Lütfen olumlu düşün..O kadar etkiliyor kii..Çevremde bu şekilde olmasından dolayı üzülen ve sonra sevinç çığlığı atan çok kişi var.. İyi düşün lütfen, dualarımız seninle..
Aynı benim duygularım..hep "kız" derdim ama hamıle kaldıgımdan beri "oğlum" dıyorum kendı kendıme kaldıgımda..dun ogrendık %1250 kız dedi doktor:) hayırlısıyla sağlıklı olsunlar da..beni haberdar et 28 mart ta merak ederim:18:
sabır sabır ya sabırrsaat 20:54 acaba cınsıyetını gosterdı mı? merak merak...
ince ve zayıf olmayan biri olarak 17. haftamdayım ve "tıkkk" yok ..
ben de senınle aynı donemdeyım..bebekler de aynı ama ben de merak edıyorum..kızlarrr, bebişlerinin varlıgını hissedenler yardımmm
maşallah maşallah
bunu birinden daha duymustummm...ama o 38 haftalıktı..arkadasım bebekle konusmayınca daha sık tekmelıyormus, konusunca yavaslıyormus..sonra yıne susmus yıne tekmeler sertleşmiş ve hızlanmış "tamam kızım durr sohbet edecem" dıyınce tekmeler azalmış:) sizin maceranızda en az bunun kadar etkiledi benii
buna da sükür canim :) bu arada rock müzik olayini bende denicem bakalim ben cok severim belki bebegim de sever :)
lütfen moralini bozma canım...yaa bu doktorlara diyecek bişi bulamıyorum artık hem 1/5434 gibi güzel bir sonuç varken nerden çıkar bu 3lü test...sen ayrıntılı ultrasona girmemişmiydin 11-14(ikili testte)?
ense kalınlığı ,burun kemiği birsürü değere de bakılıyordu orda...
ben inanıyorum ki herşey yolunda çıkacak...lütfen çok üzülüp bebişini de üzme...dualarımız senle canım...bilgilendir bizi mutlaka
eyeszay,hehe benim arşivde de slow rock var...arada biz de takılalım kızımla o zaman...ben netten bi siteden bu bebişler için bisürü müzik indirdim ama dinlerken ben uyuyorum...geçen gün açttım dinliyorum evde...eşim de şekerleme modunda...açsana sesini biraz daha diyip derin bir uykuya daldı ihihihhihii
oh oh bak ne güzel bi erkek hbri geldi çok güzel yaaBuarada 12. haftada yaptırdığım 2'li testte hiç bir sorun olmadığını söylemişti dr. um ama şimdi HCG değerimin2 olması gerekirken 4 olduğunu buda sınırda o yüzden 3'lü test yapacağız dedi. Kafam karıştı Biran resmen çöktüm ama moralimi bozmamaya çalışıyorum. Yarın 3' lü testi yaptıracağım lütfen dua edin kızlar bir soun çıkmasın. :18:
dimi ama çok enteresan. valla ben gerçekten şoklardayım. yani bu bebek olayı baştan sona mucizelerle dolu inanılmaz.
dinle canım dinle. bizde bari söleyelim babamıza bebişler içinde şarkı yapsın:))
hehe ben yollim sana bizim babamızınkini. azjık yunancada katılır doğum öncesi hafızasına. bu arada biz bütün gün babamızla konuştuk. biraz sonra kusucam sabahtan beri mesaj yazmaktan midem tuttu. nerdeyse inanıcam yani bebeği aldırdım deyip bunuda inandığına. uzaktaya lütfen beni dinlet bebeğimize lütfen diyor. sesimide dinlet diyor. ayy bisürü şey yani o ağladı ben ağladım bilmemne. ama yelkenleri suya indirmedim:)) dedim hiçbişey eskisi gibi olmaz. lütfen sadece bebeğinle ilgilen onu sev yeter dedim. oda benim önemimi anlattı falan:)) ne zaman olucak test ne zaman geliyim dedi. gelmek istiyorum dedi. karnına başımı koyiyim sonsuza kadar orda uyuyim prensesimle bütün zamanımızı geçirelim falan filan ayy çok böle duygusala bağladım. neyse konseri var o başladı ona gitti. bişey olursa ara dedi. sanki ordan özel jetle gelijek bişi olsa hihi. yaa nasıl bişimiş bu heyecanını paylaşabilmek, birisinin senin ve bebeğin için endişelenmesi falan. çok duygusala bağladım.[/
oh oh ne güzel hbrler bunlar babanızla hiçte olmazsa güzel konuşmalar geçmiş ne güzel...kız senin kocan epey meşhur demek konser işleri falan....detaylı ultrasona gelicek yani kesin ne güzel bak...
