canım nene hatun bana o kadar uzakki. sancım mancım tutsa nene hatuna ulaşamadım yolda doğururum kesin:))
:)))))))))))) o zman umarım sana yakın ıyı bır dr bulabılırsın canım.
cnm hiç üzülme doğurmazsın) ben kurtköyden medicanaya geldim cnm biliyorsun medicana nın yerini hospitaliumun yanı ))
zaten doğum sancıları başlayınca hemen panik yapmayın hemen gelmiyor benim gece başladı
sabah kalktım banyomu yaptım filan birde erken gelince epilasyon bile yapmıştım bacaklarıma
şimdi bile aklıma geldikçe gülüyorum nasıl yaptım diye
benim de erkek ismi var aklimda,
ama kiz bulamiyorum bir turlu
sevdigim isimler hep kapildi onceden,
eylul,
yagmur
nehir
:-((
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.
Kızım oluyor diyenlere çoook imreniyorum.. bende kız istiyorum.
herkese kucak dolusu sevgiler okudum yazdıklarınızı kötü bişey yok sanırım dr.iyi sonuçlar almışsınız gözünüz aydın bende 2hafta sonra gitcem ben eylülde anne olcam büyük ihtimallae.kızım olursada eylül koyacam adını :) erkek düşünmedim hiç isim.kesin bizimkiler rüya görür ozamana kadar şu ismi koy diye baskı yaparlar :26:
günaydın güzel anneler..bugün çok mutluyum çok ..dün bebeğimi gördüm biliyorsunz korkularım vardı uzun zamandır görmediğim için. sıramı beklerken ellerim titriyordu yüzm kızarmştı heyecandan:18:..hele ultrasyona yatarken çok korktum doktorun yüzüne baktım bir terslk var mı diye ekrana bakmaya korktum. .ama baktığımda ne göreyım okadar büyümüşki koca tosun olmuş ,kıpır kıpır hareketli dönüyor sürekli çok güzel bir duyguydu ya ..sizler yazınca ben ne zaman göreceğim diyordum bebişimn kıpırdadğını banada dün nasip oldu. .ensesini ölçmesine izin vermedi sonunda doğru pozisyonu buldu ve ölçtü 1.4 çıktı.günü günüyle tam uyumluydu..herşey güzel dedi 2li teste gerek görmüyorum 3lü yaparız dedi.cinsiyetinide bir dahaki ay öğreniriz dedi..
sürekli fotosuna bakıyorum ya çok güzel bir duygu içim kıpır kıpır..artık bebişime aldığm cicileri atarım, birde göbişimi çekip koyacağım
ya hiç sorma ben de geçen kayınvalidemle takıştım biraz. kayınbabamın adını koymamızı istiyo ben de tabi ki koymayacam. ben tek çocuğum onun adını koyana kadar benim babam var. ama ben babamın adını koyamam ona bişi olursa oğluma öyle seslenmek öldürür beni. eşimin adını ön ad yapıcam bi de başka bi isim koycam. onun daha 2 oğlu 2 kızı var bekar. hiç kusura bakmasın walla.. onlar koysunlar. ağzının payını aldı oturdu.
ya hiç sorma ben de geçen kayınvalidemle takıştım biraz. kayınbabamın adını koymamızı istiyo ben de tabi ki koymayacam. ben tek çocuğum onun adını koyana kadar benim babam var. ama ben babamın adını koyamam ona bişi olursa oğluma öyle seslenmek öldürür beni. eşimin adını ön ad yapıcam bi de başka bi isim koycam. onun daha 2 oğlu 2 kızı var bekar. hiç kusura bakmasın walla.. onlar koysunlar. ağzının payını aldı oturdu.
günaydın güzel anneler..bugün çok mutluyum çok ..dün bebeğimi gördüm biliyorsunz korkularım vardı uzun zamandır görmediğim için. sıramı beklerken ellerim titriyordu yüzm kızarmştı heyecandan:18:..hele ultrasyona yatarken çok korktum doktorun yüzüne baktım bir terslk var mı diye ekrana bakmaya korktum. .ama baktığımda ne göreyım okadar büyümüşki koca tosun olmuş ,kıpır kıpır hareketli dönüyor sürekli çok güzel bir duyguydu ya ..sizler yazınca ben ne zaman göreceğim diyordum bebişimn kıpırdadğını banada dün nasip oldu. .ensesini ölçmesine izin vermedi sonunda doğru pozisyonu buldu ve ölçtü 1.4 çıktı.günü günüyle tam uyumluydu..herşey güzel dedi 2li teste gerek görmüyorum 3lü yaparız dedi.cinsiyetinide bir dahaki ay öğreniriz dedi..
