2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm o anki ruh haliylede alakalı olabilir dr.un bölge hstde oya baranı da methediyorlar
eğer hstyi beğendiysen ona da bir bak derim...
benim yaş 35 hiç meraklanma cnm amiyosentez bile istemedi dr benden...

o stres yapma olayı benim uzmanlık alanım zaten...benle beraber etrafımdaki herkes 9ayın derdinde(4ü bitti gerçi)onlar da benle doğuracaklar zaten hehe:)
hepimize kolaylıklar ve sabırrrrrrrrrrrr diliyorum...

dün arkadaşın biri dedi bebeğine
ilk don al
donansın diye
ilk kez duydum sakınca da yok hani neden olmasın
sizin de aklınızda bulunsun

bende 34 üm canım hiç endişe etme benim çevremde 37-38 hatta eşimin eski yöneticisinin eşi 45-50 gibiydi sanırım çocuk suan çok sağlıklı 4-5 yaşlarında içini ferah tut

bu gün bende yataydaydım ama gripten dolayı boş gunum zaten bugun yiyip içip yattım sabahtan beri üstelik 7-30 da kalkmıştım ehuehuehu tek faaliyetim akşam yemegi yapmak ve banyo yapmak oldu ama sacıma sekil bile vermedim daha neyse yarın bi fönle giderim okula bunum sızlıyor artık silmekten mübarek bakü ceyhan boru hattı olsaydı köşeyi dönmüştüm acaba ne zaman soğuk algınlığı ve gripten uzaklaşabilicem
cumartesi yeni dr a gidiyorum inşallah uyuşuruz bu sefer dilekleriniz benimle olsun artık drmu bulmak istiyorum ve ben nerdeyse 5 haftadır dr a gitmiyorum çok merak ediyorum benim cimcime epey buyumustut sanırım :))) herkes kendine iyi baksın biz çıkıyoruz :))))

sunu da ekliyimde kızımı şimdiden alıştırıyorum lafa söze cene celmaya heyhaaaattt kim tutar bizi :)))

kızlar sizin için yeni baştan bilgisayarı açtım unutmadan yazıyım diye:)) benim yıllardır kullandığım balmandol diye birşey var. tıbbi yağ banyosu. heryere giderken kutu kutu alıp gidiyordum. banyo suyunun içine katilıyor. en son durulanırken bir tas gibi bişey bulup bir kapak koyuyorsunuz ohh hem kokusunu seviyorum hemde bütün cildiniz yumuş yumuş oluyor. geçende gene boş duranın işi olmadığından bir sitede okurken bu hamilelik çatlaklarınada iyi geldiğini gördüm:))genelde doktorlar öneriyorlarmış. birçok kişi çok memnunum yazmış. 6 aydır falan kullanmamıştım bitmişti bide türkiye dışında varmı bilmediğim için. hemen aldırttım şimdi. zaten 6 lira büyükte bişey baya idare ediyor. reçetesinde hamilelikle ilgili bişey yazmıyor ama çatlaklara iyi geldiği yazıyor ben onu kullanıcam. bir doktorunuza sizde sorun isterseniz. bunun dışında bide badem yağı ile kakao yağı kullanıyorum zaten. işallah çatlak matlak olmaz artık:)

Bella B Ürünleri ABD 'de Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanları 'nın Önerdiği Bir Cilt ürünü...
Benim doktorum karın,göğüs ve göğüs ucu için bu ürünü tavsiye etti...tamamen doğalmış...internette bi çok sitede gördüm ama çevremde kimse kullanmadığı için bi bilgim yok.Sizin bi bilginiz var mı?
Bu arada eşim Mustela siparişi vermiş bugün

bella b yi bilmiyorum. mustelayı burda çok büyük bir eczanesi olan arkadaşım var ona numune sormuştum o söyledi bana. bebek pişik kremleri, anne için kremleri vs çok iyiymiş. hatta ona göre en iyisi o. ben çatlak için bizde bütün aile deneyip onayladığından bolca badem yağı ve kakao yağı kullanmak istedim çünkü hiçbirinin çatlağı yok. birde bu balmandolu eskiden beri kullanırım cilde çok faydası olduğunu biliyorum nettende okuyunca hamilelik çatlaklarına doktorların önerdiğini onuda aldırdım.

kızlar nasılsınız
hep okuyorum sizleri ama yazamıyorum malum yatıyorum sürekli bugün biraz ayaklandım kanamam azaldı gibi koyulaştı rengide inş bi dahada böyle bişi yaşamam büyük yıkım yaşatıyo insana en son salı kontroldeydim...
sizleride okuduğum kadarıyla sorun yok bebişlerde oh oh çok şükür...
Allahım sıkıntısız bi hamilelik üreci geçirip kucağımıza almamızı nasip etsin inş....

canım kaç gündür devam ediyor kanaman???
benim bi gün sürdü ama 1 haftadır yatıyorum ben de...
Allahım şu sıkıntılı dönemlerimizi tez zamanda atlatırız umarım...

merhaba arkadaşlar bende ağustos annesi olacağım inşallah.13+2 şuan.2. bebeğim benimde 5 yaşında kızım var.
foruma bayıldım ne kadar hızlı ilerliyor

canım kaç gündür devam ediyor kanaman???
benim bi gün sürdü ama 1 haftadır yatıyorum ben de...
Allahım şu sıkıntılı dönemlerimizi tez zamanda atlatırız umarım...

cnm benim geçen hafta perşembe gününün gecesi başladı yoğun şekilde sonra serumlar iğneler kesildi az devam ediyodu sonra pazar günü öğlen yine başladı yoğun şekilde ve yine serumlar iğneler kesilme aşamasında şuan.bende bir haftadır yatıyorum evin içinde dolaşıyorum ama iş yapmıyorum.
senin kanamanın sorunu neydi?

doğal bir kanama dedi...şundandır demedi...ilk sorduu cinsel ilişkide mi bulundunuz oldu....yok dedim...yorulma,üzüntü,stres? hepsi her daim var dedim...
ultrasonda baya bir incelemede bulundu...içte kanama felan yoktu...zaten benim kanamam anlık bişidi....geldi durdu...bi de akşama çok hafif bi pembelik...sonrası ilaç ve dinlenme...bu arada hala yatıyorum...yarın da kontrolüm var...senin sebep neydi peki?

Ben 14 haftalık oldum bugün :)))) Sen cinsiyetini öğrendin mi? 2 hafta önce kontrole gittiğimde cinsiyetini öğrenememiştim. Önümüzdeki hafta içi gitsem belli olur belki ....

ben öğrendiğimde 13 hafta 5 gunluk öğrenmistim sende öğrenirsin ama kesin demiyor doktorlar kesin pazartesıden sonra gıdıcem o zaman öğrenicem o zamn 16 haftalık olcam oyle hayırlısı olsun en önemlisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…