fitik var canim.
aslinda biz cihan aksoy'a gidiyoruz normalde (kanal d -doktorum programina da cikiyormus ordan bilirsiniz belki)
cok da memnunuz da, randevu bulmak cok zor, aylar sonrasina rand. veriyor ve sisli de cok uzak bize, gidip gelmek cok zor oluyor
o yuzden eve yakin ayni cihan bey gibi bi doktor ariyoruz simdi
Ben Cihan Bey'i tanıyorum, cok iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum. Ama tabii uzak olması büyük problem, bende aynı neden gidememiştim. Anadolu yakasında tanıdığım hiç doktor yok malesef. Ama fıtık çok ciddi bir şey iyi bir doktora gidebilirsiniz umarım ve umarım Anadolu yakasında da iyi bir doktor bulabilirsiniz, mutlaka vardır.
sagol cnm benim.
cihan bey ayni zamanda benim de doktorum, benim de kalcamda legen kemiginde problemim vardi,
ilacsiz ignesiz pilatesle tedavi etti beni.
esim de tedaviye onda basladi aslinda, ama artik rand. bulmak imkansiz oldu cihan beye.
bakalim hayirlisi cnm
my little sunshinecanım maşallah erkek geliomuş sendende:))
her zaman seninlesorma öle yunanistanın en iyi ve başarılı genç erkek sesi diyorlar onun için. gerçekten ama öle. şarkıları falan böle dokunuyor insanın içine. sahne performansı olsun işine olan aşkı olsun. öyle burnu havadada değildir. iyi biridir aslında. bütün bunlar olmasaydı keşke hiç(
ah cnm benim eşim mutfakta sadece su bardağını yerini bilirdi ama şimdi bi görsen maşallahı var yemek değil tabikide bulaşık makinasını bi güzel yerleştiriyoki dolaplara ben bile şaşırıyorumyok canım valla. insan istesede affedemiyor hemen. inan içimden geldiği için yoksa hani sırf sürünsün diye yapmıorum. çok kırgınım. bakalım ne olucak ne biticek. zaten içimdende bi süre eskiye falan dönelim gelmiyor. zaten ben tutup onla eve gidersem hahahahahahahahah vay benim halime. ne sağlıklı beslenme kalır ne erken yatma ne bişey. meyvemi bile babam soyuyodu alıştım ona sölesem şimdi elini keser kesin:)) ama tabi o heyecanı paylaşmak çok ayrı bişey.
ben zaten ama çok şaşkındım biliomusun efsun. yani ben hamilelikten ağlıodum ya. bu çocuk benden daha çok ağlıodu bebeğimiz olucağını öğrenip tutmaya karar verdikten sonra. ben dedim nasıl gamsız oldu yani bu bu kadar. bide annesi kız diye dans ediomuş evde ben demiştim ona demiş. kendiside kız istiomuş beyefendinin:)) ayy öle. aklıma geldikçe anlatıorum hihi. şu face e iiki koymuşum göbekli resmimi. durup durup ondan bahsedio:))
oh oh bi kız daha geldi maşallahmerhaba kızlar dün kontrolüm vardı bebeğim iyiydi ve büyük ihtimalle kızmış :)
cnm sen kaç haftalık hamişsinde beben 299gr olmuş maşallah,hızlı kilo alıyo diyemi şeker testi istedi dr un yoksa yapılması gereken zaman diyemi?günaydın kızlar:)) minik prensesimizi gördük gayet iyi ve sağlıklı 299gr olmuş:)) 13 nisanda seker yüklemesi yapılacak, ac karnına nasıl dayanıcam bilmiyorum ama :)) gözlerimi miem kazınarak uyanıyorum:):) ekmek sabahları 2 dilim harici yasaklandı bi ayda 3kg almışızda:))diyet yapıcaz:))hamurişi ve patates yasak
cnm hiç canını sıkma sonuçların temiz güzel çıkması için dua et bol bol...günaydın kızlar..2 hastanede de yaptırdığım test sonuçları çıktı.risk 196/1 olarak devam ediyor.bu akşam 17:30 da detaylıya giricem sonra amnio olacak ama o nasıl ve ne zamn karar verilmedi..öğleden sonra eskişehir e gidicez inş.. beni neler bekliyor h,iç b,ilmiyorum( kendinize iyi bakın....
