2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Peppermit biz napalım ben tartuya bile çıkmıyorum şimdi dr gidince görücem hanyayı konyayı daha geçen ay 7 kilo almıştım ve şimdi iştahım felaket ödem için cnm bol bol su içmen gerek ve tuzu azaltmalısın ben bunlara dikkat ediyorum ama genede felaket ödem var bende de bacaklarım akşamları felaket sanırım çok otrumaktan oluyor cnm....

Hoşgeldin yeni gelen arkadaş...

normal mi dersin.?
yaa ben baslarda almamistim sonra birden hizli almaya basladim ya o korkuttu beni aslinda.
off 15le bitirsem raziyim valla

ay cnm yaa,
dun bi arkadas anlatti da kiz kardesi dogum yapmis;
ilk 4-5 ayda 12 kilo aldi dedi, sonra seker cikmis, doktoru diyet vermis ve 12 kg ile hamileligini tamamlamis.
belki sen de 16 ile ya da en fazla 20 ile tamamlarsin canim

iştahım inanılmaz açıldı, eşimden fazla yiyorum..kendimi frenlemeye çalışıyorum ama nereye kadar..doğum zor olur korkum o aslında..yoksa kiloları doğumdan sonra topic açıp veririz

ya iste isin garibi benim istahim acilmadi fazla, eskisinden farkli yemiyorum hic; fazla bisey yedigim yok
niye boyle k,lo aliyorum o zamann :84: :84:
valla deliricem,
zor is su hamilelik valla yaa

aynen cnm, aksam eve bi gidiyorum, dizlerimden asagisi kutuk gibi sismis; hele ayak bileklerim cok komik oluyor
hafif ellerimde de var.

bol su iciyorum cnm, tuza da daha dikkat edicemm

Canım 7 kilo çok değilki. Bu haftalarda normali bu...

Benimde sabahları yüzüm şişiyor, geçenlerde tansiyonum yüksek çıktı... Acaba tuzu mu azaltmalıyım bilmiyorum..

canım bende dikkat etmeye başladığmdan beri yinede alıyorum,sanırım bebek alıyor..ama sen çok iyisin 7 kilo gayet güzel nazar değmesin tü tü maşallah

Benimde sabahları yüzüm şişiyor, geçenlerde tansiyonum yüksek çıktı... Acaba tuzu mu azaltmalıyım bilmiyorum..

canım sei korkutmak istemem ama, benim doktorum ve aile hekimim..ayak şişliği olabilir ama yüzünde kollarında şişlik olduğu zaman hemen geliyorsun yanımıza dediler..hamilelikte istenmeyen bir durummuş.bir git istersen nedenini araştırsınlar

iştahım inanılmaz açıldı, eşimden fazla yiyorum..kendimi frenlemeye çalışıyorum ama nereye kadar..doğum zor olur korkum o aslında..yoksa kiloları doğumdan sonra topic açıp veririz

Canım benimde iştahım çok fazla. Çok yiyorum sonrada acayip bir şişkinlik oluyor. Gerim gerim geriliyor karnım..
Yemekten kalkıyorum, hala aç gibiyim...

Artık hamileliğin etkileri başlıyor kızlar. Doktorum demişti zaten 12-24 haftalar arası, hamileliğin balayı dönemiymiş... Sonrasında etkisini görürsün, iyi değerlendir bu haftalarını dedi. Hele birde sıcakları düşünürsek, işimiz bayağı zor olacak. Evlerimize klima almalıyız bence...:26:

kızlaaar günaydın... biz iyileşemedik hala dün doktordaydık . 1 serum taktılar 1 tane de iğne yaptılar. doktor antibiyotik verdi croxilex 1000 mg. ya içip içmeme konusunda karasızım ama böyle geçeceğini de sanmıyorum gözlerim burnum bozuk çeşmeden farksız. öksürük hapşırık heepsi var yaa ara sıra ateş de oluyo sizce kullanayımmı kullanmayayımmı ? off sizden kullanan olmuşmuydu antibiyotik merak ettim ?

evet asıl dönem şimdi başlıyor, allah kolaylık versin bizlere..sıcaklar konusunda aslında şanslıyız çoğunu serin serin geçirdik, çok sıcak olmadan şöyle hırkamızı alıp gezebikleceğimz hava olsa razıyım daha sıcağını istemem ben bulundğm il itibariyle şanslıyım,yazında çok sıcak olmuyor.ama özellikle deniz kenarındakilern işi zor nem bir yandan sıcak bir yandan

Hadi ya....

Ayaklarda şimdilik bişey yok, sabahları göz kapaklarımda ve yüzümde şişlik hissediyorum...

Doktorumu ararım bugün...

Sağol canım

geçmiş olsun canım, doktorun kendisi vermiş iç benc e kendine işkence etme
Hadi ya....

Ayaklarda şimdilik bişey yok, sabahları göz kapaklarımda ve yüzümde şişlik hissediyorum...

Doktorumu ararım bugün...

Sağol canım

evet canım üstüne basa basa yüzünde şişlk olursa hemen gel dediler..bir konuş bakalım doktorunla.belkide uyku şişkinlğidir..

rontgen falan cekildi mi direk antibiyotik mi verildi?

canım bende dikkat etmeye başladığmdan beri yinede alıyorum,sanırım bebek alıyor..ama sen çok iyisin 7 kilo gayet güzel nazar değmesin tü tü maşallah
seninle aramizda fazla fark yok ki, sana da tu tut uuu masallah o zaman

preeklampsi ihtimaline karsin yuzde ve ellerde sislik+tansiyon yuksekligi varsa kontrol edilmesi gerekiyor.
1-2 gun tansiyonunu olctur bakalim only_smile cigimmm..

evet, asil zor donemlerimiz yeni baslayacakkk:18:

ay cnm yaa, cok gecmis olsunnn,
cabucak iyilesirsin umarimm

kızlar ben de hemen yoruluyorum bi de sıcak basıyo.. eczaneye gidip geldim yoruldum ya 15 dakikalık iş için..

gaviscon aldım siz mideniz yandıkça içiyomusunuz. günde 3-4 defa içebilirsin dedi eczacı..

ah canım nerdeee tam 2 kilo fark var dile kolay 2 kilo hep eşim yüzünden oldu ama, yok nutellalar almalar yok dondurma almalar şişirdi beni..diyorumki alma canım çekiyor dayanamayıp yiyorum ee ben yerim sen yemezsen diyor:84:..bunu derken ciddi değil gerçekten yemem için alıyor ama bilmiyorki bana zarar veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…