- 13 Ekim 2009
- 1.833
- 700
- 163
evet aslan burcu olacaklar galiba..canım bende boğa annesi olucam :)
Mayıs 16 da benim doğumgünüm
günaydın kızlaarrr:)) dışarıda kar var ve ben hastayım...boğazım çok fena kızlar ya bişey takılmış gibi gıcık yapıyor öksürmekten gözlerimden yaş geliyor. sadece ıhlamur içtim başka yapabileceğim bişeyler varmı ??
ben daha düşünmedim eşim su olsun diyor bakalım
Eyeszay seni asagida goruyorum,nasilsin, 18 haftalik olduk cok sukur.
gunaydın canım çok güzel yazmışsın bende dün akşam biraz sakinleşmiştim (2 gundur triplerimle burnunu sürtünce biraz rahatladım sanırım )senin yazdıklarına benzer seyleri dusundum öncesi nasıldı hep böyleydi aslında rahattır kendisiahh canım benim ben kıyamam sana. biraz önce sana aynı mesajına bi dolu yazmıştım ama yanlışlıkla kapandı hepsi( sorada kitabımı okuyim sabah yazarım dedim. bi film vardı güneşi gördüm ona takıldım. psikolojim bozuldu. uyuyamadım. ben seni anlıyorum. gerçekten. hani bazen herkes kendi yaşadığını bilir. ondan yaşadıklarında bir güzellik görmen için söyledim. biz mecburuz çünkü. bebişlerimiz için mecburuz. kendimizi sağlıklı mutlu huzurlu tutmaya. aslında hepimizin şükredicek yanlarıda var üzülüp isyan edecekte. ama insaoğlu işte insan hep olumsuzları görüyor. şu filmi izledimde bi an dondum kaldım. sakın izlemenizi tavsiye etmem hamile halinizle. ama bir kadın 6 çocuk, evde doğum. birsürü trajedi. en azından seçme şansımız var diyorum bazen. bişeyler araştırma durumumuz ne olursa olsun bizi en mutlu edebilecek seçeneği yerine getirmek için çabalama şansımız var.
neyse ben filmin etkisinde böle yazıp dururum psikolojim berbat çünkü. ama bana sorarsan eşinle bu durumu konuşmalısın. bazen pasif iletişim dediğimiz sadece trip, bakış, susmak gibi şeylerle verdiğimiz tepkiler tamamen yanlış anlaşılıyor çünkü. ben bazı erkeklerin bizim anlamalarını beklediğimiz çok kolay şeyleri anlamadıklarını biliyorum. ancak doğru cümlelerle onu doğru zamanda ifade edebilirsek o zaman işe yarıyor ama. bunun tam tersi çok konuşup çok uzun cümleler kurup çok anlatmakta faydasız. duyulmuyor belli süre sonra anlatılanlar. ama bana sorarsan duygularını iyi analiz et. gerçekten eşin ilgisiz mi? senmi öyle algılıyorsun? hamileliğinden öncede ölemiydi yoksa sana sadece şimdimi öyle geliyor?? ondan beklediğin şeyleri bir kağıda yaz. sonra onun sen beklemeden yaptığı güzel şeyleride yaz. kafanda iyice analiz edip etkili bir konuşma hazırla. haa bu işe yaramazsa da şu hamilelik döneminde çok fazla birşey yapamayacağından bu konuyu ignore et. görmemeye çalış. mesela kendimden bir örnek vericem. annem bazı haftalarda eve geldiğinde inanılmaz sinirli agresif oluyor ve sürekli söyleniyor. hatta söylenmeklede kalmayıp çok rahatsız edici bir dille bağırıyor. ilk haftalarda konuşmayı denedim. fayda etmedi. daha sonra bende karşı atakla bağırdım. hatta bigün çok kötü sancı girdi bağırırken. oda hiçbirşeyi değiştirmedi. sonra baktım yapabileceğim hiçbirşey yok. ignore etmeye başlaım bu durumu. mesela bugün tüm gün güldüm o bağırdıkça söylendikçe. hemde tüm gün. komik olduğunu söyledim kendimce. hatta oldukça şaşırdı ama bişey söleyemedi. sonra mesela bilgisayarın başına geçtim dinlemedim bile. aslında kolay bu. istemen gerek sadece. bişeyle ilgilenmediğinde sen anlat kendi kendine. gülücükler saç onada. hatta tepkilerini normal karşılamaya çalış. tabi sölediğim sadece bir yol. sen kendi yolunu bulacaksın. bebişin doğana kadar seni mutlu edicek başka alanlar bul ve onlara yönel canım.
Günaydın kızlar...
geçmiş olsun cnm bal ye sabah kalkar kalkmaz bir kaşık boğazına iyi gelir aralarda da ye
ben akrep eşim terazi oğlişim boğa ve kızım da aslan olacak bir aksilik olmazsa....
saol canım gidip yapıyım şimdi o zaman. 1 kaşık vicksi kaynak suya atıp buharında nefes alıcam.
Eyeszay, konuya cevap ver basliginin altinda, su an bu topigi okuyanlarin isimleri var, onu demek istedim canim. Cok gecmis olsun, burna okyanus suyu cekmek cok iyi geliyor tikanikligin varsa aciyor tavsiye ederim, viksin kullanimini da yukari yazdim okudun mu canim?
Ayyy evet, detayli ultrasonu gormek icin iki hafta daha bekleyecegiz. Ben bugun sabah doktora gittim, sag kasigimda 3 gundur agri vardi, normalmis! 13, 18 ve 30'lu haftalarda her iki kasikta da agri artabilirmis, uterus buyudugu icin yanlardaki kaslar cekiliyormus ve bu da agriya neden oluyormus, sizin de bilginiz olsun, sen de varmi boyle seyler?
aşk olsun gecen haftasonu ben sana okadar detaylı vicksi anlatmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?