kızlar selam,
kaç gündür giremiyorum siteye işler, eğitimler derken....
cuma günü cinsiyetimiz için doktora gittik
%90 ihtimalle kız dedi meleğimi
2 hafta sonra yeniden bakacak
çok mutlu oldum
Allah hepinize yaşatsın
bir de en büyük bomba bugün meleğimi hissettim
8-10 kelebek bir aradaymış gibi içimde sol tarafta kımıl kımıl bişiler
hahahah çok güzellllllllllllll
rica ederim canım
peki epidural yaptırınca ağrı hissetmediğin için ıkınamıormuşsun doğrumu?
biliyorum canım biliyorum. ben çok güçlü biriyimdir normalde. özellikle ilişkiler konusunda hep öyle oldum. kolay silerdim üzülmezdim. ama hamilelikte o kadar zor ki bunu yaşaması. anlatmak zor cidden yaşayan bilir. allah kimseye yaşatmasın da.
peki bi zararı varmıymış canım? nasıl çalışıyormuş?
valla bugün biraz duygusalım canım benim. onun dışında iyiyim. kitabımı okudum annem geldi yemek falan yaptık. tek bi detay var bebişimin hareketlerini hissettim dün akşam. çok değişik:)) bugünde sabah oldu. şimdi bekliorum olmadı daha( sen nasılsın ne yaptın? nasıl geçti okul? bebiş nasıl?
Kızlar bebeğin anne karnındaki hareketlerini dinleten ve kaydeden bir cihaz varmış bugün sipariş verdim. Bekliyorum bakalım. Hıçkırıkları, tekmeleri,kalp atışlarını duyabiliyor ve kaydedebiliyormuşuz.
rica ederim canım
peki epidural yaptırınca ağrı hissetmediğin için ıkınamıormuşsun doğrumu?
biliyorum canım biliyorum. ben çok güçlü biriyimdir normalde. özellikle ilişkiler konusunda hep öyle oldum. kolay silerdim üzülmezdim. ama hamilelikte o kadar zor ki bunu yaşaması. anlatmak zor cidden yaşayan bilir. allah kimseye yaşatmasın da.
peki bi zararı varmıymış canım? nasıl çalışıyormuş?
valla bugün biraz duygusalım canım benim. onun dışında iyiyim. kitabımı okudum annem geldi yemek falan yaptık. tek bi detay var bebişimin hareketlerini hissettim dün akşam. çok değişik:)) bugünde sabah oldu. şimdi bekliorum olmadı daha( sen nasılsın ne yaptın? nasıl geçti okul? bebiş nasıl?
herkese merhaba arkadaslar,
gecmisi okuyamadim.
benim cuma gunu minimal bir kanamam oldu arkadaslar.
sirket araciyla bankaya kadar gitmistim.
sofor arabayi sert kullandi,
2 kez cukura girdi, yerimden zipladim. sanirim ondan oldu.
kanamam kesildi ama doktor tedbir olarak 1 hafta rapor verdi,
ev istirahatindeyim.
Allah'a sukru bebegim iyi.
cok korktum arkadaslar, ilk kani gorunce cok agladim.
Allah bidaha yasatmasin, hicbirimize
ayyy çok soğuk bi güne sıcacık yataktan kalkıp başlamak çok zor geldi...bi de 8 saat okuldaydımfenalardayım anlayacağın...vallaha evde olup bebişim doğana kadar çalışmamayı çok isterdim ama sağlıklı olucam:) çok şey mi istiyorum eheheh:)
dimek senin bebiş gaza gelip hareketlenmeye başladı annesi...ayyy arada oluyor bişiler de ben hala ayırt edemiyorum...kilolu olmanın dezavantajı herhal...biz biraz geç hissediyormuşuz
karnımız acıkıyor işte ....babamız gelsin yemek yiyelim die beklios...
çok üzme bakıyım kendini ve bebişini....kızarım
bu arada kitapta 2.aya geldim kaldım...bugün de biraz okuyim...günceli yakalamam lazım eheuee!
gecmisi okuyamadim.
Benim cuma gunu minimal bir kanamam oldu arkadaslar.
Sirket araciyla bankaya kadar gitmistim.
Sofor arabayi sert kullandi,
2 kez cukura girdi, yerimden zipladim. Sanirim ondan oldu.
Kanamam kesildi ama doktor tedbir olarak 1 hafta rapor verdi,
ev istirahatindeyim.
