Çok gecmis olsun canım umarım daha iyisindirkızlar nasılsınız
hep okuyorum sizleri ama yazamıyorum malum yatıyorum sürekli bugün biraz ayaklandım kanamam azaldı gibi koyulaştı rengide inş bi dahada böyle bişi yaşamam büyük yıkım yaşatıyo insana en son salı kontroldeydim...
sizleride okuduğum kadarıyla sorun yok bebişlerde oh oh çok şükür...
Allahım sıkıntısız bi hamilelik üreci geçirip kucağımıza almamızı nasip etsin inş....
iyi aksamlar arkadaslar;bende insallah agustos annesi olucamumarim hepimiz bebeklerimize saglikla kavusuruz..
merhaba arkadaşlar bende ağustos annesi olacağım inşallah.13+2 şuan.2. bebeğim benimde 5 yaşında kızım var.
foruma bayıldım ne kadar hızlı ilerliyor
kızlar ben süt içemiyorum. ancak ligt süte nesquik katarsam içebiliyorum. acaba yine de faydası oluyo mudur yoksa bi de nesquikteki katkı maddeleriyle zarar mı veriyom oğluşuma
iyi akşamlar calimero biz de seninle aynı gün doğum yapıcaz hangi ilde yaşıyordun bir de cinsiyetini öğrenebildin mi ben çok merak ediyorum....
hosgeldın canım amin inş hayırlısı ile kucağımıza alırız bebişimizi
Günaydın kızlar...
yeni gelen arkd.hoşgelmişler sefalar getirmişler...
kanaması olan arkd.inş.bugünden sonra daha kanamaları olmaz malum hamişlerin duaları kabul olurmuş
ben çatlaklar için birşey kullanmıyorum ilkinde çatlamadım muhtemelen bunda da çatlamam, genede ilkinde progn...re aldım ilkin de drum onu önermişti....
bende çatlamam sanıyodum annem ve ablalarım hiç çatlamadı.ama benim göğüslerim çatladı malesef..ben lierac aldım onu kullanıyorum.sabah akşam..oluşan çatlaklar gitmez artık dimii :26: yaa anlamadığım noktada şu yani , sadece 2 kilo 300 gr almışım nasıl çatlıyosam...
Benim karnım akşamları çok kasılıyo..Sanki biri kasıklarımdan aşağı,biri yulkarı çekiyomuş gibi gerginlik oluyo..Acaba krem kullanmıyorum die mi?? Banyodan banyoya yağ kullanıyorum..Yetmiyomu acaba??
kizlar
benim doktorum catlak kremini 4. yadan once kullanma dedi
siz doktorlariniza soraral kullaniyorsunuz degil mi?
ee zaten 4. aydayız..12 . haftadan sonra kullanabilirz demek ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?