cnm aldınmı pant. ?? ben bej rengini aldım baharda kullanışlı olur die... ama aklım dier renklerde kalmadı deil.. :))) bide eve gelince farkettim paçası geniş ya içinde ip var böle paçayı büzüpte giyebiliomuşsun :)) kikikiki biras saftiriğim eve gelince fakettim :)))))))
şekerim, biz dün akşam eşimle ilk defa bebeği dışardan hissettik... böle elimizi karnıma koyunca tekmeleri hissedilio artık hafif hafif... eşim ilk hissedince bastı çığlığı çok komiktii :)))))) çok tatlı bi histi...
ya kızlar bide yardımınıza ihtiyacım varrr... sabah uyandığımdan beri çok fena gazım var bağırsaklarımda ama kurtulamıorum... ne iyi gelir ne yapmam lazım??? yardımcı olurmusunuz??
Kuzum ilk aylardan beri alismis babasinin sesine minik diye anlamazmi sandinyaa inanamıyorummmm. öle ilginç bişey olduki kızlar. bebiş bugün durmadan kıpraşıyordu. kamerayı aldım dedim sağlam bişey kaydediyim babası sorarsa yollarım. sora aklıma geldi. artık dayanabiliyorum diye babasının bi şarkısını açtım. dedim daha çok hareket eder kıpraşır bende kaydederim. ama durdu hareketleri. uyudu rahatladı bişey. dedim heralde uyudu nede olsa bu haftalarda çok az duyuyor. kapadım müziği aman allahımmmmmm bir anda vurmaya başladı. ama nasıl. dedim benmi yanlış algılıyorum acaba. yine açtım müziği gene aynı. şimdi bağımlı bişekilde beyefendiyi dinliyoruz:))) susunca tekmeliyor. bende sordum olabilirmi diye. olabilirmiş. duyma olayı başladığı ama her hamilelikte aynı gelişmediği için olabilirmiş. sanırım bi yaşıma daha girdim:))) hala inanamıyorum yani. acaba abartıyormuyum diorum ama yanımda olsanız anlarsınız cidden. belki genel olarak müziğe karşı tepkisi. hani babası ile ilgili değil bilmiyorum çok ilginç.
selam kızlar
bugün 4lü test sonuçlarımızı aldık çok şükür temiz çıktı
Canim goz segirmesi gibi ama okadar sik olmuyor hemen duruyor yada ne bilim damar atar gibi bisi ben artik kaniksadim bazen tepki vermiyorum yavyuMaKızlar, bebeğin hareketlerini en erken kaçıncı haftada hissettiniz.Ben 16+5 im, ama bebek her gittiğimde 1 hafta da önden gidiyor muhtemelen 17+5 gibidir şu an. Sizce ben ne zaman hissederim. Bi kere pıt pıt diye göbeğimin altında bişeyler hissettim ama sonra olmadı.
Bence erkekkizlaaaaarrrr
bir anket yapiyorum
sizce benim bebegimin cinsiyeti ne olacak ?? icinize ne doguyorrr
:79: :80: :81:
Pepermint, esteda : Ben ilk öğrendiğimde içimden erkek geçmişti ama etrafımdaki herkes siz dahil kız tahmininde bulunundu, öğrenmek için sabırsızlanıyorum :)
Arkadaşlar üçlü test sonucum 1/151 çıktı, ayrıntılı ultrasondan sonra gerek duyulursa ki kuvvetle muhtemel görünüyor amniyosentez olucakmışım. Sadece cumartesi yapılıyormuş. İkili testim gayet iyiydi 1/5434 dü. Kendimi çok kötü hissediyorum işyerinde sonucu öğrendim kaç saattir ağlıyorum. Herkes moral vermeye çalışıyor ama ben cumartesiye kadar nasıl durucam, ne yapıcam bilmiyorum. Dualarınıza ihtiyacım var. Dualarınızda bana da kızıma da yer verin lütfen.
