canım papatya yasak değilmi hamilelikte. uyarı yapıp erken doğumamı ne yol açıomuş? benmi yanlış hatırlıorum.
Ay keşke benim öyle bir sorunum olsa zaten sağlıksız olsa drlar söyler
ebru şallı da 6 kilo almıştı bebeğin gelişimi iyi olduktan sonra problem olmaz cnm
kasılmalar iyi değil cnm druna danış magnezyum verir sanırım çok yoruluyorsun ondandır
kilo konusunda 1 kilo 800 gram almıştım bugün tartıldım 1 kilosu gitmiş 800 gram kalmış. napiimki şimdi ben.
My_Little_Sun_Shine Canım verdiğin bilgiler için teşekkürler.
benim sırt ağrım var gerilmede oluyor canım. ben baya oldu gideli kontrole 171 gramdı. hangi haftada gittim unuttum ama normale göre ağırlığı fazlaydı. sen hangi haftada 170 gramsın?
.
Hazır meyve sularını ( %100 dahi olsa) önermiyoruz. Kilo yapması ayrı birde çok fazla katkı maddesi içeriyorlar. Onun yerine süt / ıhlamur / Demleme bitkisel çaylar veya taze sıkılmış meyve suyu tüketebilirsin.
bel agrım çok iş yaptığım da oluyor..gerilme oluyor ama kramp yok çok şükür
peppermint,sendeki belirtiler bende de aynen var...
cts gittiğim doktor kasık ve karın altı bölgede ağrı hissettiğim zaman busc....adlı ilacı önerdi...ben onu regl döneminde de içerdim...dün mesela aldım akşam...rahatlattı baya...
sen ne istiyorsun canım kız erkek?
canım sen yaptığın danslarla eritiyorsun kilonu sanırım. Merak ettim ne tür dans ediyorsun?
canım bi tarz değil. küçüklüğümden beri alışkanlıktı bende. yemekten böle bi saat sonra falan açar müziği dansederdim. şimdide sabah kahvaltıdan sonra yani öğleye doğru dansediyorum. bide çok yürüyorum ben ama sırt ağrısı için pilatese başlamak gerek artık yoksa kopucak sırtımız( benim sırtım inanılmaz ağrıyor. bence hamilelikte spor yapmak şart yoksa çok gevşer kaslar.
16. haftada canim 170 gr.
canim sutten tiksindim ben icemiyorum
bitki caylari da tansiyonumu dusuruyor.
esim bazen yapiyor taze sıkilmis m.suyu ama o da herzaman olmuyor, isyerin de olmuyor mesela :-(
bu kramplar rahim genisliyor ondan mi oluyor ki acaba bende :44:
canim ben de surekli bi agri yok, biran geliyor ve geciyor.
tuh doktoruma sorsaydim keske iyice
gonlumden gecen kiz aslinda.
ama saglikli olsun da kiz-erkek ikisine de sevinirim.
Selam tatlım rahmınde kramplar agrılar oluyomus senınde ben 17. Haftada doktora sordum onlar bebegın tekmelerı agrı seklınde hıssedılebılır bu haftalarda korkulcak bısı deıl dedı
Selam tatlım rahmınde kramplar agrılar oluyomus senınde ben 17. Haftada doktora sordum onlar bebegın tekmelerı agrı seklınde hıssedılebılır bu haftalarda korkulcak bısı deıl dedı
canım bi tarz değil. küçüklüğümden beri alışkanlıktı bende. yemekten böle bi saat sonra falan açar müziği dansederdim. şimdide sabah kahvaltıdan sonra yani öğleye doğru dansediyorum. bide çok yürüyorum ben ama sırt ağrısı için pilatese başlamak gerek artık yoksa kopucak sırtımız( benim sırtım inanılmaz ağrıyor. bence hamilelikte spor yapmak şart yoksa çok gevşer kaslar.
ben uzun zamandir pilates yapiyorum aslinda ama hamile kalinca biraktim.
bir de kanama atlatinca korkuyorum artik yapmaya. esim de musade etmiyor zaten, o da korkuyor
dogumdan sonra donucem pilatese sanirim.
ben cok pimpirigim, spor yapamicam sanirim hamileligim suresince, yuruyus disinda
canım senin ki tekmelemelere başlamıştır değil mi?
Ilk bebeğin mi?
16. haftada canim 170 gr.
canim ben de surekli bi agri yok, biran geliyor ve geciyor.
tuh doktoruma sorsaydim keske iyice
aa ciddi misin canim.
Cok sevindim bunu duyduguma, icimi rahatlattin...
süperrrrrrrrr
canım papatya yasak değilmi hamilelikte. uyarı yapıp erken doğumamı ne yol açıomuş? benmi yanlış hatırlıorum.
kilo konusunda 1 kilo 800 gram almıştım bugün tartıldım 1 kilosu gitmiş 800 gram kalmış. napiimki şimdi ben.
yeni gelen arkideşler hoş gelmişler...cinsiyet öğrenen arkideşler tebrikler,testleri iyi çıkanlar geçmiş olsun:):):)
My_Little_Sun_Shine,verdiğin bilgiler için teşekkür ederimmmm:)Birşey değil :))
My_Little_Sun_Shine Canım verdiğin bilgiler için teşekkürler.
Rica ederim :))
evet...çok teşekkürler...
Birşey değil :))
canim sutten tiksindim ben icemiyorum
bitki caylari da tansiyonumu dusuruyor.
esim bazen yapiyor taze sıkilmis m.suyu ama o da herzaman olmuyor, isyerin de olmuyor mesela :-(
hiç bir alternatifin yoksa ve içecek olmadan kahvaltı tüketemiyorsan o zaman sadece sabah kahvaltılarda çok açık ( resmen sarı renkte ) çay iç. Çünkü normal çay demir ve kalsiyum emilimini engelliyor..
Canım bıçak saplanması gibi birden girip çıkan ağrı/kasılma/kramplar normal dedi bana doktorum. Belli aralıklarla devam ederse beni ara demişti. Haberin olsun
korkulcak bısı yok kanama olmadıkca sıkıntı etmeyın dıyo doktor bıde o kasılmalar arada cok fazlalasıyo uzanıp bıraz dınlenınce gecıyo genelde aksamları daha fazla oluyoodu bende
ohh iyi bari.
sagol canim
heh canim aynen dedigin gibi, be uzun sure oturunca mesela agrim oluyor, uzaniyorum sol yanima azicik, hemen geciyor.
oturur pozisyondayken bebek daralip tekmeliyor o zaman he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?