o stres yapma olayı benim uzmanlık alanım zaten...benle beraber etrafımdaki herkes 9ayın derdinde(4ü bitti gerçi)onlar da benle doğuracaklar zaten hehe:)valla napiyim. ben testi yaptırana kadar hastaneyle baya bir uğraştım zaten. en son başhekime falan çıkıp ultrasona yer verebilmişlerdi. ee o zamandan tecrubeli olduğum için burda şimdi neye bağırsam etsem kim ilgileniyorki. sen hamile hamile stress yaptığınla kalıosun. bende dedim diğer testleri yaptırırım artık napiyim. sinirlenicek şey dolu bide bunla uraşmiim:)
Merhaba arkadaşlar bende 13 haftalık hamileyim.İkili test sonucum yarın belli olcak çok korkuyorum olumsuz birşeylerle karşılaşmaktan.Yaşım 35 olduğu için endişeliyim.Aslında e-labratuardan şimdi bakıp öğrenebilirim ama korkudan bakamıyorum.Yarın doktora göstereceğim direk.
bu gün bende yataydaydım ama gripten dolayı boş gunum zaten bugun yiyip içip yattım sabahtan beri üstelik 7-30 da kalkmıştım ehuehuehu tek faaliyetim akşam yemegi yapmak ve banyo yapmak oldu ama sacıma sekil bile vermedim daha neyse yarın bi fönle giderim okula bunum sızlıyor artık silmekten mübarek bakü ceyhan boru hattı olsaydı köşeyi dönmüştüm acaba ne zaman soğuk algınlığı ve gripten uzaklaşabilicemyaw sabahtan bi bakıp çıktım..şu saate kadar amma ilerlemiş topic...
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş,bebişlerini görenler...üzüntülerini,sıkıntılarını dertlerini paylaşanlar...coşmuşsunuz kızlar hehe:)
kitap okur gibi okuyorum kaç dakkadır yaaa...anca bitti:)
gene yatay konumdaydım gün boyu...tembellik güzel bişimiş...bu rapordan sonra haftaya nasıl başlayacağım işe...onu düşünüyorum kara kara ihihi...
yarın benim de kontrolüm olucak...inşalllah güzel haberlerle dönerim...
bu arada yaşça büyük arkideşler gelince de mutlu oluyorum:)
tek 35lik olmak istemezdim ....
tlyonl2009 : canım çok üzüldüm .allah en kısa zamanda gönlüne göre yeni bir bebiş versin sana inşallah...,
efsung : canım biz öğrencilerle iç içe olduğumuz sürece daha çoooooook hastalanırıztekrar geçmiş olsun...,
eyeszay : kan tahlili sonuçların mı kaybolmuş,,ben yıkardım ortalığı yaaaaaa...sakinliğine hayran kaldım:)
sementa1983: canım gözün aydın...çoooooooook sevindim senin adına:)
Bella B Ürünleri ABD 'de Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanları 'nın Önerdiği Bir Cilt ürünü...
Benim doktorum karın,göğüs ve göğüs ucu için bu ürünü tavsiye etti...tamamen doğalmış...internette bi çok sitede gördüm ama çevremde kimse kullanmadığı için bi bilgim yok.Sizin bi bilginiz var mı?
Bu arada eşim Mustela siparişi vermiş bugün
selam canım hafta ve günlerimiz aynı,aynı zamanda doğum yapıcaz herhalde :)tesekkur ederım canım memnun oldum bn 15 hafta 5 günlük hamileyim sen ne kadarlık hamılesın
canım kaç gündür devam ediyor kanaman???kızlar nasılsınız
hep okuyorum sizleri ama yazamıyorum malum yatıyorum sürekli bugün biraz ayaklandım kanamam azaldı gibi koyulaştı rengide inş bi dahada böyle bişi yaşamam büyük yıkım yaşatıyo insana en son salı kontroldeydim...
sizleride okuduğum kadarıyla sorun yok bebişlerde oh oh çok şükür...
Allahım sıkıntısız bi hamilelik üreci geçirip kucağımıza almamızı nasip etsin inş....
canım kaç gündür devam ediyor kanaman???
benim bi gün sürdü ama 1 haftadır yatıyorum ben de...
Allahım şu sıkıntılı dönemlerimizi tez zamanda atlatırız umarım...
iyi aksamlar arkadaslar;bende insallah agustos annesi olucamumarim hepimiz bebeklerimize saglikla kavusuruz..
doğal bir kanama dedi...şundandır demedi...ilk sorduu cinsel ilişkide mi bulundunuz oldu....yok dedim...yorulma,üzüntü,stres? hepsi her daim var dedim...cnm benim geçen hafta perşembe gününün gecesi başladı yoğun şekilde sonra serumlar iğneler kesildi az devam ediyodu sonra pazar günü öğlen yine başladı yoğun şekilde ve yine serumlar iğneler kesilme aşamasında şuan.bende bir haftadır yatıyorum evin içinde dolaşıyorum ama iş yapmıyorum.
senin kanamanın sorunu neydi?
selam canım hafta ve günlerimiz aynı,aynı zamanda doğum yapıcaz herhalde :)
iyi aksamlar arkadaslar;bende insallah agustos annesi olucamumarim hepimiz bebeklerimize saglikla kavusuruz..
Ben 14 haftalık oldum bugün :)))) Sen cinsiyetini öğrendin mi? 2 hafta önce kontrole gittiğimde cinsiyetini öğrenememiştim. Önümüzdeki hafta içi gitsem belli olur belki ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?