2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar dün kontrolüm vardı bebeğim iyiydi ve büyük ihtimalle kızmış :)

hadi bakalım canım gözün aydın

günaydn güzel annelr..artık erkek bebişler öne gçmiş bakıyormda.uff bizimkside belli olsa artık:84:

olur canım olur sabret:))

ohhh maşallah gözün aydın canım

Canım eşinin adını paylaşır mısın bizle,benim yunan müziğine ayrı bi ilgim vardır;benim yengem yunan ve onunla çocukluğumdan beri hep dinlerim

canım sana özelden youtubedan en sevdiğim şarkılarının videolarını yolladım. hani bilinen klasik yunan müziği değil rock müzik olduğu için tarzınsa beğeniyorsan zaten diğer videolarıda çıkıo şarkı bitince onlarıda dinlersin.

canım benim üzülme bak kısa zamanda öğreniceksin herşeyi. ve ben gerçekten hiçbirşey çıkmayacağına kesinlikle eminim herkes gibi. bizi haberdar et dualarımız seninle ve bebişinle.

bu şeker yüklemesi nasıl ve niçin yapılır.. bende 4 kilo aldım 4 ayda

ayrıntılıda herşey yolunda çıkarda inşallh amniyoya gerk kalmaz..dualarm seninle:26:

Günaydın güzel anneler,

My_Little_Sun_Shine, zeynepela : Gözünüz aydın kızlar, cinsiyetler belli olmuş maşallah bebişlere

zynptncçok saol canım

kızlar hadi ben seminere gidiyorum. akşam notlarımı paylaşırım sizinle. öpüldünüz. kendinize ve bebişlere iyi bakın.

Evet canım erkek annesi olacakmışım. Kordonu görüyor olmayasın diye şansımı zorladım ama ncık! erkek dedi :90: Sağlıklı olsun kız erkek farketmiyor canım ya .

Gozun aydin canimm oglan annesi mi oldun ) ben hep kiz diye dusunmustum nickinden dolayi miss little sunshine filminden belkide )

Herkese iyi geceler ))

Bende bilinç altımdan hep kız diyormuşum. İlk başta erkek diyince şok oldum ama hemen atlattım şoku :)) Tek istediğim 3'lü test temiz çıksın.

Hcg degeeine kan tahlili ile mi bakildi ne ki hcg gecmis olsun

Bu 2'li testteki kriterlerden 1 tanesi. Kanda bakılıyor aslında ilk başta gebeliği anlamak için yaptırılan B- Hcg ile aynı şey ama bu gebeliğin bu haftalarında çocukta anamoli riski saptanmasında kullanılıyor. Normalde max. 2 çıkması gerekirken bende 4 çıkmış. Bugün 3'lü için kan verdim. Dr. endişeleneceğin bir şey yok aslında 4 de çok yüksek sayılmaz ama sağlık personeli ollduğun için herhangi bir virüs bulaşma riskine karşı 3'lü yaptırıyorum. Eşeğimi sağlam kazığa bağlayayım dedi.

tebrik ederim gözün aydin cnm darisi benim gibi cinsiyet ögrenmek isteyenlerin basina. bozma moralini kötü bisey degildir ben inaniyorum ki 3lü tetsin sonuclari da iyi cikicak.

Canım umarım siz de biran önce öğrenirsiniz cinsiyetini. Aslında kimse benim erkek çocuğumun olacağını düşünmüyordu herkes senden kız annesi olur diyordu ama kısmet işte

merhaba kızlar dün kontrolüm vardı bebeğim iyiydi ve büyük ihtimalle kızmış :)

Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin :)

Umarım güzel haberlerle gelirsin canım.

Günaydın güzel anneler,

My_Little_Sun_Shine, zeynepela : Gözünüz aydın kızlar, cinsiyetler belli olmuş maşallah bebişlere

Teşekkür edrim

canım benim 19+4 olmuşsun hissetmen lazım belkide gazla falan karıştırıosundur. kilon nasıl?

Normal kilo sınırlarındayım canım, balık etli diyelim :))... tabi bebişten hariç göbek bölgemdeki yağlar hissiyatı engelliyor olabilir. Arada ender olarak bir hareketlenme hissediyorum, ama bebek mi değil mi bilemiyorum, böyle belli belirsiz.
Çoğu arkadaşım da 20. haftadan sonra hissettiklerini söyledi zaten, ben de 22'de kesin hissederim diyerek bekliyorum işte öyle... 22. haftada yaklaşık 500gr'a ulaşıyorlarmış, hissetmemek imkansızlaşıyormuş canım zaten.

