2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım...ee naptın peki doktorun olmayınca...ilaç kullanıyormusun???
sen herşeyden önemlisin şu an...eğer dinlenmen gerekiyorsa al raporu yat lütfen...ben de streslerdeyim...okul hiç açılmasın istiyorum yaaaaaaaaaaaa offffffffffffff

valla ne kullanacağımız şaşırdık kaldık yaa:)[/QUOTE]
en ıyısı annen ne yapmıssa onu yapmak sanırım :44:

vazelınde sorun var onuda oermıyorlar halbukı

Son düzenleme:
Gunaaaaaaaydin kizlar)

Cok gecmis olsun canim bende 5gundur evden cikamiyordum surekli yattim bas agrisindan mahvoldum gunde 1-1.5 lt c vitamini iciyordum allaha sukur 2gundur iyiyim ama genzim dolu bosaltamiyorum bide benide oksuruk tutuyor ama iyilestim bennnn iyiyim sende iyi olacaksin )))

Su catlak mevzusu benimde kafama takiliyor ergenlik donemimden catlaklarim var zaten bide hamilelikten olursa fena olurum valla annemin hic catlagi yok
Bi arkadasiminda annesinde bi suru catlak var ama onda yok ne kullandin dedim yurt disindan yurt icinden ne bulduysam kullandim dedi
Baska bir arakadasimda ikiz gebelikte lierac kullandi catlagi yok onunda ben mustella goguse lierac karina kullaniyorum ) saglikli keyifli guzel bir pazar olsun hepimize :)))))))

canım bende gecen hafta kötüydüm..hergün vicks buğu yaptım ..ayrıca yuzlu su ile gargara ve günde 2 fincanı geçmişycek kadar ıhlamur içtim boö limonlu..geçmiş olsun canım....

slm güzel hamiş anneler...
uzuuun zamandır uğrayamadım topiğe kusuruma bakamayın..
ama iyiyiz şimdilik şükürler olsun kızlaarrr..
geçen hafta ense kalınlığı ölçümü ve ikili testimizi yaptırdık dr un demesine göre güzel sonuçlarmış..
o eski bulantılarım kusmalarım artık terketti beni artık hafif hafif devam ediyo..
yarın kontrolümüz var inş sorunsuz bi kontrol geçiririz kıslar..
ben daha başlamadım çatlak kremlerine yarın dr uma sorup başlayacağım kısmetse..
cinsiyette daha belli değil...

bende lierac la mustela arasında kararsız kaldım.mustela baya pahalı tek tüp 70 tl civarı e 9 ay bitene kadar tek tüp yetmez.siz ne önerirsiniz.mustela için değermi sizce.

herkese selam...
umarım pazar gününüz iyi geçmiştir.
yarın iş başı herkese kolay gelsin şimdiden.

benim günlerim çok iyi geçmiyor, pozitif düşünmem gerekiyor ama olmuyor işte.
dün başka bir doktora gittim ve ikili test sonucumu gösterdim.
o doktorda aynı şeyi söyledi ve amniyosentez yaptırmamız gerekiyormuş.
hiç yaptıran varmı?
bana bilgi verirmisiniz.
takib ettiğim kadarıyla yok ama fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?
düşünmekistemiyorum.allah herkese hayırlısını versin ama down sendromlu birçocuğum olursa ne yapmalıyım bilmiyorum.
şuan bunu düşünmek istemiyorum, sizi de üzmekistemiyorum.

alah hepimi

merhaba canım, bildiğim kadarıyla 500 de 1 di sanırım sendeki risk.burda bir arkadaşımın ablasının 76 da 1 riski çıktı.amniyosentez denmişti ama 4 lü ultrasyonda problem olmadığı anlaşılmış.yanı dawn sendromulu değlmiş gayet sağlıklıymş..ama 4lü ultrasyonda nasıl beli oluyor ben anlam veremedım sorupta canlarını sıkmakta istemedim.bence bir araştır bu konuyu

merhaba arkadaşlar ben sezen bebek doğum tarihim 8 eylül ama ben sezeryan düşündüğüm için ağustos annesi olacağım galiba
11+3 günlük anneyim daha bu hafta bebişimin elini ayağını gördüm siz daha kıdemlisinizdir sizinkiler büyümüştür maşallah
2 hafta sonra 2li teste gideceğim ister istemez gerginim biraz
inşallah Allah kucağımıza almayı nasip eder hepimize

canım sen şu 2li test sonucunu tarayıp bizle bir paylaşırmısın...400ler 500lerden bahsediyorsunuz...benim yaşa bağlı riskim 1/269 çıktı...ama doktorum diğer risklere ve genel sonuca bakmam gerektiğini söyledi...ne 3lü test ne de amniyosentez yaptırmaya gerek görmedi...siz böyle yazınca benim de kafamda acabalar dönmeye başladı :18:

bendede aynı risk çıktı 560 /1 benimde 3 lü testten sonra karar vericek ve bende doktorumu değiştirdim,

sevgili didoms;
ve şunuda söylemek istiyorum içini rahatlatırmı bilmiyorum bende işe yarıyo umarım sendede yarar, risk çıkması illa olucak anlamına gelmiyo kuzenimde de aynı şey olmuştu o yaptırdı sonuç iyiydi, o yüzden hemen karamsarlığa kapılmamak lazım diye düşünüyorum.

mutlaka bir perinatolog a görün derim ben istanbul bakırköy de doç. dr.ahmet gül e gittim ve çok memnun kaldık ciddi bir doktor.

Canım risk olması sendromlu olacağı anlamına gelmiyor tabii ki bir perinatologa git bu konuda arkadasım atıl Yüksel'e amniyo sentez yaptırdı Türkiye'de 1 numaraymis onun ogrencisi Recep has var oda çok beğenilen konunun uzmanı bide cihat sen var bu ucude üniversitede hoca ama muaynaneleride var bide cihat sen bahçelievler medical Park'ta da çalışıyor amniyo sentezinide muhakkak bunlardan birine yaptırıyor netten araştırırsan Dr lar hakkında çok olumlu yorumlar oldugunu Göreceksin hatta arkadasım amniyoda hiç bisey hissetmemiş su an bebisi 9gunluk sağlıklı masallah sorun yok yani Üzme kendini hakkında hayırlısı olur inşallah dikkat et kendine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…