selam kızlar,
moralim acayip bozuk.Dr.umdan hiç memnun değilim.Normalde perşembe kontrolüm vardı.Fakat geçen haftadan beri yanmam olduğu için aradım gel dedi.İdrar testi muayene derken hiçbir açıklama yok toz bi ilaç,sorularıma zorla geçiştirme cevaplar.AFp diye bi test birde kan uyaşmazlığımız dolayı bir test.yine açıklama yok.2li testim temiz çıktı bu arada.Folik asit kullanıyodum onu kes yada elevit ,demir hapı başla yada hiç bir bilgi yok.
geçen ayki kontrol de %75 erkek iken bu %95 kız ama alışveriş yapma dedi.Kafam karıştı.
Hepiniz detaylı ultrason tarihi almışsınız,bende o da yok.
Önümüzdeki ay başka dr. a başlıycam.
Böyle işte paylaşayım istedim.
ben de bi kaç kez öle bıt bıt die hissettim ama acaba nabzımmıdır die pek üstünde durmadım... ay ne biliimm daha farklı bişey mi hayal ediodum acaba sanki daha kuvvetli bişey gibi... o kadar taktım ki buna sürekli kuruorum kafamda saçma sapan şeylerr... poffff
bu arada eyeszay çok teşekkürler... bende senin aracılığınla tüm forum arkadaşlarımızın kadınlar gününü kutlarım ...
evet cnm pıt pıt nabız atışı gibi daha çok güçleri olmadığı için az hissediliyor
ileriki aylarda uykudan uyandıracak kadar ağır tekmeler duyacaksınız)
ben de öğlen yemekte profiterol yedim içeride nasıl oynuyor şimdi kızım)
evet cnm pıt pıt nabız atışı gibi daha çok güçleri olmadığı için az hissediliyor
ileriki aylarda uykudan uyandıracak kadar ağır tekmeler duyacaksınız)
ben de öğlen yemekte profiterol yedim içeride nasıl oynuyor şimdi kızım)
yaa o olay çok komik. benim hamileliğin 8. yada 7. haftasından sora nabız gibi bişey atıyordu rahmin üstünde. bende dedim bebeğimin kalp atışları heralde. biz onu hiç anlamadık doktorda şaşırmıştı. hani kalbin atması rahmi attırmaz öle. halada nedenini bilmiyoruz:))
neyse işte dün benimde hissettiğim diğerlerinden farklı olduğu için anladım. bütün gün aralıklarla oldu çünkü. bu arada 2 farklı doktorumda bu çok hareketli bi bebek demişti ben yandım sanırım bebişim güçlenince:)) her ultrasona girdiğimizde kızım dans ediyor içeride. doktor hangi pozisyonda bakmak istiyorsa onuda anlıyor gibi hemen değişiyor:)) ama gerçekten şu hareket olayı çok değişik. hani daha öncekiler kesin gaz sancısıymış bende tahmin ediyordum zaten. bu kanat çırpma gibi bişey böle pıt pıt anlaşılıyor):)
atıyor gibi değilmi böle. hani kanat çırpıyor bişey içeride pıt pıt pıt diye tenine dokunuyor gibi?
Canım bende seninle aynı sayıda kontrol ve usg yaptırmışım. Günlerimiz de yakın seninle. Bende 2li test için 10 şubatta gitmiştim. İlkkez o zaman karından bakıldı. detaylı usg için 23 marta gün verdi. 23 martı bekleyemediğim için dün gittim cinsiyet öğreniriz diye ama göstermedi(
yani toplamda 4 kezmi girdin canım??
evet canim 3 vaginal 1 kez karindan bu gittigimde de detayli olani yapicakmis iste sabirsizlikla bekliyorum bu arada yazdiklarini okudum bebeginin hareketlerini hissetmeye baslamissin ne kadar güzel bi duygudur kim bilir :) bende kendimi dinleyince sanki pit pit biseyler hissediyo gibiyim ama bilemiyorum ki acaba bebegimin hareketleri mi degil mi
valla cnm benim oğlum da az hissederdim kıçının üstüne oturmayan bir oğlan sahibiyim şimdi
:))) göstermemeye niyetliler herhalde bende 25 marti bekliyorum bakalim cok heyecanliyim uzun zamandir göremiyorum bebegimi kim bilir ne kadar büyümüstür. umarim gittigimde cinsiyeti belli olur ya eltim de hamile benden 2 hafta kücük onun bebegi ama onun cinsiyeti belli oldu bile oglu olucakmis :)
cnm 41 kere maaşallah, Allah bize de o günleri gösterir inşallah ... benim ilk bebeğim :))
cnm ben 19. haftamdayım dr. hala kesin bişey demedi bana da ama istikrarlı bi şekilde 2'li testimden bu yana kıza benzetior :)) hayırlısı inşallah 21 martta kontrolüm var , ben de o zmn kesin bir cümle duymayı umuyorum... :)
evet cnm sen çok zayıfsın ya ondan erken anlamışsındır....
