2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sorma bu doktor olayı fena. bende 2 doktor değiştirdim ki değiştirmeyin diyorlar. benim hani ilgisizlik değilde hani doktorla böyle bir elektrik tutmazya öle bişey benimki. hani hiçbirini böle bişey olduğunda arayacak sıcaklığı bulamadım. sen nereye gidiyorsun canım? memnun değilsen mutlaka değiştir bence. haa gebeliğin risksizde çokta önemli değil aslında benim içinde önemli değil ama işte hamilelik insan pimpirikleniyor.

yaa o olay çok komik. benim hamileliğin 8. yada 7. haftasından sora nabız gibi bişey atıyordu rahmin üstünde. bende dedim bebeğimin kalp atışları heralde. biz onu hiç anlamadık doktorda şaşırmıştı. hani kalbin atması rahmi attırmaz öle. halada nedenini bilmiyoruz:))

neyse işte dün benimde hissettiğim diğerlerinden farklı olduğu için anladım. bütün gün aralıklarla oldu çünkü. bu arada 2 farklı doktorumda bu çok hareketli bi bebek demişti ben yandım sanırım bebişim güçlenince:)) her ultrasona girdiğimizde kızım dans ediyor içeride. doktor hangi pozisyonda bakmak istiyorsa onuda anlıyor gibi hemen değişiyor:)) ama gerçekten şu hareket olayı çok değişik. hani daha öncekiler kesin gaz sancısıymış bende tahmin ediyordum zaten. bu kanat çırpma gibi bişey böle pıt pıt anlaşılıyor):)

atıyor gibi değilmi böle. hani kanat çırpıyor bişey içeride pıt pıt pıt diye tenine dokunuyor gibi?

nabız gibi pıt pıt pıtlar tamamda işte o dediğiniz kanat çırpışı gibi bişey hissedemedim daha ...

sev-rey'in profiterolunu görünce bende bir iki parça çikolata attım şimdi konsantre oldum bekliorum ama tık yok daha.... tepişsene yawrumm ... yok anam benimki anası gibi yavaş yawrumm galibaa

valla cnm benim oğlum da az hissederdim kıçının üstüne oturmayan bir oğlan sahibiyim şimdi

:))) göstermemeye niyetliler herhalde bende 25 marti bekliyorum bakalim cok heyecanliyim uzun zamandir göremiyorum bebegimi kim bilir ne kadar büyümüstür. umarim gittigimde cinsiyeti belli olur ya eltim de hamile benden 2 hafta kücük onun bebegi ama onun cinsiyeti belli oldu bile oglu olucakmis :)

valla cnm benim oğlum da az hissederdim kıçının üstüne oturmayan bir oğlan sahibiyim şimdi

cnm 41 kere maaşallah, Allah bize de o günleri gösterir inşallah ... benim ilk bebeğim :))

cnm ben 19. haftamdayım dr. hala kesin bişey demedi bana da ama istikrarlı bi şekilde 2'li testimden bu yana kıza benzetior :)) hayırlısı inşallah 21 martta kontrolüm var , ben de o zmn kesin bir cümle duymayı umuyorum... :)

offff bu bebisler ne kadar da nazli böyle :)ben türkiyeye gelene kadar ögrenmeyi umuyorum cünkü alisveris yapicam gelince :)))

hepimizi bir avazda kurtarsın rabbim...
ben normal doğum yapıcam diyordum tırsarak yaptım da
benim de iki seferde de kız dedi %90 ayrıntılıda birde bakılır bende ctesi test sonucu göstermeye gidicem kontrol değil dr hnm tellere çıkmayınca

ben de çok hevesliyim alışverişe ama cinsiyetle ilgili kesin bişey duymadığım için daha bişey alamıorum... bide annemler kayınvalidemler anneannem fln daha erken olduğunu, böle erken vakitli bişey alınmaması gerektiğini söyleyip duruyorlar... ben de kendimi frenliorum... bakalım nereye kadar dayanıcam :))

evet cnm sen çok zayıfsın ya ondan erken anlamışsındır....

ay yani doğru dimi karıştırmıyorum. çok heyecanlı valla yaa. sabaha kadar tepişse keşke.

varya allahta seni güldürsün şu mesajına çok gülddüm hatta yarım saattir gülüyorum cevap yazamadım:)) yahu o tasvir. şimdi tam böle nasıl diyim seyirme gibide. içeride bişey dokunuyor tenine ama güçsüzya bazı kesimlere tam değmeden geçiyor gibi ondan böle kanat çırpışı gibi. pıt pıt pıt. ama nabız gibi değil. hani biyerin atarya onada benziyor gibi. tam ben böle hissediyorum tarifsiz işte tarifi zor. ama farklı ise daha önce hissettiklerinden sende hissetmişin demekki. çünkü daha önce olmayan bişeydi. hani değişikliğinden anlıyorsun zaten.

aslinda haklilar biraz erken simdilik ama ben zaten en erken nisan 25 i gibi falan gelmeyi planliyorum türkiyeye doktorum bi sorun yok derse tabi ki o zaman da burda olmayan ve olupta pahali olan bazi seyleri almak istiyorum ayrica burda bebek arabasi bakiyoruz diyolar 8-10 haftada ancak gelir mecbur erken almamiz gerekiyo yani:)

kızlar şimdi doktordan geldik cinsiyetini öğrendik bebğimizin
bi oğlum daha olucak:)) tam gösterdi bacak arasından yumurtalığı pipisi falan gayet net

bi oğlum daha olucak:)) tam gösterdi bacak arasından yumurtalığı pipisi falan gayet net

hayirlisi olsun allah sag saglim kucagina almayi da nasip etsin darisi tüm cinseyitini merak edenlerin basina :)

gözün aydın canım, allah tamamına erdirsin. İki erkek kardeş büyüyünce çok daha iyi anlaşacaklar düşünsene :)))

hayırlısı olsun cnm sağ salim kucağına almak nasip etsin
ne güzel 2 erkek dayanışma içinde olacaklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…