2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar ben daha hic kilo almadim,
once 1 kilo vermistim, sonra 1 kilo aldim
su an baslangic kilomdayim

sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim

valla ben sürekli veriyorum o yüzden bence üzülme yavaş yavaş alırsın.
ben ilk haftalarda 400 gr kadar almıştım sonra bulantılar başlayınca 2.5 kilo verdim
hala da bulantılardan bişey yiyemiyorum. doktor da neden veriyorsun diyip duruyor
yiyemedikçe üzülüyorum bebeğim aç kalacak diye (

kızlar günaydın idrar testimde 5-6 lökosit 8-10 epitel, 1-2 eritrosit çıkmış. bol su içiyorum ama değişimi farketmiştim hatta rengi değişti demiştim elevitten mi diye sormuştum ama lökosit varmış çok değil ama sınır 4 müş galiba. çok ciddi değil sanırım siz ne düşünüyorsunuz sizlerin nasıl çıkıyor

bende 3,5 kilo aldım hemde 2 kilosu geçen ay
dr daha birşey demedi ama gidişat hiç iyi değil
sürekli yeme isteği var bende :-((

aa cnm kacinci haftadasin sen,
benim 12. haftadan sonra biraz daha iyilesti yemem
tabi %100 eskisi gibi degilim ama bazi seyleri yemeye basladim cok sukur ki

cnm bana idrar testi yapmadi doktor :18:

bende toplamda 3 kilo aldım.doktor çok fazla dikkat et dedi

3 kilo cok muymus

kızlar bende baya aldım kiloo yaa napcazz bu defa sorcam doktoruma nasıl diyee...şiştimm iice göbişleriniz çıktı mıı bakemm...bu arada kızıma isim bulduk ama 'BELİNAY'

aa cnm kacinci haftadasin sen,
benim 12. haftadan sonra biraz daha iyilesti yemem
tabi %100 eskisi gibi degilim ama bazi seyleri yemeye basladim cok sukur ki

cnm bana idrar testi yapmadi doktor :18:

3 kilo cok muymus

evet canım öyle dedi.bundan sonra daha çok alacaksın dikkat et dedi.aslında 2 kilo almştım su son hafta 1 kilo daha eklendi.karnın acıkınca 1 dilm kek yerine 1 havuç ye mesela dedi..aslında banada çok gelmedi 3 ayda 3 kilo

kızlar bende baya aldım kiloo yaa napcazz bu defa sorcam doktoruma nasıl diyee...şiştimm iice göbişleriniz çıktı mıı bakemm...bu arada kızıma isim bulduk ama 'BELİNAY'

kaç kilo aldın canım, güzel isim bulmuşsun..ben kızım olursa zeynep koyacağm kardeşm berfun istedi zeynep koyacağm deyince inşallah erkek olur dedi üniversite gençliği napıcaksın klasik isim sevmiyorlar

Son düzenleme:

kaç kilo aldın canım, güzel isim bulmuşsun..ben kızım olursa zeynep koyacağm kardeşm berfun istedi zeynep koyacağm deyince inşallah erkek olur dedi üniversite gençliği napıcaksın klasik isim sevmiyorlar

Bende değişik ama anlamlı bi isim olsun diyorum ben uçtum 5 kilo aldım canım..zeynep de güzel isim geçenlerde annemde diyordu zeynep diye

kizlar dun topikleri gezerken bi topik buldum,
anlami kotu olan isimler diye,

cok guzel bir konu olmus

anlamini iyi zannettigimiz pek cok isim aslinda farkli manalara geliyormus
irem
arda
tuana
aleyna

mesela

bir de yazi vardi, internetteki isim listelerinden isim secmeyin cogunun anlami yalan yanlis diye
aslinda ben mumkunse turkce isim bulmaya calisicam ama int.den degil kitap alip bakicam

ozellikle kuranda geciyor diye konulan isimler aslinda farki manalarda olabiliyor

ornegin ben bi sim bulmustum; ecrin.
anlami Allah'in hediyesi olarak geciyor tum sitelerde. halbu ki bi yerde icinde gectigi ayeti aciklamis biri sadece ucret anlamina geliyormus

tuana; uzerinde demekmis ingilizcedeki "at" "on" gibi. ne manasiz diy mi.

o yuzden isim koyarken anlamini guvenilir kaynaklardan iyi arastirin kizlarrr

evet ben de katılıyorum canım sana aynen öyle bence de anlamı önemli

Valla benim iştahım açık diye değil eğer yemezsem midem hepten kötü oluyor
kazınıyor sonra da malum son yoksa hiç zevkle yediğim birşey yok açıkcası...

Valla benim iştahım açık diye değil eğer yemezsem midem hepten kötü oluyor
kazınıyor sonra da malum son yoksa hiç zevkle yediğim birşey yok açıkcası...

aynı sorun bendede var 18.haftadayız 6 kilo aldım bendeama açlık değil sorun mide kazıntısı yani sanırım çeken anlar:))artık bebişler doğduktan sonra zayıflama konusunda yardımcı oluruz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…