2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh maşallah gözün aydın canım:nazar

sağol canım benim bebişlerimiz hızlı bir şekilde büyüyor cuma günü 20.haftamıza giricez nasıl geçti bu kadar hızlı zaman hepimizin bebişlerini korusun melekler

Ben Cihan Bey'i tanıyorum, cok iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum. Ama tabii uzak olması büyük problem, bende aynı neden gidememiştim. Anadolu yakasında tanıdığım hiç doktor yok malesef. Ama fıtık çok ciddi bir şey iyi bir doktora gidebilirsiniz umarım ve umarım Anadolu yakasında da iyi bir doktor bulabilirsiniz, mutlaka vardır.

sagol cnm benim.
cihan bey ayni zamanda benim de doktorum, benim de kalcamda legen kemiginde problemim vardi,
ilacsiz ignesiz pilatesle tedavi etti beni.

esim de tedaviye onda basladi aslinda, ama artik rand. bulmak imkansiz oldu cihan beye.

bakalim hayirlisi cnm

Bugün itibariyle 17+1 günlük hamileyim(ya da 17+2 :) hastalıktan hiçbir şey aklımda kalmıyor ki). Malesef soğuk algınlığı geçiriyorum. Burnum akıyor, boğazım ağrıyor, başım ağrıyor. Bronşite çevirmemesi için dinlenmeye çalışıyorum. Bol sıvı almaya dikkat ediyorum, ılık çay, nane limon, portakal, tavuk suyuna çorba, sarımsak, tuzlu su ile gargara, ballı karabiber :) her şeyi denedim, daha iyi hissediyorum kendimi ama işler de beni bekliyor. Bir taraftan amaaaan beklesin boşver, önemli olan sen ve bebeğin diyor, diğer taraftan ama yazmam gereken raporlar geceleri uykumu kaçırıyor Azıcık dinlenerek, azıcık çalışarak idare ediyoruz anlayacağınız :)

Bu arada geçen hafta bebeğin hareketlerini hissetmeye başladığımı iddia etmiştim, eşim erken erken dese de gerçekten bu hareketler farklı dediğimde bana inanmaya başlamıştı. Veeeee dün gece o da hissetti :) Tekme canım bariz tekme attı diyor :) Çok şiddetli bir hareket olursa hiiii diye bağırıyorum, umarım tekmelerine alışınca bu tepkim geçer. Daha önce 7 aylık hamile arkadaşımın karnına dokunduğumda, bebeğin tekmesi o kadar kuvvetli gelmişti ki, hem kendim korkmuş hemde arkadaşımı korkutmuştum verdiğim tepkiyle. Kendimde pıt pıt hissedince korkmadım ama kuvvetli tekmeler bana yine o tepkileri verdirmez de alışırım hareketlerine diye ümit ediyorum. Çok uzun yazdığımın farkındayım ama anlattıkça anlatası geliyor insanın, bebeği ilk kez hissetmek öyle güzel bir duyguymuş ki :) Daha onu ultrasonda bile onu hiç görmemiş biri olarak, hissedebilmek gerçekten hamileyim duygusunu sonuna kadar yaşatıyor bana , sizinle de mutluluğumu paylaşmak istedim :)

Benim babamın arkadaşı oradan tanıyorum, hiç hastası olmadım çünkü öyle ciddi rahatsızlıklarım olmadı çok şükür. Bir kere bel ağrısı nedeniyle gitmeye niyetlenmiştim ama sonra yine yakındaki bir doktoru tercih ettim( o zaman türkiye'deydim). Çünkü kas ağrısı gibi bir şeydi ve kas gevşetici ilaçlarıla çözüldü zaten.

