merhaba kızlar dün kontrolüm vardı bebeğim iyiydi ve büyük ihtimalle kızmış :)
günaydn güzel annelr..artık erkek bebişler öne gçmiş bakıyormda.uff bizimkside belli olsa artık:84:
günaydın kızlar:)) minik prensesimizi gördük gayet iyi ve sağlıklı 299gr olmuş:)) 13 nisanda seker yüklemesi yapılacak, ac karnına nasıl dayanıcam bilmiyorum ama :)) gözlerimi miem kazınarak uyanıyorum:):) ekmek sabahları 2 dilim harici yasaklandı bi ayda 3kg almışızda:))diyet yapıcaz:))hamurişi ve patates yasak
Canım eşinin adını paylaşır mısın bizle,benim yunan müziğine ayrı bi ilgim vardır;benim yengem yunan ve onunla çocukluğumdan beri hep dinlerim
günaydın kızlar..2 hastanede de yaptırdığım test sonuçları çıktı.risk 196/1 olarak devam ediyor.bu akşam 17:30 da detaylıya giricem sonra amnio olacak ama o nasıl ve ne zamn karar verilmedi..öğleden sonra eskişehir e gidicez inş.. beni neler bekliyor h,iç b,ilmiyorum( kendinize iyi bakın....
bu şeker yüklemesi nasıl ve niçin yapılır.. bende 4 kilo aldım 4 aydagünaydın kızlar:)) minik prensesimizi gördük gayet iyi ve sağlıklı 299gr olmuş:)) 13 nisanda seker yüklemesi yapılacak, ac karnına nasıl dayanıcam bilmiyorum ama :)) gözlerimi miem kazınarak uyanıyorum:):) ekmek sabahları 2 dilim harici yasaklandı bi ayda 3kg almışızda:))diyet yapıcaz:))hamurişi ve patates yasak
günaydın kızlar..2 hastanede de yaptırdığım test sonuçları çıktı.risk 196/1 olarak devam ediyor.bu akşam 17:30 da detaylıya giricem sonra amnio olacak ama o nasıl ve ne zamn karar verilmedi..öğleden sonra eskişehir e gidicez inş.. beni neler bekliyor h,iç b,ilmiyorum( kendinize iyi bakın....
my little sunshinecanım maşallah erkek geliomuş sendende:))
her zaman seninlesorma öle yunanistanın en iyi ve başarılı genç erkek sesi diyorlar onun için. gerçekten ama öle. şarkıları falan böle dokunuyor insanın içine. sahne performansı olsun işine olan aşkı olsun. öyle burnu havadada değildir. iyi biridir aslında. bütün bunlar olmasaydı keşke hiç(
Gozun aydin canimm oglan annesi mi oldun) ben hep kiz diye dusunmustum nickinden dolayi miss little sunshine filminden belkide )
Herkese iyi geceler))
Hcg degeeine kan tahlili ile mi bakildi ne ki hcg gecmis olsun
tebrik ederim gözün aydin cnm darisi benim gibi cinsiyet ögrenmek isteyenlerin basina. bozma moralini kötü bisey degildir ben inaniyorum ki 3lü tetsin sonuclari da iyi cikicak.
merhaba kızlar dün kontrolüm vardı bebeğim iyiydi ve büyük ihtimalle kızmış :)
Günaydın güzel anneler,
My_Little_Sun_Shine, zeynepela : Gözünüz aydın kızlar, cinsiyetler belli olmuş maşallah bebişlere
canım benim 19+4 olmuşsun hissetmen lazım belkide gazla falan karıştırıosundur. kilon nasıl?
Buarada 12. haftada yaptırdığım 2'li testte hiç bir sorun olmadığını söylemişti dr. um ama şimdi HCG değerimin2 olması gerekirken 4 olduğunu buda sınırda o yüzden 3'lü test yapacağız dedi. Kafam karıştı Biran resmen çöktüm ama moralimi bozmamaya çalışıyorum. Yarın 3' lü testi yaptıracağım lütfen dua edin kızlar bir soun çıkmasın. :18:
hehe ben yollim sana bizim babamızınkini. azjık yunancada katılır doğum öncesi hafızasına. bu arada biz bütün gün babamızla konuştuk. biraz sonra kusucam sabahtan beri mesaj yazmaktan midem tuttu. nerdeyse inanıcam yani bebeği aldırdım deyip bunuda inandığına. uzaktaya lütfen beni dinlet bebeğimize lütfen diyor. sesimide dinlet diyor. ayy bisürü şey yani o ağladı ben ağladım bilmemne. ama yelkenleri suya indirmedim:)) dedim hiçbişey eskisi gibi olmaz. lütfen sadece bebeğinle ilgilen onu sev yeter dedim. oda benim önemimi anlattı falan:)) ne zaman olucak test ne zaman geliyim dedi. gelmek istiyorum dedi. karnına başımı koyiyim sonsuza kadar orda uyuyim prensesimle bütün zamanımızı geçirelim falan filan ayy çok böle duygusala bağladım. neyse konseri var o başladı ona gitti. bişey olursa ara dedi. sanki ordan özel jetle gelijek bişi olsa hihi. yaa nasıl bişimiş bu heyecanını paylaşabilmek, birisinin senin ve bebeğin için endişelenmesi falan. çok duygusala bağladım.
