Allah nasip ederse bende ağustos annesi olacam. 7 yaşında bir oğlum var. Siteye bu gün üye oldum. İnşallah hep güzel haberlerimizi paylaşırız.
slm arkadaşlar,
Bir süredir yazmıyorum ama yazılanları hergün okuyorum. Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler, bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenenleri de kutluyorum. Ben henüz cinsiyeti öğrenmedim.Kızamık salgını ile ilgili haberlerden haberiniz vardır sanırım. Özellikle küçük çocuklarla iletişim içinde olan öğretmen arkadaşlar daha dikkatli olsunlar. Gerçi hastalık geçirildi ise aşı da varsa sorun yok gibi ama 75 ten sonra doğanlar için aşı olunması iyi demişler ancak bizler hamileyken aşı olamıyoruz.
Bir de kan testleri yaptırdığımızda içinde kızamıkçık için de test var mıydı? Ben toksoplazma testi felan hatırlıyorum da bunu hatırlamıyorum. Normalde hamileleren istenirmiş kızamıkçık testi.
slm arkadaşlar,
Bir süredir yazmıyorum ama yazılanları hergün okuyorum. Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler, bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenenleri de kutluyorum. Ben henüz cinsiyeti öğrenmedim.Kızamık salgını ile ilgili haberlerden haberiniz vardır sanırım. Özellikle küçük çocuklarla iletişim içinde olan öğretmen arkadaşlar daha dikkatli olsunlar. Gerçi hastalık geçirildi ise aşı da varsa sorun yok gibi ama 75 ten sonra doğanlar için aşı olunması iyi demişler ancak bizler hamileyken aşı olamıyoruz.
Bir de kan testleri yaptırdığımızda içinde kızamıkçık için de test var mıydı? Ben toksoplazma testi felan hatırlıyorum da bunu hatırlamıyorum. Normalde hamileleren istenirmiş kızamıkçık testi.
hoşgeldin cnm.
hayırlı olsun seninde hem siteye üyeliğin hemde bebişin:)
çok teşekkür ederim. 14+5 oldu bu gün. Toksoplazmada çiğ yada az pişmiş etten geçen enfeksiyon testi bildiğim kadarıyla.
senin adına çok sevindim canım dr unda iyiymiş gözün aydın
bir cimcime daha geliyor demek süper
bu arada o kadar yazıyorum kimse bana karşılık vermiyor kızım hastaydı dedim bir geçmiş olsun bile demediniz bir sorun varsa söyleyin arkadaşlar kendimi dışlanmış gibi hissediyorum
hoş geldin canım aramıza :))Allah nasip ederse bende ağustos annesi olacam. 7 yaşında bir oğlum var. Siteye bu gün üye oldum. İnşallah hep güzel haberlerimizi paylaşırız.
evet bana yapılmıştı ama nedir küçükken geçirdimmibilmiyorum?slm arkadaşlar,
bu toksoplazma testi nedir? bana böyle birşey yapıldığını hatırlamıyorum ben
hoş geldin canım aramıza :))
evet bana yapılmıştı ama nedir küçükken geçirdimmibilmiyorum?
hamileliği ilk öğrenince yapılan yaklaşık 3,5 tup kan verdiğimiz bisürü testten birisi de toxo brusella (kedilerle ilgiliydi sanırım)kızamıkçık .... vs.
belki sen ilk aylarda tr de olmadığından yapılmamış olabilir ama hala yaptırabilrsin canım.
doktordan doktora değişiyor cnm bende ilk hamişliğimde yaptırmamıştım....
bunda dr istedi hatta geç oldu ama gene de yaptıralım dedi ctesi alıcam sonucu
hemde bebişime bakacak cinsiyet de netleşecek bir de 3 lü teste gerek görmedi ama
bir değer var ona bakacaz dedi....
hoşgeldin canım :))merhaba arkadaşlar bende ağustos annesi olacağım tahmini doğum tarihim 12 ama benım bebgım 1 hafta önden gidiyor belkı daha erken olur bebeğim pazartesiden sonra 3 lü test için gidicem bebeğimin cinsiyeti erkek
hepinize merhaba
ben ikili test yaptırırken birde bisürü kan tahlili istediler o zaman yaptırdım ama onların içinde olduğunu sanmıyorum. zaten ikili testiminde kan sonucu kaybolmuş. doktora gidicem şimdi ona götürücem elimde olan tahlilleri artık extradan ne isterse yaptırırım hepsini. insan yaptırmayınca panik oluyor.
merhaba arkadaşlar bende ağustos annesi olacağım tahmini doğum tarihim 12 ama benım bebgım 1 hafta önden gidiyor belkı daha erken olur bebeğim pazartesiden sonra 3 lü test için gidicem bebeğimin cinsiyeti erkek
hepinize merhaba
hoşgeldin canım :))
evet aslında çogu kişide tahliller temiz çıkıyor gerçi ama insanoğlu içini rahatlatmak istiyor :)
hayır yanlış anlaşılma oldu sanırım 2li 11-14. haftalar arası artık geçti yeniden olmaz
demek istediğim tahlil laboratuarları sonucun bir örneğini sana verirken kendilerindede saklıyor nerde yaptırdıysan bi üstüne git istersen :)
kızlar merhabalar.uzun süredir girmiyorum biliyorsunuz.umaırm hepiniz iyisinizdir.esen cim size önce bahsetmişti.bebeişimi kaybettiim.normal kontrole gtiiğimde öğrendim kalbi durmuştu.ama dr deidğine göre 1 hafta önce falan kalbi durmuştu.gittğimdede 13.haftaya girmiştim.hiç beklemediğim bişeydi ve benim hiç bir şikayetim yoktu kanama yada vs ama allah ın takdiri kıset değilmiş.çok zor günler geçirdim günlerce ağladım ama sonra düşündümki ben hata yapıyorum.çünkü benim 21 aylık bir kızım var ve bana muhtaç ona haksızlık ediyorum.sonra velhasıl kendime geldim hala içim acıyor ama kaderden ötesine gidilmiyor.allahım kızıma uzun ömürler versin. patoloji sonucuna göre bebeğim herhangi bir sebeple yada benim vücudumun yaptığı bir hastalıktan dolayı kalbş durmamış.tekrar anne olabilirim hatta dr 4 hafta sonra olma şansınız çok yüksek dedi.ama ben br müddet inzivaya çekildim:)
geçmiş olsun dikelerinde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekküre derim.alah ım sizin bebeişelriniz euzun ömür versin ve sağlıcakla kucağınıza alın.yine uğrarım sizleri merak ederim ben.
hoşgeldin canım :))
evet aslında çogu kişide tahliller temiz çıkıyor gerçi ama insanoğlu içini rahatlatmak istiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?