2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım inşallah hepimizin bebeği sağ salim kucaklarımızda olur. allah seninde ne muradın varsa versin :) Sen kaç haftalıksın belli mi cinsiyetiniz ??

çok sağol canım :)) karnım bunda da sivri ama ben kız çok istediğim için pek görmedim herhalde ama herşeyin hayırlısı sağlığı yerinde olsun yeter
ay pardon hatlar karıştı esteda hayırlı olsun...

hehehehe çok sağol bitanem:)))

çok teşekkürederim, içim rahatladı bidahaki randevumda sölerim artık..

ahh canım benim öyle deme. ufakta olsa onun yardımı, senin heyecanını paylaşması bile senin için ayrı bi şans. benimde annem çalışıyor ondan karşı yakada kalıyor. haftada bir eve geliyor ben babamla kalıyorum. dediğin gibi babam çok yardımcı oluyor annemde nazımı çekiyor ama ben kendi evimde eşimle olup ona yemek yapmayı yeğlerdim şu duruma. (hadi ev işlerini o yapmaya başlamıştı bebekten sonra onlardan yırtardım.) yani bi doktora gidiyorsun anne babayla ne kadar paylaşabilirsin ki heyecanını. bebek senin ve eşinin bi parçası ilk heyecanı. içimde kalıyor hep anlatmak istediklerim saatlerce konuşmak istediklerim. daha bisürü bisürü şey. hiç öyle deme cidden şükret. hamilelikte insan en çok heyecanını paylaşmak istiyor.[/QUOTE]

burda sana hak vermeden yapamadım, eşim işi nedeniyle 1 haftalığına şehir dışına çıktı ilk öğrendiğimde oh dedim annemde gelir,yemek derdi yok temızlık derdi yok bide akşam gelince yok çayıydı yok yemeğiydi meyvesiydi filan kalk otur kalk otur sinir oluyodum sabahın köründe kalkıp kahvaltısını hazırlamakta cabası.. gidince 1 hafta tatil yapmış olurum dedim ama hiç öle olmadı bu üçüncü günü, ben gün saymaya başladım, tamam bedenen yoruluyodum ama psikolojik olarak iyi geliyomuş onun yanımda olması günde 10 kez arıyorum nerdeyse.. zor yane.. bence herkes kıymetini bilmeli..

esteda hayırlı olsun sağlıkla inşallah. bende cumartesi öğrenecem bakalım.

esteda hayırlı olsun canım. bence de iki kardeşin aynı cinsiyet olması çok güzel.. Allah bağışlasın..

kızlar ben de bu günlerde bişeyler hissediyo gibiyim ama bağırsak hareketi gibi.. ama daha önce hissetmezdim. bebiş bağırsaklara baskı mı yapıyo. yoksa tamamen benim hayal gücüm mü?

Amin canım inşallah hepimizin bebeği sağ salim kucaklarımızda olur. allah seninde ne muradın varsa versin :) Sen kaç haftalıksın belli mi cinsiyetiniz ??

Amin canım çok sağol. ben bugün 15+4 oldum. ama cinsiyetimizi ultrason aleti denen cihazın kötü görünümü nedeniyle göremedik ( ultrasonda cinsiyeti bırak bebek zor görünüyordu. hastanemi değiştirmiştim. şimdi bu yüzden tekrar değiştirmek zorunda kalıcam. şimdi tekrar hastane araştırıyorum. yakın zamanda tekrar gidicem. inşallah bu sefer öğreniriz:)) senin ne kadar oldu canım cinsiyetiniz belli mi?

bende arayış içindeyim

kızlar şimdi doktordan geldik cinsiyetini öğrendik bebğimizin
bi oğlum daha olucak:)) tam gösterdi bacak arasından yumurtalığı pipisi falan gayet net

cnm gözünüz aydın, Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...

2'li ve 3'lüyüde yaptırdın mı canım.benım doktor 2 liye gerek görmedi 3lü yapalım dedi de

benim doktorumda 2'liden sonra 3'lüyü yapmaya gerek görmedi... 4'lü konusunda hiç bi fikrim yok henüz malesef...

