he heh hheeee
cogunluk erkek tahmin etmis benim icin.
nil_cicek senin bi kizin olabilir adi da nil olabilir
kids_go cnm senin boyun ve kilon nedir tatlim..
ben de sizler gibi hissetmek istiyorum yaaaa
ben 56 kg yim. boyum 160 cm
randevum 2 nisanda,
o da gosterirse tabi)
Ben gostermemesi ihtimalini dusunmek bile istemiyorum. Bir dahaki ultrason randevusu 8. Ayimda. Eger goremezsek tr ye gelmeyi dusunuyorum.
sana az önce yazdim ama görmemis olabilirsin sen nerdensin?
ayyy hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallahhhh İnşallah canım yaaa :)))
Gormedim kusura bakma. Norvecteyim.
Ben gostermemesi ihtimalini dusunmek bile istemiyorum. Bir dahaki ultrason randevusu 8. Ayimda. Eger goremezsek tr ye gelmeyi dusunuyorum.
Ben de böyle soran herkese gösterirse öğrenecez fln dedim, randevuya gittik göstermedi gerçekten
Bana da hep göstermeyecek gibi geliyordu zaten, öyle de oldu
hmmm bende almanyadayim canim türkiyedeki gibi degil hic bisey seni cok iyi anliyorum burda okuyorum herkes en azindan 3-4 haftada bi ultrasona giriyolar yok 3d-4d ben nerdeyse 2 ay oldu ultrasona girmeyeli insan dayanamiyo böyle uzun beklemeye
8.aya kadar beklemek zor olur o zaman. Arkadaşlar tatlı yemenin işe yarayacağını söylüyorlardı. Gitmeden önce tatlı bişiler ye, yanına da çikolata fln al istersen. Dönmesi için işe yarıyor diyorlar.
hmmm bende almanyadayim canim türkiyedeki gibi degil hic bisey seni cok iyi anliyorum burda okuyorum herkes en azindan 3-4 haftada bi ultrasona giriyolar yok 3d-4d ben nerdeyse 2 ay oldu ultrasona girmeyeli insan dayanamiyo böyle uzun beklemeye
Hamilelik testinden sonra ebeye gittim ve hamileyim dedim bana kan ile ilgili testler 12. Haftamda yapildi ama sonuclarini bilmiyodum,sorun varsa ariyorlarmis. 15.haftamda elimde sorun yasayarak acile gidince yalvar yakar bebegim kalp atisini dinlettiler ve o zaman hamileyim gercekten diyebildim. Ilk ultrasonum da 16. Haftamda, ikincisi ve sonuncusu 8. Ayinda. Tr de yapilan testlerin cogu burada yapilmiyor. Hamilelik ve dogumu dogal bir surec olarak gordukleri icin sanirim boyle ancak benim alisik oldugum bir durum degil, zaman zaman kaygilar yasiyorum.
Almanya'da hastaneye gidip, ucretini odeyip ultrasona girebiliyor musun?
burda biraz daha degisik hamile oldugumu ögrenince doktora gitim ben kan testleri falan yapti ama vaginal ultrasonla bakti kese görüünüyo mu diye görününce 2 hafta sonra tekrar cagirdi bu sefer bebek gözüküyodu
ama bunlar genel baslangic icindi sadece burda da ebe denen bi olay var ama her ay doktor kontrol etmiyo iste ebeye gidiyosun o kontrol ediyo konusuyo bilgilendiriyo falan
burda da normal olarak 3 kez ultrasonda bakiyolar yani saglik sigortasinin karsiladigi bu istenirse daha fazla bakiyolar mi bilmiyorum normal olarak 9.-12. hafta 19.-22. hafta ve 29.-32.haftada ultrasonla bakiyolar
bana da cok tuhaf geliyo burdaki sistem
Burada ilk ultrason yok iste ve bu cok ilginc hamileligimden cok gec emin olabildim
her yerde farkli bi sistem ben cok merak ediyorum bebegimi böyle uzun zaman gitmeyince hep stres yapiyorum sonra cinsiyet konusuna gelince de bende 25inde gidicem ögrenemzsem bilmiyorum bi daha ne zaman ultrasona girerim gerci nisan gibi türkiyeye gitmeyi düsünüyorum en kötü orda giderim bi doktora
Arkadaşlar üçlü test sonucum 1/151 çıktı, ayrıntılı ultrasondan sonra gerek duyulursa ki kuvvetle muhtemel görünüyor amniyosentez olucakmışım. Sadece cumartesi yapılıyormuş. İkili testim gayet iyiydi 1/5434 dü. Kendimi çok kötü hissediyorum işyerinde sonucu öğrendim kaç saattir ağlıyorum. Herkes moral vermeye çalışıyor ama ben cumartesiye kadar nasıl durucam, ne yapıcam bilmiyorum. Dualarınıza ihtiyacım var. Dualarınızda bana da kızıma da yer verin lütfen.
Arkadaşlar üçlü test sonucum 1/151 çıktı, ayrıntılı ultrasondan sonra gerek duyulursa ki kuvvetle muhtemel görünüyor amniyosentez olucakmışım. Sadece cumartesi yapılıyormuş. İkili testim gayet iyiydi 1/5434 dü. Kendimi çok kötü hissediyorum işyerinde sonucu öğrendim kaç saattir ağlıyorum. Herkes moral vermeye çalışıyor ama ben cumartesiye kadar nasıl durucam, ne yapıcam bilmiyorum. Dualarınıza ihtiyacım var. Dualarınızda bana da kızıma da yer verin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?