2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar meyveli soda konusunda ne düşünüyosunuz ben yazın çok içerim. doktoruna soran var mı ben unutmuşum sormayı zararlı mıdır sizce haftada 2-3 gün içmek...

tatlım doktora gıttıgınde uyarıyo zaten kola hgazır meywa suyu ıcınde bılmedıgınız seylerı yemeyın ıcmeyın bebegın organ gelısımını olumsuz etkılıyo dıyolar normal sodayı onerıyolar gunde 1 sıse ıcılmesı gerekıyomus meywelı soda zten gazoz hıc bı wıtamın alamıyorsun canın cok cekerse abartmıycak sekılde ıcın dıyolar

canım belkide son günlerde yaşadığın değişiklikler hayatının bundan sonra nasıl gelişip değişeceğini bilemmek tetikliyor olabilir ben hayatım da her olayı aşma yöntemim sudur fazla üstünde durma durursan büyür
belki izlediğin filmlergün içinde gördüğün sahneler falan bile etkilemiş olabilir illa biyerlere bağlamaya gerek yok gece yatarken kendini gevset yoga yada meditasyon gibi sessiz bir ortamda hatta hafif ışıkta olabilir meditasyon müzikleri ile rahatlayabilirsin hatta o esnada uykuya dalabilirsin :)))(sanki ben yapıyorum)

ben okula ucuyorum su canım havada gitte ders anlat of pof
:)) şakaşaka çalışmasam heralde evden çıkmazdım ben bunalımın dibine kadar girerdim yani:))

Selam güzel anneler,gününz güzel geçiyordur umarım.

Venüscüm çok geşmiş olsun. Raporunu al bol bol dinlen, test sonuçlarında da bir sorun çıkmayacak, kendini buna inandır canım.

Sodadan bahsedilmiş, benim doktorumda günde 1 ad sade içebilirsin demişti. Meyveli önerilmiyor, bilginize.

canım aslında ilk başlarda pek üzerinde durmadım. ama geçmeyince bu ruh durumu korkmaya başladım ne biliyim. yani ne doğumu kafama takıyorum çok mesela ne hani hayatım değişicek falan. gayet mutlu olmama rağmen ilginç bi durum bu( belkide evde çok fazla sıkılıyorum. özellikle geceleri. gerçi kendimi oyalıyacak bişeyler buluyorum ama ne kadar olur. bi süre daha takmamaya çalışıyım bakalım ne olucak. dediğin gibi belirsizlikte oldukça rahatsız ediyor beni.

ben okula ucuyorum su canım havada gitte ders anlat of pof
:)) şakaşaka çalışmasam heralde evden çıkmazdım ben bunalımın dibine kadar girerdim yani:))

ahh kıyamam:)) ama dediğin gibi çalışmak güç direnç veriyor insana. onu düşün. hadi öpüldün görüşürüz.

Oxxoya baktim da pantolonlar hakkaten guzelmis ama nette beden sorun magazadan bakmak gerek galleria da var di oxxo bugun gideyim bakalim ))

cnm aldınmı pant. ?? ben bej rengini aldım baharda kullanışlı olur die... ama aklım dier renklerde kalmadı deil.. :))) bide eve gelince farkettim paçası geniş ya içinde ip var böle paçayı büzüpte giyebiliomuşsun :)) kikikiki biras saftiriğim eve gelince fakettim :)))))))

şekerim, biz dün akşam eşimle ilk defa bebeği dışardan hissettik... böle elimizi karnıma koyunca tekmeleri hissedilio artık hafif hafif... eşim ilk hissedince bastı çığlığı çok komiktii :)))))) çok tatlı bi histi...

ya kızlar bide yardımınıza ihtiyacım varrr... sabah uyandığımdan beri çok fena gazım var bağırsaklarımda ama kurtulamıorum... ne iyi gelir ne yapmam lazım??? yardımcı olurmusunuz??

ohh maşallahh:)) canım gaz için rezene çayı iç ama günde sadece 1 bardak oda hergün içme. fazla içildiğinde zararı varmış. ben akşam gazım çok olduğunda içiyorum çok iyi geliyor. ama sadece 1 çay kaşığı rezene ve bir çay fincanı su koy öle yap. fazla rezene koyma. bazı yerlerde hiç zararı yok diolar ama ben genede korkuorum işte.

my_little_sunshine

cnm sana hergun yedigim orenk bir menumu yazsam yorumlar misin?
bazi eksiklerim oldugunu biliyorum ama istahim elvermedigi icin onlari yiyemiyorum cnm

sabah
1 bardak m.suyu
1 ad.yumurta ile peynirli omlet
1 kk ezine peyniri
salatalik, cherry domates
(bazen bikac yesil zeytin)yarim simit

ara
2-3 ad. ceviz

ogle
1 pors.kuru baklagil
1 pors.pilav
cacik
---ya da
1 por.z.yagli sebze, pilav cacik
--- ya da
1 kase corba, salata, 1 parca ekmek
---haftada 1 gun
balik, salata
---haftada 1 gun
kirmizi et (sogansiz kofte, doner ya da iskender)

ara
yarim simit
1 parca ezine peynir
domates, salatalik,

aksam
corba, salata, bir parca ekmek, yogurt/ayran
--ya da
1 tabak yogurtlu makarna, salata
--ya da
sebze yemegi, corba, salata
--ya da 1pors.pilav, 1-2 ad.izgara kofte, ayran

ara
meyve 1elma 1 portakal
ya da
1 portakal 1 kivi yiyorum genelde.