Bizim 20. haftamız bitiyor 21 e giriyoruz canım. Allah nasip ederse bir fıstığım olacak benim. İki erkekin üstüne bi cimcime yani

Kızlar bebeğin anne karnındaki hareketlerini dinleten ve kaydeden bir cihaz varmış bugün sipariş verdim. Bekliyorum bakalım. Hıçkırıkları, tekmeleri,kalp atışlarını duyabiliyor ve kaydedebiliyormuşuz.

nasılsınız kızlar...efsung vallaha bütün gün kar yağsın okullar tatil olsun diye dua ettim ama olmadı ühühühü
öğrenci psikolojisindeyim şu ara...fena yaw

kızlar şimdi doktordan geldik cinsiyetini öğrendik bebğimizin
bi oğlum daha olucak:)) tam gösterdi bacak arasından yumurtalığı pipisi falan gayet net
ayyyy canım tebrik ederim..Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

off o hastane ,ultrason sorunu bende de var..memnun değilim...görüntüde bebişimi seçemiyorum bile....doktorum da sadece kendisi bakıyor...anca ben sorarsam zorla cevap veriyor...
bu arada görümcem ve bir arkideşim delta'da doğum yaptı ,Sevgi Hanımdı doktorları ve ikisi de memnun kaldı...aklında olsun:)

canım ,peki normal doğum yapmak için ekstra bi çalışman oldu mu?spor?doğum kursları felan???

eyeszay ,nasılsın bugün:)
ben dün geceden beri fenayım yaa...ağır çekimde hareket ediyorum sabahtan beri...bi de ayaklarımı mı üşüttüm nedir...zırt pırt lavaboya...bugün derste bile sıkışıp öğrencilerden izin isteyip koşar adım gittim hahaha..görücektiniz :)
bi de derler ki son aylarda olurmuş bu...ben yandım o zaman:)

Son düzenleme:

Angelsounds mu ??
eğer oysa ben de çok istiyordum onu almayı da doktorum nsılsa hissedeceksin die alma gerek yok didi....sen bi kullan da annat bize...gaza gelir alırıs belki:) ben de hevesliydim çünki:)

kızlar selam,
kaç gündür giremiyorum siteye işler, eğitimler derken....
cuma günü cinsiyetimiz için doktora gittik
%90 ihtimalle kız dedi meleğimi
2 hafta sonra yeniden bakacak
çok mutlu oldum
Allah hepinize yaşatsın
bir de en büyük bomba bugün meleğimi hissettim
8-10 kelebek bir aradaymış gibi içimde sol tarafta kımıl kımıl bişiler
hahahah çok güzellllllllllllll

yaaa çokk güzell, çok sevindim senin adına... bende hissetmeyi bekleyenlerdenim ya da hissedipte farkında deilmiim bilmiorum ama sabırsızlıkla bekliorum... darısı başıma :)

Yok canım herhangi bir çalışma yapmadım

eyeszay canım cok tesekkur ederım yardımın için sağol

rica ederim canım

peki epidural yaptırınca ağrı hissetmediğin için ıkınamıormuşsun doğrumu?

biliyorum canım biliyorum. ben çok güçlü biriyimdir normalde. özellikle ilişkiler konusunda hep öyle oldum. kolay silerdim üzülmezdim. ama hamilelikte o kadar zor ki bunu yaşaması. anlatmak zor cidden yaşayan bilir. allah kimseye yaşatmasın da.

peki bi zararı varmıymış canım? nasıl çalışıyormuş?

valla bugün biraz duygusalım canım benim. onun dışında iyiyim. kitabımı okudum annem geldi yemek falan yaptık. tek bi detay var bebişimin hareketlerini hissettim dün akşam. çok değişik:)) bugünde sabah oldu. şimdi bekliorum olmadı daha( sen nasılsın ne yaptın? nasıl geçti okul? bebiş nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…