hoş geldin canım, benimkide 31 ağustos gözüküyor..
hoşbulduk canım..inş guzel vakitler ve guzel paylaşımlar geçiririz burda..
Canım bence 6 ay için 7 kilo gayet normal, üstelik şişlikte var diyorsun..ben 9 kilo aldım..ama bundan sonra dikkat etmeliyiz, kepek ekmek yiyorum bende akşam 8den sonrada birşey yemiyorum..asıl bundan sonra alacağız çok dikkat etmemiz gerek çok:18:
canım endişelendiğin kilo bu aya kadar alman gerekenden fazla değil ki..
normal kilo almışsın..
ben 16 kilo aldım..durumum içler acısı ama yine de kendimi kötü motive etmemeye çalışıyorum..
tatlıya karşı benim de dayanama durumum var önümüzdeki hafta şeker yüklemesi yapılacak
yüksek ihtimalle doktor yasaklar koyacak..bana yükleme yapılacağı güne kadar rejim uygulama normal yediğin gibi yemeye devam et dedi..sonucu saptırmamak adına sanıyorum
iştahım inanılmaz açıldı, eşimden fazla yiyorum..kendimi frenlemeye çalışıyorum ama nereye kadar ..doğum zor olur korkum o aslında..yoksa kiloları doğumdan sonra topic açıp veririz
Peppermit biz napalım ben tartuya bile çıkmıyorum şimdi dr gidince görücem hanyayı konyayı daha geçen ay 7 kilo almıştım ve şimdi iştahım felaket ödem için cnm bol bol su içmen gerek ve tuzu azaltmalısın ben bunlara dikkat ediyorum ama genede felaket ödem var bende de bacaklarım akşamları felaket sanırım çok otrumaktan oluyor cnm....
Hoşgeldin yeni gelen arkadaş...
gunaydin arkadaslar;
bu sabah moralim cok bozuk..
tartildim.
63 kg ciktim. (baslandic 55,8 )
7,2 kg almis oldum boylelikle daha 6. ayda :-((((
gerci size de yazmistim 2-3 gundur heryerim sis, vucudumda odem var inanilmaz, bu da tartiya yansimis olabilir.
doktor kontrolum haftaya cmr.
1 haftada ne yapabilirim sizce bu odemi atmak icin.
esime soyledim bana tatli biseyler getirme artik aksamlari dedim; meyve getir onun yerine dedim (gerci getirse de ben cok yemiyordum da, yalniz dondurmaya dayanamiyordum; bir de bazi sabahlar kahvaltida minik karper boyutunda nutellalar olur ya 1 tane ondan yiyordum )
simdi kesicem tatlilari ve de pilav da yemicem, ekmegi de zaten olculu yiyordum gerci de yine de azalticam
birde benim kilo alimim birden hizlandi kizlar, korkuyorum seker cikacak diye
siz baska neler onerirsiniz?
yuruyus de yapamiyoruz ki bu havalardan
poffffffffffffffff
normal mi dersin.?
yaa ben baslarda almamistim sonra birden hizli almaya basladim ya o korkuttu beni aslinda.
off 15le bitirsem raziyim valla
ay cnm yaa,
dun bi arkadas anlatti da kiz kardesi dogum yapmis;
ilk 4-5 ayda 12 kilo aldi dedi, sonra seker cikmis, doktoru diyet vermis ve 12 kg ile hamileligini tamamlamis.
belki sen de 16 ile ya da en fazla 20 ile tamamlarsin canim
ya iste isin garibi benim istahim acilmadi fazla, eskisinden farkli yemiyorum hic; fazla bisey yedigim yok
niye boyle k,lo aliyorum o zamann :84: :84:
valla deliricem,
zor is su hamilelik valla yaa
Canım 7 kilo çok değilki. Bu haftalarda normali bu...
Benimde sabahları yüzüm şişiyor, geçenlerde tansiyonum yüksek çıktı... Acaba tuzu mu azaltmalıyım bilmiyorum..
iştahım inanılmaz açıldı, eşimden fazla yiyorum..kendimi frenlemeye çalışıyorum ama nereye kadar ..doğum zor olur korkum o aslında..yoksa kiloları doğumdan sonra topic açıp veririz
Canım 7 kilo çok değilki. Bu haftalarda normali bu...
Benimde sabahları yüzüm şişiyor, geçenlerde tansiyonum yüksek çıktı... Acaba tuzu mu azaltmalıyım bilmiyorum..
Canım benimde iştahım çok fazla. Çok yiyorum sonrada acayip bir şişkinlik oluyor. Gerim gerim geriliyor karnım..
Yemekten kalkıyorum, hala aç gibiyim...
