2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım papatya yasak değilmi hamilelikte. uyarı yapıp erken doğumamı ne yol açıomuş? benmi yanlış hatırlıorum.

Papatya, rezene,...bu çaylarda bir sıkıntı yok. Özellikle adaçayı, sinameki ve yeşil çay için dikkatli tüketin diyorlar, metabolizmayı hızlandırıcı çaylar problem yaratabiliyormuş.
Bir de günde aynı bitki çayından 2 fincandan fazla, toplamda da 4 fincandan fazla bitki çayı içmeyin diyorlar.

Benim doktorum böyle demişti, verdiği kağıtta da yazıyordu, internette de bir kaç yerde benzer şekilde yazılar okudum.

kesinlikle katılıyorum. şimdi geçende bi arkadaş liste verdi. ben dedim bu listedekilerle beslensem aç kalırım. sabahtan akşama yiyorum ama gayet sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum. evet somalililer gibiyim ama allaha şükür bi sorunum yok. benim babam 37 doğumlu hala çalışıyor kızlar. görenler ne yaşına inanıyor ne enerjisine haftasonu bile sabahtan akşama kadar durmuyor yerinde. spor olsun diye kilometrelerce yol yürüyor. ama oda aynı benim gibi. aşırı zayıf. her gittiği doktor kilo al dedi. ama yiyor yiyor alamıyor. bende öleyim napiyim. bu metobolizma ile alakalı bişey. bebeğimin kilosu haftasına göre fazla çıktı. ama ben kilo almadım. nasıl oluyor bilmiyorum ama oluyor işte. artık takmıyorum o yüzden valla.

benim sırt ağrım var gerilmede oluyor canım. ben baya oldu gideli kontrole 171 gramdı. hangi haftada gittim unuttum ama normale göre ağırlığı fazlaydı. sen hangi haftada 170 gramsın?

.

16. haftada canim 170 gr.

canim sutten tiksindim ben icemiyorum
bitki caylari da tansiyonumu dusuruyor.
esim bazen yapiyor taze sıkilmis m.suyu ama o da herzaman olmuyor, isyerin de olmuyor mesela :-(

bel agrım çok iş yaptığım da oluyor..gerilme oluyor ama kramp yok çok şükür

bu kramplar rahim genisliyor ondan mi oluyor ki acaba bende :44:

canim ben de surekli bi agri yok, biran geliyor ve geciyor.
tuh doktoruma sorsaydim keske iyice

sen ne istiyorsun canım kız erkek?

gonlumden gecen kiz aslinda.
ama saglikli olsun da kiz-erkek ikisine de sevinirim.

canım sen yaptığın danslarla eritiyorsun kilonu sanırım. Merak ettim ne tür dans ediyorsun?

canım bi tarz değil. küçüklüğümden beri alışkanlıktı bende. yemekten böle bi saat sonra falan açar müziği dansederdim. şimdide sabah kahvaltıdan sonra yani öğleye doğru dansediyorum. bide çok yürüyorum ben ama sırt ağrısı için pilatese başlamak gerek artık yoksa kopucak sırtımız( benim sırtım inanılmaz ağrıyor. bence hamilelikte spor yapmak şart yoksa çok gevşer kaslar.

ben uzun zamandir pilates yapiyorum aslinda ama hamile kalinca biraktim.
bir de kanama atlatinca korkuyorum artik yapmaya. esim de musade etmiyor zaten, o da korkuyor

dogumdan sonra donucem pilatese sanirim.

ben cok pimpirigim, spor yapamicam sanirim hamileligim suresince, yuruyus disinda

Selam tatlım rahmınde kramplar agrılar oluyomus senınde ben 17. Haftada doktora sordum onlar bebegın tekmelerı agrı seklınde hıssedılebılır bu haftalarda korkulcak bısı deıl dedı

allah gönlüne göre versin inşallah hayırlı güzel mi güzel bi kızın olur.
ve göstermediğine göre kız galiba. ne dersin?