Ama fıtık zor bir hastalık bence, umarım ilerlemeden çözebilirsiniz. Hepimiz az çok bel ağrısı yaşıyoruz ama ileri derecede bir fıtık insanın hayatını çok zorlaştırıyor bence.

meşhur kocan ne zaman gelecek cnm sormuştm ama görmesin sanırım...
ah cnm benim eşim mutfakta sadece su bardağını yerini bilirdi ama şimdi bi görsen maşallahı var yemek değil tabikide bulaşık makinasını bi güzel yerleştiriyoki dolaplara ben bile şaşırıyorum
ne istesem saniyede ayağımda hamilelik bu yönden yaradı valla böyle devam edeceğinede inanıyorum çok yardımcı oluyolar merak etme sen...

merhaba kızlar dün kontrolüm vardı bebeğim iyiydi ve büyük ihtimalle kızmış :)
oh oh bi kız daha geldi maşallah
cnm sen kaç haftalık hamişsinde beben 299gr olmuş maşallah,hızlı kilo alıyo diyemi şeker testi istedi dr un yoksa yapılması gereken zaman diyemi?
sahi şeker testi ne zamn yapılıyo?
cnm hiç canını sıkma sonuçların temiz güzel çıkması için dua et bol bol...
gunaydin arkadaslar, nasilsiniz?

benim biraz moralim bozuk; esimin beli agriyor cok :-((

anadolu yakasinda bildiginiz iyi bir fizik tedavi uzmani prof. var mi??

cnm geçmiş olsun ben anadolu yakasında olduğum için sana yardımcı olamıyacağım...

canım bana bi 3 aylıkkken yapıldı..bide bu ayın sonunda yapılcak.kilolu olduğumdan..ayrıca aç gitmek bişey değil.o yoğun şekrli suyu içmek mahvediyo..

canım bana bi 3 aylıkkken yapıldı..bide bu ayın sonunda yapılcak.kilolu olduğumdan..ayrıca aç gitmek bişey değil.o yoğun şekrli suyu içmek mahvediyo..

Belki aynıdır ama ben yine de yazayım burada yoğun şekerli suyun içine bir limon sıkıyorlar, biraz daha içileblir bir şey oluyor. Ama heralde tr de de aynıdır.

merhaba kızlar dün kontrolüm vardı bebeğim iyiydi ve büyük ihtimalle kızmış :)

günaydn güzel annelr..artık erkek bebişler öne gçmiş bakıyormda.uff bizimkside belli olsa artık:84:

yok maalesef limon sıkmıyolar..

Sen yanında götür o zaman:)
Doktor ablama içmekte zorlanırsan, içine limon sıkabilirsin demişti, ben de ordan hatırlıyorum...

My Little Sunshine, iyi bari senin ufaklik cinsiyetini gostermis, merak ediyordun, Allah saglikla kavusmanizi nasip etsin, hepimize... 3'lu yerine 4'lu yaptirsan, bir degere daha fazladan bakiliyor. Biz de 4'luyu yaptirdik, bekleki sonuc gelsin artik. Umarim hepimizin sonuclari guzel cikar.:13:

Ya birde kendi ultrasonunda 5 dk. da bu kolu bu bacağı, karın çapı baş çapı femur uzunluğu falan ölçtü detaylı ultrasona gerek yok ama istiyorsan yaptırada bilirsin dedi. Ne yapmalı???

Doktorun hem 3'lu testi istemis hem de detaylinin kararini sana birakmis anlamadim!:26: Bence detayli ultrasonu da yaptir.

Eyeszay, foton degismis, hos...Esinle durumlarin iyiye dogru gittigine sevindim, en azindan ilgisi cok fazlalasti.:13:

Zeynepela, gozunuzaydin! Saglikla gelsin bebislerimiz.

Pepermint, bence senin de kizin olacak.:103::103: Pembeleri hazirla.

My Little Sunshine. sana dun ozelden mesaj gondermistim canim.

Venus. dualarim seninle, bize yaz lutfen.:13:

selam kizlarrrr

kac gundur size kasiklarim agriyor diyip duruyordum ya.
dun gece de rahatsizlandim iyice,
cok sıkısip tuvalete gidiyorum ama damla damla ancak yapiyorum.

doktorumu aradim bugun,
tam idrar tahlili ve idrar kulturu istedi.
gidip tahlil verdim
pzt sonuclari alicam

idrar yolu enf. olabilirmis

tebrık ederım canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…