Artık hamileliğin etkileri başlıyor kızlar. Doktorum demişti zaten 12-24 haftalar arası, hamileliğin balayı dönemiymiş... Sonrasında etkisini görürsün, iyi değerlendir bu haftalarını dedi. Hele birde sıcakları düşünürsek, işimiz bayağı zor olacak. Evlerimize klima almalıyız bence...:26:
canım sei korkutmak istemem ama, benim doktorum ve aile hekimim..ayak şişliği olabilir ama yüzünde kollarında şişlik olduğu zaman hemen geliyorsun yanımıza dediler..hamilelikte istenmeyen bir durummuş.bir git istersen nedenini araştırsınlar
inşallah canım, cinsiyeti nedir,ilk çocuğun mu olacak
geçmiş olsun canım, doktorun kendisi vermiş iç benc e kendine işkence etmekızlaaar günaydın... biz iyileşemedik hala dün doktordaydık . 1 serum taktılar 1 tane de iğne yaptılar. doktor antibiyotik verdi croxilex 1000 mg. ya içip içmeme konusunda karasızım ama böyle geçeceğini de sanmıyorum gözlerim burnum bozuk çeşmeden farksız. öksürük hapşırık heepsi var yaa ara sıra ateş de oluyo sizce kullanayımmı kullanmayayımmı ? off sizden kullanan olmuşmuydu antibiyotik merak ettim ?
Hadi ya....
Ayaklarda şimdilik bişey yok, sabahları göz kapaklarımda ve yüzümde şişlik hissediyorum...
Doktorumu ararım bugün...
Sağol canım
kızlaaar günaydın... biz iyileşemedik hala dün doktordaydık . 1 serum taktılar 1 tane de iğne yaptılar. doktor antibiyotik verdi croxilex 1000 mg. ya içip içmeme konusunda karasızım ama böyle geçeceğini de sanmıyorum gözlerim burnum bozuk çeşmeden farksız. öksürük hapşırık heepsi var yaa ara sıra ateş de oluyo sizce kullanayımmı kullanmayayımmı ? off sizden kullanan olmuşmuydu antibiyotik merak ettim ?
seninle aramizda fazla fark yok ki, sana da tu tut uuu masallah o zamancanım bende dikkat etmeye başladığmdan beri yinede alıyorum,sanırım bebek alıyor..ama sen çok iyisin 7 kilo gayet güzel nazar değmesin tü tü maşallah
canım sei korkutmak istemem ama, benim doktorum ve aile hekimim..ayak şişliği olabilir ama yüzünde kollarında şişlik olduğu zaman hemen geliyorsun yanımıza dediler..hamilelikte istenmeyen bir durummuş.bir git istersen nedenini araştırsınlar
Canım benimde iştahım çok fazla. Çok yiyorum sonrada acayip bir şişkinlik oluyor. Gerim gerim geriliyor karnım..
Yemekten kalkıyorum, hala aç gibiyim...
Artık hamileliğin etkileri başlıyor kızlar. Doktorum demişti zaten 12-24 haftalar arası, hamileliğin balayı dönemiymiş... Sonrasında etkisini görürsün, iyi değerlendir bu haftalarını dedi. Hele birde sıcakları düşünürsek, işimiz bayağı zor olacak. Evlerimize klima almalıyız bence...:26:
ay cnm yaa, cok gecmis olsunnn,kızlaaar günaydın... biz iyileşemedik hala dün doktordaydık . 1 serum taktılar 1 tane de iğne yaptılar. doktor antibiyotik verdi croxilex 1000 mg. ya içip içmeme konusunda karasızım ama böyle geçeceğini de sanmıyorum gözlerim burnum bozuk çeşmeden farksız. öksürük hapşırık heepsi var yaa ara sıra ateş de oluyo sizce kullanayımmı kullanmayayımmı ? off sizden kullanan olmuşmuydu antibiyotik merak ettim ?
Hadi ya....
Ayaklarda şimdilik bişey yok, sabahları göz kapaklarımda ve yüzümde şişlik hissediyorum...
Doktorumu ararım bugün...
Sağol canım
ewt canım ilk bebeğimiz.bi kızımız olcak inş.
seninle aramizda fazla fark yok ki, sana da tu tut uuu masallah o zaman
preeklampsi ihtimaline karsin yuzde ve ellerde sislik+tansiyon yuksekligi varsa kontrol edilmesi gerekiyor.
1-2 gun tansiyonunu olctur bakalim only_smile cigimmm..
evet, asil zor donemlerimiz yeni baslayacakkk:18:
ay cnm yaa, cok gecmis olsunnn,
cabucak iyilesirsin umarimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?