kızlar meyveli soda konusunda ne düşünüyosunuz ben yazın çok içerim. doktoruna soran var mı ben unutmuşum sormayı zararlı mıdır sizce haftada 2-3 gün içmek...
canım belkide son günlerde yaşadığın değişiklikler hayatının bundan sonra nasıl gelişip değişeceğini bilemmek tetikliyor olabilir ben hayatım da her olayı aşma yöntemim sudur fazla üstünde durma durursan büyüryaa aslına bakarsan hani uykumda bi problem yok. sadece 2 gündür bi uyuyamadım.genelde gece olunca bi kasvet basıyor. korku başlıyor. sonra uyuduğumdada bu bahsettiğim kabusları görüyorum. sora o bazen uyandırıyor beni. ondan sorada korku basıyor. sabahta kalksam etkisinden kurtulamıyorum. ben eşimden önce erken uyuyan birisiydim aslında. haftada bir çıkıyordum gece dışarı. yada 2. ama ondan sonra bu haftada 4 e çıktı. ve o sabah olunca uyumaya alıştığı için maalesef benim erken uyuma alışkanlığımla onun sabah uyuma alışkanlığı birleşti gece yarısı uyumaya başladık:)) 3 4 gibi. zaten çocukluğumdan beride böle bi problem yaşamamıştım. küçük çocuk gibi şimdi yeniden yaşamaya başladım(( ki aslında hamilelik depresyonuna vs hiç yatkın değilim diyorum çünkü gerçekten ağır şeyler yaşamama rağmen genel olarak mutluyum. ve karakter olarakta güçlü bi yapım var. anlamıyorum o yüzden bunun sebebi ne olabilir bunca zaman sora ortaya çıkmasının.
canım belkide son günlerde yaşadığın değişiklikler hayatının bundan sonra nasıl gelişip değişeceğini bilemmek tetikliyor olabilir ben hayatım da her olayı aşma yöntemim sudur fazla üstünde durma durursan büyür
belki izlediğin filmlergün içinde gördüğün sahneler falan bile etkilemiş olabilir illa biyerlere bağlamaya gerek yok gece yatarken kendini gevset yoga yada meditasyon gibi sessiz bir ortamda hatta hafif ışıkta olabilir meditasyon müzikleri ile rahatlayabilirsin hatta o esnada uykuya dalabilirsin :)))(sanki ben yapıyorum)
ben okula ucuyorum su canım havada gitte ders anlat of pof
:)) şakaşaka çalışmasam heralde evden çıkmazdım ben bunalımın dibine kadar girerdim yani:))
Oxxoya baktim da pantolonlar hakkaten guzelmis ama nette beden sorun magazadan bakmak gerek galleria da var di oxxo bugun gideyim bakalim))
günaydın kızlar.
dünün yorgunluğundan gece uyuyamadım doğru dürüst. şimdide kadıköye gidicem arkadaşımla buluşmaya off of. yarında seminer var. zaten bi kilo vermişim bu 2 günüde vermeden atlatırsam iyidir.
herkes nasıllar? kimler doktora gidiyor? kimler hareket hissetti?? neler oldu dünden beri??:))
cnm aldınmı pant. ?? ben bej rengini aldım baharda kullanışlı olur die... ama aklım dier renklerde kalmadı deil.. :))) bide eve gelince farkettim paçası geniş ya içinde ip var böle paçayı büzüpte giyebiliomuşsun :)) kikikiki biras saftiriğim eve gelince fakettim :)))))))
şekerim, biz dün akşam eşimle ilk defa bebeği dışardan hissettik... böle elimizi karnıma koyunca tekmeleri hissedilio artık hafif hafif... eşim ilk hissedince bastı çığlığı çok komiktii :)))))) çok tatlı bi histi...
ya kızlar bide yardımınıza ihtiyacım varrr... sabah uyandığımdan beri çok fena gazım var bağırsaklarımda ama kurtulamıorum... ne iyi gelir ne yapmam lazım??? yardımcı olurmusunuz??
Bir oğlanda benden:):)
Bir oğlanda benden:):)
Kramp bende nadiren oluyor ama keyif kacirici bir sey haklisin. Magnezyum eksikliginden, yorgunluktan yada hormonlarin yuksek olmasindan kaynaklaniyormus. Gebelerin cogunda yasanilan bir problem, bana doktorum multivitamin verdi ve kalsiyum takviyesi aliyorum, herhangi bir vitamin aliyor musun? Almiyorsan bir sonraki randevuna doktorunla mutlaka konus derim.:13:
ay bende haftaya hissedebilr miyim acaba sanki bişeler oluyo gibi ama bakalım
oh ne güzel annesi :))
yaa inanamıyorummmm. öle ilginç bişey olduki kızlar. bebiş bugün durmadan kıpraşıyordu. kamerayı aldım dedim sağlam bişey kaydediyim babası sorarsa yollarım. sora aklıma geldi. artık dayanabiliyorum diye babasının bi şarkısını açtım. dedim daha çok hareket eder kıpraşır bende kaydederim. ama durdu hareketleri. uyudu rahatladı bişey. dedim heralde uyudu nede olsa bu haftalarda çok az duyuyor. kapadım müziği aman allahımmmmmm bir anda vurmaya başladı. ama nasıl. dedim benmi yanlış algılıyorum acaba. yine açtım müziği gene aynı. şimdi bağımlı bişekilde beyefendiyi dinliyoruz:))) susunca tekmeliyor. bende sordum olabilirmi diye. olabilirmiş. duyma olayı başladığı ama her hamilelikte aynı gelişmediği için olabilirmiş. sanırım bi yaşıma daha girdim:))) hala inanamıyorum yani. acaba abartıyormuyum diorum ama yanımda olsanız anlarsınız cidden. belki genel olarak müziğe karşı tepkisi. hani babası ile ilgili değil bilmiyorum çok ilginç.
