günaydın güzel anneler..bugün çok mutluyum çok ..dün bebeğimi gördüm biliyorsunz korkularım vardı uzun zamandır görmediğim için. sıramı beklerken ellerim titriyordu yüzm kızarmştı heyecandan:18:..hele ultrasyona yatarken çok korktum doktorun yüzüne baktım bir terslk var mı diye ekrana bakmaya korktum. .ama baktığımda ne göreyım okadar büyümüşki koca tosun olmuş ,kıpır kıpır hareketli dönüyor sürekli çok güzel bir duyguydu ya ..sizler yazınca ben ne zaman göreceğim diyordum bebişimn kıpırdadğını banada dün nasip oldu. .ensesini ölçmesine izin vermedi sonunda doğru pozisyonu buldu ve ölçtü 1.4 çıktı.günü günüyle tam uyumluydu..herşey güzel dedi 2li teste gerek görmüyorum 3lü yaparız dedi.cinsiyetinide bir dahaki ay öğreniriz dedi..
sürekli fotosuna bakıyorum ya çok güzel bir duygu içim kıpır kıpır..artık bebişime aldığm cicileri atarım, birde göbişimi çekip koyacağım
Gözün aydın canım, güzel haberlerine sevindim.
Günaydın arkadaşlar,
Benimde kızım oluyor :)
Kızlarımız artıyor... Gözün aydın, hayırlı mutlu bir evlat olur inşallah
ilk don alın diyorlar kızlar ben bilmiyordum bende ctesi netleşsin kızım olacağı
bir don alıcam bide tulum filan alırım herhalde bir aksilik olmazsa
Don mu? neden?....
kızlar merhabalar.uzun süredir girmiyorum biliyorsunuz.umaırm hepiniz iyisinizdir.esen cim size önce bahsetmişti.bebeişimi kaybettiim.normal kontrole gtiiğimde öğrendim kalbi durmuştu.ama dr deidğine göre 1 hafta önce falan kalbi durmuştu.gittğimdede 13.haftaya girmiştim.hiç beklemediğim bişeydi ve benim hiç bir şikayetim yoktu kanama yada vs ama allah ın takdiri kıset değilmiş.çok zor günler geçirdim günlerce ağladım ama sonra düşündümki ben hata yapıyorum.çünkü benim 21 aylık bir kızım var ve bana muhtaç ona haksızlık ediyorum.sonra velhasıl kendime geldim hala içim acıyor ama kaderden ötesine gidilmiyor.allahım kızıma uzun ömürler versin. patoloji sonucuna göre bebeğim herhangi bir sebeple yada benim vücudumun yaptığı bir hastalıktan dolayı kalbş durmamış.tekrar anne olabilirim hatta dr 4 hafta sonra olma şansınız çok yüksek dedi.ama ben br müddet inzivaya çekildim:)
geçmiş olsun dikelerinde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekküre derim.alah ım sizin bebeişelriniz euzun ömür versin ve sağlıcakla kucağınıza alın.yine uğrarım sizleri merak ederim ben.
Tekrar geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm senin adına. Ama her işte bir hayır vardır. Hazır hissettiğinde 2. bebişini sağ salim kucağına alırsın inşallah.
Allah nasip ederse bende ağustos annesi olacam. 7 yaşında bir oğlum var. Siteye bu gün üye oldum. İnşallah hep güzel haberlerimizi paylaşırız.
Hoşgeldin canım..
Sende hoşgeldin aramıza canımmerhaba arkadaşlar bende ağustos annesi olacağım tahmini doğum tarihim 12 ama benım bebgım 1 hafta önden gidiyor belkı daha erken olur bebeğim pazartesiden sonra 3 lü test için gidicem bebeğimin cinsiyeti erkek
hepinize merhaba
Merhaba arkadaşlar bende 13 haftalık hamileyim.İkili test sonucum yarın belli olcak çok korkuyorum olumsuz birşeylerle karşılaşmaktan.Yaşım 35 olduğu için endişeliyim.Aslında e-labratuardan şimdi bakıp öğrenebilirim ama korkudan bakamıyorum.Yarın doktora göstereceğim direk.
Öncelikle hoşgeldin canım.