Erkeklerin sayısı da artıyor...Sağlıkla kucağına alırsın inşallah oğlunu...

Ne güzel haberler...sen mutlu ol ki, bebeğin de içerde huzurla, mutlulukla büyüsün

Sen içini ferah tut. Bu test sonuçları senin dediğin gibi riski belirliyor sonuçta, ayrıca riskli çıkıp da amniyosentezde kötü sonuç alan birisini görmedim henüz. Ablam da aynı şeyleri yaşadı, onun ki de temiz çıkmıştı.

gunaydin arkadaslar, nasilsiniz?

benim biraz moralim bozuk; esimin beli agriyor cok :-((

anadolu yakasinda bildiginiz iyi bir fizik tedavi uzmani prof. var mi??

yaaa benim eşimde öyle ev işine hiç eli yakışmaz meyve de soyamaz yeni öğrendi portakal sıkmayıda :)) zaten ne zaman kızsam portakal sıkıyor ya :)) çok kızıyorum bazen ona ama su halimize bakınca da güldürüyor beni yaaa :))
eyeszay cim dur bakalım dere paça hesabı bi gelsinde herşey daha da netleşir :):)

maşallah canım yaaa bende sabahları çook aç oluyorum yaaa
canım içini ferah tut hayırlısıyla iyi sonuçların çıkar inşallah :)
zynptncçok saol canım

kızlar hadi ben seminere gidiyorum. akşam notlarımı paylaşırım sizinle. öpüldünüz. kendinize ve bebişlere iyi bakın.
aaa bekliyoruz akşama :))
gunaydin arkadaslar, nasilsiniz?

benim biraz moralim bozuk; esimin beli agriyor cok :-((

anadolu yakasinda bildiginiz iyi bir fizik tedavi uzmani prof. var mi??
valla hiç anadolu yakasını bilmiyorum
ama ben kuyruk sokumu olayında leventte THERAPY ART CENTER | Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi
fizik tedavi merkezine gittim çok da memnun kalmıştım daha öncede yazdım zaten çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım, fıtık mı?

fitik var canim.

aslinda biz cihan aksoy'a gidiyoruz normalde (kanal d -doktorum programina da cikiyormus ordan bilirsiniz belki)
cok da memnunuz da, randevu bulmak cok zor, aylar sonrasina rand. veriyor ve sisli de cok uzak bize, gidip gelmek cok zor oluyor

o yuzden eve yakin ayni cihan bey gibi bi doktor ariyoruz simdi

orda hangi doktor bakti cnm sanai
serdar ekine olabilir mi?

Kendi doktorunuza sorsanız, size yakın olan önerebileceği biri var mı diye???

Kendi doktorunuza sorsanız, size yakın olan önerebileceği biri var mı diye???

Bence de....

Geçmiş sflarda şeker yüklemesi sorulmuş rutin testler 24.hftda yapılıyor 50' lik önce yapıyorlar aç karnına saat başı damardan kan alıyorlar 50 likde 2 saatti galiba benim size tavsiyem uyarsanız
içtikten sonra hemen oturun ve hiç ayağa kalkmayın çünkü gezdikce şekeriniz artıyor benim 50 lik yüksek çıkmıştı 100 lük yapıldı allahtan o normal çıktı bunda da korkum şeker :-((

merhabalar kizlar

umarim herkesin keyifleri yerindedir. bugün burda hava cok kötü yagmurlu ve kapali gerci ne zaman degil ki :)

ama bebegim yagmuru sevicek galiba kipir kipir sabahtan beri :) bu arada rock müzik olayini denedim bende teomana bayiliyoruz özellikle yagmur sarkisina :) adini yagmur mu koysam ne yapsam :)))

seker testinden bahsedilmis bana da doktor 24. haftada yapicaz dedi cünkü benim annemde de teyzemde de vardi hamilelik sekeri bende acayip tatli cikolata yiyorum azaltmaya calisiyorum ama duramiyorum yemeden umarim yüksek cikmaz testte.

maşallah canım yaaa bende sabahları çook aç oluyorum yaaa

evet çok tuhaf geliyordu ilk zamanlar ama artık alıştık 8 de uyanıyorum aklımdan geçen ilk şey ne yesem?:))tabi kilolarıda aldık haliyle normalde hiç ekmek tüketmezdim sabah hariç artık dr. uyarınca yeniden sadece sabah 2 dilim kepek ekmek yemeye başladık:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…