Birşey değil ama biran önce yapta iç rahatla. O kekik uyu hali verip rahatlatırda.
Canım öğrendik erkek bebek geliyor.
Canım çok saol gerçi ben doğum sonrası 1 ay daha uzatılır diye ümit ediyordum ama olsun emzirme süresi uzamış bu da güzel bir gelişme.
Cacım erkek bebek geliyor ama test sonuçlarım kafamı kucaladı :44:
dimi ama çok enteresan. valla ben gerçekten şoklardayım. yani bu bebek olayı baştan sona mucizelerle dolu inanılmaz.
dinle canım dinle. bizde bari söleyelim babamıza bebişler içinde şarkı yapsın:))
hehe ben yollim sana bizim babamızınkini. azjık yunancada katılır doğum öncesi hafızasına. bu arada biz bütün gün babamızla konuştuk. biraz sonra kusucam sabahtan beri mesaj yazmaktan midem tuttu. nerdeyse inanıcam yani bebeği aldırdım deyip bunuda inandığına. uzaktaya lütfen beni dinlet bebeğimize lütfen diyor. sesimide dinlet diyor. ayy bisürü şey yani o ağladı ben ağladım bilmemne. ama yelkenleri suya indirmedim:)) dedim hiçbişey eskisi gibi olmaz. lütfen sadece bebeğinle ilgilen onu sev yeter dedim. oda benim önemimi anlattı falan:)) ne zaman olucak test ne zaman geliyim dedi. gelmek istiyorum dedi. karnına başımı koyiyim sonsuza kadar orda uyuyim prensesimle bütün zamanımızı geçirelim falan filan ayy çok böle duygusala bağladım. neyse konseri var o başladı ona gitti. bişey olursa ara dedi. sanki ordan özel jetle gelijek bişi olsa hihi. yaa nasıl bişimiş bu heyecanını paylaşabilmek, birisinin senin ve bebeğin için endişelenmesi falan. çok duygusala bağladım.
Buarada 12. haftada yaptırdığım 2'li testte hiç bir sorun olmadığını söylemişti dr. um ama şimdi HCG değerimin2 olması gerekirken 4 olduğunu buda sınırda o yüzden 3'lü test yapacağız dedi. Kafam karıştı Biran resmen çöktüm ama moralimi bozmamaya çalışıyorum. Yarın 3' lü testi yaptıracağım lütfen dua edin kızlar bir soun çıkmasın. :18:
Buarada 12. haftada yaptırdığım 2'li testte hiç bir sorun olmadığını söylemişti dr. um ama şimdi HCG değerimin2 olması gerekirken 4 olduğunu buda sınırda o yüzden 3'lü test yapacağız dedi. Kafam karıştı Biran resmen çöktüm ama moralimi bozmamaya çalışıyorum. Yarın 3' lü testi yaptıracağım lütfen dua edin kızlar bir soun çıkmasın. :18:
Kizlar ogle saatlerinden beri aralikli okuyorum ama yazamadim okuldan cikinca gezesim geldi hava cok guzeldi bakirkoye gittim oxxo dan pant aldim ordan esimi aradim ilk defa hamileligimin basin beri canim balik istedi yesilkoye gittim esim geldi baligi ne kadar ozlemisim yaa afiyetle yedim tabiii cevap yazamadim ancak geldim ve yazacagim yarinda bos gunum biraz gezerim ev almyi planliyoruz belki ev bakarim)
Senin bu msj ni Okuyunca gaza gelip galeria yaya gittim 2 tane aldim kahve ve siyah bi kirmizi penye hirka aldim yesil istedim kalmamisti laci gebeden almistim renk farkli olsun dedim) pacayida yaptirdim yarina giyerim artik )
Ben de esimin ilk tepkisini cok merak ediyorum))
Kuzum ilk aylardan beri alismis babasinin sesine minik diye anlamazmi sandin)) saka bir yana coook seker yaa ))
Gozun aydin canim) ya ben sana erkek annesi olmayi cok yakistiriyorum ya hele avatar fotonda sen ve oglusun cok tatlisiniz )
Canim goz segirmesi gibi ama okadar sik olmuyor hemen duruyor yada ne bilim damar atar gibi bisi ben artik kaniksadim bazen tepki vermiyorum yavyuMa))
Bence erkek