nabız gibi pıt pıt pıtlar tamamda işte o dediğiniz kanat çırpışı gibi bişey hissedemedim daha ...
sev-rey'in profiterolunu görünce bende bir iki parça çikolata attım şimdi konsantre oldum bekliorum ama tık yok daha.... tepişsene yawrumm ... yok anam benimki anası gibi yavaş yawrumm galibaa
yani toplamda 4 kezmi girdin canım??
evet canim 3 vaginal 1 kez karindan bu gittigimde de detayli olani yapicakmis iste sabirsizlikla bekliyorum bu arada yazdiklarini okudum bebeginin hareketlerini hissetmeye baslamissin ne kadar güzel bi duygudur kim bilir :) bende kendimi dinleyince sanki pit pit biseyler hissediyo gibiyim ama bilemiyorum ki acaba bebegimin hareketleri mi degil mi
saol canım. yaa valla nasıl değişik anlatamam. hep böle diyordum ki ben beklicem daha mümkün değil anlayamam hareket etsede. karnımın içinde bi ton şey oluyor gaz yüzünden zira. ama bu farklıydı. ondan burdaki arkadaşlarla paylaştım dorumudur hissettiğim diye. böle pıt pıt ayy çok bi heyecanlı yaaa. her dakka olsa keşke:)
ben de çok hevesliyim alışverişe ama cinsiyetle ilgili kesin bişey duymadığım için daha bişey alamıorum... bide annemler kayınvalidemler anneannem fln daha erken olduğunu, böle erken vakitli bişey alınmaması gerektiğini söyleyip duruyorlar... ben de kendimi frenliorum... bakalım nereye kadar dayanıcam :))
ay yani doğru dimi karıştırmıyorum. çok heyecanlı valla yaa. sabaha kadar tepişse keşke.
varya allahta seni güldürsün şu mesajına çok gülddüm hatta yarım saattir gülüyorum cevap yazamadım:)) yahu o tasvir. şimdi tam böle nasıl diyim seyirme gibide. içeride bişey dokunuyor tenine ama güçsüzya bazı kesimlere tam değmeden geçiyor gibi ondan böle kanat çırpışı gibi. pıt pıt pıt. ama nabız gibi değil. hani biyerin atarya onada benziyor gibi. tam ben böle hissediyorum tarifsiz işte tarifi zor. ama farklı ise daha önce hissettiklerinden sende hissetmişin demekki. çünkü daha önce olmayan bişeydi. hani değişikliğinden anlıyorsun zaten.
saol canım. yaa valla nasıl değişik anlatamam. hep böle diyordum ki ben beklicem daha mümkün değil anlayamam hareket etsede. karnımın içinde bi ton şey oluyor gaz yüzünden zira. ama bu farklıydı. ondan burdaki arkadaşlarla paylaştım dorumudur hissettiğim diye. böle pıt pıt ayy çok bi heyecanlı yaaa. her dakka olsa keşke:)
umarim bende hissederim en yakin zamanda benim bebegim de ultrasonda hic rahat durmuyo aslinda sürekli hareket halinde doktor ense kalinligini ölcene kadar cok ugrasmisti bi rahat durmuyo cünkü :)) hissetmeye basladigimda da bu kadar hareketli olursa ne güzel olur yaa :)
kızlar şimdi doktordan geldik cinsiyetini öğrendik bebğimizin
bi oğlum daha olucak:)) tam gösterdi bacak arasından yumurtalığı pipisi falan gayet net
hayirlisi olsun allah sag saglim kucagina almayi da nasip etsin darisi tüm cinseyitini merak edenlerin basina :)
kızlar şimdi doktordan geldik cinsiyetini öğrendik bebğimizin
bi oğlum daha olucak:)) tam gösterdi bacak arasından yumurtalığı pipisi falan gayet net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?