Cok korktum arkadaslar, ilk kani gorunce cok agladim.
canım belki hissediyorsundur. gerçi böle çok değişik bişey hemen anlarsın. böle karıncalanma olur onada benziyor. pıt pıt böle içerde kanat çırpması gibi. ama çok güzel yaa. ama dışarıdan belli olmuyor sanırım. benim derim çok ince mesela kesenin yerini ben hala elimle bulabiliyorum hissediyorum o topu. ama sanırım dışarıya yansımıyor henuz.
valla senin çalışıyor olman iyi canım. evde böle hergün oturup durmak hiç iyi bişey değil. herşeye üzül herşeye ağla düşün düşün dur. üzülmicem diyorum sora bi bakıyorum başlamışım gene:))
ben geldim güncele. 4. aydayım daha heyecanlı olsun diye yemekten sora devam edicem hihi.
sende okulda çok yorma kendini canım benim. aaa dikkat et kendine
bende en çok epiduralden korkuyorum ya omurilik falan tedirgin oluyorumMerhaba kızlar benim doğumum allah nasip ederse 30 temmuz ama sizide takip ediyorumŞimdiiii ben iki tane normal doğum yapmış tecrübeli bir anne olarak şunu söyliyeyim ilki epiduralsiz normal ikincisi epiduralle normall. Kesinlikle epidural normali tavsiye ederim. Yok öyle 5 cm oluncaya kadar zaten çekiyorsun gerek yok falan kısmı uydurma kişinin yapısıyla alakalı bu. Hemde zaten sancıların başlayıp hastaneye gittiğinde 4-5 cm açıklığın oluyor dolayısıyla esas sancı ondan sonra hatta sancı kısmı bişey değil sadece doğum anında çekilen acı için bile epidural yapılır. Hiç korkmayın epiduralden. yaptırın ben bunu da öyle yapmak istiyorum allah bi aksilik vermezse. Sormak istediğiniz başka bişey olursada merak ettiğiniz doğumla ilgili cevaplarım bende iyi bilirim yaşamadan önce ne kadar merak edildiğini.
bu kıymet bilmemek değil ama beni anlamıyor bana destek olmuyor kendimi yalnız hissediyorum hatta rapor alıp 10-15 gün annemin yanında kalmak istiyorum bütün gün kendi başımayım bişey olsa idare etmem gerek hastalansam tüm gün yapayalnız evde aç susuz kalırım okadar yani pzt si o kadar yorgundum ki mesaj attım çok yorgunum halim yok ve baş agrım var diye ben 6 ya doğru eve geliyorum ve benim "anlayışlı eşim" o gün "erken" geldi saat 8 de bide bana açmısın diyor sanki aç aç o saate kadar onu bekliycem yemek yapacak halim yoktu 2 yumurta kırdım yogurtla yedim yani eşimin olmaması elbette çok büyük eksiktir kıyaslanamaz bile bunun farkındayım ama var olupta hiç bir işe yaramamsı da yarı bir sıkıntıdır bunuda yaşamayanlar bilmez yaniçok teşekkürederim, içim rahatladı bidahaki randevumda sölerim artık..
ahh canım benim öyle deme. ufakta olsa onun yardımı, senin heyecanını paylaşması bile senin için ayrı bi şans. benimde annem çalışıyor ondan karşı yakada kalıyor. haftada bir eve geliyor ben babamla kalıyorum. dediğin gibi babam çok yardımcı oluyor annemde nazımı çekiyor ama ben kendi evimde eşimle olup ona yemek yapmayı yeğlerdim şu duruma. (hadi ev işlerini o yapmaya başlamıştı bebekten sonra onlardan yırtardım.) yani bi doktora gidiyorsun anne babayla ne kadar paylaşabilirsin ki heyecanını. bebek senin ve eşinin bi parçası ilk heyecanı. içimde kalıyor hep anlatmak istediklerim saatlerce konuşmak istediklerim. daha bisürü bisürü şey. hiç öyle deme cidden şükret. hamilelikte insan en çok heyecanını paylaşmak istiyor.