gunaydin arkadaslar, nasilsiniz?
benim biraz moralim bozuk; esimin beli agriyor cok :-((
anadolu yakasinda bildiginiz iyi bir fizik tedavi uzmani prof. var mi??
günaydın kızlar:)) minik prensesimizi gördük gayet iyi ve sağlıklı 299gr olmuş:)) 13 nisanda seker yüklemesi yapılacak, ac karnına nasıl dayanıcam bilmiyorum ama :)) gözlerimi miem kazınarak uyanıyorum:):) ekmek sabahları 2 dilim harici yasaklandı bi ayda 3kg almışızda:))diyet yapıcaz:))hamurişi ve patates yasak
canım bana bi 3 aylıkkken yapıldı..bide bu ayın sonunda yapılcak.kilolu olduğumdan..ayrıca aç gitmek bişey değil.o yoğun şekrli suyu içmek mahvediyo..
Belki aynıdır ama ben yine de yazayım burada yoğun şekerli suyun içine bir limon sıkıyorlar, biraz daha içileblir bir şey oluyor. Ama heralde tr de de aynıdır.
efsunhcg normal insanların kanında bulunmayan hamilelerde bulunan bi hormon. hamilelik testlerinin hepsinde bu hormona bakılıyor. hcg ye göre kaçıncı haftada olduğunda anlaşılıyor. ama anlamadım onla ilgili ilk zamanlar dışında test mi varki??
ben kaçıorum bu arada kızlar. yarın seminere gidicem. karar değiştirip gelmek isteyen olursa kozyatağı kültür merkezinde 1 de başlıyor. ama kayıt olmanız gerekiodu bilmem alırlarmı. öpüldünüz iyi gecelerrr
merhaba kızlar dün kontrolüm vardı bebeğim iyiydi ve büyük ihtimalle kızmış :)
günaydn güzel annelr..artık erkek bebişler öne gçmiş bakıyormda.uff bizimkside belli olsa artık:84:
yok maalesef limon sıkmıyolar..
orda hangi doktor bakti cnm sanai
serdar ekine olabilir mi?
Sen yanında götür o zaman:)
Doktor ablama içmekte zorlanırsan, içine limon sıkabilirsin demişti, ben de ordan hatırlıyorum...
Erkeklerin sayısı da artıyor...Sağlıkla kucağına alırsın inşallah oğlunu...
Buarada 12. haftada yaptırdığım 2'li testte hiç bir sorun olmadığını söylemişti dr. um ama şimdi HCG değerimin2 olması gerekirken 4 olduğunu buda sınırda o yüzden 3'lü test yapacağız dedi. Kafam karıştı Biran resmen çöktüm ama moralimi bozmamaya çalışıyorum. Yarın 3' lü testi yaptıracağım lütfen dua edin kızlar bir soun çıkmasın. :18:
Ya birde kendi ultrasonunda 5 dk. da bu kolu bu bacağı, karın çapı baş çapı femur uzunluğu falan ölçtü detaylı ultrasona gerek yok ama istiyorsan yaptırada bilirsin dedi. Ne yapmalı???
my little sunshinecanım maşallah erkek geliomuş sendende:))
her zaman seninlesorma öle yunanistanın en iyi ve başarılı genç erkek sesi diyorlar onun için. gerçekten ama öle. şarkıları falan böle dokunuyor insanın içine. sahne performansı olsun işine olan aşkı olsun. öyle burnu havadada değildir. iyi biridir aslında. bütün bunlar olmasaydı keşke hiç(
Buarada 12. haftada yaptırdığım 2'li testte hiç bir sorun olmadığını söylemişti dr. um ama şimdi HCG değerimin2 olması gerekirken 4 olduğunu buda sınırda o yüzden 3'lü test yapacağız dedi. Kafam karıştı Biran resmen çöktüm ama moralimi bozmamaya çalışıyorum. Yarın 3' lü testi yaptıracağım lütfen dua edin kızlar bir soun çıkmasın. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?