2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebegin kalp atislarini duyabildigimiz cihaz neyse bende istiyorum yaaa ama nasil bisey ki bu acaba tehlikeli degil midir????

o aletten bende aldım. 12. haftadan itibaren duyabilirsiniz yazıyor içimndeki kağıtta. 18. haftamızdayız inatla hergün deniyorum ama duyulmuyor. almayın derim ben. 90 lira para verdim boşu boşuna

ben geldim bile canım 4. aydayım. ama ondan soraki ayları atlıycam biraz daha heyecan olsun diye:)) bu arada nereye gitmeye karar verdin? valla bende artık değiştirmek istemiyorum ama bu doktor konusunda kafam çok karışık. yani ne biliyim athinadaki doktorumla ilk tanıştığımda daha bu doktor beni doğurtsun ben normal doğururum her türlü dediydim. heralde elektriğin tutması önemli bişey doktor hasta arasında. buraya geldiğimden beri yok(

ahh canım benim ben kıyamam sana. biraz önce sana aynı mesajına bi dolu yazmıştım ama yanlışlıkla kapandı hepsi( sorada kitabımı okuyim sabah yazarım dedim. bi film vardı güneşi gördüm ona takıldım. psikolojim bozuldu. uyuyamadım. ben seni anlıyorum. gerçekten. hani bazen herkes kendi yaşadığını bilir. ondan yaşadıklarında bir güzellik görmen için söyledim. biz mecburuz çünkü. bebişlerimiz için mecburuz. kendimizi sağlıklı mutlu huzurlu tutmaya. aslında hepimizin şükredicek yanlarıda var üzülüp isyan edecekte. ama insaoğlu işte insan hep olumsuzları görüyor. şu filmi izledimde bi an dondum kaldım. sakın izlemenizi tavsiye etmem hamile halinizle. ama bir kadın 6 çocuk, evde doğum. birsürü trajedi. en azından seçme şansımız var diyorum bazen. bişeyler araştırma durumumuz ne olursa olsun bizi en mutlu edebilecek seçeneği yerine getirmek için çabalama şansımız var.

neyse ben filmin etkisinde böle yazıp dururum psikolojim berbat çünkü. ama bana sorarsan eşinle bu durumu konuşmalısın. bazen pasif iletişim dediğimiz sadece trip, bakış, susmak gibi şeylerle verdiğimiz tepkiler tamamen yanlış anlaşılıyor çünkü. ben bazı erkeklerin bizim anlamalarını beklediğimiz çok kolay şeyleri anlamadıklarını biliyorum. ancak doğru cümlelerle onu doğru zamanda ifade edebilirsek o zaman işe yarıyor ama. bunun tam tersi çok konuşup çok uzun cümleler kurup çok anlatmakta faydasız. duyulmuyor belli süre sonra anlatılanlar. ama bana sorarsan duygularını iyi analiz et. gerçekten eşin ilgisiz mi? senmi öyle algılıyorsun? hamileliğinden öncede ölemiydi yoksa sana sadece şimdimi öyle geliyor?? ondan beklediğin şeyleri bir kağıda yaz. sonra onun sen beklemeden yaptığı güzel şeyleride yaz. kafanda iyice analiz edip etkili bir konuşma hazırla. haa bu işe yaramazsa da şu hamilelik döneminde çok fazla birşey yapamayacağından bu konuyu ignore et. görmemeye çalış. mesela kendimden bir örnek vericem. annem bazı haftalarda eve geldiğinde inanılmaz sinirli agresif oluyor ve sürekli söyleniyor. hatta söylenmeklede kalmayıp çok rahatsız edici bir dille bağırıyor. ilk haftalarda konuşmayı denedim. fayda etmedi. daha sonra bende karşı atakla bağırdım. hatta bigün çok kötü sancı girdi bağırırken. oda hiçbirşeyi değiştirmedi. sonra baktım yapabileceğim hiçbirşey yok. ignore etmeye başlaım bu durumu. mesela bugün tüm gün güldüm o bağırdıkça söylendikçe. hemde tüm gün. komik olduğunu söyledim kendimce. hatta oldukça şaşırdı ama bişey söleyemedi. sonra mesela bilgisayarın başına geçtim dinlemedim bile. aslında kolay bu. istemen gerek sadece. bişeyle ilgilenmediğinde sen anlat kendi kendine. gülücükler saç onada. hatta tepkilerini normal karşılamaya çalış. tabi sölediğim sadece bir yol. sen kendi yolunu bulacaksın. bebişin doğana kadar seni mutlu edicek başka alanlar bul ve onlara yönel canım.

