günaydın kızlar, artık sırt ağrım ve kramplarım biraz daha ilerledi..kramp için magnezyum tozu almştım doktordan suya koyup içiyorsun bilmiyorum herkesinki mi öyle.. ama ben içmemede inat ediyorum dayanılmaz hale gelince içeceğim
yağmurlu bir hıdırellez sabahından hepinize günaydınlar sevgili ağustos anneleri :)) hava o kadar soğuk ki gelirken arabanın camları buharlaştı ellerim dondu sadece konya mı böyle acaba.. ayrıca havalar düzelmeyince insanın enerjisi de bir türlü yerine gelmiyor
bugün kramplarla uyandım sementacım 2 gün üstüste ihmal ettim tozu içmeyi bugünkü halimi görsen içerdin hem zararı yok ki iç gitsin gözlerin de seyiriyor mu o da bir belirtisiymiş magnezyum eksikliğinin
günaydın canım..neden ısrarla içmiyosun ki magnezyum zararlı mı ?günaydın kızlar, artık sırt ağrım ve kramplarım biraz daha ilerledi..kramp için magnezyum tozu almştım doktordan suya koyup içiyorsun bilmiyorum herkesinki mi öyle.. ama ben içmemede inat ediyorum dayanılmaz hale gelince içeceğim
yağmurlu bir hıdırellez sabahından hepinize günaydınlar sevgili ağustos anneleri :)) hava o kadar soğuk ki gelirken arabanın camları buharlaştı ellerim dondu sadece konya mı böyle acaba.. ayrıca havalar düzelmeyince insanın enerjisi de bir türlü yerine gelmiyor
hiç sorma buralarda havalar çok kötüben geldim kizlar. su tahlil stresi bitmedi ciktik hastaneye gittik sonuclari almaya doktora fotokopisini gonderdiler sonuclarin bizi arayacak haha degisik bi sistem. onun disinda 4 sey var kanda hcg falan hepsi normal degerlerden dusuk cikmis( merak ettim ne acaba diye. seker olayida normal degerlerde dusuk gibi hatta. yani degerlere bakip biz yorumluoruz tabi bunlari D onun disinda evimizin boyasini gormeye gittik bugun. beyaz yaptik bircok yeri cunku evimiz cok uygundu. bebek odasina stickerlar koyucaz ve birde desen. ama oturma odasi bizi mahvetti. 40 kere renk degistirdik D simdide acik gri ve kirmizi yapioruz yarinda onu gormeye gidicez bakalim isallah olmustur istedigimiz gibi (
bebege buharli pisirici ve meyve sebze puresi yapici hediye verdi babaannesi allahtan kullanim kilavuzunda turkcesi var. cok sevindim bugun ona. ben artik burda bebek icin bisey alamiorum daha cunku evimize bastan esya alicaz(
nasil herkes onun disinda havalar nasil. burda yaz geldi denize giriyor millet.
geçmiş olsun canım dikkat et kendinegünAydın kızlar dün cildiyeye gittim demiştim tam 12 test verdi hiç bir şey çıkmadı sadece kanım 10.7 düşmüş. çok az kanında enfeksiyon var dedi o da fena gribim yüzümdekinin alerji olmadığını karaciğerimde de bişey olmadığını söyledi yine de bir krem yazdı ama ben kullanmadım geçti. hiç böyle bişey yaşamamıştım neyse geçti ya. ama ben grip ve faranjit olarak çok kötütyüm baktım pastil kullanılabiliyormuş şimdi bir tane attım çok acıyordu umarım bişey olmaz. hepinize çoooooooooook teşekkürler kızlar. bu arada çok aşırı sık idrara gidiyorum ama idrarda hiç bişey yok akıntım da fazla ama haftaya çarşamba doktoruma yine söylerim. tsh ben sürekli baktırıyorum hamilleiğin başında yüksek çıkmıştı ama normal çıkanlar da yine de arada bir baktırsın
günaydın kızlar, artık sırt ağrım ve kramplarım biraz daha ilerledi..kramp için magnezyum tozu almştım doktordan suya koyup içiyorsun bilmiyorum herkesinki mi öyle.. ama ben içmemede inat ediyorum dayanılmaz hale gelince içeceğim
günaydın canım..neden ısrarla içmiyosun ki magnezyum zararlı mı ?ben kasılma olursa atıyorum su bardağına bi tane içiyorum portakal suyuna benziyo tadı acaba farklı bişiden mi bahsediyorum şimdi
günaydın zumruti..istanbul da soğukne yalan söyleyeyim ben böyle gittiğine seviniyorum biraz..bencillik yapıyorum ama sanıyorum iki sene önce 6 aylık hamiş arkadaşım pişiyordu sıcaktan klima altında oturyordu bu aylarda çok şükür diyorum hala mont giyiyorum diye