burda sana hak vermeden yapamadım, eşim işi nedeniyle 1 haftalığına şehir dışına çıktı ilk öğrendiğimde oh dedim annemde gelir,yemek derdi yok temızlık derdi yok bide akşam gelince yok çayıydı yok yemeğiydi meyvesiydi filan kalk otur kalk otur sinir oluyodum sabahın köründe kalkıp kahvaltısını hazırlamakta cabası.. gidince 1 hafta tatil yapmış olurum dedim ama hiç öle olmadı bu üçüncü günü, ben gün saymaya başladım, tamam bedenen yoruluyodum ama psikolojik olarak iyi geliyomuş onun yanımda olması günde 10 kez arıyorum nerdeyse.. zor yane.. bence herkes kıymetini bilmeli..
gözün aydın aydın canım sağlıkla kucagına alırsın umarım :)kızlar şimdi doktordan geldik cinsiyetini öğrendik bebğimizin
bi oğlum daha olucak:)) tam gösterdi bacak arasından yumurtalığı pipisi falan gayet net
bizde dr muayenesi boyunca izleyip gülüyoruz çıkınca herşey bitiyor ben bişey dersem duyuyor bazen tepki de vermez o kadar yani kalan 5 ayda umarım değişir daha bebeğimizi büyütme sürecimiz var valla inşallah rezil olmama doğum falan korkuyorum ama en çokda doğum sonrası beni tedirgin ediyor umarım tahminlerimde yanılırımyani toplamda 4 kezmi girdin canım??
ee tabiki az gelişmiş ekonomisi kötü ülkelere yardım için. zaten ekonomisi iyi ülkelerde aşı alınması zor bi durum değil. sadece ben uniceff in sitesinden de baktım. dğer sitelerden de bu tetanoz aşısının önemi ile ilgili. yoksa sağlık ocağında ilk sölediklerinde kesinlikle yaptırmam demiştim. çokta önemli olduğunu bende düşünmüyorum ama önlem. ben grip olmam normalde diye grip aşısı yaptırmadım sora 3 kez grip olunca ah keşke yaptırsaydım bebeğime eziyet oldu diye üzülmüştüm. ondan sora pişman olmiyim diye yaptırıyorum.
ahh canım benim öyle deme. ufakta olsa onun yardımı, senin heyecanını paylaşması bile senin için ayrı bi şans. benimde annem çalışıyor ondan karşı yakada kalıyor. haftada bir eve geliyor ben babamla kalıyorum. dediğin gibi babam çok yardımcı oluyor annemde nazımı çekiyor ama ben kendi evimde eşimle olup ona yemek yapmayı yeğlerdim şu duruma. (hadi ev işlerini o yapmaya başlamıştı bebekten sonra onlardan yırtardım.) yani bi doktora gidiyorsun anne babayla ne kadar paylaşabilirsin ki heyecanını. bebek senin ve eşinin bi parçası ilk heyecanı. içimde kalıyor hep anlatmak istediklerim saatlerce konuşmak istediklerim. daha bisürü bisürü şey. hiç öyle deme cidden şükret. hamilelikte insan en çok heyecanını paylaşmak istiyor.
vala biz okulcanak dünden beri öyleyiz çocuklarıda örgütlüyorum valla bu kadar kişi isterken neden çok yağıp ta tatil olmaz yanasılsınız kızlar...efsung vallaha bütün gün kar yağsın okullar tatil olsun diye dua ettim ama olmadı ühühühü
öğrenci psikolojisindeyim şu ara...fena yaw
bende öyle seyler hissediyorum ama emin değilim maalesefayy canim superr
benim de karnimda damarim geriliyormus gibi biseyler hissediyorum 2-3 gundur,
acaba bu bebegim olabilir mi?? :44:
çok geçmiş olsunherkese merhaba arkadaslar,
gecmisi okuyamadim.
ev istirahatindeyim.
kızlar selam,
kaç gündür giremiyorum siteye işler, eğitimler derken....
cuma günü cinsiyetimiz için doktora gittik
%90 ihtimalle kız dedi meleğimi
2 hafta sonra yeniden bakacak
çok mutlu oldum
Allah hepinize yaşatsın
bir de en büyük bomba bugün meleğimi hissettim
8-10 kelebek bir aradaymış gibi içimde sol tarafta kımıl kımıl bişiler
hahahah çok güzellllllllllllll
bende en çok epiduralden korkuyorum ya omurilik falan tedirgin oluyorumya bişey olursa diye ben normal olmaması durumunda sezeryan diyorum ama epidural çoook uzak bana ...