iyi akşamlar arkadaşlar bu kar hiç iyi olmadı çalışan bayanlar için kar tatili bekliyoruz inşallah olur yoksa yolda kayıp bi taraflarımı sakatlayacağım, bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum.

aman dikkat edin nolur kendinize yaa.

harikasın, teşekkürler...

inanılmaz değilmi

sorma ya bende çok girdim. insan korkuyor ondan sonra. işallah bi zararı yoktur. bi çok yerde almıolarmış zırt pırt. poff

o aletten bende aldım. 12. haftadan itibaren duyabilirsiniz yazıyor içimndeki kağıtta. 18. haftamızdayız inatla hergün deniyorum ama duyulmuyor. almayın derim ben. 90 lira para verdim boşu boşuna

ciddimisin. sen nerden almıştın markası falan neydi?

günaydın kızlar herkes iyimii?çok yazamıyorum buraya ama takip ediyorum
bugün rüyamda bebeğim kıpır kıpır hareket ediyodu 11 .haftadan beri oynuyo ama
sanki daha hareketli gibi son aylardaki gibi oynuyodu güya karnıma bakınca nerde oldugunu görüyodum felan:)kuzucum benim o kıymetlimmm

venus43 kullanıcısından alıntı
kızlar bu arda ben şimdiye kadar 13 kkez ultrasona girmişm..inş bi zararı yoktur.. ( üzüldüm bugün bebeği hep rahatsız ediyorum diye.ben 15 günde 1 gidiyordum 20 güne çıkarmaya karar verdim.ama benim kanamalar olduğu zamanlarda hastaneye yatmıştım o zaman bebek hergün kontrol ediliyordu.o yüzden bu kadar çok..bi albüm yapayım dedim benim 20 -22 resim olmuş bebişin :)) artık defter alıcam yarın ona yapıcam.elimdeki hazır albümde 10 fotoluk yer var...

içiniz rahat olsun ultrasonun herhangibir zararı yok ne anneye ne bebeğe.. sadece ilk haftalarda bebeğin kalp atışlarının dısarıdan duyulmasını sağlayan sistemin bebek için zararlı olduğunu o bakımdan sadece kalbin atısını görmekle yetinmemiz gerektiğini söylemişti dr.

bebişlerimiz aslan olacak buyuk ihtimalle.

aslan annesi olmak nasıl bişey acaba hele benim gibi bi boğa için ..

oğlum ikizler ; bazen yoruluyorum zihinsel olarak; o kadar hızlı düşünüp o kadar hızlı hareket ediyor ki sordugu bi soruya cevap vermeden diğeri, diğeri, diğeri......

küçük aslanım benim bakalım nasıl olacak

bu arada 2011 agustos anneleri iki ayrı başlıkmış ben de az önce nereye yazdım bunuyorum galiba dedim

evet aslan burcu olacaklar galiba..canım bende boğa annesi olucam :)
Mayıs 16 da benim doğumgünüm

Bizim 20. haftamız bitiyor 21 e giriyoruz canım. Allah nasip ederse bir fıstığım olacak benim. İki erkekin üstüne bi cimcime yani

ayy canım ya ne kadar güzel maşallah..iki pres bir prenses.çok güzel gerçekten.Allah bağışlasın

off o hastane ,ultrason sorunu bende de var..memnun değilim...görüntüde bebişimi seçemiyorum bile....doktorum da sadece kendisi bakıyor...anca ben sorarsam zorla cevap veriyor...
bu arada görümcem ve bir arkideşim delta'da doğum yaptı ,Sevgi Hanımdı doktorları ve ikisi de memnun kaldı...aklında olsun:)

evet bu hastane konusunu halledene kadar doğum zamanı geliyor.bende aynı sorunu yaşadım.ultrasonda bebeğimi seçemedim bile.değiştirmek en iyisi olacak. Sevgi hanımı söyleyen birkaç kişi oldu ama sanki görüntüsü biraz sert gibi sanki:44:

canım benim kız kardeşimde deltada doğum yaptı e5 üzerindeki. faruk beye gidiyodu çok memnundu doktorundan

Günaydın kızlar...
geçmiş olsun cnm bal ye sabah kalkar kalkmaz bir kaşık boğazına iyi gelir aralarda da ye
ben akrep eşim terazi oğlişim boğa ve kızım da aslan olacak bir aksilik olmazsa....

Günaydın kızlar...
geçmiş olsun cnm bal ye sabah kalkar kalkmaz bir kaşık boğazına iyi gelir aralarda da ye
ben akrep eşim terazi oğlişim boğa ve kızım da aslan olacak bir aksilik olmazsa....

günaydın canım

teşekkür ederim. ıhlamurun içine bal karıştırıpta içeyim bari.

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…