çok şiddetli değil şimdilk, hani kramp vururda gün boyu acısı gitmez o şekilde bir kramp olmadı, ama başlarsa eğer bende içeceğim..benımkide toz şeklinde hiç içmedim ama tadını bilmiyorumgünaydın canım..neden ısrarla içmiyosun ki magnezyum zararlı mı ?ben kasılma olursa atıyorum su bardağına bi tane içiyorum portakal suyuna benziyo tadı acaba farklı bişiden mi bahsediyorum şimdi
günaydın zumruti..istanbul da soğukne yalan söyleyeyim ben böyle gittiğine seviniyorum biraz..bencillik yapıyorum ama sanıyorum iki sene önce 6 aylık hamiş arkadaşım pişiyordu sıcaktan klima altında oturyordu bu aylarda çok şükür diyorum hala mont giyiyorum diye
çok şiddetli değil şimdilk, seğirme gibi hafif ağrı oluyor o kadar..allahtan akıllılık ettim sağlık ocağına gittiğimde doktoruma yazdırdım elimin altında bulunsun diyeCanım bende kramplarla baş edemeyince doktora sordum. Osteocare tablet al dedi. Kalsiyum+Magnezyum+D vitamini varmış. Sabah akşam içmeye başladım. Dün gece kramp girmedi..
Arkadaşımda hamileliğinde kullanmış. Şikayetlerin hemen yok oluyor dedi.
Sen neden içmemekte inat ediyorsun?
canım bendede ilerledi kramp olayı öyleki sabah kramo giriyo o bölge gün boyu acıyo.sanırım yeterince kalsiyum ve magnezyum almıyoruz. benim daha kontrolüme iki haftadan fazla var.ilaç yazmasını istiycem bende.
Cnm dr.verdiyse iç zaten belli hftdan sonra hepimiz içeceğiz sonuçta sadece bacak için değil karın kasılmaları içinde sen hissetmesen bile erken doğumu tetikler kullan cnm....kramp ağrısı ne zordur bilirim.ama bendekiler çok hafif olup geçiyor,canımı yakmıyor o kadar..senınki gibi olursa içmeye başlayacağım..göz seyirmesi yok şimdilk
günaydın kızlar..
ben de 2 gündür ihmal ettiğim magnezyumu nihayet bugün aldım..bacağım 1 haftadır ağrıyor..dün gece uyuyamadım ağrıdan..doktor magnezyum işe yaramaz dedi ama içicem bakalım..sıcak tut o bölgeyi dedi..gerçekten de önceki gece terfomor koydum çok faydası oldu..
bir de sütü artırdım..1 bardak içiyordum düzenli..2 bardak yaptım
bir de bu ağrılara günde 2 tane muz iyi geliyormuş,tabi kabız olmayana
gunaydin arkadaslar;
bu sabah moralim cok bozuk..
tartildim.
63 kg ciktim. (baslandic 55,8 )
7,2 kg almis oldum boylelikle daha 6. ayda :-((((
gerci size de yazmistim 2-3 gundur heryerim sis, vucudumda odem var inanilmaz, bu da tartiya yansimis olabilir.
doktor kontrolum haftaya cmr.
1 haftada ne yapabilirim sizce bu odemi atmak icin.
esime soyledim bana tatli biseyler getirme artik aksamlari dedim; meyve getir onun yerine dedim (gerci getirse de ben cok yemiyordum da, yalniz dondurmaya dayanamiyordum; bir de bazi sabahlar kahvaltida minik karper boyutunda nutellalar olur ya 1 tane ondan yiyordum )
simdi kesicem tatlilari ve de pilav da yemicem, ekmegi de zaten olculu yiyordum gerci de yine de azalticam
birde benim kilo alimim birden hizlandi kizlar, korkuyorum seker cikacak diye
siz baska neler onerirsiniz?
yuruyus de yapamiyoruz ki bu havalardan
poffffffffffffffff
canım endişelendiğin kilo bu aya kadar alman gerekenden fazla değil ki..
normal kilo almışsın..
ben 16 kilo aldım..durumum içler acısı ama yine de kendimi kötü motive etmemeye çalışıyorum..
tatlıya karşı benim de dayanama durumum var önümüzdeki hafta şeker yüklemesi yapılacak
yüksek ihtimalle doktor yasaklar koyacak..bana yükleme yapılacağı güne kadar rejim uygulama normal yediğin gibi yemeye devam et dedi..sonucu saptırmamak adına sanıyorum
mrb kızlar ..aranızda yeniyim..bizim bebekte 25 ağustosta bebek gelecek inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?