gunaydin arkadaslar, nasilsiniz?
benim biraz moralim bozuk; esimin beli agriyor cok :-((
anadolu yakasinda bildiginiz iyi bir fizik tedavi uzmani prof. var mi??
yaaa benim eşimde öyle ev işine hiç eli yakışmaz meyve de soyamaz yeni öğrendi portakal sıkmayıda :)) zaten ne zaman kızsam portakal sıkıyor ya :)) çok kızıyorum bazen ona ama su halimize bakınca da güldürüyor beni yaaa :))yok canım valla. insan istesede affedemiyor hemen. inan içimden geldiği için yoksa hani sırf sürünsün diye yapmıorum. çok kırgınım. bakalım ne olucak ne biticek. zaten içimdende bi süre eskiye falan dönelim gelmiyor. zaten ben tutup onla eve gidersem hahahahahahahahah vay benim halime. ne sağlıklı beslenme kalır ne erken yatma ne bişey. meyvemi bile babam soyuyodu alıştım ona sölesem şimdi elini keser kesin:)) ama tabi o heyecanı paylaşmak çok ayrı bişey.
ben zaten ama çok şaşkındım biliomusun efsun. yani ben hamilelikten ağlıodum ya. bu çocuk benden daha çok ağlıodu bebeğimiz olucağını öğrenip tutmaya karar verdikten sonra. ben dedim nasıl gamsız oldu yani bu bu kadar. bide annesi kız diye dans ediomuş evde ben demiştim ona demiş. kendiside kız istiomuş beyefendinin:)) ayy öle. aklıma geldikçe anlatıorum hihi. şu face e iiki koymuşum göbekli resmimi. durup durup ondan bahsedio:))
maşallah canım yaaa bende sabahları çook aç oluyorum yaaagünaydın kızlar:)) minik prensesimizi gördük gayet iyi ve sağlıklı 299gr olmuş:)) 13 nisanda seker yüklemesi yapılacak, ac karnına nasıl dayanıcam bilmiyorum ama :)) gözlerimi miem kazınarak uyanıyorum:):) ekmek sabahları 2 dilim harici yasaklandı bi ayda 3kg almışızda:))diyet yapıcaz:))hamurişi ve patates yasak
canım içini ferah tut hayırlısıyla iyi sonuçların çıkar inşallah :)günaydın kızlar..2 hastanede de yaptırdığım test sonuçları çıktı.risk 196/1 olarak devam ediyor.bu akşam 17:30 da detaylıya giricem sonra amnio olacak ama o nasıl ve ne zamn karar verilmedi..öğleden sonra eskişehir e gidicez inş.. beni neler bekliyor h,iç b,ilmiyorum( kendinize iyi bakın....
aaa bekliyoruz akşama :))zynptncçok saol canım
kızlar hadi ben seminere gidiyorum. akşam notlarımı paylaşırım sizinle. öpüldünüz. kendinize ve bebişlere iyi bakın.
valla hiç anadolu yakasını bilmiyorumgunaydin arkadaslar, nasilsiniz?
benim biraz moralim bozuk; esimin beli agriyor cok :-((
anadolu yakasinda bildiginiz iyi bir fizik tedavi uzmani prof. var mi??
Çok geçmiş olsun canım, fıtık mı?
yaaa benim eşimde öyle ev işine hiç eli yakışmaz meyve de soyamaz yeni öğrendi portakal sıkmayıda :)) zaten ne zaman kızsam portakal sıkıyor ya :)) çok kızıyorum bazen ona ama su halimize bakınca da güldürüyor beni yaaa :))
eyeszay cim dur bakalım dere paça hesabı bi gelsinde herşey daha da netleşir :):)
maşallah canım yaaa bende sabahları çook aç oluyorum yaaa
canım içini ferah tut hayırlısıyla iyi sonuçların çıkar inşallah :)
aaa bekliyoruz akşama :))
valla hiç anadolu yakasını bilmiyorum
ama ben kuyruk sokumu olayında leventte THERAPY ART CENTER | Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi
fizik tedavi merkezine gittim çok da memnun kalmıştım daha öncede yazdım zaten çok geçmiş olsun
fitik var canim.
aslinda biz cihan aksoy'a gidiyoruz normalde (kanal d -doktorum programina da cikiyormus ordan bilirsiniz belki)
cok da memnunuz da, randevu bulmak cok zor, aylar sonrasina rand. veriyor ve sisli de cok uzak bize, gidip gelmek cok zor oluyor
o yuzden eve yakin ayni cihan bey gibi bi doktor ariyoruz simdi
Kendi doktorunuza sorsanız, size yakın olan önerebileceği biri var mı diye???
Kendi doktorunuza sorsanız, size yakın olan önerebileceği biri var mı diye???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?