benim de tek hedefim güncele gelmek eheuee:)
bu arada ben Cts günü yeni bir doktora görünmek üzere randevu aldım ...hastane değil bu sefer...özel muayene olcam...bakalım nasıl geçicek...biliyorsunuz doktor şikayetlerim vardı...bakalım neler bekliyor beni... şimdi kaçıyorum ...mama yiyces kızımla eheue.....görüşürüs sonra
bende en çok epiduralden korkuyorum ya omurilik falan tedirgin oluyorumya bişey olursa diye ben normal olmaması durumunda sezeryan diyorum ama epidural çoook uzak bana ...
bu kıymet bilmemek değil ama beni anlamıyor bana destek olmuyor kendimi yalnız hissediyorum hatta rapor alıp 10-15 gün annemin yanında kalmak istiyorum bütün gün kendi başımayım bişey olsa idare etmem gerek hastalansam tüm gün yapayalnız evde aç susuz kalırım okadar yani pzt si o kadar yorgundum ki mesaj attım çok yorgunum halim yok ve baş agrım var diye ben 6 ya doğru eve geliyorum ve benim "anlayışlı eşim" o gün "erken" geldi saat 8 de bide bana açmısın diyor sanki aç aç o saate kadar onu bekliycem yemek yapacak halim yoktu 2 yumurta kırdım yogurtla yedim yani eşimin olmaması elbette çok büyük eksiktir kıyaslanamaz bile bunun farkındayım ama var olupta hiç bir işe yaramamsı da yarı bir sıkıntıdır bunuda yaşamayanlar bilmez yani
şanşımda kanamam vs olmadı da yatmak zorunda kalmadım inşallh bundan sonrada olmaz yoksa rezil olurum tek başıma kalmadan ne işimi görücem
bazı arkadaşlarım çok güzel bir süreç prensesler gibi geçir kafana bişey takma v.s demişlerdi bende kül kedisi olarak geçiriyorum manevi olarakta fiziki olarakta destegi çok eksik yemek yapamadığım her gün dışardan yemek söylüyoruz ne kadar saglıklı değilmi ama bundan sadece ben rahatsızım nedense 5 yılı bitirdik bu 5 yıl içinde hastalandığımda bir kez çorba yapmışlıgı yoktur okdar diyeyim yani sadece ne sipariş verecegimiz konusunda tam destektir çok güzel akıl verir eyleme geçmez işte sorunda bu yani
çok kafanızı şişirdim ama benide biraz anlayın istedim
gözün aydın aydın canım sağlıkla kucagına alırsın umarım :)
bizde dr muayenesi boyunca izleyip gülüyoruz çıkınca herşey bitiyor ben bişey dersem duyuyor bazen tepki de vermez o kadar yani kalan 5 ayda umarım değişir daha bebeğimizi büyütme sürecimiz var valla inşallah rezil olmama doğum falan korkuyorum ama en çokda doğum sonrası beni tedirgin ediyor umarım tahminlerimde yanılırım
vala biz okulcanak dünden beri öyleyiz çocuklarıda örgütlüyorum valla bu kadar kişi isterken neden çok yağıp ta tatil olmaz ya(( yarına tatil olsa bari nöbetçiyim zira (
bende öyle seyler hissediyorum ama emin değilim maalesef
çok geçmiş olsun
bende de hala ya kanama olursa korkusu var inşallah artık kimse yaşamaz
redmask geçmiş olsun canım bugün tehlikeli bir gundu zaten bende 2.5 aylıkken kaza geçirdim ben yokuş çıkarken sağdan bana yol vermesi gereken bi dangoz geldi çarptı başta çok metanetliydim hatta hiç ağlamadım tutanakları falan hep ben hallettimsoğukta 2,5 saat karşı tarafın arkadaşları gelsin aman tutanağı söyle yapalımda sigorta bizide karşılasın bi dünya tantana yani eve gelince ne kadar korktuğumu ne kadar büyük bir tehlike atlattığımı anladım tekrar çok geçmiş olsun bir daha yaşanmaz umarım
iyi akşamlar arkadaşlar bu kar hiç iyi olmadı çalışan bayanlar için kar tatili bekliyoruz inşallah olur yoksa yolda kayıp bi taraflarımı sakatlayacağım, bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum.
harikasın, teşekkürler...
kızlar bu arda ben şimdiye kadar 13 kkez ultrasona girmişm..inş bi zararı yoktur..( üzüldüm bugün bebeği hep rahatsız ediyorum diye.ben 15 günde 1 gidiyordum 20 güne çıkarmaya karar verdim.ama benim kanamalar olduğu zamanlarda hastaneye yatmıştım o zaman bebek hergün kontrol ediliyordu.o yüzden bu kadar çok..bi albüm yapayım dedim benim 20 -22 resim olmuş bebişin :)) artık defter alıcam yarın ona yapıcam.elimdeki hazır albümde 10 fotoluk yer var...
o aletten bende aldım. 12. haftadan itibaren duyabilirsiniz yazıyor içimndeki kağıtta. 18. haftamızdayız inatla hergün deniyorum ama duyulmuyor. almayın derim ben. 90 lira para verdim boşu boşuna
bebegin kalp atislarini duyabildigimiz cihaz neyse bende istiyorum yaaa ama nasil bisey ki bu acaba tehlikeli degil midir????
bebişlerimiz aslan olacak buyuk ihtimalle.
aslan annesi olmak nasıl bişey acaba hele benim gibi bi boğa için ..
oğlum ikizler ; bazen yoruluyorum zihinsel olarak; o kadar hızlı düşünüp o kadar hızlı hareket ediyor ki sordugu bi soruya cevap vermeden diğeri, diğeri, diğeri......
küçük aslanım benim bakalım nasıl olacak
bende arayış içindeyim
Bizim 20. haftamız bitiyor 21 e giriyoruz canım. Allah nasip ederse bir fıstığım olacak benim. İki erkekin üstüne bi cimcime yani
ayy canım ya ne kadar güzel maşallah..iki pres bir prenses.çok güzel gerçekten.Allah bağışlasın
off o hastane ,ultrason sorunu bende de var..memnun değilim...görüntüde bebişimi seçemiyorum bile....doktorum da sadece kendisi bakıyor...anca ben sorarsam zorla cevap veriyor...
bu arada görümcem ve bir arkideşim delta'da doğum yaptı ,Sevgi Hanımdı doktorları ve ikisi de memnun kaldı...aklında olsun:)
evet bu hastane konusunu halledene kadar doğum zamanı geliyor.bende aynı sorunu yaşadım.ultrasonda bebeğimi seçemedim bile.değiştirmek en iyisi olacak. Sevgi hanımı söyleyen birkaç kişi oldu ama sanki görüntüsü biraz sert gibi sanki:44:
herkese günaydın!!
herkese günaydın
canım benim kız kardeşimde deltada doğum yaptı e5 üzerindeki. faruk beye gidiyodu çok memnundu doktorundan
Günaydın kızlar...
geçmiş olsun cnm bal ye sabah kalkar kalkmaz bir kaşık boğazına iyi gelir aralarda da ye
ben akrep eşim terazi oğlişim boğa ve kızım da aslan olacak bir aksilik olmazsa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?