sut icemiyorum yerine peynir yogurt ve cacik/ayran yemeye dikkat ediyorum canim.
hergun meyvem var
haftada 1 balik , 1 kirmizi et var
haftada 1 kuru baklagil yemeye calisiyorum
hergun 1 yumurta yiyorum
hic cay kahve icmiyorum
bikac ceviz ya da baska k.yemis yiyorum hergun
bol su iciyorum

iyi mi sence ???

yaa inanamıyorummmm. öle ilginç bişey olduki kızlar. bebiş bugün durmadan kıpraşıyordu. kamerayı aldım dedim sağlam bişey kaydediyim babası sorarsa yollarım. sora aklıma geldi. artık dayanabiliyorum diye babasının bi şarkısını açtım. dedim daha çok hareket eder kıpraşır bende kaydederim. ama durdu hareketleri. uyudu rahatladı bişey. dedim heralde uyudu nede olsa bu haftalarda çok az duyuyor. kapadım müziği aman allahımmmmmm bir anda vurmaya başladı. ama nasıl. dedim benmi yanlış algılıyorum acaba. yine açtım müziği gene aynı. şimdi bağımlı bişekilde beyefendiyi dinliyoruz:))) susunca tekmeliyor. bende sordum olabilirmi diye. olabilirmiş. duyma olayı başladığı ama her hamilelikte aynı gelişmediği için olabilirmiş. sanırım bi yaşıma daha girdim:))) hala inanamıyorum yani. acaba abartıyormuyum diorum ama yanımda olsanız anlarsınız cidden. belki genel olarak müziğe karşı tepkisi. hani babası ile ilgili değil bilmiyorum çok ilginç.

bu gece o kadar şiddetli olduki bağırarak uyandım bu hafta doktra gidicem dayanılacak gibi değil

ay bende haftaya hissedebilr miyim acaba sanki bişeler oluyo gibi ama bakalım

hissedersin kesin :) benim bi kaç hafta öncede wardı ama dün çok fazlaydı sürekli dürttü beni :)

oh ne güzel annesi :))

gerçkten çok güzel bi duygu . . Alalh herkese nasip etsn

Ay ne güzel ya . . benimkide dün hareketliydi bilgisayarda bişey yazdkça vuruodu geriilnce duruodu . .. her vuruşunda çok heyecanlanıorum hemen gülüo yüzüm

haa kızlar ben dün kocişle gezmeye çıktım forum filan gezdik,bi hamiş pantolu aldım e gebe den kot
bide e bebe den çok beğendiğim bebişime patik beyaz üzerine kenarında pembe nakışı var çok hoşumada gitti eşimde beğendiysen al dedi aslında alışveriş için erken ama çok beğendim aldım fotosunu çekip koymayı düşünüyorum becerbilirsem,sonra eve gelince kayınvalidem geldi ona gösterdim çok beğendi arkasından eltim geldi ve eşim eltimin bebeğine doğduktan 1 ay sonra bebek marketine girip yeğenine hastane çıkışı takımı almış,eltimde bebeği büyük doğduğu için ve başka takım kullandığı için onu açmamış bile paketinde duruyomuş onu getirdi alın siz kullanın sizin kıza kısmetmiş bak dedi takımı getirdi ay bi güzelki pembiş pembiş anlatamam...canım eşim meğerse yeğenine diye aldığı takım kızına nasip olacak inş...

eyeszay cnm bebişin en güzel tepkiler veriyo şaşırdım valla maşallah diyelim...

canım bebekler müziğe karşı tepkı verıyolar ya belkı slov muzıkse o yuzdendır uzmanlar mozart falan dınletın dıyolar ya belkı dınlendırıcı bır muzık olduğu içindir

Ay ne güzel ya . . benimkide dün hareketliydi bilgisayarda bişey yazdkça vuruodu geriilnce duruodu . .. her vuruşunda çok heyecanlanıorum hemen gülüo yüzüm

evet kesinlikle inanılmaz yaa:))

canım benim güle güle kullanın cicişlerini. maşallah maşallah

dimi ama yaa bende şoktayım hala şoktayımDD inanamazsınız.

canım bebekler müziğe karşı tepkı verıyolar ya belkı slov muzıkse o yuzdendır uzmanlar mozart falan dınletın dıyolar ya belkı dınlendırıcı bır muzık olduğu içindir

hehe evet çok dinlendirici. rock music:))

o zaman senınkı babası gibi rockcı olcak galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…