Nil_cicek seninkide kiz bence)
Ahhh yaaa sen sikma canini kotu bisey cikmayacaktir eminim icini ferah tut bak 2 lin iyiymis ben ne 3 lu nede 4 lu yaptirmiyorum belki yaptirsam bende cikacak sende yaptirmamis gibi. Dusun kendini
Gozun aydin canimm oglan annesi mi oldun) ben hep kiz diye dusunmustum nickinden dolayi miss little sunshine filminden belkide )
Oooooo janimmm super haberler sen kendini iyi hissedene kadar bi surunsun bence az tirmalsin bakalim kac zamandir ufff yAa cok da suclayamiyorum saflik edip baskalrina inandi senin hamile oldugunu bilmiyordu bebgini babasi netice asik oldugun adam neyse ya dur bakim daha ne gelismeler olacak deryi gormeden paca sivama))
Evet klasik muzik diolar ama bence hersey dinletebiliriz bende kac gundur kizima cd hazirliycam yolda gidip gelirken dinlemek icin vakit bulamiyorum yaa hamile kaldim zaman yetmez oldu bi de dogurunca nolurum ben :)))
Herkese iyi geceler))
hehe ben yollim sana bizim babamızınkini. azjık yunancada katılır doğum öncesi hafızasına. bu arada biz bütün gün babamızla konuştuk. biraz sonra kusucam sabahtan beri mesaj yazmaktan midem tuttu. nerdeyse inanıcam yani bebeği aldırdım deyip bunuda inandığına. uzaktaya lütfen beni dinlet bebeğimize lütfen diyor. sesimide dinlet diyor. ayy bisürü şey yani o ağladı ben ağladım bilmemne. ama yelkenleri suya indirmedim:)) dedim hiçbişey eskisi gibi olmaz. lütfen sadece bebeğinle ilgilen onu sev yeter dedim. oda benim önemimi anlattı falan:)) ne zaman olucak test ne zaman geliyim dedi. gelmek istiyorum dedi. karnına başımı koyiyim sonsuza kadar orda uyuyim prensesimle bütün zamanımızı geçirelim falan filan ayy çok böle duygusala bağladım. neyse konseri var o başladı ona gitti. bişey olursa ara dedi. sanki ordan özel jetle gelijek bişi olsa hihi. yaa nasıl bişimiş bu heyecanını paylaşabilmek, birisinin senin ve bebeğin için endişelenmesi falan. çok duygusala bağladım.
my little sunshinecanım maşallah erkek geliomuş sendende:))
her zaman seninlesorma öle yunanistanın en iyi ve başarılı genç erkek sesi diyorlar onun için. gerçekten ama öle. şarkıları falan böle dokunuyor insanın içine. sahne performansı olsun işine olan aşkı olsun. öyle burnu havadada değildir. iyi biridir aslında. bütün bunlar olmasaydı keşke hiç(
günaydın kızlar..2 hastanede de yaptırdığım test sonuçları çıktı.risk 196/1 olarak devam ediyor.bu akşam 17:30 da detaylıya giricem sonra amnio olacak ama o nasıl ve ne zamn karar verilmedi..öğleden sonra eskişehir e gidicez inş.. beni neler bekliyor h,iç b,ilmiyorum( kendinize iyi bakın....
kızlar erkeklere yine yetişti demekki. tebrikler arkadaşım,inşallah hep böyle iyi devam eder.merhaba kızlar dün kontrolüm vardı bebeğim iyiydi ve büyük ihtimalle kızmış :)
Allah yardımcın olsun canım.moralini hiç bozma hep aynı şeyleri söylüyoruz ama benim arkadaşımda tıpkı senin durumun gibiydi ama dünya tatlısı ve sağlıklı bi oğlu oldu.hiç bi şey için moralini bozma.günaydın kızlar..2 hastanede de yaptırdığım test sonuçları çıktı.risk 196/1 olarak devam ediyor.bu akşam 17:30 da detaylıya giricem sonra amnio olacak ama o nasıl ve ne zamn karar verilmedi..öğleden sonra eskişehir e gidicez inş.. beni neler bekliyor h,iç b,ilmiyorum( kendinize iyi bakın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?