hayır yaa....dün arkideşlerim geldi..bugün de ağır misafirler vardı:)
annem,kayınvaldemler,görümcem,eşi ve bebişleri...
allahtan yarın boş günüm...5 farklı sınıfa da nasıl hazırlayacağım bilmiyorum bi anda ama bakalım...
branşım İngilizce canım benim...ilköğretimde 4den 8e kadar tüm sınıfların derslerine giriyorum :84:
ben de salata ve tatlı yaptım...annem de kayınvaldem de börek getirmiş valla...görümcem de kurabiyeler...bu haftasonu fena karbonhidrat yüklemesi yaptım :18:
ay çok tatlı güle güle giysin inş bebişin .
tamam canım ben atıyorum
hehe zaten kitaplardada yazıyor anne karnında bebekler genelde en çok gece oynuyorlar diye. ama tabi belli zaman aralıkları var. ama en çok gündüz biz yürürken falan sallanınca uyuyorlar.
ayyy maşallahhh çok tatlı canım benim. en güzel günlerinde sağlıkla giysin.
yaa evet sorma ben 7/24 bilgisayar başındayım( çok sıkılıorum burda.
sevindim yeme düzenine. bende bu aralar gene pek bi iştahsızım. değişik bir hallere büründüm. kilon ne alemde olmuş?? bu arada yeni aldığım kitabı çok beğendim. bana kitap dayanmıyor sıkıntıdan hehe:))
Gule gule giysin simdiden.. Cok sirin...:13:
hayır yaa....dün arkideşlerim geldi..bugün de ağır misafirler vardı:)
annem,kayınvaldemler,görümcem,eşi ve bebişleri...
allahtan yarın boş günüm...5 farklı sınıfa da nasıl hazırlayacağım bilmiyorum bi anda ama bakalım...
branşım İngilizce canım benim...ilköğretimde 4den 8e kadar tüm sınıfların derslerine giriyorum :84:
ben de salata ve tatlı yaptım...annem de kayınvaldem de börek getirmiş valla...görümcem de kurabiyeler...bu haftasonu fena karbonhidrat yüklemesi yaptım :18:
canım bende radyasyonu azaltmak için bilgisayarın yanına küçük kaktüsten koydum...radyasyonu çekiyormuş ..hatta besleniyormuş diye duydum ....tavsiye ederim..
Gelisimci, bircok kisinin bilgisayarin yada TV'nin yanina kaktus koydugunu biliyorum, gercekten ise yariyor mu acaba? Bilimsel bir aciklamasi varmiymis?:44:
kızlar ben bi garibim bikaçgündür ondan yoktum.
biraz önce babamın anormal arkadaşları babama bi şaka hazırlamışlar. aradılar adama arabanla keçi öldürmüşsün diyorlar. şimdi gülüyorum muhtemelen sizde gülüyorsunuz ama o an bi heyecan yaptım fenalaştım. biz çanakkalede muhtarlıktan arıyoruz tatilde buraya geldiğinizde keçileri öldürmüşsünüz araba ile diyor adam babama bişey sölüyor saf babamda cevap veriyor. işte ben geçen yıl gelmedim yazın çanakkaleye diye. beni bi heyecan bastı. şaka olduğunu söleyince bi bağırmaya başladım telefondaki adama ve babama senin ne anormal arkadaşların var böle diye. babamda tuttu bana bağırdı telefondaki gerizekalıya bağıracağına saatlerdir ağlıorum. hala orda tv izliyor dünya umrunda değil. nerde böle acayip insanlar hep babmın arkadaşı. durmadan babama saçma sapan şakalar yapıyorlar. bişey düşündükleri yok.
iştahım gene kapandı kızlar( dün 4 çeşit yemek yaptım hepsinden azcık azcık bi tabak anca yedim zorla. bugün tek yediğim 1 tabak yeşil mercimek yoğurt ve sabah kahvaltısı. hiç aç değilim bişey canım istemiyor. gene sorrun olmaya başladı yemek ne güzel yiyordum halbuki. heralde ben kendimi çok sıktım ben güçlüyüm güçlüyüm diye azcık mutluluk verici bişey oldu topluca ağlamaya başladım.
bu arada babamız haftaya pazartesi geliyor kızlar. kızımla yaptığı şarkıyı dinliyoruz hergün. öle:)
canım böyle acayip şeylerde hep seni buluyor ha...zaten hassas kızsın şimdi herşey üzerine üzerine geliyordur
selam kızlar,tecrübelerinizden faydalanmak için bi soru sorucam.bende şiddetli adet önce sendrom var.yani adetten 10 gün önce şiddetli sırt ağrısı,6 gün öncede vajinamda mantar tarzı kaşıntı oluyo.3 aydır bebek istiyoruz.sizce ben hamile kalsam bu ay yine bu belirtileri yaşar mıyım.??????????yani aranızda hamileliliğin ilk ayında kendine özgü adet belirtilerini yaşayan oldu mu???
selam kızlar,tecrübelerinizden faydalanmak için bi soru sorucam.bende şiddetli adet önce sendrom var.yani adetten 10 gün önce şiddetli sırt ağrısı,6 gün öncede vajinamda mantar tarzı kaşıntı oluyo.3 aydır bebek istiyoruz.sizce ben hamile kalsam bu ay yine bu belirtileri yaşar mıyım.??????????yani aranızda hamileliliğin ilk ayında kendine özgü adet belirtilerini yaşayan oldu mu???
:))) yok yahu o kadar hassas değilim. ama benim babamı tanısanız ilginç ilginç şeyler hep onu bulduğu için korktum. mesela sürekli arkadaşları dolandırıyor falan bunu. başkalarının dünya kadar paralarını ödedik. gene öle bişey zannettim birisi babamdan gene para koparıcak diye bişey yapıyor. sinirlerim bozuldu çünkü hala bile ödediğimiz milletin borçları var yani. ve sonuçta ben çalışmıorum. ve çatlarsam falan bidaha çalışabilirmiyim onuda bilmiyorum. saolsun annem babam çalışıyorlar bana yardım ediyorlar. şimdi durduk yerde gene öle bişey oldu zannettim. tabi bi yandan işte ne olduğunu bilmiosun anlamıosun adamda şakayı yarım saat sürdürünce gitti benim tansiyon.
tabiki canım. 3 aya yakın her regl olmam gereken zamanda bütün sendromlarını yaşadım. zaten öle oluyormuş. hatta 2 kez regl olduğumu gördüm rüyamda sorduğum bütün hamile arkadaşlarım bende dedi. reglini özlüosun bile:)
Evet adet öncesi tüm sendromları yaşıyorsun. Ben adet olamıyorum diye söktürücü ilaç alacaktım sonra hadi bir ihtimal diye test yaptım hamile çıktım. :S
canım sen heyecan yapmamaya çalış..sıkıntıdan stresten uzak durmalısın.sinirlerin çekilmiş gibi hareket et,ama olmuyor biliyorum..
çok teşekkür ederim canımben de bu aydan umudumu kesmiştim sırt ağrım başlayınca.ama umudum devam ediyo.inşallah hepiniz sağ salim bebeklerinize kavuşursunuz
Kızlar Yılmaz Özdil' in 4 gğn önce ki yazısında alt yapısız bir durum olduğu yazılı Kaktüs - CNNTurk.com
haklısın canım. artık daha sakin olmam gerek. ama bitürlü olmuo işte
çok saol canım. dilerim sende çift çizgiyi görürsün en yakın zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?