2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım nene hatun bana o kadar uzakki. sancım mancım tutsa nene hatuna ulaşamadım yolda doğururum kesin:))

cnm hiç üzülme doğurmazsın ) ben kurtköyden medicanaya geldim cnm biliyorsun medicana nın yerini hospitaliumun yanı ))
zaten doğum sancıları başlayınca hemen panik yapmayın hemen gelmiyor benim gece başladı
sabah kalktım banyomu yaptım filan birde erken gelince epilasyon bile yapmıştım bacaklarıma
şimdi bile aklıma geldikçe gülüyorum nasıl yaptım diye

:)))))))))))) o zman umarım sana yakın ıyı bır dr bulabılırsın canım.

hospitalium var burda orda mehmet güçlü diye bir doktor varmış çok iyi diyorlar onu deneyeceğim bakalım. oda olmazsa artık zeynep kopuz diye bir doktor varmış hospitaliumun orda özel muayenehanesi olan. bi hastayla yarım saat ilgileniyormuş. bayan doktor istemesemde ona gidicem artık buda tutmazsa. ama hala önerilere bakıyorum tabi.

amanınnn o kadar uzun sürersede doğum sancısı bu sefer kalpten giderim:)) zaten en büyük korkum bi sendrom var çok acı çekince hani başın döner dayanamaz bayılırsın ya. ben normal doğurucam derken gene acıya dayanamayıp bayılıcam diye korkuyorum:)) aman allahım hayırlısı ile bir doğsun bebişde şu sancı nasıl birşey bir öğreniyim.

benim de erkek ismi var aklimda,
ama kiz bulamiyorum bir turlu

sevdigim isimler hep kapildi onceden,
eylul,
yagmur
nehir
:-((

niye kapılsın canım sende koy akrabalarda olmadığı sürece koyarım ben ama aynı aile içinde sevmiyorum aynı isimleri

ya hiç sorma ben de geçen kayınvalidemle takıştım biraz. kayınbabamın adını koymamızı istiyo ben de tabi ki koymayacam. ben tek çocuğum onun adını koyana kadar benim babam var. ama ben babamın adını koyamam ona bişi olursa oğluma öyle seslenmek öldürür beni. eşimin adını ön ad yapıcam bi de başka bi isim koycam. onun daha 2 oğlu 2 kızı var bekar. hiç kusura bakmasın walla.. onlar koysunlar. ağzının payını aldı oturdu.

canım ya sevindim senin adına :) maşallah diyelim insan böyle okuyunca çok mutlu oluyo. bende pazartesi göreceğim oğluşumu çok heyecanlanıyorum gün geçtikçe :)

bende çok sinir oluyorum bu çocuğu ikimiz yaptıysak bıraksınlarda onların hertürlü karaını biz verelim.benim daha küçük diye sesleri yok ama eminimki cinsiyet belli olsun yok rüyamda gördüm yok dedesi yok babasının ismi diye başlarlar.kız ismi hazırda bi erkek ismi bulmalıyım ki biz karar verdik diyebileyim.bu büyüklerinde garip istekleri oluyo.hiç sevmiyorum öyle ölenlerin dedelerinin ismini koyanları işalh beni de çıldırtmazlar

sev_rey
cnm nene hatun fiyat olarak bayag uygunmus

gerci ben de fazla vermiyorum

ben de pendikteyim. ozel muayenehaneye gidiyorum. 60 tl aliyor doktor,
ama ayda 1 kez aliyor, diger gidislerimizi kontrol sayiyor
dogumu da buyuk ihtimalle ozel remedy hospital de yaparim cnm. doktor orayla anlasmali.

ben hiç anlamıyorum bu ebeveynleri. ne diye karışıyorlar bizim için bu kadar heyecanlı birşeye. bende en son bebeğin babası ile konuştuğumda annem bebeğe isim bile koydu alexandra diyor demişti. birde yunanlılar direk adetleri büyükanne büyükbabanın adını koyuyorlar. allahtan öle bişeyi bebişin babasıda istemedi. ama kadın durmadan alexandra diyormuş bebeğe. bide büyük ihtimalle oğlum olucak benim:)))) zaten kızda olsa hayatta da dinlemem.

gözün aydın canım... Allah hepimize ağustosta güzel doğum müjdeleri vermeyi de nasip etsin...

niye kapılsın canım sende koy akrabalarda olmadığı sürece koyarım ben ama aynı aile içinde sevmiyorum aynı isimleri

akrabalarda yok,
eylul ve nehiri abimin arkadaslari vermisler cocuklarina,
yagmurda abim istiyor kizi olursa o yuzden onu veremem

belki nehir olabilir ama

benim eşimden daha hiç öyle bi istek gelmedi. ben eşimin ısrar edeceğini de sanmıyorum. anlayışlıdır. yani şimdi ben kayınbabamın adını koysam benim babam üzülmeyecek mi benim tek çocuğum ilk torunum. kayınbabam çok üzülürmüş. istediği kadar üzülsün ben eşimin adını koyucam dedim. çok afedersiniz oturdu kıçının üstüne. kendi kızının ilk oğluna kendi gitmiş ziyaret ismi vermiş. ben de bilerek onu dedim. yani şunu demeye çalıştım kendi kzının oğluna sen isim koyduysan bırak oğluma da biz koyalım. ama anlamaz ki basmaz kafası. neyse ki eşime ne koyalım desem sen bilirsin canım diyo.
o gece sinirden çatladım hiç konuşmadım. bi de benim kanamam oldu diye sözde beni görmeye gelmiş. stresten uzak durmam gerekirken beni strese soktu.

boşver hiç girme stresse. önemli olan eşin senin yanındaysa zaten hiçkimse sana zorla bişeyide dayatamaz. sen korkmadan söyle istediğini. ama kendine stress yapma boşu boşuna çünkü benim anladığım etrafta hiçkimse bizi düşünmüyor. biz kendimizi ve bebeğimizi düşünücez.

yok canım yok elevit kullanıyorum zaten bomba patladı yine grip oldum daha yeni atlatmıştım sen pantolonu nerden aldın fabrika satış neresi canım?

hadi gözün aydın canım maşallah diyeyim :)buda ikinize :)

hadi hayırlısı canım inşallah güzel sonuçlar gelir ki bence iyi olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…