2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nehir ve Kids Go, bebegin kalp atislarini dinlemek icin (Angelsounds) daha once kullanan ve duyan bir arkadasim ev ultrasonunu bana gonderdi, O, 13.haftada duymus ama ben de hala duyamadim.

aynen bende seninle aynı durumdayım. ıhlamur içiyorum. vicks iyi geliyormuş ama nasıl kullanacağımı hala bulamadım. geçen defa olduğunda bal çok işe yarıyordu belli bi süre için. şimdi bal bitmiş bende onu aldırıcam.

Eyeszay, benim sinuzitim var ve viksi onun icin doktorum verdi ve burna okyanus suyu spreyliyorum. Bir cay kasigi kadar viksi kaynamis suyun icine koyup basini bir havlu ile ortup burundan nefes aliyorsun. Cok gecmis olsun.

Eyeszay seni asagida goruyorum, nasilsin, 18 haftalik olduk cok sukur.

seni aşağıda görüyorum ne demek kız:)) iyiyim çok şükür şu öksürük ve boğaz ağrısı ile burun tıkanıklığı dışında. sen nasılsın bakalım?? evet sorma valla 18 olduk. ben 20 için çok heyecanlıyım. şu 2 hafta geçse biran önce diyorum:))

Eyeszay, konuya cevap ver basliginin altinda, su an bu topigi okuyanlarin isimleri var, onu demek istedim canim. Cok gecmis olsun, burna okyanus suyu cekmek cok iyi geliyor tikanikligin varsa aciyor tavsiye ederim, viksin kullanimini da yukari yazdim okudun mu canim?

Ayyy evet, detayli ultrasonu gormek icin iki hafta daha bekleyecegiz. Ben bugun sabah doktora gittim, sag kasigimda 3 gundur agri vardi, normalmis! 13, 18 ve 30'lu haftalarda her iki kasikta da agri artabilirmis, uterus buyudugu icin yanlardaki kaslar cekiliyormus ve bu da agriya neden oluyormus, sizin de bilginiz olsun, sen de varmi boyle seyler?

Son düzenleme:
Günaydın anneler,
Dünden beri Ankarada çok kar var hala da yağıyor dün eve çok zor gelebildik. Hava kötü olunca sağolsun patronum bugünü tatil ilan etti. Bende evde tembellik yapıyorum. sizler de iyisinizdir umarım.

günaydın kızlarr:))))
bugun nesem yerinde okullar hala tatilolmadı ama olsun şimdi nasıl gidip gelicemi düşünüyorum eve yakın değil okulum
sanırım akşamdan beri biraz karnımda kasılmalar oluyor yanılmıyorsam bi akşama kadar takip edeyim bakalım ne olacak
umarım herkesler iyidir
kitapta 2. aydayım bende kitap kaç aydır elimde eyeszay sayesinde son iki gündür hız kazandım :))sağol canım

gunaydın canım çok güzel yazmışsın bende dün akşam biraz sakinleşmiştim (2 gundur triplerimle burnunu sürtünce biraz rahatladım sanırım )senin yazdıklarına benzer seyleri dusundum öncesi nasıldı hep böyleydi aslında rahattır kendisi
sonra evet haksızlık yaptıgımı fark ettim ama şuda var onunda eksikleri çok ki bu eksikleri hep benim soyleyip onu yola getirmem gerek bende hayatta hiç bir zaman güçsüz göstermedim kendimi birine ihtiyacım old. falan hiç hissettirmem hep ben yaparım modundayımdır o yuzden eşimden istemek eşime sana ihtiyacım var diyememek .. gibi duygular bende ki sorunları çogaltıyor ama dediğin gibi konuşucam baska turlu çözüm bulamam cünkü öyle laftan anlamayan bi adam değildir anlarda 3 hafta etkisi sürüyor :))hamilelikten önce benzer seyler yaşamıştık zira neyse ben biraz daha kafamda toparlyıp konuşucam
çoooook teşekkür ederim canım annenle sana da allah kolaylık versin zor iş anne olunca hiç bişey denemiyor çünkü sanırım sen yolunu bulmuşsun en iyisi takmadan takla atarak ilerlemk :))
Günaydın kızlar...
geçmiş olsun cnm bal ye sabah kalkar kalkmaz bir kaşık boğazına iyi gelir aralarda da ye
ben akrep eşim terazi oğlişim boğa ve kızım da aslan olacak bir aksilik olmazsa....

bizde de ben terazi eşim akrep kızım aslan olacak :))

ayy bu nasıl bişey açtı sanki nefes almamı falan. burna çekileceğini unuttum ağız burun hangisiyle denk geldiyse çektim ama sanki baya işe yaradı:)) okyanus suyu bendede var. kullanıyorum. bende öle bi ağrı yokda çatlamamak için badem yağı sürerken yanların daha çok kuruduğunu farkediyorum bende. çekiyor hemen yağı.

aşk olsun gecen haftasonu ben sana okadar detaylı vicksi anlatmıştım

yaa ben o gün nöbetçi eczane bulamadık ya. 2 gün sonra aldım vicksi. ee unutmuşum bulamadımda senin anlattığın yeri. şimdi arkadaşta anlatınca hatırladım. yaptım. ayy ama heryerim yanıyor bunla yaa:)))

ben terazi eşim başak oğlum ikizler küçük oğlumuz aslan olacak hayırlısıyla
kız çok istediğimizden hep kız ismi düşünmüştük erkek olunca kaldık öyle hehehe isim düşünmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…