Çok haklısın ben daha yeni 1 haftadır günde 20 dk yürüyüş yapıyorum koşu bandında. Çok hareketsizleştim ben ( başlangıca göre yaklaşık 3 kilo aldım.

olsun hamilelik öncesi yapılan pilatesde önemli. sonuçta kasların sıkıymış. kanaman varsa çok zorlama kendini. birde mesela oturarak yapabileceğin sırt hareketleri var onları yapabilirsin çok zorlamadan kendini.

Selam tatlım rahmınde kramplar agrılar oluyomus senınde ben 17. Haftada doktora sordum onlar bebegın tekmelerı agrı seklınde hıssedılebılır bu haftalarda korkulcak bısı deıl dedı

aa evet öle bişey var. bazen çok ters bi hareket yaptığında ters yada daha dar bi yerde canını yakabiliyor çok hafif ağrı yada sancı gibi.

canım senin ki tekmelemelere başlamıştır değil mi?
Ilk bebeğin mi?

15 16 17 haftalarda bı sncı gırıyodu korkmustum doktora gıttım agrım oluyo felan dedım gulerek doktor soyledı onlar bebegın tekmelerı korkulcak bısı yok dedı ıcım rahatladı ama ole fazla hıssetmıyorum arada bı hareketllılık oluyo genelde aksamları sabahları karnım baya sıs oluyo 22 haftadan sonra daha net anlasılır dıyolar ılk bebek olunca hemen anlayamıyomusz bu hafta kontrolum war bakalım hasret gıdercez

16. haftada canim 170 gr.

canim ben de surekli bi agri yok, biran geliyor ve geciyor.
tuh doktoruma sorsaydim keske iyice

Canım bıçak saplanması gibi birden girip çıkan ağrı/kasılma/kramplar normal dedi bana doktorum. Belli aralıklarla devam ederse beni ara demişti. Haberin olsun

süperrrrrrrrr

canım papatya yasak değilmi hamilelikte. uyarı yapıp erken doğumamı ne yol açıomuş? benmi yanlış hatırlıorum.

Papatya, nane, zencefil özellikle tüketilmese iyi olacak ürünler. bunlar kasılma yapıp Allah göstermesin düşüklere neden olabiliyor.

kilo konusunda 1 kilo 800 gram almıştım bugün tartıldım 1 kilosu gitmiş 800 gram kalmış. napiimki şimdi ben.

Geçen gün beslenmeni yazmışsın aslında temel mantığa uygun ama yetersiz. Bulantılar hala devam etmiyorsa öğle yemeklerinde kahvaltı gibi şeylerle geciktirmektense bence 4 temel besin grubunu içeren bir yemek tüket. Öğünlerin zayıf geldi bana çok değil ama biraz daha arta bilir sanki.

Canım bıçak saplanması gibi birden girip çıkan ağrı/kasılma/kramplar normal dedi bana doktorum. Belli aralıklarla devam ederse beni ara demişti. Haberin olsun

ohh iyi bari.

sagol canim

korkulcak bısı yok kanama olmadıkca sıkıntı etmeyın dıyo doktor bıde o kasılmalar arada cok fazlalasıyo uzanıp bıraz dınlenınce gecıyo genelde aksamları daha fazla oluyoodu bende

heh canim aynen dedigin gibi, be uzun sure oturunca mesela agrim oluyor, uzaniyorum sol yanima azicik, hemen geciyor.
oturur pozisyondayken bebek daralip tekmeliyor o zaman he

ohh iyi bari.

sagol canim

heh canim aynen dedigin gibi, be uzun sure oturunca mesela agrim oluyor, uzaniyorum sol yanima azicik, hemen geciyor.
oturur pozisyondayken bebek daralip tekmeliyor o zaman he

GOBEK DELIGI HIZASNA GELIYO YA BIDE BIZ EGILIYOZ TERS DURS OTURUYOZ ONDAN RAHAT EDEMIYO WURUYO TEKMEYI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…