yaa inanamıyorummmm. öle ilginç bişey olduki kızlar. bebiş bugün durmadan kıpraşıyordu. kamerayı aldım dedim sağlam bişey kaydediyim babası sorarsa yollarım. sora aklıma geldi. artık dayanabiliyorum diye babasının bi şarkısını açtım. dedim daha çok hareket eder kıpraşır bende kaydederim. ama durdu hareketleri. uyudu rahatladı bişey. dedim heralde uyudu nede olsa bu haftalarda çok az duyuyor. kapadım müziği aman allahımmmmmm bir anda vurmaya başladı. ama nasıl. dedim benmi yanlış algılıyorum acaba. yine açtım müziği gene aynı. şimdi bağımlı bişekilde beyefendiyi dinliyoruz:))) susunca tekmeliyor. bende sordum olabilirmi diye. olabilirmiş. duyma olayı başladığı ama her hamilelikte aynı gelişmediği için olabilirmiş. sanırım bi yaşıma daha girdim:))) hala inanamıyorum yani. acaba abartıyormuyum diorum ama yanımda olsanız anlarsınız cidden. belki genel olarak müziğe karşı tepkisi. hani babası ile ilgili değil bilmiyorum çok ilginç.
Ay ne güzel ya . . benimkide dün hareketliydi bilgisayarda bişey yazdkça vuruodu geriilnce duruodu . .. her vuruşunda çok heyecanlanıorum hemen gülüo yüzüm
haa kızlar ben dün kocişle gezmeye çıktım forum filan gezdik,bi hamiş pantolu aldım e gebe den kot
bide e bebe den çok beğendiğim bebişime patik beyaz üzerine kenarında pembe nakışı var çok hoşumada gitti eşimde beğendiysen al dedi aslında alışveriş için erken ama çok beğendim aldımfotosunu çekip koymayı düşünüyorum becerbilirsem,sonra eve gelince kayınvalidem geldi ona gösterdim çok beğendi arkasından eltim geldi ve eşim eltimin bebeğine doğduktan 1 ay sonra bebek marketine girip yeğenine hastane çıkışı takımı almış,eltimde bebeği büyük doğduğu için ve başka takım kullandığı için onu açmamış bile paketinde duruyomuş onu getirdi alın siz kullanın sizin kıza kısmetmiş bak dedi takımı getirdi ay bi güzelki pembiş pembiş anlatamam...canım eşim meğerse yeğenine diye aldığı takım kızına nasip olacak inş...
eyeszay cnm bebişin en güzel tepkiler veriyo şaşırdım valla maşallah diyelim...
canım bebekler müziğe karşı tepkı verıyolar ya belkı slov muzıkse o yuzdendır uzmanlar mozart falan dınletın dıyolar ya belkı dınlendırıcı bır muzık olduğu içindir
evet kesinlikle inanılmaz yaa:))
canım benim güle güle kullanın cicişlerini. maşallah maşallah
dimi ama yaa bende şoktayım hala şoktayımDD inanamazsınız.
hehe evet çok dinlendirici. rock music:))
haa kızlar ben dün kocişle gezmeye çıktım forum filan gezdik,bi hamiş pantolu aldım e gebe den kot
bide e bebe den çok beğendiğim bebişime patik beyaz üzerine kenarında pembe nakışı var çok hoşumada gitti eşimde beğendiysen al dedi aslında alışveriş için erken ama çok beğendim aldımfotosunu çekip koymayı düşünüyorum becerbilirsem,sonra eve gelince kayınvalidem geldi ona gösterdim çok beğendi arkasından eltim geldi ve eşim eltimin bebeğine doğduktan 1 ay sonra bebek marketine girip yeğenine hastane çıkışı takımı almış,eltimde bebeği büyük doğduğu için ve başka takım kullandığı için onu açmamış bile paketinde duruyomuş onu getirdi alın siz kullanın sizin kıza kısmetmiş bak dedi takımı getirdi ay bi güzelki pembiş pembiş anlatamam...canım eşim meğerse yeğenine diye aldığı takım kızına nasip olacak inş...
iyi günlerde kullan canım kıyafetlerını,bebeişinde gülel güle kullansın inş cicişlerini
o zaman senınkı babası gibi rockcı olcak galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?