bu kıymet bilmemek değil ama beni anlamıyor bana destek olmuyor kendimi yalnız hissediyorum hatta rapor alıp 10-15 gün annemin yanında kalmak istiyorum bütün gün kendi başımayım bişey olsa idare etmem gerek hastalansam tüm gün yapayalnız evde aç susuz kalırım okadar yani pzt si o kadar yorgundum ki mesaj attım çok yorgunum halim yok ve baş agrım var diye ben 6 ya doğru eve geliyorum ve benim "anlayışlı eşim" o gün "erken" geldi saat 8 de bide bana açmısın diyor sanki aç aç o saate kadar onu bekliycem yemek yapacak halim yoktu 2 yumurta kırdım yogurtla yedim yani eşimin olmaması elbette çok büyük eksiktir kıyaslanamaz bile bunun farkındayım ama var olupta hiç bir işe yaramamsı da yarı bir sıkıntıdır bunuda yaşamayanlar bilmez yani
şanşımda kanamam vs olmadı da yatmak zorunda kalmadım inşallh bundan sonrada olmaz yoksa rezil olurum tek başıma kalmadan ne işimi görücem
bazı arkadaşlarım çok güzel bir süreç prensesler gibi geçir kafana bişey takma v.s demişlerdi bende kül kedisi olarak geçiriyorum manevi olarakta fiziki olarakta destegi çok eksik yemek yapamadığım her gün dışardan yemek söylüyoruz ne kadar saglıklı değilmi ama bundan sadece ben rahatsızım nedense 5 yılı bitirdik bu 5 yıl içinde hastalandığımda bir kez çorba yapmışlıgı yoktur okdar diyeyim yani sadece ne sipariş verecegimiz konusunda tam destektir çok güzel akıl verir eyleme geçmez işte sorunda bu yani
çok kafanızı şişirdim ama benide biraz anlayın istedim
gözün aydın aydın canım sağlıkla kucagına alırsın umarım :)
bizde dr muayenesi boyunca izleyip gülüyoruz çıkınca herşey bitiyor ben bişey dersem duyuyor bazen tepki de vermez o kadar yani kalan 5 ayda umarım değişir daha bebeğimizi büyütme sürecimiz var valla inşallah rezil olmama doğum falan korkuyorum ama en çokda doğum sonrası beni tedirgin ediyor umarım tahminlerimde yanılırım
vala biz okulcanak dünden beri öyleyiz çocuklarıda örgütlüyorum valla bu kadar kişi isterken neden çok yağıp ta tatil olmaz ya(( yarına tatil olsa bari nöbetçiyim zira (
bende öyle seyler hissediyorum ama emin değilim maalesef
çok geçmiş olsun
bende de hala ya kanama olursa korkusu var inşallah artık kimse yaşamaz
redmask geçmiş olsun canım bugün tehlikeli bir gundu zaten bende 2.5 aylıkken kaza geçirdim ben yokuş çıkarken sağdan bana yol vermesi gereken bi dangoz geldi çarptı başta çok metanetliydim hatta hiç ağlamadım tutanakları falan hep ben hallettimsoğukta 2,5 saat karşı tarafın arkadaşları gelsin aman tutanağı söyle yapalımda sigorta bizide karşılasın bi dünya tantana yani eve gelince ne kadar korktuğumu ne kadar büyük bir tehlike atlattığımı anladım tekrar çok geçmiş olsun bir daha yaşanmaz umarım
iyi akşamlar arkadaşlar bu kar hiç iyi olmadı çalışan bayanlar için kar tatili bekliyoruz inşallah olur yoksa yolda kayıp bi taraflarımı sakatlayacağım, bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum.
ayyy yeni duydum nasıl bişimiş bu yaa kullanda anlat bize güzel bişimi diye..Kızlar bebeğin anne karnındaki hareketlerini dinleten ve kaydeden bir cihaz varmış bugün sipariş verdim. Bekliyorum bakalım. Hıçkırıkları, tekmeleri,kalp atışlarını duyabiliyor ve kaydedebiliyormuşuz.
gecmisi okuyamadim.
ev istirahatindeyim.
gecmisi okuyamadim.
ev istirahatindeyim.
kızlarrr size bu linkleri vermem gerek. ona anne diyeceksin de çok ağlayacaksınız. aman allahım yani. izleyin mutlaka. işallah linkleri verir burda.
Sen Ona Anne Diyeceksin.. videosunu izle - Müzik - Mynet - Video
HAYATIN İÇİNDEN - KAHVE MOLASI'nın Videoları: ana rahminde bir bebek | Facebook
gecmisi okuyamadim.
ev istirahatindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?