kızlar şimdi doktordan geldik cinsiyetini öğrendik bebğimizin
bi oğlum daha olucak:)) tam gösterdi bacak arasından yumurtalığı pipisi falan gayet net
bi oğlum daha olucak:)) tam gösterdi bacak arasından yumurtalığı pipisi falan gayet net
oh hayırlı olsun canım, ne güzel 3 erkekin oldudarısı bizlerin başına inşallah
GözdeCim benim ağrı eşiğim yüksek olduğu için dayandım sancılara
benim sancılar gece 2 de filan başladı cuma günü işyerinden çağırmışlardı geldim
ctesi ömerliye gittik eşimle pazar günü de görümcem vardı yedik içtik işte gece
başladı ben TV de kiler gibi 5 dk.bire düşmesini bekledim ama nerdeee çok dengezisdi
sabah 8 de kurtköyden medicanaya geldik işte 5 cm ken epidural yapılıyor çünkü sonrasında
tesir edene kadar doğurmuş oluyorsun ben 8 cm açıklıkla gittim 10 cmle de doğum gerçekleşiyor....
selam kızlar,
moralim acayip bozuk.Dr.umdan hiç memnun değilim.Normalde perşembe kontrolüm vardı.Fakat geçen haftadan beri yanmam olduğu için aradım gel dedi.İdrar testi muayene derken hiçbir açıklama yok toz bi ilaç,sorularıma zorla geçiştirme cevaplar.AFp diye bi test birde kan uyaşmazlığımız dolayı bir test.yine açıklama yok.2li testim temiz çıktı bu arada.Folik asit kullanıyodum onu kes yada elevit ,demir hapı başla yada hiç bir bilgi yok.
geçen ayki kontrol de %75 erkek iken bu %95 kız ama alışveriş yapma dedi.Kafam karıştı.
Hepiniz detaylı ultrason tarihi almışsınız,bende o da yok.
Önümüzdeki ay başka dr. a başlıycam.
Böyle işte paylaşayım istedim.
gözün aydın canım, allah tamamına erdirsin.İki erkek kardeş büyüyünce çok daha iyi anlaşacaklar düşünsene :)))
hayırlısı olsun cnm sağ salim kucağına almak nasip etsin
ne güzel 2 erkek dayanışma içinde olacaklar..
ohh maşallah. gözün aydın canım.
oh hayırlı olsun canım, ne güzel 3 erkekin oldudarısı bizlerin başına inşallah
4lü test için kanda verdim haftaya sonuçlarımızı alıcaz inşallah sorunsuz onuda atlatırız
cnm aslında mantıklı 5 cm e kadar çektin mi geriye fazla birşey kalmıyor
ama işte zaten zor kısım doğum kısmı sancılara dayanılıyor zaten serum takıyorlar koluna
sanırım ben erken gitseydim iğnede yaparlardı ama ben kaçırdım hemşireye diyorum
ben epidural istiyorum o da dedi ki biz anestezisti çağırıp iğnenin etkisi tesir edene kadar
sen doğum yaparsın dedi)
ama öyle olup sorun yaşamayanlar var cnm, ama iyi birinin yapması lazım çünkü omuriliğe yapıyorlar...
[sıze="2"][/sıze]
sitede bende yeniyim aranıza yeni katıldım...bende 20 agustosta bır erkek annesı adayıyım..cok ama cok guzel bır mutluluk bu!!allah herkese böyle mutlulugu nasip etsin...
ayyy canım yaa işte benim tam merak ettiğim konu bu..sen epidural yaptın mı yoksa yetişemedin mi?bende epidural normal düşünüyorum bir sorun olmazsa.ama korkuyorum yaa.sen tavsiye eder misin? o iğne yapılana kadar çok mu sancı çekiyorsun? herkes diyorki zaten o kadar sancıyı çekiyorsun 4-5 cm açıldıktan sonra iğne yapıyorlar boşuna epidural oluyorsun diyorlar ama ben normali çok istediğim için bunun yanında korktuğum içinde epidural normal istiyorum..
Merhaba kızlar benim doğumum allah nasip ederse 30 temmuz ama sizide takip ediyorumŞimdiiii ben iki tane normal doğum yapmış tecrübeli bir anne olarak şunu söyliyeyim ilki epiduralsiz normal ikincisi epiduralle normall. Kesinlikle epidural normali tavsiye ederim. Yok öyle 5 cm oluncaya kadar zaten çekiyorsun gerek yok falan kısmı uydurma kişinin yapısıyla alakalı bu. Hemde zaten sancıların başlayıp hastaneye gittiğinde 4-5 cm açıklığın oluyor dolayısıyla esas sancı ondan sonra hatta sancı kısmı bişey değil sadece doğum anında çekilen acı için bile epidural yapılır. Hiç korkmayın epiduralden. yaptırın ben bunu da öyle yapmak istiyorum allah bi aksilik vermezse. Sormak istediğiniz başka bişey olursada merak ettiğiniz doğumla ilgili cevaplarım bende iyi bilirim yaşamadan önce ne kadar merak edildiğini.
ayyyy canımmm ya valla içimi rahatlattın çok sağol.zaten sancıyı çekmiş oluyosun 5 cm den sonra doğum yaparsın diyenler çoktu etrafımda.bunları epidural doğum yapmış birisinden duymak çok iyi geldi açıkçası.canım seni bulmuşken soracağım merak ettiğim bazı şeyler var. o belden yapılan iğne ve takılan katater çok acı veriyormu? ve doğum anında acı çok hissediyormusun? birazcık anlatırsan çok sevinirim valla
Doğuma açıklığın 10 cm olduğunda alıyorlar dolayısıyla senin iğnen yapıldıktan sonra daha beş cm açılman olması gerek bunu çekmek mi iyi iğneyi yaptırmak mı değil mi ama ..... Belden iğne yapılırkende çok fazla hissetmiyorsun eğer yapan iyi bir doktorsa ben doğuma gitmeden neler söylemişlerdi bana yapılırken çok acıyor yapıldıktan sonra bir basınç oluyor duramıyorsun falan yalan canım inanma şehir efsanesi bunlar saçma sapan safsata. İğneden sonra acı hissetmiyorsun doğum anında da bir ağırlık oluyor vajende o ağırlıkla doğumun oluyor iğnesiz doğumla kıyaslanmaz bile. Hiç korkma yeter ki bebeğin sağ salim o güne gelsin epiduralli normal en sağlıklısı. Bu arada sen sormadan ben söyliyeyim normal doğumdan sonra genişleme falanda olmuyoriki tane yaptım allaha şükür hiç öyle bi sorunum olmadı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?