2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhabalar.uzun süredir girmiyorum biliyorsunuz.umaırm hepiniz iyisinizdir.esen cim size önce bahsetmişti.bebeişimi kaybettiim.normal kontrole gtiiğimde öğrendim kalbi durmuştu.ama dr deidğine göre 1 hafta önce falan kalbi durmuştu.gittğimdede 13.haftaya girmiştim.hiç beklemediğim bişeydi ve benim hiç bir şikayetim yoktu kanama yada vs ama allah ın takdiri kıset değilmiş.çok zor günler geçirdim günlerce ağladım ama sonra düşündümki ben hata yapıyorum.çünkü benim 21 aylık bir kızım var ve bana muhtaç ona haksızlık ediyorum.sonra velhasıl kendime geldim hala içim acıyor ama kaderden ötesine gidilmiyor.allahım kızıma uzun ömürler versin. patoloji sonucuna göre bebeğim herhangi bir sebeple yada benim vücudumun yaptığı bir hastalıktan dolayı kalbş durmamış.tekrar anne olabilirim hatta dr 4 hafta sonra olma şansınız çok yüksek dedi.ama ben br müddet inzivaya çekildim:)
geçmiş olsun dikelerinde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekküre derim.alah ım sizin bebeişelriniz euzun ömür versin ve sağlıcakla kucağınıza alın.yine uğrarım sizleri merak ederim ben.

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allahın takdiri işte elden birşey gelmiyor .Rabbim kızına sağlıklı uzun bir versin inşallah ...

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allahın takdiri işte elden birşey gelmiyor .Rabbim kızına sağlıklı uzun bir versin inşallah ...

çok geçmiş olsun cnm. bebekler yabancı bir sitede okumuştum. ya hep ya hiç kanunuyla dünyaya gelir bir çoğu diye. kromozon eksikliği olan bebekler doğanın normal işleyişini bozmamak sebebiyle dünyaya gelemiyorlarmış bazen böyle. ve diğer bebeğin sağlıklı olma olasılığı dahada yüksek oluyormuş. çok üzülme doğanın bir kanunu. hem senin birde kızın varmış allah ona sağlıklı uzun ömürler versin. yakın zamanda tekrardan anne olabilirsin. geçmiş olsun tekrar.

canim benim
evet esenden aldik haberi, cok cok uzulduk..
ama Allah'in takdirine diyecek bisey yok. insallahonun omrunu kizina versin Allah..
cok kisa surede saglikla yeniden hamile kalirsin dilerim cnm

tahlili yaptırdığın yerde kan tahlilierini tekrar alabilirsin bi dene istersen
2li sonucunda problem yoksa 4lü kafi bence ama dr karar verse daha iyi :))

bu dünyada rızkı yokmuş canım bebeğinin Allahın taktiri vardır bi ibildiği Allah kızına sağlık versin onun acısını gösrtermesin

Canım bende eylülde doğdum, eylülde evlenme teklifi aldım. Eylülde nişanlandım, eylülde evlendim... O yüzden eylül ayı benim için de uğurlu diyorum...

tahlili yaptırdığın yerde kan tahlilierini tekrar alabilirsin bi dene istersen
2li sonucunda problem yoksa 4lü kafi bence ama dr karar verse daha iyi :))

ciddimisin?? ben ikiside aynı anda aynı gün olmak zorunda diye biliyorum. çünkü ikili test yaptırdığımda 11. haftaydı şimdi 16. olurmuki?

benim bi arkadaşım 10 gün önce doğum yaptı onlarda kayınbaba ismi gündemdeydi ki kayınbabasının adı ahmet ki hiç sevmez asla koyamam oğluma diyordu hatta korkusu eşinin o daha ayaklanmadan gidip doğum belgesi ile kiölik çıkarması idi ama neyse bizimki baskın gelmiş acık arsızdırda kendisi bebeğin adını alp emir koydular en sonunda :))) ama ben hep isim annenin hakkıdır derim yani benim yegenimde erkek ve ilk torun iki taraf içinde gelinimizin babasıyla bazı sorunları var görüşmüyorlar isim konusundada çok hassastır kendi ismini pek sevmez ondan dolayı biz hiç karışmadık kendi istediği ismi koydu ve şuan severek kullanıyoruz o adı :))) darısı sana olsun ama sorun yaşamadan gerilmeden olur inşallah :)

çok geçmiş olsun canım herşeyin hayırlısı olsun demek gerek
sen zaten kendine doğruları göztermişsin kızınla güzel zamanlar geçir hiç üzülme çaresiz değilsin nasılsa istersen sonra 2. yi tekrar denenrsin kızınla ve eşinle güzel ve sağlıklı günler geçir

Canım bende eylülde doğdum, eylülde evlenme teklifi aldım. Eylülde nişanlandım, eylülde evlendim... O yüzden eylül ayı benim için de uğurlu diyorum...

cinsiyeti bellimi bebeğinin ben daha hiç bişey bilmiyorum 10.hafta bitti mart 15 te gitcm kontrole

ciddimisin?? ben ikiside aynı anda aynı gün olmak zorunda diye biliyorum. çünkü ikili test yaptırdığımda 11. haftaydı şimdi 16. olurmuki?

hayır yanlış anlaşılma oldu sanırım 2li 11-14. haftalar arası artık geçti yeniden olmaz
demek istediğim tahlil laboratuarları sonucun bir örneğini sana verirken kendilerindede saklıyor nerde yaptırdıysan bi üstüne git istersen :)

anladım( bir soriyim o zaman. işallah bana vermeyi unutmuşlardır da. bulabilirim kan tahlilinide.

çok güzel düşünmüşsün arkadaşım,dünyalar tatlısı bir kızın vardır eminim,Allah ona uzun ömürler versin.kendini iyi hissetmenede çok sevindim.

Allah yeniden nasip etsin dilediğin vakit..
vardır bunun da bir hayrı..
Allah kızına uzunnnn sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah

ya 4 günlük hava raporuna baktım hava gittikçe soğuyor(( doktora gitmek istiyordum yarın bebişi görmeye hemde şu yeni doktor nasıl hangi testleri isteyecek öğrenmeye. ama şimdi çıkmam kesin. geçen hafta bütün haftayı yatakta geçirdim yüksek ateş falan şimdide korkuorum. bebeğe çok zararı varmış( ısınsın hava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…