2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Venuscum, sagol canim, bilgileri gayet acik yazmisin. Iyi olduguna da ayriyeten sevindim. Benim de detayli ultrasonum yarin sabah yapilacak. AS olasiligi da var ama yarin degil cunku herhangi bir anomali saptanirsa bri baska hastanede yine detayli ultrasona girmeyi dusunuyorum, iki ayri doktorun fikrini almak istiyorum. Ondan sonrada gerekli gorulurse AS yapilacak. \
Bugun de dinlen bence, kendini yoracak seyler yapma, tekrar bilgiler icin cok tesekkur ederim.

kaktüsü ben de duymuştum ama ne kadar etkiler yine de denemek gerekir.
benim de yarın randevum var bakalım 3lü yapack mı doktorum bebiş nasıl ?
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

kaktüsü ben de duymuştum ama ne kadar etkiler yine de denemek gerekir.
benim de yarın randevum var bakalım 3lü yapack mı doktorum bebiş nasıl ?
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

Zeynepela, benim de yarin doktor ve detayli ultrason gunum! Ayni gunde gidiyoruz, umarim iyi haberlerle doneriz. nacizane fikrim doktorun 3'luyu onerirse bence 4'luyu iste cunku 3'lude yapilanlara ek olarak bir de DIA'ya bakiliyor. Bir tup kan daha veriyorsun yani. Saglikli sonuclarla donelim.:13:

Gelisimci, bircok kisinin bilgisayarin yada TV'nin yanina kaktus koydugunu biliyorum, gercekten ise yariyor mu acaba? Bilimsel bir aciklamasi varmiymis?:44:

çok kişiden duydum ama araştırmak gerek...ayırca nasıl olsa zararı yok...biz koyalım da

burda 4lü yapılıyor mu bilmiyorum canım ama umarım iyi haberlerle geliriz

canım inş detaylıda bişey çıkmaz.senin 2 lidemi sorun vardı sana niye böyle bişi d enmişti.hatırlayamıyorum hiç akıl kalmadı son 1 haftadaır bende...
ama sana şunu söylemek istedim , eğer amnio yapılması gerekiyorsa çokta vakit kaybetme derim.en ideali 16-18. haftalarmış ama 20. haftaya ve sonrasında da yapılıyor fakat zaman geçtikçe sıvının içind e bakılan hücre kalıntıları kültürle çoğalmayabiliyormuş.o yüzden detaylıylada vakit kaybetme zaten d r bana hiçbir bulguda vermeyebilir yaptır dedi.bende o yüzden pzartesiyi beklemeden muayeneghanesinde yaptırdım.kesin sonuçlar 21 günd e geliyor çünkü....ama senin durumun neydi hatırlıyamıyorum işte sanki yaşmıydı ki?? neyse yazarsın belki yine..ama dediğim gibi yapılması gerekiyorsa yaptır , basit bi işlem , korkuylacak bişey yok.en önemlisi sonuçlar temizse rahat bi hamilelik geçiricez , Allah korusun değilsede ona göre karar verilecek ya da kendimizi duruma hazırlıycaz..soru işeretleriyle yaşamak çok zor..yaptıracak oursanda tabiki bir prof. a yaptır.yapan kişi çok önemli diyorlardı hakikaten öyleymiş... Allah yardımcın olsun senin ve hepimizin...

Venuscum, bizim ikili teste Trizomi 18/21 degerlendirildiginde 109/1 cikti, o yuzden 4'lu istendi fakat soncu hala cikmadi! AS, 22.haftaya kadar yapiliyormus ama ideali dedigin gibi o haftalar... Yarinki detayli sonucuna gore karar verilecek. AS'nin cok cabuk yapildigi biliyorum fakat onemli olan ondan sonrasi...Hem uzun bir bekleyis, hem de endiselerin devam etmesi... Ama Fish ile gecici sonucu belirlemeleri de bir isik aslinda...EN azindan daha cabuk ogrenme sansimiz olacak. Umarim guzel haberlerle doneriz, bilgiler icin tekrar cok tesekkur ederim canim.:13:

herkes iyidir umarım...biz bütün gün misafir ağırladık...yoğun ve yorucuydu...TVkarşısında pinekleyip yatıcas bis kızımla....öperim sizi...herkese iyi pazarlar

herkes iyidir umarım...biz bütün gün misafir ağırladık...yoğun ve yorucuydu...TVkarşısında pinekleyip yatıcas bis kızımla....öperim sizi...herkese iyi pazarlar

soruları hazırladın mı kız? branşın neydi? benıımde yarına misafirim var yatılı tatlımı yaptım az önce

soruları hazırladın mı kız? branşın neydi? benıımde yarına misafirim var yatılı tatlımı yaptım az önce

hayır yaa....dün arkideşlerim geldi..bugün de ağır misafirler vardı:)
annem,kayınvaldemler,görümcem,eşi ve bebişleri...
allahtan yarın boş günüm...5 farklı sınıfa da nasıl hazırlayacağım bilmiyorum bi anda ama bakalım...
branşım İngilizce canım benim...ilköğretimde 4den 8e kadar tüm sınıfların derslerine giriyorum :84:
ben de salata ve tatlı yaptım...annem de kayınvaldem de börek getirmiş valla...görümcem de kurabiyeler...bu haftasonu fena karbonhidrat yüklemesi yaptım :18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…