inş kızlarr sizin dediğiniz gibi olur..tek temennimiz bu ama beklemek ömyle zor ve yıpratıcıki..
inş pazartesiye ön sonuçlarım tertemiz çıkarda bayram ederiz...
zarpdenizcim , merak ettiklerini yazayım canım..ama öncelikle hiç korkulacak bişey değilmiş..
fish yöntemi florasan denilen bir teknikle bakılıp kromozomların normal olup olmadığını % 90 gibi söyleyebiliyormuş.bakılamyan diğer kromozomlar için hücrelerin üremesi bekleniyor ve en son toptan yine bakılıyor..21 gün sonra ise kesin sonuç veriyorlar.. bend e detaylıda bi olumsuzluk göremedi ama bazen hiç bir belirtide vermeyebilirmiş.o yüzden direk amnio önerildi.amnio sırasında hiç acı duymuyosun çünkü korkarak girdiğin için , dua okumaktan bakamıyosun bile.zaten ben kapattım gözlerimi ve nas , felak okudum.normalde kolumdan kan alınırken , kaçada iğne yapılırken gerilip zıplayan ben soluk bile almadım..o anda bi soğukkanlılık geliyo insana , çünkü bebğinin yuvasına dokunuluyo , annelik içgüdüsüyle ou korumak adına nefes bile lamadan bekliyosun ve hiç ama hiç acı duymuyosunçöyle lokal anestezi faland yok ben istedim dr gerek yok dedi.hakkatende öyle oldu.1 dk bile sürmedi..sonra inik bi bant yapıştırdılar.dışarıda 15 dk. oturdum sonra eve gittik.düşün bide ben yolçuluk yaptım öncesinde ve sonrasında..arkadaşa gittik orda ben uzandım biraz yemek yedik tekrar uzandım.22:30 gibi de otobüsle eve döndük.şükürler olsunki ne kanamam ne de su vb. bişey gelmedi..gelincede yattım hemn sabah annem geldi o kaldırmadı ilk gün bugünd e arada yatıyorum ama ayakta yormuyorum kendimi.dr 15. dk fazla ayakta kalma ilk gün içindedi..kanama , akıntı,ateş olursada bilgi,m olsun dedi.bu kadar..ne çok yazdım.umarım işine yarar. merak ettiğin şeyler olursa özelden yazabilirsin...
kaktüsü ben de duymuştum ama ne kadar etkiler yine de denemek gerekir.
benim de yarın randevum var bakalım 3lü yapack mı doktorum bebiş nasıl ?
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
Gelisimci, bircok kisinin bilgisayarin yada TV'nin yanina kaktus koydugunu biliyorum, gercekten ise yariyor mu acaba? Bilimsel bir aciklamasi varmiymis?:44:
Zeynepela, benim de yarin doktor ve detayli ultrason gunum! Ayni gunde gidiyoruz, umarim iyi haberlerle doneriz. nacizane fikrim doktorun 3'luyu onerirse bence 4'luyu iste cunku 3'lude yapilanlara ek olarak bir de DIA'ya bakiliyor. Bir tup kan daha veriyorsun yani. Saglikli sonuclarla donelim.:13:
Venuscum, sagol canim, bilgileri gayet acik yazmisin. Iyi olduguna da ayriyeten sevindim. Benim de detayli ultrasonum yarin sabah yapilacak. AS olasiligi da var ama yarin degil cunku herhangi bir anomali saptanirsa bri baska hastanede yine detayli ultrasona girmeyi dusunuyorum, iki ayri doktorun fikrini almak istiyorum. Ondan sonrada gerekli gorulurse AS yapilacak. \
Bugun de dinlen bence, kendini yoracak seyler yapma, tekrar bilgiler icin cok tesekkur ederim.
canım inş detaylıda bişey çıkmaz.senin 2 lidemi sorun vardı sana niye böyle bişi d enmişti.hatırlayamıyorum hiç akıl kalmadı son 1 haftadaır bende...
ama sana şunu söylemek istedim , eğer amnio yapılması gerekiyorsa çokta vakit kaybetme derim.en ideali 16-18. haftalarmış ama 20. haftaya ve sonrasında da yapılıyor fakat zaman geçtikçe sıvının içind e bakılan hücre kalıntıları kültürle çoğalmayabiliyormuş.o yüzden detaylıylada vakit kaybetme zaten d r bana hiçbir bulguda vermeyebilir yaptır dedi.bende o yüzden pzartesiyi beklemeden muayeneghanesinde yaptırdım.kesin sonuçlar 21 günd e geliyor çünkü....ama senin durumun neydi hatırlıyamıyorum işte sanki yaşmıydı ki?? neyse yazarsın belki yine..ama dediğim gibi yapılması gerekiyorsa yaptır , basit bi işlem , korkuylacak bişey yok.en önemlisi sonuçlar temizse rahat bi hamilelik geçiricez , Allah korusun değilsede ona göre karar verilecek ya da kendimizi duruma hazırlıycaz..soru işeretleriyle yaşamak çok zor..yaptıracak oursanda tabiki bir prof. a yaptır.yapan kişi çok önemli diyorlardı hakikaten öyleymiş... Allah yardımcın olsun senin ve hepimizin...
canım sor ama bana çok ilginç geldi...sen 2011 ağustos annesi olacakasan şuan ortalama 4-5 aylık hamilesin...yani bunu farketmezmiydin?
yok canım arkadaş adamelin ilk sayfadaki msjını alıntı yapmak istemişdirek orayı alınca böyle bir sonuç çıktı ortaya. .ilk okurken dedim ne diyor bu ya sonradan anladım davay ı
yok canım arkadaş adamelin ilk sayfadaki msjını alıntı yapmak istemişdirek orayı alınca böyle bir sonuç çıktı ortaya. .ilk okurken dedim ne diyor bu ya sonradan anladım davay ı
niye böyle bir alıntı yapmış anlamadım ben halen....
niye böyle bir alıntı yapmış anlamadım ben halen....
bende şimdi anladım olayı :) ademel'e ya da genel olarak herkese kan testi ile ilgili bir şey sormak istiyordu sanırım.
bende şimdi anladım olayı :) ademel'e ya da genel olarak herkese kan testi ile ilgili bir şey sormak istiyordu sanırım.
evet canım msjdan alıntı yapıpı birşey sormak istemiş sanırım..
evet canım msjdan alıntı yapıpı birşey sormak istemiş sanırım..
ozman çok eski bir alıntı yapmışaslında kendi gelip bi açıklma yapsa daha iyi olcak..kafalar karıştı
herkes iyidir umarım...biz bütün gün misafir ağırladık...yoğun ve yorucuydu...TVkarşısında pinekleyip yatıcas bis kızımla....öperim sizi...herkese iyi pazarlar
soruları hazırladın mı kız? branşın neydi? benıımde yarına misafirim var yatılı tatlımı yaptım az önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?