2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Zeynepela, gozunuzaydin! Saglikla gelsin bebislerimiz.

Pepermint, bence senin de kizin olacak.:103::103: Pembeleri hazirla.

My Little Sunshine. sana dun ozelden mesaj gondermistim canim.

Venus. dualarim seninle, bize yaz lutfen.:13:

yaaaa .. ay cok sevindim bu tahmine

insallah tutar canimm

Doktorun hem 3'lu testi istemis hem de detaylinin kararini sana birakmis anlamadim!:26: Bence detayli ultrasonu da yaptir.

3' lü için kan verdim artık biiyorum 1 değer farkediyor gerek yok dedi dr. Detaylıyı şöyle ki bana bıraktı kendisi yaptı detaylı ultrason incelemesini bakılması gerekenlere baktım ama sen daha da detaylı birşey istersen dışarıda yaptırabilirsin dedi. Ama öyle parmak falan saymadık. Baş çevresi, karın çevresi, iç organları , omurilik ve femur ölçümleri yaptı.

hepinize merhabaa

Sana da merhaba

Zeynepela, gozunuzaydin! Saglikla gelsin bebislerimiz.

Pepermint, bence senin de kizin olacak.:103::103: Pembeleri hazirla.

My Little Sunshine. sana dun ozelden mesaj gondermistim canim.

Venus. dualarim seninle, bize yaz lutfen.:13:

Canım evet dün okudum mesajını ve sana baaayyaaaa bayaaaaa uzunca bir cevap ve birde liste yazdım ancak, özel mesaj atabilmek için forumda 100 adet mesaj yazmış olmak gerekiyormuş ve benim 68 mesajım olduğundan özel mesaj atma hakkım yokmuş. Hepsi silindi tabi ama dün yazmıştım bunu bana özelden mail adresini yaz demiştim. Özel mailini atarsan ben sana bilgileri tekrar yazar gönderirim.

Geçmiş olsun canım ya umarım en kısa zamanda geçer.

tebrık ederım canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın

Teşekkür ederim hepimizin bebeklerimizi inşallah sağlıkla kucaklayacağımız ağustos ayı gelsin artık

üzülme canım ya iyi düşün iyi olsun inş inş ayrıntılı ultrasonda bişey çıkmaz dualarım senınle

ayy evet ağustosu beklemek çok zor ya zaman çabuk gecsede bebişlerimizi kucağımıza alabılsek

My Little Sunshine, ayyy canim yaaa cok zahmet olmus sana. Kusura bakma diger mesajini sanirim kacirdim. Hemen simdi gonderiyorum, cok tesekkur ederim.

arkadaşlar merhaba umarım herkes iyidir. test sonuçları kötü çıkan arkadaşlara geçmiş olsun üzülmeyin bebişler bizden daha güçlü.
bir sorum olacak arkadaşlar amniyosentez hangi haftalarda yapılıyor?

canım ben hiç bilmiyorum yardımcı olmak ısterdım ama bılmıyorum ne oldu canım amnıyosentez mı yapılacak sana

canım ya çok geçmiş olsun idrr yolu çok zordur bilirim ... bol bol su içmeye çalış o zaman daha ağrısız ve kolay atlatırsın...

Kızılcık suyu içmeni öneriyorum. Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonuna yakalanmak çok kolaymış, o yüzden bol su ve aralarda kızılcık suyu içmek iyi geliyor dedi ebem. Bu arada sonuçlar için pazartesi biraz geç değil mi? eğer idrar yolu iltihabı isen ve idrar yapmakta zorlanıyorsan,damla damla yapmaya başlamışsan bir kaç gün içinde ilerleyeblir. Ama doktor sonuçta daha iyi biliyordur. Ben hamile kalmadan önce bir kez yaşamıştım da, önce damla damla gelmeye başladı. Sonra dayanılmaz bir hal almıştı. Şimdi tekrarlamasından korkuyorum açıkçası. Sen bol bol su içmeyi ihmal etme.

kizlar cok cok sagolun,

doktor tek dozluk bi toz antibiyotik verdi, bu aksam icicem. o seni rahatlatir dedi.

idrar yolu enf. zormus yaa, cok sanci yapiyor :-((

cnm dikkat et kendine
inş küçük bi tedaviyle sağlığına kavuşursun...

cnm doktor sonuzlari beklemeden bi ilac yazdi bana.
bu aksam icicem o rahatlatir dedi.

idrar kulturu de yapildi bana o yuzden 4 gun suruyormus sonuc

kizlar,

az once kotu bir haber aldim.

baska bir topikten arkadasim, temmuz annelerinden biri olacakti.
20 haftalik bebegine ileri derece hidrosefali teshisi konmus, sonlandirmamiz gerek demisler. bebegini kaybetmis.

cok cok cok uzuldum

sizleri de uzmek istemem, belki bana moral verici biseyler soylersiniz diye yazdim canlarim

Allah hicbirimize boyle birsey yasatmasin.
yasayan arkadasim gibilerine de sabirlar versin

cinsiyet, isim, cul-caput hepsi bos kizlar
bebeklerimiz saglikli olsunlar yeter
Allah onlari melekleri ile korusun...

Allah o anneye babaya sabır versin,o hidrosefali teşhisi ne demek cnm biliyorsan açıklayabilirmisin.üzülme cnm herşey Allahtan önüne geçmemiz mümkün değil...

canım hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzz

geçmiş olsun canım ...idrar yolu enf.hamilelikte çok sık rastlanıyor ve tedavisi mümkün olan bişi...çevremde çok arkideşim hamilelikte yaşadı...sen bol bol su iç ve ilacını ihmal etme

eyeszay,seminer notlarını dinlemeye hazırım canım

bu arada biz de iyiyiz ...okulda yorulmadım bugün...18mart çanakkale zaferi ile ilgili öğrencilerimizin tiyatrosunu felan izledik...hoş bir gündü...şimdi da mama hazırlama zamanı
sonra görüşürüzzzzzzzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…