağımız şaşırdık kaldık yaa:)

merhaba arkadaşlar,

inşallah bedne ağustos anesi olacağımmm......

kızlar ağır grip geçiriyorum öksürüyorum titriyorum öksürürken karnıma kramp giriyor hastaneye gittik kendi doktorum izinli bebeğimi göremedim ama karnım çok kasıldı ve çok fena oldum yarın da okul açılıyor offffff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…