2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok gecmis olsun canım umarım daha iyisindir
iyi aksamlar arkadaslar;bende insallah agustos annesi olucamumarim hepimiz bebeklerimize saglikla kavusuruz..

merhaba arkadaşlar bende ağustos annesi olacağım inşallah.13+2 şuan.2. bebeğim benimde 5 yaşında kızım var.
foruma bayıldım ne kadar hızlı ilerliyor

Hosgeldiniz kızlar :)))

kızlar ben süt içemiyorum. ancak ligt süte nesquik katarsam içebiliyorum. acaba yine de faydası oluyo mudur yoksa bi de nesquikteki katkı maddeleriyle zarar mı veriyom oğluşuma

iyi akşamlar calimero biz de seninle aynı gün doğum yapıcaz hangi ilde yaşıyordun bir de cinsiyetini öğrenebildin mi ben çok merak ediyorum....

merhabaogun ikimiz icinde cok onemli olacak demekki hayirlisi ile..ben yurtdisinda yasiyorum,malesef cinsiyetini henuz ogrenemedim bende merak ediyorum

merhaba arkadaşlar bende ağustos annesi olacağım inşallah
uzun zamandır yazamıyordum.kanama yüzünden hep evdeydim 2 aydır.
bi de forum o kadar hızlı ilerliyor ki hepsini takip edemiyordum.
çarşamba günü işe başladım baya bi sürdü ama konunun büyük bir çoğunluğunu okudum.
kanaması olan arkadaşlara geçmiş olsun. benim 5 haftalıkken başladı 4-5 hafta devam etti.
içerde baya büyük bir kanama bölgesi vardı ama çok şükür giderek küçülüyor.
epeydir kanamam olmadı fakat insan her an tetikte oluyor Allah kimseye yaşatmasın.
benim bebişim 13+4 günlük fakat 5-6 gün ilerden gidiyor yaramaz.
doktor 2 hafta önce kıza benziyor dedi ama tabi kesin değil de dedi.
merakla bekliyoruuz bakalım :))

Günaydın kızlar...
yeni gelen arkd.hoşgelmişler sefalar getirmişler...
kanaması olan arkd.inş.bugünden sonra daha kanamaları olmaz malum hamişlerin duaları kabul olurmuş
ben çatlaklar için birşey kullanmıyorum ilkinde çatlamadım muhtemelen bunda da çatlamam, genede ilkinde progn...re aldım ilkin de drum onu önermişti....

bende çatlamam sanıyodum annem ve ablalarım hiç çatlamadı.ama benim göğüslerim çatladı malesef..ben lierac aldım onu kullanıyorum.sabah akşam..oluşan çatlaklar gitmez artık dimii :26: yaa anlamadığım noktada şu yani , sadece 2 kilo 300 gr almışım nasıl çatlıyosam...

Benim karnım akşamları çok kasılıyo..Sanki biri kasıklarımdan aşağı,biri yulkarı çekiyomuş gibi gerginlik oluyo..Acaba krem kullanmıyorum die mi?? Banyodan banyoya yağ kullanıyorum..Yetmiyomu acaba??

Kilo almadım bende ama göğüslerim ve karnım çok gergin sanki..Kuru gibi..Bi tuhaf işte ne biliyim:))

Benim karnım akşamları çok kasılıyo..Sanki biri kasıklarımdan aşağı,biri yulkarı çekiyomuş gibi gerginlik oluyo..Acaba krem kullanmıyorum die mi?? Banyodan banyoya yağ kullanıyorum..Yetmiyomu acaba??

ben de banyodan sonra bebe yagi suruyorum simdilik sadece

aldigim catlak kremini doktora gosterdim simdi surme dedi. bi bildigi vardir sanirim.
ama bu h.sonu badem yagi ile kakao yagi alicam; kreme baslayana kadar onlari kullanayaim bari, burdaki arkadaslardan duyduguma gore bu ikisi iyiymis

öyle olunca sür zaten cnm benim karnım gerilince hep sürmüştüm ilkin de onun dışında sürmemiştim
bazı ciltler hassas oluyor, hiçbirşey bulamazsanız zeytinyağı sürün en iyisi o da kim sürecek )

kizlar ben daha hic kilo almadim,
once 1 kilo vermistim, sonra 1 kilo aldim
su an baslangic kilomdayim

sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…