2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yağmurlu bir hıdırellez sabahından hepinize günaydınlar sevgili ağustos anneleri :)) hava o kadar soğuk ki gelirken arabanın camları buharlaştı ellerim dondu sadece konya mı böyle acaba.. ayrıca havalar düzelmeyince insanın enerjisi de bir türlü yerine gelmiyor

bugün kramplarla uyandım sementacım 2 gün üstüste ihmal ettim tozu içmeyi bugünkü halimi görsen içerdin hem zararı yok ki iç gitsin gözlerin de seyiriyor mu o da bir belirtisiymiş magnezyum eksikliğinin

günaydın canım, kışlık montları yıkayıp kaldırmştım yeniden giymeye başladık..bu sene havalar düzelsin dedikçe bozuyor..allahın işine karışılmaz ama bende artık bahar gelsin istiyorum..sanırım baharı göremeden yazı göreceğiz

bugün kramplarla uyandım sementacım 2 gün üstüste ihmal ettim tozu içmeyi bugünkü halimi görsen içerdin hem zararı yok ki iç gitsin gözlerin de seyiriyor mu o da bir belirtisiymiş magnezyum eksikliğinin

kramp ağrısı ne zordur bilirim.ama bendekiler çok hafif olup geçiyor,canımı yakmıyor o kadar..senınki gibi olursa içmeye başlayacağım..göz seyirmesi yok şimdilk

günaydın canım..neden ısrarla içmiyosun ki magnezyum zararlı mı ? ben kasılma olursa atıyorum su bardağına bi tane içiyorum portakal suyuna benziyo tadı acaba farklı bişiden mi bahsediyorum şimdi

günaydın zumruti..istanbul da soğuk ne yalan söyleyeyim ben böyle gittiğine seviniyorum biraz..bencillik yapıyorum ama sanıyorum iki sene önce 6 aylık hamiş arkadaşım pişiyordu sıcaktan klima altında oturyordu bu aylarda çok şükür diyorum hala mont giyiyorum diye

hiç sorma buralarda havalar çok kötü
geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Canım bende kramplarla baş edemeyince doktora sordum. Osteocare tablet al dedi. Kalsiyum+Magnezyum+D vitamini varmış. Sabah akşam içmeye başladım. Dün gece kramp girmedi..

Arkadaşımda hamileliğinde kullanmış. Şikayetlerin hemen yok oluyor dedi.

Sen neden içmemekte inat ediyorsun?

canım bendede ilerledi kramp olayı öyleki sabah kramo giriyo o bölge gün boyu acıyo.sanırım yeterince kalsiyum ve magnezyum almıyoruz. benim daha kontrolüme iki haftadan fazla var.ilaç yazmasını istiycem bende.

o açıdan bakınca haklısın canım ama bahar gelmeyince de mutluluk hormonlarımı salgılayamıyorum :) hep canım sıkkın gibi

günaydın kızlar..

ben de 2 gündür ihmal ettiğim magnezyumu nihayet bugün aldım..bacağım 1 haftadır ağrıyor..dün gece uyuyamadım ağrıdan..doktor magnezyum işe yaramaz dedi ama içicem bakalım..sıcak tut o bölgeyi dedi..gerçekten de önceki gece terfomor koydum çok faydası oldu..

bir de sütü artırdım..1 bardak içiyordum düzenli..2 bardak yaptım

bir de bu ağrılara günde 2 tane muz iyi geliyormuş,tabi kabız olmayana

çok şiddetli değil şimdilk, hani kramp vururda gün boyu acısı gitmez o şekilde bir kramp olmadı, ama başlarsa eğer bende içeceğim..benımkide toz şeklinde hiç içmedim ama tadını bilmiyorum

çok şiddetli değil şimdilk, seğirme gibi hafif ağrı oluyor o kadar..allahtan akıllılık ettim sağlık ocağına gittiğimde doktoruma yazdırdım elimin altında bulunsun diye
canım bendede ilerledi kramp olayı öyleki sabah kramo giriyo o bölge gün boyu acıyo.sanırım yeterince kalsiyum ve magnezyum almıyoruz. benim daha kontrolüme iki haftadan fazla var.ilaç yazmasını istiycem bende.

yazdır canım olmadı sağlık ocağındaki doktoruna yazdır ben öyle yaptım

Günaydın kızlar

İstanbulda hava ne kadar kötü böyle geldim gidicem bı duzelemedi gitti yani dün gece pek uyuyamadim son zamanlarda midemde yanmalar oluyodu ama dün gece yemek borusunda da yanma yasadım sanırım reflü deniyo buna napicam ben böyle yaa çok kötü bisey bu

kramp ağrısı ne zordur bilirim.ama bendekiler çok hafif olup geçiyor,canımı yakmıyor o kadar..senınki gibi olursa içmeye başlayacağım..göz seyirmesi yok şimdilk
Cnm dr.verdiyse iç zaten belli hftdan sonra hepimiz içeceğiz sonuçta sadece bacak için değil karın kasılmaları içinde sen hissetmesen bile erken doğumu tetikler kullan cnm....

Geçmiş olsun cnm bende 1 bardak içiyorum dün hiç içmedim, evet muzda magnezyum çok var kabızlık sorunu yaşamayanlar yesin...

gunaydin arkadaslar;

bu sabah moralim cok bozuk..
tartildim.
63 kg ciktim. (baslandic 55,8 )
7,2 kg almis oldum boylelikle daha 6. ayda :-((((

gerci size de yazmistim 2-3 gundur heryerim sis, vucudumda odem var inanilmaz, bu da tartiya yansimis olabilir.
doktor kontrolum haftaya cmr.
1 haftada ne yapabilirim sizce bu odemi atmak icin.

esime soyledim bana tatli biseyler getirme artik aksamlari dedim; meyve getir onun yerine dedim (gerci getirse de ben cok yemiyordum da, yalniz dondurmaya dayanamiyordum; bir de bazi sabahlar kahvaltida minik karper boyutunda nutellalar olur ya 1 tane ondan yiyordum )
simdi kesicem tatlilari ve de pilav da yemicem, ekmegi de zaten olculu yiyordum gerci de yine de azalticam

birde benim kilo alimim birden hizlandi kizlar, korkuyorum seker cikacak diye

siz baska neler onerirsiniz?

yuruyus de yapamiyoruz ki bu havalardan

poffffffffffffffff

Canım bence 6 ay için 7 kilo gayet normal, üstelik şişlikte var diyorsun..ben 9 kilo aldım..ama bundan sonra dikkat etmeliyiz, kepek ekmek yiyorum bende akşam 8den sonrada birşey yemiyorum..asıl bundan sonra alacağız çok dikkat etmemiz gerek çok:18:

canım endişelendiğin kilo bu aya kadar alman gerekenden fazla değil ki..
normal kilo almışsın..
ben 16 kilo aldım..durumum içler acısı ama yine de kendimi kötü motive etmemeye çalışıyorum..
tatlıya karşı benim de dayanama durumum var önümüzdeki hafta şeker yüklemesi yapılacak
yüksek ihtimalle doktor yasaklar koyacak..bana yükleme yapılacağı güne kadar rejim uygulama normal yediğin gibi yemeye devam et dedi..sonucu saptırmamak adına sanıyorum

iştahım inanılmaz açıldı, eşimden fazla yiyorum..kendimi frenlemeye çalışıyorum ama nereye kadar..doğum zor olur korkum o aslında..yoksa kiloları doğumdan sonra topic açıp veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…