sürekli fotosuna bakıyorum ya çok güzel bir duygu içim kıpır kıpır..artık bebişime aldığm cicileri atarım, birde göbişimi çekip koyacağım
niye kapılsın canım sende koyakrabalarda olmadığı sürece koyarım ben ama aynı aile içinde sevmiyorum aynı isimleri
bende çok sinir oluyorum bu çocuğu ikimiz yaptıysak bıraksınlarda onların hertürlü karaını biz verelim.benim daha küçük diye sesleri yok ama eminimki cinsiyet belli olsun yok rüyamda gördüm yok dedesi yok babasının ismi diye başlarlar.kız ismi hazırda bi erkek ismi bulmalıyım ki biz karar verdik diyebileyim.bu büyüklerinde garip istekleri oluyo.hiç sevmiyorum öyle ölenlerin dedelerinin ismini koyanları işalh beni de çıldırtmazlar
ben hiç anlamıyorum bu ebeveynleri. ne diye karışıyorlar bizim için bu kadar heyecanlı birşeye. bende en son bebeğin babası ile konuştuğumda annem bebeğe isim bile koydu alexandra diyor demişti. birde yunanlılar direk adetleri büyükanne büyükbabanın adını koyuyorlar. allahtan öle bişeyi bebişin babasıda istemedi. ama kadın durmadan alexandra diyormuş bebeğe. bide büyük ihtimalle oğlum olucak benim:)))) zaten kızda olsa hayatta da dinlemem.
benim eşimden daha hiç öyle bi istek gelmedi. ben eşimin ısrar edeceğini de sanmıyorum. anlayışlıdır. yani şimdi ben kayınbabamın adını koysam benim babam üzülmeyecek mi benim tek çocuğum ilk torunum. kayınbabam çok üzülürmüş. istediği kadar üzülsün ben eşimin adını koyucam dedim. çok afedersiniz oturdu kıçının üstüne. kendi kızının ilk oğluna kendi gitmiş ziyaret ismi vermiş. ben de bilerek onu dedim. yani şunu demeye çalıştım kendi kzının oğluna sen isim koyduysan bırak oğluma da biz koyalım. ama anlamaz ki basmaz kafası. neyse ki eşime ne koyalım desem sen bilirsin canım diyo.
o gece sinirden çatladım hiç konuşmadım. bi de benim kanamam oldu diye sözde beni görmeye gelmiş. stresten uzak durmam gerekirken beni strese soktu.
kizla rbenim beklelen dogum tarihi 29 agustos
o zaman basak olacak bebegim.
basak mi versem ismine kiz olursa
anladım canım sağolasın, evet bir belirti olması lazım aslında ama bir topicte hiçbirşey hissetmedik diyenleri görünce korkmştum
canım geçmiş olsun, nasıl şimdi?
ben 2 hamile pantolonu aldım, biri klasik kesim kalın keten ama bol geliyor, biride kot dar paça tayt gibi beli lastikli genelde işte bunu giyiyorum çok rahat..
al canım çok güzel kotlar var hiç hamile pantolonu demezsin.ben fabrika satş mağazasından 14.75 e aldım
güzel güzel ciciler al, insanın ruhuda rahatlıyor
ya bu lcwye baktım gömlekler tişörtler çok çirkin bir esprili tişörtleri güzel..ama kotlarına bakmadım hiç
canım bende dün gittim doktora ense kalınlığı 1.4 çıktı 2li teste gerek görmüyorum 3lü test yaparız daha kapsamlı dedi:44:
bende de su gib değildekoyu aklıntı olduğunda iç çamaşırm beyaz oluyor kuruyunca, ama birde sıkışınca yada arabadaysam idrar kaçırıyorum :26:
canım bende elevitten önce çok üşüyordum kansızlık varmış..acaba sende de mi var.baktırdın mı hiç
canim ben de lcw den 1 ad kot bir de esprili t-shirtleri aldim
gomleklerle kumas pantolonu nesli hamile giyim diye bir butikten aldim,
en son da bir elbise ebru maternityden sparis verdim..
bizim de ense kalinligimiz 1,4 cikti canim. ama 2li test yapildi
bu h.sonu alicaz sonuclarini da bakalim
Günaydın arkadaşlar,
Benimde kızım oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?